View Full Version : цвят ROSSO ?
здравейте,някой може ли да ми каже от каде да си купя боя за колата че с този код 13 В/В тукашните "майстори" немогат да намерят нищо?
не можеш
алфа росото е около 289373294 вида освен това червения цвят старее различно по различните панели
иди на колорист да се пробва да нацели цвета
Ми по принцип от търговец на STANDOX по кода от табелката в багажника можеш да купиш базовия цвят с голяма степен на достоверност (с тази марка излизат от завода наште каручки). След тва обаче има още маса фактори и работа, за да съвпадне цветът - както каза Търтея, боята и лакът стареят различно и си е наука да те догодят добре :-/
:( :cussing: :pfbbt: :bowdown: :indian:
....." ей в тва положение ми се насълзяват очите...." ако го знаете вица...
:( :cussing: :pfbbt: :bowdown: :indian:
e къф точно е проблема не мога да разбера?
отиваш на колорист и ти го прави цвета 1:1 - е стига да е добър
еми там е работата че немогат да направят такъв цвят... оригинал;ния уй е на SPIEС обаче нещо не може да се оправи.... тоя се разхожда с калника ми и там го гледат като неандерталцци...
а тва е шото майсторите са идиоти - смени ги
нищо толко специално му няма на цвета
не е като да не сме правили такъв
а някои колеги по 5-6 пъти;)
добре някой от вас с бои ли се занимава и ако да колко пари излиза за една 155 всичката боя с нещата там... лак и квото друго се слага?
добре някой от вас с бои ли се занимава и ако да колко пари излиза за една 155 всичката боя с нещата там... лак и квото друго се слага?
~1000 лв
Абе нека ти пръснат калника с оригиналната боя.
След това си я пастирай с червена паста цялата и забряваш за случая.
Какъв е проблема?
Една хубава паста е максимум 20 лева и ти остава за мнооого пъти още!
така и така стана дума за този цвят и аз да питам нещо.скоро ми предсти да я боядисвам моята цялата и да ви питам от къде мога да си купя такъв цвят.