View Full Version : светеща емблема на АЛФА РОМЕО
светеща емблема на АЛФА РОМЕО
ето това е линка : http://www.glowgo.ch/start-en.htm
- човека иска 96Е ,но ние сме малко като братушките обичаме да гепиме идеи и патенти.Ако някои може да го направи няма да е никак зле. Ще си им светят муцунките на хубавиците.
:D :D :D :D :D :D :D
Мда бих си взел само ако върви с комплект лампички за пръскалките и за бурията отзадзе :P :no:
Дори да бях фен на тия щуротии ( а не съм) пак нямаше да си купя. Мойта предна емблема я откраднаха брутално около обяд посред бял ден, а какво остава за тая светеща играчка........
capricorn
06-03-2007, 11:40
ок, заемам се, до един месец, ще имате отговор колко струва и първия модел ще е на мойта за да се вижда.
Alexanderbb
06-03-2007, 13:20
Абе не е за нас. Ще я гепят преди да си я сложил даже
DiStefano
06-03-2007, 15:46
хммм .. тая тема май е дискутирана вече .. :roll:
Crusader
06-03-2007, 18:02
Циганийка ми се види работата...
Furious 155
08-03-2007, 23:40
Що... готино стои, някак дава идея за звяра отвътре :wink:
Мда бих си взел само ако върви с комплект лампички за пръскалките и за бурията отзадзе :P :no:
Печелиш! Плюс бонус лампички за капачките на винтилите на гумите и елегнатно синьо-червено осветление за дръжките на вратите!
Естествено върви с пернишка регистрация и табела такси също! :)
Явно нямате интерес , е да разбираемо е .Дал съм саита там има и схема и обяснителна записка как да се направи.Мислех ,че ще ви стане интереснои какво стана нахранихте ме- много хубаво. Това ми е 3-тата тема която пускам и резултата е 2 -пъти нахранен и един път без нито един отговор.И равносметката е ,че повече нямам намерение да го правя. И аз като си купя кола ,а това ще станте скоро ще си направя тази газъриика.А вие си мислете ,че са пернишки изпълнения и там каквото си искате.
Моля модераторите да изтрият темата ми. : :evil: :evil: :evil: :evil:
Явно нямате интерес , е да разбираемо е .Дал съм саита там има и схема и обяснителна записка как да се направи.Мислех ,че ще ви стане интереснои какво стана нахранихте ме- много хубаво. Това ми е 3-тата тема която пускам и резултата е 2 -пъти нахранен и един път без нито един отговор.И равносметката е ,че повече нямам намерение да го правя. И аз като си купя кола ,а това ще станте скоро ще си направя тази газъриика.А вие си мислете ,че са пернишки изпълнения и там каквото си искате.
Недей така 5 човека не са целия форум мен емблемката си ме кефи
само може би трябва да свети ама съвсем слабо та едва да се забелязва. :)
Недей така 5 човека не са целия форум мен емблемката си ме кефи
само може би трябва да свети ама съвсем слабо та едва да се забелязва. :)
Споко бе пич - ходи си земи 1 вафла "споко" или един "поп чок".Какво се впрягаш за дреболиии!?!?!??!Хората какви неща изживяват,ти за 1 емблема ..................
Като те налегнат проблемите около колата(дано да са минимални) хич няма и да се сетиш за емблема. Пък и има крадлив народ ........ няма да издържи много време на капака :( ........... ако не изпиташ проблема неможеш да го разбереш :wink:
P.S. шшшшшшшшшшшшшттттттт ТИХО ,че гаджето е от Перник ......... :wink:
Това с Перник отдавна се изтърка, не знам до кога ще го повтаряте. Аз лично мисля, че идеята е готина.
На мен лично ми е интересно да видя на живо как изглежда такава емблема иначе лично аз не бих си сложил, но на който му харесва. То за тия емблеми бяхме обсъждали преди време....
Иначе споко не се ядосвайте - чак така няма да станем
малиии това и Голф да си не е лесно :lol: :lol: :lol:
Alfa User
15-03-2007, 00:12
Що бре, многу сий готяна колата :roll:
cvetelin
16-04-2007, 20:27
за тази емблема мога да дам малко акъл как може да стане най лесно. Вземах един плегсиглас(има едни през които се вижда като през стъкло) отиваш в някоя фирма за реклама да ти изрежат фолио залепяш го слагаш лампите. ето ти подобна ;)
лично мое мнение ... никога няма да си сложа такава глупост, защото точно след второто ми прибиране по тъмно на сутринта ще зее дупка там :>
п.с. слагаш си едни много силни лунички .... и ще бъдеш като локомотив :)
Mind_Control
19-04-2007, 11:38
Печелиш! Плюс бонус лампички за капачките на винтилите на гумите и елегнатно синьо-червено осветление за дръжките на вратите!
Естествено върви с пернишка регистрация и табела такси също! :)
Я кажи има ли такива лампички за капачките на винтилите :roll: И къде има? а на какъв принцип светят?
Иначе мен ме кефи емблемата. Не виждам кое му е перни6кото? 8) Ама все си мисля, че на уличното осветление в София няма да си личи, че свети..
Светещата емблема ще върви също с китеник на задната кора. Негърче на което му се клати главата /в краен случай кученце/, клатеща се ръчичка със сгънати показалец и безименен пръсти,
скоростен лост със зарче, бутонки или боксови ръкавици на огледалото, потник облечен на обглегалката на шофьорската седалка, неоново осветление в купето /да се вижда нощно време потника/ лепенка на Саманта Фокс на таблото. Отзад на капака лепенка "и аз твойта" и задължително антистатик със светлоотразител на него. Отпред лампички на пръскачките и задължително свалени чистачки /кадът ги/ и на тяхно място разцепени тапи от оцет.
Ааа и щях да забравя, задължително трябва да звучи я сръбско я циганско от колата...
Имам още две три идей но те са само за ценители... :lol: :lol: :lol:
Много смешно...
Ако емблемата е направена кадърно ще изглежда много оригинално даже :idea:
А това, че може да я откраднат е така, но и обикновена се краде със същия успех, нали? :wink:
Смешно е разбира се...
Все пак имам самочуствието, че малко от малко различавам красивото от кича. За това си купих и алфа. Ако исках циганийки щях да си взема една жигула и така я "наточа", че и бакшишите да ми завидят.
Те хора дизайнери професионалисти с години са се занимавали докато изчистят външния вид на подобен автомобил като Алфа Ромео и на финала наш "калеко Алеко" вземе, че се изцвъка отгоре й с гордост, пийне една мастика, пусне си чалгица и всичко му е на шест...
Нали си е разбирач...
:lol: :lol: :lol:
Абе ти ме разбиваш...ако не си разбал тази светеща емблема не я е измислил българин това 1
Второто е, че тя свети само с включени габарити, при това не се различава грам от оригиналната.По принцип Алфа Ромео е кола за ексцентрични и разчупени хора.
Ако си традиционалист си вземи Волво и всички са доволни :)
Абе ти ме разбиваш...ако не си разбал тази светеща емблема не я е измислил българин това 1
То хора без вкус има не само в БГ...
И някак си не ми е ясно как може да се сложи знак за равенство между кич и ексцентрицизъм :?
Нооо, но...
В края на крайщата всеки има право да си "гласи" както иска колата,
щом си го влече...
Имаше една мисъл по случая:
"Селянина може да избяга от селото, но селото от селянина не..."
Не искам да звуча обидно но това със светещата емблема ме потриса...
Слав - Нищо лично...
:wink:
и мен ме кефи, стига да е направена кадърно обаче, щото мнооого лесно може да се получи циганийката :D