PDA

View Full Version : Ето го кожения салон "МОМО"

Nasko_77
03-03-2007, 00:31
Бях обещал на накои колеги да покажа как изглежда кожения салон "ТАБАКО ЛЕЙТЪР" на 145-ца. Извенете ме за малко мръсния вид, но нямах никакво време за да я измия преди да я снимам. Времето беше много хубаво и я щракнах в бързината. МОНИ, как ти се струва? :wink: :drive:

Ivo Skoklev
03-03-2007, 09:11
Колега,от скоро ли ти е алфичката,не съм я засичал в Пловдив?Много е красива,евала.Фабричното си е най-добро!
Аз и бая 156-ци съм виждал с абсолютно същите седалки като твоите.

gigi
03-03-2007, 10:38
Еххх как и аз исках да съм с такъв салон. Много е готин 8) 8) 8)

Speeder
03-03-2007, 11:03
Това е нечовешко!!! Вече съм комплексиран :shock:

ivelin
03-03-2007, 11:28
Салона е готин няма спор...Браво

netsurfer
03-03-2007, 15:07
Колега,от скоро ли ти е алфичката,не съм я засичал в Пловдив?Много е красива,евала.Фабричното си е най-добро!
Аз и бая 156-ци съм виждал с абсолютно същите седалки като твоите.
мене типото ми беше със същия салон, но червен :shock:

Nasko_77
03-03-2007, 16:11
Аз и бая 156-ци съм виждал с абсолютно същите седалки като твоите. Да, колега. Съвсем скоро ми я докараха от Италия. На 3-ри седмици ми е. Благодаря на всички ви за положителните оценки. Радвам се, че и на вас ви харесва :wink:

ZoE23
03-03-2007, 16:57
Честито и от мен!Заповядай утре на полигона на сбирка :) да я видим по отблиЗо!

Nasko_77
03-03-2007, 19:07
Честито и от мен!Заповядай утре на полигона на сбирка :) да я видим по отблиЗо! Зое, адски съм зает за сега. Благодаря ти все пак. Ще запазя правото си за друг път. :wink:

Nasko_77
03-03-2007, 22:00
Сега се сетих нещо и ще иползвам момента.... Като си свалям панела на CD-то ми се струва, че е доста топъл. Това нормално ли е според вас? Да не са объркани някакви жички при свързването, че така загрява? Уж са специалисти ама де да знам. Да ходя ли при тези дето ми го слагаха да го проверяваме? :roll:

trustworthy
03-03-2007, 22:07
Нормално е, ако обичаш да си усилваш музиката и да караш така продължително време ;) Моят е някво обикновено JVC, но също загрява доста. Правило ми е такова впечатление

Tinoto
03-03-2007, 22:39
Обикновено по-обикновените се стоплят повече, даже съм виждал, някой дори и сонита като загреят на дълъг път и цветове на дисплея сменят :D

Nasko_77
03-03-2007, 22:56
Обикновено по-обикновените се стоплят повече, даже съм виждал, някой дори и сонита като загреят на дълъг път и цветове на дисплея сменят :D Да. Моя е точно SONY. :lol: Ами направо другия път като излизам от града, ще си взема и две яйца та да си чукна върху панела :D

MONI
05-03-2007, 09:34
Бях обещал на накои колеги да покажа как изглежда кожения салон "ТАБАКО ЛЕЙТЪР" на 145-ца. Извенете ме за малко мръсния вид, но нямах никакво време за да я измия преди да я снимам. Времето беше много хубаво и я щракнах в бързината. МОНИ, как ти се струва? :wink: :drive:

направо е уникален!!!! Много ме кефи....искам и аз такъв, още един път да ти е честита!!

Nasko_77
05-03-2007, 10:00

направо е уникален!!!! Много ме кефи....искам и аз такъв, още един път да ти е честита!! Мерси! Твоята също е много красива. :wink:

Mind_Control
06-03-2007, 11:49
:? сега как да седна в моята алфа... Много яко 8)

=============
кирилица колега !
pr_00f

Nasko_77
06-03-2007, 14:06
:? сега как да седна в моята алфа... Много яко 8)

=============
кирилица колега !
pr_00f Е да ама за сметка на това си имате по-големи двигатели. Както някой беше казал: Никога няма пълно щастие! И аз бих искал да ми е поне 1.6 мотора, но не е. Едното за сметка на другото Иначе не бих я заменил за 1.6 без такъв салон де. Наистина е лудница. Най-добрия вариант беше да е, същата кола с 1.6 моторче :wink:

BatVas
06-03-2007, 18:59

направо е уникален!!!! Много ме кефи....искам и аз такъв, още един път да ти е честита!!

Страшен е :D :D :D

zaryto
07-03-2007, 00:33
Ее колега то лачена работа бе.. :D Абе така и така си от Пловдив.. :D я кажи каде е спираш тая красавица да намина през нощния магазин да си напазарувам 1 салонче кожено :lol: :lol: :lol:

Nasko_77
07-03-2007, 09:54
Ее колега то лачена работа бе.. :D Абе така и така си от Пловдив.. :D я кажи каде е спираш тая красавица да намина през нощния магазин да си напазарувам 1 салонче кожено :lol: :lol: :lol: Магазина не го казвам каде е :D Може обаче да се разберем някой път да се срещнем и да ги сборим двете и да видим какаъв ще е резултата при положение, че ти си 1.6 но сме с равни конски сили :wink:

charmario
07-03-2007, 11:53
Браво! Тръпки ме побиха! Много S-класи могат да ти завиждат! Ама и италианските собственици май добре са се грижели за любовницата ти :D

Nasko_77
07-03-2007, 12:05
Браво! Тръпки ме побиха! Много S-класи могат да ти завиждат! Ама и италианските собственици май добре са се грижели за любовницата ти :D Да, има нещо такова. Със сигорност знам, че собственик преди това е бил само един човек. Всичко вътре си е здраво. Един счупен елемент нямам. За напред дано и за двигателя се окаже, че добре се е грижил.

bass
07-03-2007, 12:27
Много S-класи могат да ти завиждат!

И не само :-) Не знам дали е нарочно или от некадърност, но повечето кожени салони са изумително грозно съшити и седят на драперийки некви :evil: Всъщност, преди да видя кожения салон на GT не исках и да чувам за такова нещо :-) После обърнах внимание, че всички италианки с кожа, които виждам, са с изрядна кройка.
Ето какво имам предвид за селската кожа (Майбах, Лексус и още един Мерцедес - страшната раута :puke: )