PDA

View Full Version : Някой, който пазарува от dealextreme?

Tedo
12-03-2014, 20:37
Трябва ми нещо от въпросния сайт - dealextreme.com, a доколкото знам се изисква кредитна карта за пазаруване от там. Става въпрос за дребна поръчка, ако някой има възможност да съдейства, да ми пише.
Благодаря предварително.

Murderer
12-03-2014, 20:42
Трябва ми нещо от въпросния сайт - dealextreme.com, a доколкото знам се изисква кредитна карта за пазаруване от там. Става въпрос за дребна поръчка, ако някой има възможност да съдейства, да ми пише.
Благодаря предварително.
..ми не е задължително да е кредитна,може и с дебитна карта да работиш ;)

Sunny
13-03-2014, 07:52
И да имаш търпение да ти дойде стоката - понякога се бави по няколко месеца . За сега максимума който съм чакал да ми дойде стока от от там е 5 (пет) месеца ;)

Dob4i
13-03-2014, 17:05
И да имаш търпение да ти дойде стоката - понякога се бави по няколко месеца . За сега максимума който съм чакал да ми дойде стока от от там е 5 (пет) месеца ;)

Купувал съм от там преди 2г и поръчката ми дойде за 1 месец. Преди година един приятел си поръча зарядно на батерии(с което можеш да си зареждаш телефона без да си включен към мрежата) + батерии защото не са в комплекта, дойде му доставката след 4 месеца, отваря и гледа само батериите и от тогава до сега нито вест за самото зарядно въпреки писанията и обещанията с супорта на сайта. Наскоро пак си поръчвах разни джаджи от китай но от ebay.com пак с безплатна доставка, и на доста по-добри цени от сайта. Пример: elm327 bluetooth в dx е 22$ аз си го взех от ебей за 8 същото !