View Full Version : Помогнете ми за избор на автомобил.
Моля ви дайте ми някои съвети, относно какъв автомобил да си купя /повече от 9000лв не давам :)/ , ето и някои от моите варианти /не ми се смейте новак съм !!!/
1. Alfa Romeo 156
2. Opl Tigra
3. Opel Calibra
4. Rover 200
5. Fiat Coupe
6. Hyndai Coupe
7. Peugeot 306
8. Renault 19
9. VolksWagen Coraddo
10. Alfa Romeo GTV
Къде сравняваш рено 19, тигра (корса с женско купе) - коли за по 1 500 евро (реното по-малко) :shock:
избора ти е лесен 6. Hyndai Coupe
пия джак!
Хубаво си ги изброил но нали се сещаш , че за 9000 лв трябва колата да е поне 7-8 годишна :)
според мен първо трябва да решиш дали ти се кара купе - спортен автомобил или нещо по-голямо......... след това може да питаш за съвет, ама така както си ги изброил те просто не могат да се сравняват по между си. и много зависи от самия тебе - стил на живот, дали ще е единствена кола, дали имаш дете (щото ако имаш в тиграта бая ще се изгъчите...) и т.н.....
santo_traficante
08-03-2007, 10:24
според мен не знаеш какво искаш :wink: ти кола си търсиш а разпитваш вече за тунинг :wink: според цените на тунинга ли ще си избереш кола :?:
virusalfa
08-03-2007, 10:33
избора ти е лесен 6. Hyndai Coupe
пия джак!Продължавай да пиеш! :roll:
Странно как са наредени на едно място коли и консервени кутии.... Тиграта па кола ли е? Като я измааш у некой бордюр и събере колесника!
И калибрата в това число,само дето като се издрусаш у некоя яка дупка и задния мост има опасност в дупката да си остане и амортисьорите да ти дойдат на гости :idea:
според мен не знаеш какво искаш :wink: ти кола си търсиш а разпитваш вече за тунинг :wink: според цените на тунинга ли ще си избереш кола :?:
Аз разпитвам за тунинг, защото сега брат ми е в чужбина и той има алфа 156 и каза, че искал да ми я подари, но аз се чудя дали да приема падаръка му или да си купя собствена, заа това питам и за кола и за тунинг ;)
А относно каква кола искам,предпочитам коли с по-спортно излъчване и както се казва да са бегачки. А за деца нямам намерение в близките 10 години, така че не ме притеснява колата да е малка.
Благодаря ви все пак ;)
Не аз се чудя какъв отговор очаква колегата в форум на Алфа.
Кво да му кажа - да си вземе голф ли? :wink: :D :D :D :D :D
:lol: :lol: Чак сега забелязах , че си градски :D :D , което обяснява наличието в списъка на Фалве Корадо и прочие дърти таралясници.... Абе Търновци винаги са се отличавли със собствен стил :? :oops: :lol: :lol:
Alexanderbb
08-03-2007, 12:07
Ми ако не искаш кажи му да ми я подари на мене. Иначе шегата настрана ама списъка е с коли дето няма как да се сравняват
Абе честно да ви кажа за сега ще карам 156тицата на братя, а докато си дойде ще реша дали ще взема неговата или ще си купя моя, но Голф със сигурност няма да си купя :D
По-скоро се колебая между GTV и 156 ама ще решавам като му дойде времето :)
Абе честно да ви кажа за сега ще карам 156тицата на братя, а докато си дойде ще реша дали ще взема неговата или ще си купя моя, но Голф със сигурност няма да си купя :D
:th_up:
п.с
Виж раздела за срещи и мероприятия та и добре дошъл у сектата :lol: :lol:
virusalfa
08-03-2007, 13:26
п.с
Виж раздела за срещи и мероприятия та и добре дошъл у сектата :lol: :lol:Сборището на алкохолиците :lol:
п.с
Виж раздела за срещи и мероприятия та и добре дошъл у сектата :lol: :lol:Сборището на алкохолиците :lol:
Ке дойдеш ти тука и ке те вкараме у правото вера :idea: