View Full Version : Молба за оглед на Алфа 156 Crosswagon от Плевен
Моля ако може някой колега от Плевен да погледне тази кола:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11392319288697523&f1=details&slink=5sn7uf
Като типичен Българин ме интересуват кусурите и проблемите по колата.
Ако дават и test dive ... да я пробва както намери за добре!
Благодаря предварително!
п.п. Освен тук в темата и на ЛС контакт с мен и на mail: dmp@abv.bg и 0899823825 Динко
За "дългия уикенд" ще се прибирам и ще я видя. :)
Благодаря ти!
Ще очаквам отзиви!
Мноу арен Кросвагон бре....три Алфи що ше ги чиниш?
Мноу арен Кросвагон бре....три Алфи що ше ги чиниш?
Ей това е арен кросвагон.....http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11384857088025798&f1=details&slink=5txhsw......а този плевенският не го знам.....но се продава повече от година.....специално теи обяви ги следя....:prescription:
Ей това е арен кросвагон.....http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11384857088025798&f1=details&slink=5txhsw......а този плевенският не го знам.....но се продава повече от година.....специално теи обяви ги следя....:prescription:
Малииии,визуално кърти плочки,ма мноу пари му терат бре....:calc:
Мислех да отида да го видя имено него за да имам някаква база за сравнение ... парите му са над бюджета с които се разполага :calc:
Малииии,визуално кърти плочки,ма мноу пари му терат бре....:calc:
И реално кърти.....и няма как да не кърти....целият паркинг с баварци и една итлянка там да ги дразни:)))
---------- Post added at 14:05 ---------- Previous post was at 13:55 ----------
Мислех да отида да го видя имено него за да имам някаква база за сравнение ... парите му са над бюджета с които се разполага :calc:
Иди и го виж....на паркинга за употребявани автомобили на Камора ауто.....поговори си с някой дилър на фирмата, би трябвало да има по голяма отстъпка.....или направо предложи това с което разполагаш....пазар....който не играе, той не печели...къде е Младост-4, къде е Плевен....какво те спира....на тази кола не и е мястото там....Успех....
Хъм,Боби е прав,ако искаш ходим и аз се пазаря вместо теб.;)
---------- Post added at 16:11 ---------- Previous post was at 16:10 ----------
И реално кърти.....и няма как да не кърти....целият паркинг с баварци и една итлянка там да ги дразни:)))
---------- Post added at 14:05 ---------- Previous post was at 13:55 ----------
Иди и го виж....на паркинга за употребявани автомобили на Камора ауто.....поговори си с някой дилър на фирмата, би трябвало да има по голяма отстъпка.....или направо предложи това с което разполагаш....пазар....който не играе, той не печели...къде е Младост-4, къде е Плевен....какво те спира....на тази кола не и е мястото там....Успех....
Много си прав чичо....;)
Сега видях темата, но мисля че сутринта, към 10 и 30 кросвагона го задминах по пътя Плевен-Ловеч и беше с транзитен номер. Може и само да са я тествали, че като я задминах спря в една отбивка, но може и да е отпътувала. Евентуално във вторник мога да погледна, ако е още в Плевен.
Ако е заминал ... със здраве да си я карат, не е била нашата :drunk:. Да уточна колата не е за мен а за Брат ми. Гледат се и др. марки и модели коли докато не се попадне на подходящата.
В Русе в една автокъща съзрях кросвагон, като цена нещо ми се върти 11 000 лв, не съм го заглеждал детайлно, но ми изглеждаше доста изморен.
13 к за 156-ца?да е ГТА ок ама инак.Само защото има 4х4.
Имаш лично съобщение. :)
Има си крушка опашка :)
---------- Post added at 12:15 ---------- Previous post was at 12:13 ----------
13 к за 156-ца?да е ГТА ок ама инак.Само защото има 4х4.Е, четвъртия лист е рядкост и екстра :) Куадрофолио звучи красиво и явно си струва.
Кросвагона е единствената Алфа, която има добър имидж и държи цена.
Ето ти наистина гледан и обслужен автомобил.:devil::devil::devil::devil: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11380972197725218&f1=details&slink=5upqhi
велурения салон хич не е екстра. само като го видя и спирам повече да гледам. Този на мурджев по фаща око.
Stefan Caromov
06-03-2014, 09:54
Да поспамя и аз. Имам едно правило, а то е, когато чета обява и има описание под нея, то тя да е грамотно и правилно написана. Това говори много за културата на продавача. Тази Плевенската ми спечели точно с това. Всичко е написано грамотно, без правописни грешки и без да се изтъкват "екстри" от сорта на ел. прозорци, три педала и др. подобни драсканици. Защото съм попадал на обяви, в които е написано като екстри ел. прозорци, стелки от Билла, работеШТ климатроник и т.н.
dimitar_vd62
06-03-2014, 20:14
Аз се си мислех че аФтоматика е екстра, пък то трите педала били...
Аз се си мислех че аФтоматика е екстра, пък то трите педала били...
:))).....по добре аФтоматик или селе.....с три педала около теб си е опасно...:innocent:
Темата е за коша!
Благодаря на всички колеги за мненията и най-вече на колегата koolio за съдействието.
Накратко ... причините покупка да не се осъществи са:
1. Лошата слава на марката разнасяна от хора които никога не са се докосвали до Алфа и от БАШ МАЙСТОРИ.
2. 156 SW/Crosswagon само се водят комбита или по точно изглеждат на комбита. Т.к. избора на комби имаше цел се оказа че отвора на багажника е много малък а самият багажник е (минимален обем) 360 литра като за сравнение на Giulietta багажника е 350 литра. Това е комбито с най малък багажник в класа си.
А все пак до оглед стигна ли се?
pininfarina
16-03-2014, 19:39
Темата е за коша!
Благодаря на всички колеги за мненията и най-вече на колегата koolio за съдействието.
Накратко ... причините покупка да не се осъществи са:
1. Лошата слава на марката разнасяна от хора които никога не са се докосвали до Алфа и от БАШ МАЙСТОРИ.
2. 156 SW/Crosswagon само се водят комбита или по точно изглеждат на комбита. Т.к. избора на комби имаше цел се оказа че отвора на багажника е много малък а самият багажник е (минимален обем) 360 литра като за сравнение на Giulietta багажника е 350 литра. Това е комбито с най малък багажник в класа си.
Ти до сега не беше ли виждал 156 комби на живо?
Не, до оглед на конкретната кола не се стигна. Гледах ме 2 в София и се разбра че е малка.
Виждал съм, возил съм се, но никога в багажника :roll2:. Просто никога не съм обръщал внимание на багажното отделение.
Здраве да е, колата е хубава, ще си намери стопанина. Само дано е фен, да не е някой мърляч.
Купувачът на Sportwagon не си търси нито комби нито седан, а купувачът на Crosswagon не си търси нито лека кола нито джип :kiss: В това е красотата на сегмента ..:magic:
Дано наистина си намери читав стопанин!!!
Kолега code сега вече съм наясно с това :handshake:
pininfarina
17-03-2014, 07:50
Не, до оглед на конкретната кола не се стигна. Гледах ме 2 в София и се разбра че е малка.
Виждал съм, возил съм се, но никога в багажника :roll2:. Просто никога не съм обръщал внимание на багажното отделение.
И по добре :-)
Не било добра поличба човек да се вози в багажника на кола нощем през гората :-)))
Това кросвагона е кола с възможности....спортвагона е кола за пинчери, макар да возех и какракачанка в нея....за повече от двама се оказва тясна.
Аз да ползвам темата - някой гледал ли го е туй?
http://www.mobile.bg/11395482730934820
Сами си свалиха цената от 7000.... до 5900 :?
Интеересно....при по продължителен оглед, ако свалим още 2 - бона......може и да я вземем....иначе ми се струва кочинка....знам ли.....никой не знае кога ще се набута...
Бате по-добре недейййй!
pininfarina
24-03-2014, 10:50
Интеересно....при по продължителен оглед, ако свалим още 2 - бона......може и да я вземем....иначе ми се струва кочинка....знам ли.....никой не знае кога ще се набута...
Е то за 4 бона аз ще я взема за части да ми стои без да я оглеждам :-)
Е то за 4 бона аз ще я взема за части да ми стои без да я оглеждам :-)
:)))...питай, откъде да знаеш....може само за това да става..
pininfarina
25-03-2014, 07:07
:)))...питай, откъде да знаеш....може само за това да става..
Вчера гледах един Спортвагон Q4 във Варна, обявена е на 5600 ама е пълен дроб!!!
Вчера гледах един Спортвагон Q4 във Варна, обявена е на 5600 ама е пълен дроб!!!
И аз се оглеждам за Q4...но до сега попаднах само на едно дет си заслужава....ама го дават за 14 000лв.......Куку е прав, че за някой коли искат прекалено много.....е поне за нашият стандарт така се получава....
Според мен 7-8000лв. е нормална цена за добра кола пройзводство 2006г.....
stoyaniv
14-05-2015, 21:28
привет,
много ми харесва тази http://www.mobile.bg/11430994781578241
Stefan Caromov
14-05-2015, 21:38
привет,
много ми харесва тази http://www.mobile.bg/11430994781578241
Това е автокъщата на един приятел. Колата не съм гледал, но общо взето там колите се преглеждат и не се продават безотговорно.
Същата работа е и в симауто , и там гледат, поправят, ремонтират и държат на репутацията си