Log in

View Full Version : За една друга марка

wrc
26-02-2014, 19:49
http://fakti.bg/technozone/89437-ruski-deputat-iska-zabrana-na-dsg

Вижте какво произвеждат ВАГ-ините.Обаче тук определени хора не спират да акат колко калпави са италианските автомобили.

dimitar_vd62
26-02-2014, 19:58
Ся щи Обяснят че това е комунистическа пропаганда.

nikolaaaay
26-02-2014, 20:14
Имало е някакъв проблем със 7DSG на колите в България, но се е оказало дефектна партида съединители, които са заменени по гаранция. Това е поне за Шкода. За други проблеми освен със съединителите не съм чувал, а 7DSG се е продало в милиони бройки. Новата Октавия се продава от 1 година с тази кутия и досега никъде не съм срещам информация за проблем на този модел. Скоро ще мога да дам информация и от първа ръка, щото моята ще бъде точно с тази кутия.

Бобби
26-02-2014, 20:26
Айде сега....Октавия била кола на годината..........е па тя е последната дупка на кавала на вагините......Ровер вече имат деветнстепена автоматична кутия....:choice:...проблеми винаги ще има ......колкото по нови са автомобилите, толкова по трудни са за обслужване.....докато им хванат болежките...минава време...

Lucky
03-03-2014, 09:21
Ами абсолютно са прави.Във фирмата сме с Ауди,всяко едно А3 и мисля че и няколко от по големите мина през сервиза за нова скоростна кутия.
На един колега два пъти. Шкоди за сега няма влизали в сервиза.
Лошото е че тези п...............си от Порше не искат да признаят гарацията и колите висят там по 4 месеца.
Събираш един чувал с парички продаваш си старата кола и си купуваш ново Ауди.След Х километра кутията казва бау и ти имаш един труп.Или 7к лева или с месеци оставаш без кола.

CBET
03-03-2014, 09:41
То да е само DSG кутиите ... Някои сменяме кормилни рейки по често от ангренажа ...

haljscho
03-03-2014, 13:10
Нема а обиждате вагините ЕЙ!!!

От на вуйчо Пасата по-убао нема!

А Алди си е ТОП!

Е гати и сервиза как ли пък не съм взел да чакам 4м. за да ми оправят колата!!!

tribaleo
03-03-2014, 13:20
То тука точно в тоя форум малко се получава "присмял се хърбел на щърбел"...

stu
03-03-2014, 14:07
И какво му е на форума , да не сменяш кутии през месец?

tribaleo
03-03-2014, 14:18
Не..само носачи и тампони стаб щанга :)

stu
03-03-2014, 14:23
Те другите марки не сменят нищо, ние сме най най сменящите.Купи си едно Ауди и няма да сменяш.

tribaleo
03-03-2014, 14:41
Както казах присмял се хърбел на щърбел... и това и исках да кажа...в глупави полемики не ми се навлиза :)

stu
03-03-2014, 15:38
На мен пък ми омръзнаха глупавите ти мрънкания ,колко се чупели Алфите.Че не са най здравите коли е ясно ,но някой като не е доволен от нещо просто го сменя.

Doomguy
03-03-2014, 16:01
После се чуди що не го искали в клуб алфа ромео. Еми то с тоя хейт по марката, какво очаква... Май беше същия индивид дето разправяше, че шкода били по-по-най...

tribaleo
03-03-2014, 16:32
Къде видя хейт бе пич..къде видя да се оплаквам..не съм аз този които плюе по която и да е марка...просто според мен в форум на една от най-капризните за поддръжка марки не ясно на къде отиваща да плюеш по друга марка която не е спирала да си покачва продажбите е меко казано ТЪПО..после аз съм бил хейтър..момчета това е истината бе..мен не ми пречи споделям си я с кеф и за твое инфо се чудя защо никой не ми отговаря а не дали ме иска или не...боли ме патката дали ще ме иска или не... а за шлпда не съм разправял нищо такова...просто пак плюехте и тъй като в семейството имам човек притежаващ възможно най-топ моделите на шкода споделих, че не е така...амаа нали трябва нещо да кажеш...поне тук да се изтъкнеш...че иначе кой ще те забележи изобщо...бил съм хейтър аз..я се виж себе си бе ....

---------- Post added at 16:32 ---------- Previous post was at 16:30 ----------

На мен пък ми омръзнаха глупавите ти мрънкания ,колко се чупели Алфите.Че не са най здравите коли е ясно ,но някой като не е доволен от нещо просто го сменя.

абсолютно..а не пуска тема за това което няма колко било гадно ;) и къде мрънках къде казах нещо което не е така....това че окачването им е супер тояга е факт..и не мрънкам от това...тропне сменям сиии и тва е...и понеже знам че грам не е цвете за мирисане италианката за това и не гледам в на хората колите....щото да ми се оплакваш от 7 степенен дсг който дори не си докосвал..на фона на 2 пъти годишно ремонт окачване...стига просто е смешно ето това имах предвид..но тук сте мнооого докачливи на тема истина...съжалявам пичове ама тва е живота...алфата е страхотна кола за каране за гледане радва окото..но качеството не е на ниво...и какво от това..които се кефи си я кара..защо се правите на луди и не приемате истината..вие нормални ли сте?

Doomguy
03-03-2014, 16:34
Аз проблем със забелязването определено нямам, особено в този форум. Ти обаче нещо се взел много на сериозно тук, карай го по-леко ;).

tribaleo
03-03-2014, 16:41
Проблема ми е, че обръщам внимание на тъпи изказвания ...а по-големият проблем е че им отговарям...така и не се научих да не го правя както някои хора като теб така и не се научиха да четат внимателно преди да си дрънкат глупости ...ама какво да правиш..всеки си има неговите странности :)

Doomguy
03-03-2014, 17:03
Проблема ми е, че обръщам внимание на тъпи изказвания ...а по-големият проблем е че им отговарям...така и не се научих да не го правя както някои хора като теб така и не се научиха да четат внимателно преди да си дрънкат глупости ...ама какво да правиш..всеки си има неговите странности :)

Проблема е, че докато другите за теб са тъпи и "дрънкат", ти винаги ще си в клоаката на форумната простотия, без изгледи за скорошно излизане... Поздрави :)

tribaleo
03-03-2014, 18:53
Оу ама тук имало клоака ии някаква по възвишена част ли ..ахахха явно доста сериозно ги приемаш нещата :D както винаги пак не четеш като хората..почвам да се чудя грамотен ли си или друг ти ги чете...говорех за тъпи изказвания а не наричах който и да е тъп ...ии да попитам сигурен ли си, че говорейки с мен..момчето от форумната клоака това няма да навреди на форумния ти имидж ахахах?

Kuku
03-03-2014, 20:29
Алфа е тъпа.
Ще фалира.
Вива ла ФИАТ!
Само БКП!!!
:crazy: