Log in

View Full Version : Новата Alfa Romeo Giulia

nickgaidarov
03-04-2014, 22:17
...

.

Alfa Pilot
06-04-2014, 00:36
"Дела трябват, а не думи", тези мъдри слова не могат да бъдат по-актуални за бъдещето на Алфа. Така като днес Маркионе чертае големи планове, утре ще излезе и ще каже, че тия планове се отменят до второ нареждане, който номер вече стана толкова банален,че се учудвам че има алфист които да му вярва и на една дума.

alex052
06-04-2014, 16:52
Реално колегата е прав, какво щяло да се случи в 2015 и дали ще се случи са само пожелателни изказвания.Високопарни мечти изказани от трибуна за съжаление не са реалност, алфа нямат модели дори и в средният клас какво остава за луксозния, просто за пореден път марката залязва............а все се надявах след успеха на 156 да се съвземе.Истината е ,че поне според мен към момента няма алфа с която да заменя 159 ката с кеф, всичко италианско би било компромис.Мито е дребосък а жужа ......ми малка ми е и нещо не ми харесва дизайна, да излезе новото мазерати грибли и куатропорте с дизелов двигател/ карах гриблито- нема такъв кеф/ ама малко не ми е по джоба за съжаление.Жалката истина е ,че и ланча и фият не предлагат някаква алтернатива.Карах недуразумението на ланча на база на краислер мисля беше 300 .............. ми то хубаво ама тръпката я няма а тесиса беше типично италиански...............тъжна и жалка работа.Като чета насам натам из форума все повече хора сменят италианките със скучни германци................то честно казано и аз заглеждам все повече и повече баварците 5,6 и 7 ма серия........

zaza
15-04-2014, 09:24
Доста пъти вече отлагат премиерата на Джулия.Да не се окаже накрая не актуална още на представянето.Конкуренцията като гледам не си поплюва.

AR147
15-04-2014, 10:54
По скоро вие станахте банални с това че постоянно ревете а дори не сте потенциални купувачи докато модела не стане на 500к километра или 15 години.
Кола не се прави за 2 дни , нормално да е предвидена за еди кога си , и както казва колегата пуснал поста това звучи много по реално от просто ПЛАНОВЕ.

Това че една марка прави планове през 2005 примерно за период от 10 години , не означава че ще ги изпълни особено ако не е рентабилно , особено ако няма пазар за подобен автомобил!!! Най-лесно беше да се пусне един сериозен фейс на 159 , който веднага да бъде оплют от агресивните медийни групи на немските производители и да не носи печалба.

rossenvn
15-04-2014, 16:09
По скоро вие станахте банални с това че постоянно ревете а дори не сте потенциални купувачи докато модела не стане на 500к километра или 15 години.
Кола не се прави за 2 дни , нормално да е предвидена за еди кога си , и както казва колегата пуснал поста това звучи много по реално от просто ПЛАНОВЕ.

Това че една марка прави планове през 2005 примерно за период от 10 години , не означава че ще ги изпълни особено ако не е рентабилно , особено ако няма пазар за подобен автомобил!!! Най-лесно беше да се пусне един сериозен фейс на 159 , който веднага да бъде оплют от агресивните медийни групи на немските производители и да не носи печалба.

Въобще не им се хващай, това е поредната спам тема, пусната от някой, който няма друга работа. Проблемът е, че в раздела няма модератор и постоянно се пръкват такива... а тема за Джулия си има от не знам колко години, но е по-хубаво да наториш на чисто явно.

nickgaidarov
18-04-2014, 03:40
...

rossenvn
18-04-2014, 15:17
похвално е желанието ти да допринесеш за Форума, както и усилията, които си положил, другия път го направи където трябва.. новината, която теб така те е разтърсила не е толкова нова и невероятна, че да заслужава специална тема и всичкото тюхкане и жалене, което я последва. Но и на този раздел му се разказа играта и ако не са теми, в които някой новорегистриран продава калници и друга скрап от стопедесеишестица, то се появява такъв като теб. Поне като превеждаш нещо слагай и линк към оригиналния източник, че така може да сметна, че тази новина си си я съчинил на три ракии.

nickgaidarov
18-04-2014, 15:38
...

danchoti
29-04-2014, 10:50
... по-долу предлагам на вниманието ви моя превод на тази статия:...

Колега, докато не посочиш източникът на информация, "статията" си остава една басня с автор nickgaidarov, четенето на която си е загуба на време :balloon:

nickgaidarov
19-07-2014, 22:07
...

Skipper
19-07-2014, 22:29
Много грозна предница http://static.autoexpress.co.uk/sites/autoexpressuk/files/styles/gallery/public/alfa_giulia.jpg
Дано да е като тази :
http://alfaromeogiulia.info/wp-content/uploads/2013/12/2014-Alfa-Romeo-Giulia-Review.jpg

nickgaidarov
19-07-2014, 22:39
...

Кайо
20-07-2014, 01:51
Отврат,едната грозна,другата по-грозна.......
Тоа Макароне ако е решил тъй да изглеждат новите Алфи по-добре ич да ги нема........:heavy_cry:

alfa racer GTA
20-07-2014, 03:52
На мен пък ми харесва първата.Втората е като фейслигтната Шкодичка.

Досега имаше някаква индивидуалност, за съжаление с модела Giulietta(Гюлля) алфа започна да губи значително от индивидуалността си особено в задната част на автомобила.

Лично аз такава безвкусица като Гюлля не бих си купил никога.

Изобщо тоя Маркионе да вземе да се самоуволни що се отнася до алфа ромео.За управлението на ФИАТ става, за алфа ромео не става.

За малката гама от двигатели на алфа не ми се и говори дори.А бре марката е оставена на "самотек" ако питате мен.
Отделно за 10-на година петролна криза как не създадоха по икономични двигатели и бензинови и дизелови.Сега цялата икономия идва от старт-стоп системата на БОШ и при бензиновите от турбото.

От 2015 или 2016 година влиза в сила нова методика за определяне на разхода на гориво.Той ще е поне 80% по -верен в сравнение със сегашния и тогава шашмалогиите няма да са толкова.

MaVrUt
20-07-2014, 13:58
alfa racer покажи ми една Шкода която да изглежда така, като на втората снимка ?

Dimicha
20-07-2014, 14:17
Ей много знаем всичките значи...те Алфите все са технически изостанали, ненадеждни и горят много, ама като минат 10-на години от производството, се вижда колко от водещите марки окапват. А Алфите, дето нищо не става от тях, продължават да бръмчат. Яко пропаганда е и в автомобилния бизнес, скоро гледах някакво ревю на 159-ка и казаха великата глупост, че и тя като старите алфи била тясна на задните седлаки :stumm: Да дойдат да се качат в 55-цата, да ги питам, коленете им ли опират или главата ...

alex052
20-07-2014, 20:59
Ей много знаем всичките значи...те Алфите все са технически изостанали, ненадеждни и горят много, ама като минат 10-на години от производството, се вижда колко от водещите марки окапват. А Алфите, дето нищо не става от тях, продължават да бръмчат. Яко пропаганда е и в автомобилния бизнес, скоро гледах някакво ревю на 159-ка и казаха великата глупост, че и тя като старите алфи била тясна на задните седлаки :stumm: Да дойдат да се качат в 55-цата, да ги питам, коленете им ли опират или главата ...

Че е леко тясна на задните седалки- така е.Това не е каруца за возене на пътници.Пътува се на предните седалки а отзад за деца има място.Кой му е тясно мисля ,че багажника не е малък.Лично аз харесвам марката и заради това.Просто е автомибил за егоисти - отпред за мен и жената място и комфорт бол..........отзад, ами свободни са да пътуват със собствен транспорт, автобус, влак или с каквото там намерят.
А по темата- да видим какво ще излезе,като цяло не ми допада особенно но все пак аз съм само потребител.

Dimicha
21-07-2014, 12:29
Че е леко тясна на задните седалки- така е.Това не е каруца за возене на пътници.Пътува се на предните седалки а отзад за деца има място.Кой му е тясно мисля ,че багажника не е малък.Лично аз харесвам марката и заради това.Просто е автомибил за егоисти - отпред за мен и жената място и комфорт бол..........отзад, ами свободни са да пътуват със собствен транспорт, автобус, влак или с каквото там намерят.
А по темата- да видим какво ще излезе,като цяло не ми допада особенно но все пак аз съм само потребител.

159-ката може да е леко тясна отзад, но старите Алфи по-скоро не са, това исках да кажа. А от тия двете, които са качени по-нагоре в темата, на мене повече ми харесва първата. Втората ми прилича на някаква изгъзица от Китай малко

alfa racer GTA
14-08-2014, 17:01
Ето я бре новата алфа с двигател на мазерати: http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/23130-alfa-romeo-vadi-konkurent-na-bmw-m3/

georgi_pg
14-08-2014, 22:30
http://fakti.bg/avto/109664-alfa-romeo-puska-ubiec-na-bmw-m3

Peter Panov
14-08-2014, 23:11
Брей лоша работа. Този дизайн не е нищо особено.
Учудвам се че Алфа толкова бързо избяга от стилистиката на Брера и 159. И двете коли са страхотни на дизайн и едно тяхно продължение би било добро попадение.
Личи си че Алфа я стягат за Китай.:stumm:

Dimicha
19-08-2014, 00:35
Последният дизайн много ми прилича на Е60 на мене

alfa racer GTA
19-08-2014, 10:58
Аз досега не си спомням случай в който дизайна на алфа да е бил известен преди да бъде официално обявен. Снимката най-вероятно е стара и е използвана за статията.Все пак едно е да има само текст друго снимка+текст ...

Хайде за опровергаване на скептицизма във форума и най-вече на модераторския скептицизъм: http://www.autoedizione.com/cassino-takes-first-step-towards-production-alfa-romeo-giulia/

siniqtzmey
19-08-2014, 19:09
Вече имаме първа снимка на Жули-то, http://icsphotography.it/2014/08/alfa-romeo-giulia-le-primissime-foto-spia/ . Иначе за дизайна неможе да се съди от окастреното купе на Мазерати Гибли ;-). А по горе кометирана новина е трябвало да напише, че двигателя ще е от бъде бъдещето Maserati Alfieri.

Ivanov_
24-08-2014, 13:01
135682

georgi_pg
24-08-2014, 14:16
Ето още малко ... За негативно настроени коментатори.http://fakti.bg/avto/110741-alfa-romeo-predizvikva-porsche-i-jaguar?utm_source=mobilebg&utm_medium=link&utm_campaign=firstpage

Кайо
24-08-2014, 15:52
Ето още малко ... За негативно настроени коментатори.http://fakti.bg/avto/110741-alfa-romeo-predizvikva-porsche-i-jaguar?utm_source=mobilebg&utm_medium=link&utm_campaign=firstpage

.....убава ама с гадни очи.....

siniqtzmey
28-08-2014, 22:49
Една шваба е понащракала едно Гибли с черни лепенки tipo 952 (www.auto-motor-und-sport.de/news/erlkoenig-alfa-giulia-hier-faehrt-die-neue-mittelklasse-von-alfa-8563346.html) :evilsmiley:

Кайо
01-09-2014, 17:35
http://topgear.bg/?go=article&p=detail&tg_articleId=6300&num=4&scrollPos=0&_t=627