PDA

View Full Version : Членство в КАРБ

tribaleo
25-02-2014, 20:24
Преди 42 дни (на 14.01.2014) изпратих заявление за членсто в КАРБ. До този момент ни вест ни кост. В този ред на мисли чудех се :
1. Изобщо съществува ли този клуб?
2. До каква степен са сериозни хората занимаващи се с него?
3. Ако се имат за сериозни и смятат клуба за такъв защо до сега няма какъвто и да е отговор?

mordohy
25-02-2014, 22:11
А ти хвани се обади по телефона на Цецо или Иван, ьзащото може никой да не е видял заявлението ти!:prescription:

tribaleo
26-02-2014, 13:10
Еми не ги познавам и следователно им нямам и телефоните, а и дори да ги имах не бих се обадил на непознати хора да ги занимавам :)

tribaleo
02-03-2014, 09:47
Явно, че и тук отговор няма да бъде намерен. Поне да обявят, че няма такова нещо и да не заблуждават хората, а ако има да си го следят, нещата или се правят като хората или не се правят, но в тази държава малко хора разбират това :) Може да триете темата :)

Ранобудниче
02-03-2014, 09:57
Явно, че и тук отговор няма да бъде намерен. Поне да обявят, че няма такова нещо и да не заблуждават хората, а ако има да си го следят, нещата или се правят като хората или не се правят, но в тази държава малко хора разбират това :) Може да триете темата :)

Сигнализирала съм в модераторския раздел за твоята тема.
В членския също.
Надявам се да получиш отговор.
Пиши пак, ако няма развитие.

Кайо
02-03-2014, 14:59
И защо ти е да членуваш в нещо,което го няма?
Отваряш начална страница,изкача гордо "Сlub Alfa Romeo Bulgaria",клик върху "Новини"....нищо,клик върху "Събития"....нищо...."Партньори"....нищо,"Контакти"...няма,само един Форум....:clapping:

BillyBoy`
03-03-2014, 09:14
И защо ти е да членуваш в нещо,което го няма?
Отваряш начална страница,изкача гордо "Сlub Alfa Romeo Bulgaria",клик върху "Новини"....нищо,клик върху "Събития"....нищо...."Партньори"....нищо,"Контакти"...няма,само един Форум....:clapping:Ми аз за това още преди три години си махнах от задното стъкло стикера Club Alfa Romeo Bulgaria.

Кайо
03-03-2014, 10:00
Ми аз за това още преди три години си махнах от задното стъкло стикера Club Alfa Romeo Bulgaria.

Оппп,извинявам се,забравих,освен форум има и стикери и календари.:notworthy:

Linkestis
03-03-2014, 10:29
Много си падам по тематиката на такива теми.
Ама съм лажерно настроен към фиорчо и нямам стимул в момента.
фиорчо мъцни нещо бе душицо,да се развихриме за членството в карб!
tribaleo,много бързо сваляш гарда!
Темата ти е още прясна,има няма след година може и да фрълът поглед на клубния и-мейл.Чакай,бързаш.
Сега като се замисля само Ранобудниче отсрамва карб.

Колеги,вече стана март,който не си е взел календара/клубния/ да ми пише че ги давам за вторични.Моментна цена 0,02 ст. :)

Фиоре,фиорчо...Цецко не те ли е срам бе душа,човека на 14.01.2014 изпратил заявление за членство в карб,днес е 3.3.2014!!!!!!!

-----------------
tribaleo,ама и аз съм един гадняр..той човека е зает с титаничния семеен пролетен събор.Трябвало е да пишеш заявлението по-миналата пролет.

tribaleo
03-03-2014, 12:24
Ранобудниче благодаря за което, но наистина нямаше нужда... kaio1956 е напълно прав :) даже ми стана неудобно, че съм пуснал тема чак хахаха сигурно някои хора се заливат от смях :D
Linkestis предполагам става въпрос за 2010г. календара :D

Кайо
03-03-2014, 16:27
Ранобудниче благодаря за което, но наистина нямаше нужда... kaio1956 е напълно прав :) даже ми стана неудобно, че съм пуснал тема чак хахаха сигурно някои хора се заливат от смях :D
Linkestis предполагам става въпрос за 2010г. календара :D

156 бре...1956...ти ме прати у гробу.:)

tribaleo
03-03-2014, 16:39
Ааа, извинявай :D

dimitar_vd62
03-03-2014, 17:20
Някъде доста се чепкахме по въпроса на времето, ма не ми се търси.А ето - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=75806&page=9

tribaleo
03-03-2014, 20:21
Мила родна картинка :)

Кайо
04-03-2014, 00:31
Няма Клуб!!!
Има само един смотан форум в който и аз често сера.
.....alles ist gut!:drunk:
Jawoh,alles ist gut!

Jivko7777
04-03-2014, 01:57
Колеги,вече стана март,който не си е взел календара/клубния/ да ми пише че ги давам за вторични.Моментна цена 0,02 ст. :)

за мене 1 брой на тая цена 8-)

Ранобудниче
04-03-2014, 05:24
Няма Клуб!!!
Има само един смотан форум в който и аз често сера.
.....alles ist gut!:drunk:
Jawoh,alles ist gut!

Форумът е такъв, какъвто си го направим всички ние.

Кайо
04-03-2014, 06:46

Така е,съгласен съм.
Извинявам се за написаното!

ne0
04-03-2014, 16:21

To и с клуба е така... освен Цецо другото номенклатура... се е хванало за ....ура

до автора на темата... ЧЛЕНСТВОТО е като това да имаш Алфа.... трябва да е трудно иначе няма да ексклузивно :)

Ранобудниче
04-03-2014, 16:32
To и с клуба е така... освен Цецо другото номенклатура... се е хванало за ....ура

до автора на темата... ЧЛЕНСТВОТО е като това да имаш Алфа.... трябва да е трудно иначе няма да ексклузивно :)

Нено.. кой каквото има, кака.

ne0
04-03-2014, 17:04
Нено.. кой каквото има, кака.

абе съмнителна си, знам ли какви жокери имаш :):):)

tribaleo
04-03-2014, 17:52

Автора на темата жестоко се е объркал с този "клуб". 100% няма да съм част от него дори да ми отговорят. Държа да подчертая, че това е защото намирам организацията за прекалено несериозна и безсмислена като цяло, а не защото взех, че се разсърдих нещо :)

mordohy
04-03-2014, 20:09
Автора на темата жестоко се е объркал с този "клуб". 100% няма да съм част от него дори да ми отговорят. Държа да подчертая, че това е защото намирам организацията за прекалено несериозна и безсмислена като цяло, а не защото взех, че се разсърдих нещо :)

Не се отказвай толкова лесно!:comphits:
Да знаеш колко интересни работи предстоят...:pokey:
Трябва само да си държелив и в момента ти правят пробния тест.
После ще видиш и големият Тестис!:rotfl:
Ама дерзай и не се отказвай!:bad_evil:

tribaleo
04-03-2014, 20:48
Ако има 2 черти?? :D

Кайо
04-03-2014, 21:19
Държа да подчертая, че това е защото намирам организацията за прекалено несериозна и безсмислена като цяло, а не защото взех, че се разсърдих нещо :)

Значи не съм напълно съгласен,въпреки отрицателните ми отзири и понякога заяждането ми с разни участници в този форум не намирам,че един форум и клуб са безсмислени стига да същестуват и да са истински.

---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:15 ----------

Да знаеш колко интересни работи предстоят...:pokey:

Кога бе Морди?
Το Άγιο Πούτσο ανήμερα?
.....всяка година чета за тия предстоящи неща...

Ранобудниче
04-03-2014, 21:38
Ако има 2 черти?? :D

Значи си бременен.

ne0
04-03-2014, 21:44
Не са много форумите по света, където на втора страница вече си имаме забременял мъж. А?

Честито!

mordohy
04-03-2014, 23:08
Значи не съм напълно съгласен,въпреки отрицателните ми отзири и понякога заяждането ми с разни участници в този форум не намирам,че един форум и клуб са безсмислени стига да същестуват и да са истински.

---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:15 ----------

Кога бе Морди?
Το Άγιο Πούτσο ανήμερα?
.....всяка година чета за тия предстоящи неща...

Аз говорех, че му предстоят интересни неща, а не че на светия Член ще го приемат за член на клуба!

Тафтология, ама ние си я разбираме!:bad_evil:

fiore
05-03-2014, 00:45
Извинявам се че чак сега се включвам но наистина нямам възможност да влизам редовно.
колегата наистина си пусна заявление което чинно съм пуснал в раздел УС за гласуване. За съжаление освен моето мнение, няма нито едно друго. Според устава на Клуба би трябвало да гласуваме предложенията на първото заседание на УС но такова не е имало.
говорил съм със всички от УС по телефона и всички казаха "приемаме го" но никой не е написал това в гласуването.
Не мога еднолично да взема решение все пак.

Zlobich
05-03-2014, 07:06
#ОСТАВКА
Вие ще се окажете по несериозни от немските форуми:clap2:

Ранобудниче
05-03-2014, 08:50
Извинявам се че чак сега се включвам но наистина нямам възможност да влизам редовно.
колегата наистина си пусна заявление което чинно съм пуснал в раздел УС за гласуване. За съжаление освен моето мнение, няма нито едно друго. Според устава на Клуба би трябвало да гласуваме предложенията на първото заседание на УС но такова не е имало.
говорил съм със всички от УС по телефона и всички казаха "приемаме го" но никой не е написал това в гласуването.

Ми Цецо, съберете се, бре.
И вземете да насрочите едно ОС.

И стига с тая теория "когато нещата се объркат - другите са виновни, когато всичко е шест - моя заслуга е".
Нагледахме се.

dimitar_vd62
05-03-2014, 09:51

Така както сте го написал, ми звучи абсолютно формално и ми напомня за приемане на нов комсолец преди години.Членството в клуба и УС би трябвало да е свързано с някаква по-редовна ангажираност към клуба и форума."Член на клуба" трябва да означава нещо повече от една лична емоционална удовлетвореност.Ако аз се кандидатирам и ми се отговори така със сигурност че си оттегля кандидатурата

tribaleo
05-03-2014, 11:49
Значи си бременен.

Баси...а си мислех, че е от бирите тоя корем :D

---------- Post added at 11:49 ---------- Previous post was at 11:47 ----------

Ще те обвинят в самоуправство :D

fiore
05-03-2014, 12:43
Виж, наистина имам вербално съгласие, но не мога никой да накарам насила да натисне две копчета на клавиатурата. за да го легитимира:)

Кайо
05-03-2014, 17:30

Виж, наистина имам вербално съгласие, но не мога никой да накарам насила да натисне две копчета на клавиатурата. за да го легитимира:)

.....да,клуб има но и няма.
УС има,събрание няма,значи и УС няма.
Всичко това е крайно несериозно.
Напънете се,съберете се и решете на първо четене има ли "Club Alfa Romeo Bulgaria" ....или поне го разтурете та да се знае.

tribaleo
05-03-2014, 18:00

Знам, разбрах, но не ми е зор, даже вече се чувствам глупаво заради заявлението и тази тема :)