View Full Version : чРД на Владимир(Az4o)
Alfa Mania4ka
01-03-2007, 23:51
чесТит р0жден ДеН.ЖЕлая тИ мн0г0 Успехи И сбЪдНати МЕчти
какт0 И пРиятн0 ИЗкарВАне :birth1: :band:
Охоооооо, рожденик! Айде честито, жив и здрав, и на тебе всики екстри :lol: , успехи, щастие и т.н. и т.н.! А, и естествено, вече на срещи да ходиш с подходящото возило :wink: 1 :birth1: :tequilla: :band: :cheers:
Честито!!! :biggringift: И да пребъдеш във вековете :)
ALFA CORSE
02-03-2007, 00:31
Стига бе... всеки ден рожденик :D
:birth1: Жив и здрав и само успехи занапред :)
:birth1:
Да си жив и здрав!Само хубави неща да си мислиш и още по-хубави да ти се случват :D
:band: :balloon:
Ехее...кво стана тука... :)
ЧРД,колега :birth1: Здраве,късмет и специално на теб доходна и успешна година,безпроблемно взимане на изпитите и всичко това да се отпразнува с алфичка накрая( значи или 146JTD,или 156JTD-черна,сток ;) ) :D
PEPI-2ALFA
02-03-2007, 08:49
Стига бе... всеки ден рожденик :D
:birth1: Жив и здрав и само успехи занапред :)
Голям форум- много празници. Нека има.
Честит Рожден Ден . И.....наздраве :tequilla:
Влади, честит ти рожден ден и от мен!
Бъди жив и здрав, и все така ентусиазиран Алфист!!!
Наздраве! :D
Честито и от мен :D . Здраве да има и после пари и...
Честит Рожден Ден на клубния фотограф!!! Да ти сбъдне всичко което си пожелаеш днес!!!!
П.С. Абе верно кво стана с тия рожденици??? Дайте догодина по тва време да организираме некой събор ......та да ни черпят всеки ден :wink:
Да си жив и здрав колега,друго всичко се постига!Аз ти пожелавам само положителни емоции придружени с незабравими мигове и много професионални и лични успехи!И не на последно място една нова Белисима в най-скоро време! 8) :cheers:
Честит рожден ден, Владо :-) Май си се навозил на секви алфи в последно време като гледам снимки от срещите - избирай и дано никоя не ти се опре :-)
А честито да си здрав и други неща ти желая :) И да си вземеш още по хубаво фото :)
Честит рожден ден - пожелавам ти много здраве и нова алфа. :biggringift: :birth1: Обещавам твоята кола АЗ да я снимам :wink: :D :D :D
Хайде честито и от мен!!!
Живи и здрав, пари и късмет!Другото само ще си дойде :D
И следващия път на срещите да не се прибираш пеша като мен :P
А бре шо стааа с тез рожденници бре :?: Ае да си жив и здрав баце и ко си поискаш твое да е :lol: :lol:
ЧРД, Владо! Да си жив и здрав и много щастлив ;) :birth1: :biggringift: :cheers:
:biggringift: :birth1: :band:
Благодаря ви много за хубавите поздрави колеги!
Зарадвахте ме много днес :) Определено е приятно да получаваш поздрави от всички .. че даже и от други страни .. континенти 8)
Да ви се връща всичко и на вас - да сме живи и здрави най-важното, пък другото го има по магазините :crazy:
.. брр айде утре трети ден поред национален празник и се свършва .. :Tease:
DiStefano
02-03-2007, 19:39
бате сори за късния респонд ама тея командировки ...
да си жив и здрав най-много ти желая
да си щастлив, усмихнат и много россо имола в гаража :lol:
Alfamaniak
02-03-2007, 22:41
:birth1:
:birth1: пожелавам ти много щастие в личен план и много успехи и профисионално развитие :biggringift:
allberti
04-03-2007, 14:31
:birth1: С малко закъснение - Честит рожден Ден и от мен !!! Пожелавам ти здраве и да ти се сбъдват мечтите! :rosso_spider: