View Full Version : датчика за плафона
тази вечер не ми светят плафоните като отворя шофьорската врата / на всички други светват/. Къде да търся бутон или датчик за отворена врата - не свети и датчика, че има отворена врата. Вероятно е блокирал и как да го оправя , че сутрин и вечер не мога да уцеля да вкарам контактния ключ и как се лекува - спрей, раздвижване, разглобяване ?
Мерси на отзовалите се !
Датчика е едно микроключе което е в самата брава на вратата ама как да го излекуваш немага да кажа
Демонтаж на бравата или да разцъкам с ключа и дистанционното малко ? Утре ще му мисля , ама може някой да ми спести главоблъсканицата.
ivan dimitrov
12-03-2014, 20:49
---
Да разбирам, че няма механичен ключ, който да отчита отворена/затворена врата, а микродатчик в бравата ? И или е той или прекъснат кабел ? На всички други врати си светват плафоните - изпробвах ги една по една.Ако трябва да се сваля бравата с риск да я почупя по-добре е да се примиря с настоящата ситуация. Ако има прекъснат кабел излиза че е за всяка врата поотделно ? И сега се сещам , в плафона ми е монтиран антирадара -може ли в някоя дупка антирадара да е притиснал някой кабел ? Тази сутрин плафона светеше - вечерта не работеше. Антирадара е захранен от таблото не е от крушката.
ivan dimitrov
12-03-2014, 21:36
---
благодаря за информацията - не съм компетентен, ще потърся помощ от приятел ел. техник
ivan dimitrov
12-03-2014, 22:32
---