View Full Version : Една молба имам към някой модератор.......
pablo_pz1
31-03-2014, 00:59
Акаунта ми pablo_pz,след промяна на паролата остана неактивиран,виждам темите като private.Та в тоя ред на мисли,моля най-учтиво някой да се погрижи да се оправят нещата,защото имам ценни неща,публикувани обяви и т.н. които бих искал да виждам отново.
Направих си нов акаунт,поради простата причина,че по никакъв друг начин не мога да се свържа с когото и да било,за да споделя за този проблем.
Благодаря предварително!
Пробва ли да си рестартираш паролата от тук:
http://clubalfaromeo.com/forum/login.php?do=lostpw
Ранобудниче
02-04-2014, 23:43
Поставила съм въпроса ти в модераторския раздел.
Надявам се някой със съответните права да помогне.
old alfist
03-04-2014, 00:02
Не се и съмнявам - ти си си отличничка от малка.
Ранобудниче
03-04-2014, 09:08
Не се и съмнявам - ти си си отличничка от малка.
Нищо подобно.
Колкото повече се опитваш да помагаш, толкова по-голям глупак си (двойкаджия).
Но да не разводняваме темата на момчето.
pablo_pz1
04-04-2014, 17:28
Благодаря за което!След ресет на паролата положението си остава същото-всички теми ги виждам като Private,и съобщението че нямам права да виждам съответната тема или не ми е активиран акаунта си остава,надявам се да станат нещата до към Коледа!!!!!!!!! :bravo:
Добре де. Нали преди месец ми се обажда и ти казах, че ще видя какво ще направя. Обадех се да ми дадат нова парола а ти ми звънна и каза, че всичко е наред и проблема си бил в твоя телевизор?
dimitar_vd62
04-04-2014, 21:20
Аз пък от край време имам един проблем, то не знам дали е проблем де, ама някой да обясни.Понякога в постовете има линк който води до друга страница от форума.Обикновенно се отварят, понякога обаче не се отварят а ми излиза едно съобщение че нямам права да разглеждам съответната страница или не съм си бил активирал акаунта.Ако потърся сответната страница по бабешки, няма проблем, отваря се като всяка друга.Що е то?
Ранобудниче
04-04-2014, 21:37
Благодаря за което!След ресет на паролата положението си остава същото-всички теми ги виждам като Private,и съобщението че нямам права да виждам съответната тема или не ми е активиран акаунта си остава,надявам се да станат нещата до към Коледа!!!!!!!!! :bravo:
Имам уверение, че ще ти се обърне внимание преди Коледа, но кога ще ти станат нещата, не мога да прогнозирам :tooth:
pablo_pz,
На мейла съм ти пратил новата парола. Мисля че сега не трябва да имаш проблеми... моля провери и ако има нещо ми пиши.
pablo_pz
06-04-2014, 21:04
pablo_pz,
На мейла съм ти пратил новата парола. Мисля че сега не трябва да имаш проблеми... моля провери и ако има нещо ми пиши.
Благодаря за бързото отзоваване,нещата са ОК,виждам всичко.Ще се черпим с бирички на Феста! :notworthy:
---------- Post added at 18:04 ---------- Previous post was at 18:02 ----------
Добре де. Нали преди месец ми се обажда и ти казах, че ще видя какво ще направя. Обадех се да ми дадат нова парола а ти ми звънна и каза, че всичко е наред и проблема си бил в твоя телевизор?
Тогава имах проблем с паролата,след като успях да вляза я промених и оттогава се появи проблема който описах.Григор оправи нещата,сега всичко си е наред.