View Full Version : Проблем ePER
Нали търсачката на дата.бг я направиха пак безплатна,та реших да си дръпна някаква версия на еper оттам.По-точно рилийза се казваше така: ETK Eper DVD Alfa Fiat Lancia 2005_07 Ed20 Nr 60334681.Настройх всичко както си трябва,но като я стартирам в полето "menu" има само категория "spare parts",а аз искам да ползвам програмата за да си видя по-подробно инфо по вин-а и да използвам всички екстри на епер-а изобщо.Някакъв crack ли трябва да търся или....???! Помогнете моля. :wink:
е епера е програма за резервни части ... ти кво очакваш да видиш ?
Значи съм се заблудил много лошо,защото мислех че изкарва най-подробното възможно инфо по вин.... :screwy:
netsurfer
03-03-2007, 10:12
Значи съм се заблудил много лошо,защото мислех че изкарва най-подробното възможно инфо по вин.... :screwy:
е изкарва дата на производство, цвят, салон, двигател ...
virusalfa
04-03-2007, 18:49
Са Вальо ще ме обвини,че съм тиква,ама ще му кажа,че не работи както трябва :idea: Имам един е-пер у нас,ама диска е развален и не може да се инсталира наново. Но там си работеше всичко :idea:
Са Вальо ще ме обвини,че съм тиква,ама ще му кажа,че не работи както трябва :idea: Имам един е-пер у нас,ама диска е развален и не може да се инсталира наново. Но там си работеше всичко :idea:
нема да те разочаровам, обвинен си, тиква си ;)
скивете, тоя нашия еПер вече е доста стар, и примерно не се погажда с IE7 ... работи, но не всичко
но на IE6 аз досега проблем не съм видял ?
гледайте си внимателно настройките това онова? знам ли кво да ви кажа
virusalfa
04-03-2007, 19:12
нема да те разочаровам, обвинен си, тиква си ;)
скивете, тоя нашия еПер вече е доста стар, и примерно не се погажда с IE7 ... работи, но не всичко
но на IE6 аз досега проблем не съм видял ?
гледайте си внимателно настройките това онова? знам ли кво да ви кажаТиква е на баша ти сино!Не работи,бе,да те незаеба у мулето! :roll: Не излизат някои неща :idea:
Работи си без проблем с IE6 . Имам го на 2 места инсталиран.
http://91.92.0.122:7080/navi?KEY=STARTUP
Работи си идеално най много езика да трябва да бутнеш от конфигурацията.
sedefcha
22-03-2007, 19:37
http://91.92.0.122:7080/navi?KEY=STARTUP
Работи си идеално най много езика да трябва да бутнеш от конфигурацията.
Безценно! Мерси много :D