View Full Version : Ново попълнение 156 2.4 jtd
Здравейте,ето я и новата алфичка 156 2.4jtd 10v 150hp, 2002 година,колата е на реални 117 хл км и е със доста ектри,като телефон,босе,кожа,махагонов мултиф волан,шибидах които е доста рядко срещан за модела,автоматична печка за под +3 градуса,система за измиване на фаровете и др.. Има външни забежки по броните(нищо фатално),отвътре колата е уникално запазена,салона е с перфорирана кожа,има оригинални стелки за модела..
Другата сериозна причина поради която колата е при мен, е че върви доста прилично в почти целия диапазон на обороти,плътен и тежък звук на петима братя придружен с звук на турбина :spiteful:
Ха честито, хубавелка е !
nickgaidarov
10-04-2014, 16:07
...
Всяка Алфа си е мръсница иначе не е Алфа с нейния си характер . Честита !
Честито пак :cheers: тия семисликчета отпред добре седят
Bobiuzunov
11-04-2014, 20:27
Честио колега,много добра белисима.Наистина звука на 5-ка е добър,спор няма.
Сериозен екземпляр,браво със здраве да си я караш и безаварийно.:flirt::flirt::flirt:
мерси за хубавите думи :drinking:
Честито и със здраве и кеф да си я караш!
Къде е телефонът? Не съм виждал 156 с телефон.
Честито и със здраве и кеф да си я караш!
Къде е телефонът? Не съм виждал 156 с телефон.
Мерси колега,устройството(телефона) е под жабката,командва се от цд-то :beer:
quadrifoglioverde
17-04-2014, 23:56
да не е швейцарка тая кочина?
иначе тоя мотор трябва да е забавен
успя ли да се отървеш от qvто или да идвам да му взема валовете :D
Италянка е и е много далече от кочина, qv- то и валовете са при мен.. заповядаи..
Джантите с гумите се продават ако някои има интерес 500 лева комплект,че внезапно харесах още по силни джантета..
Алфов размер за 5х98 и централен 58.1,ЕТ 30 и широчина 8Ж :-D
Rado145QV
24-04-2014, 09:15
Колата изглежда добре,ако и върви добре да излиза на чертата
Новите неща по колата са турбо пътища от екстрийм тунинг и конусен филтър Jr..
И малко снимки
От днеска и нови джанти Zender Dinamic 8,5x18 ;)
Честито!!!!
Арни са жантетата!
Нова придобивка от суперспринт :bounce8:
Скоро ще има още интересни работи по колата :bouncing_smiley:
Въх въх как блести, много е арно !
Тоа кюнец ке ти го крадна.....:evilsmiley:
Браво!!!!!
Тоа кюнец ке ти го крадна.....:evilsmiley:
Браво!!!!!
Мани немой, ке ти намерим и един на тебе :BIGsmile:
Мани немой, ке ти намерим и един на тебе :BIGsmile:
Па оно лесно ке найдем,ама требе да платим,а оти да платим га мое да краднем.:)))))))
Браво,хубави джанти,хубав кюнец,хубава кола ще стане.
radoslavp
05-07-2014, 08:31
Това на стандартния диаметър на генерацията ли идва?
Това на стандартния диаметър на генерацията ли идва?
60 мм е диаметъра, стандартно незнам колко е.... още не е монтирано на колата и нямам идея....
Новите неща от вчера по колата са регулируеми амортисьори Koni sport и червени пружини OMP :punk:
:bouncing_smiley:
Прекаляваш......:th_up:
Днеска спипах още едно окачване coilovers High Performance в добро състояние задните пак некви ръждички имат ама карай..поне са бетон... :D Сега ще има гуми във калницитеее :evil:
Колега,поздрави за бегачката...къде ги намираш тея части?
Още нови дреболийки :photo: кристални мигачи в калниците
Сдобих се и с брембо апарати за по добро спирачно усилие ;-)
Малко раздвижване по темата и нови подметки за халфонсо :guns:
Малко интересни новости по колата :th_up:
Колега, я дай малко повече инфо за спирачните апарати!
От каква кола са, за какъв размер диск са и какво преправяне трябваше ?
Колега здравеи апаратите са от 166-ца,държат дискове до 330мм,за монтажа трябват адапторни планки,болтове и още разни дребни неща :thumbup:
Други шенкели не трябват значи.
Мерси
Ето такава планка, но е желателно материала да е ЗДРАВ !
http://s29.postimg.org/b8c8dms9f/2014_03_22_10.jpg (http://postimg.org/image/b8c8dms9f/)
и казваш бай бай на 15ките, ако караш с такива.
на 15-ките от раз а ако искаш диск над 310 мм казваш чао и на 16-ките ;)
Карам с 17ки летни и 16ки зимни. Смятах да слагам диск 305х28 и апарати от Купе, GTV или 166.
Ами това ти е играта колега :-P
Малко снимки от днешния що годе приличен есенен ден :metal:
Много добре! С 18" е друга бира :drinking:
Да колега с 18-ките калника е фулл :D
И още някои нови неща :go:
Лупи с D2S би-ксенон :metal:
AttilaSL
14-01-2015, 16:36
Да колега с 18-ките калника е фулл :D
И още някои нови неща :go:
Това черното под филтъра какво е?
Това черното под филтъра какво е?
Лип за багажника на зендер,като този 141459
Малко сме замръзнали ама се действа,липа на багажника е поставен,имаме си вече и челен кулер и ремап,остана да и се монтират капаците на халогените,сърцето е за боя,също чакам да дойде и новата черна емблема и разни други дреболии са в ход :shoot: Повечето неща по колата се извършват специалното съдействие на Веселин(vegatta) :punk:
Мерси колега,ами старая се нали са ни любовници тия белисими и си искат грижи :grin:
така е :metal::metal::metal:
Bobiuzunov
05-02-2015, 07:34
Искат грижи,та знае ли се. :-)
alfa_romeo_forever
05-02-2015, 14:06
Ъпгрейтваш я колега , браво . Какви кончета ти е колата ?
Колега не мога да се ангажирам с точни коне преди дино... като стане ясно колко е точно ще пиша :smile:
Една година по късно,с вложено много желание,средства и време :thumbup:
SandoOne
15-03-2015, 14:11
Е сега можеш да биеш кик даун зад некой баварец ''Но смоке но фън .....
[QUOTE=SandoOne;1406436]Е сега можеш да биеш кик даун зад некой баварец ''Но смоке но фън .....[/QUO
Много собственици на баварци и не само я гледат като изтървани по пътищата :super:
Много добре изглежда алфичката, браво
dimitar_vd62
21-04-2015, 20:37
Ни са пръй на улаф ми земи измисли некви летни шепки че с оная кожената зеха ми втасват мозъчните гънки.
Шепета летни ше има съвсем скоро,ще ти пиша първо на тебе да не земеш да фърлиш мозък :bouncing_smiley:
tihomir77
04-09-2015, 09:58
Колата е много готина, един приятел караше доскоро такава и беше много доволен.
Има доста нови неща по колата
Турбо гарет гтб2260в от бмв ф серия
4 баров мап
Генерация и даунпайп на 76мм
Усилен съединител
6-степенна кутия
Масла и добавки матул и бардал,и разни други дреболии около целия процес :afro:
Малко да тупна прахта от тая темичка :drunk:
Та новите неща по колата са тори 8х18,преден лип и прагове на зендер,също така има и ремап до 2 бара,тръгва от ниските много здраво в общи линии приятна ежедневка :D леко позасилване на босето и разни други заигравки :pirate:
alfa_romeo_forever
16-10-2016, 12:19
Малко да тупна прахта от тая темичка :drunk:
Та новите неща по колата са тори 8х18,преден лип и прагове на зендер,също така има и ремап до 2 бара,тръгва от ниските много здраво в общи линии приятна ежедневка :D леко позасилване на босето и разни други заигравки :pirate:
много многооо добре :headbang: Поздравления ;)
много многооо добре :headbang: Поздравления ;)
Мерси брат :mrgreen:
Продава се,на 3000 км след подобренията по мотор,трансмисия,спирачки и на 13 000 км от тотално/цялостно обслужване :clap2:
Колата като цяло е чук...има олигофренска сила и е сериозен доминатор на пътя :)
----> http://www.cars.bg/c1831648
Някакви клипчета да добием представа за вървежа има ли?
Времена засичал ли си ?
0-100, 0-200... ?
Някакви клипчета да добием представа за вървежа има ли?
Времена засичал ли си ?
0-100, 0-200... ?
Клипче не съм се сетил да направя(то и в това време е почти невъзможно да се даде газ,камоли сичката..:) ),но като цяло тръгва от 1300 оборота,на 1800 прави 2.1 бара което е пълната сила и около и над 500нм,което си е една не малка сила особено за 156-ца :jason2:
Който има сериозни намерения да заповяда на оглед :) ;)
ScuderiaItalia
10-01-2017, 14:13
Ако може да направиш един клип от място до 150-160 или пък от летящ до 200, но това като се оправи времето. Върти ли много от място или петака наема по-добре от 1.9ката?
Ако може да направиш един клип от място до 150-160 или пък от летящ до 200, но това като се оправи времето. Върти ли много от място или петака наема по-добре от 1.9ката?
Това с времето незнам кога ще стане :) за наемането и двете се наемат еднакво добре,всичко е въпрос на гуми,настилка,усет и коне ;)
ScuderiaItalia
11-01-2017, 16:22
Аз мисля, че петака тръгва по-добре от 1.9. Имал съм Браво ХГТ и Алфа 1.8 ТС и петака въобще не боксува така. Те са бензинови де, но все пак би трябвало да има общо.
Ами петака си е петак тягата е зловеща от ниските а звуците плашат хората по спирките :laughing1:
Да не си направил някое клипче вече? :D
Да не си направил някое клипче вече? :D
не съм колега,даже не я карам нямам време за нея,пуснал съм я за продаване :neutral:
ScuderiaItalia
14-06-2017, 18:26
Ако искаш дай да я раздвижа :static: :static: И аз имам мерак за един клип от място до към 180тина километра
Ако искаш дай да я раздвижа :static: :static: И аз имам мерак за един клип от място до към 180тина километра
Ами чесно казано пуснал съм я за без пари...направо идвай и започвай да я раздвижвам и да даваш газ...180 ги няма за скорост тва добиче :crazy: