View Full Version : ИТАЛФЕСТ 2014 - коментари и въпроси
Уважаеми колеги, отново на мен се падна от името на Клуб Алфа Ромео България и Фиат Форум България- традиционни организатори на ИТАЛФЕСТ, да ви поканя на
13. септември. 2014 год на ИТАЛФЕСТ 2014 год , който ще се проведе на писта "Дракон" Калояново.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ !
Най-после на правилното място :) Сега спецялно слет като си продадох QV-ТО ще си закупя отново Алфа за Мероприятието :)
HAPPY :) :) :)
ФЕРАРИСТ
22-04-2014, 18:46
Алилуя, най - сетне......
dimitar_vd62
22-04-2014, 19:37
Що не го издърпате по към началото на септември, баш тогава децата тръгват на училище и родителита са заети с приготовления.
Надявам се да съберем много италянки и да има доста приятни моменти. :big_beer:
ivailo rachev
22-04-2014, 21:49
Цецо аз имам още малко идеи относно Италфест,но утре чакам отговор по нашите неща и ще ти звънна да поговорим.Но евала мястото е идеално.
Супер, но гледам че се пада понеделник?
Това се казва работа :th_up:
alfaa156
23-04-2014, 00:46
чудесно :) евала за избора на местото :) :big_beer:
cvetelin
23-04-2014, 09:07
Супер, но гледам че се пада понеделник?
календара на Маите ли гледаш.... събота 13 септември:flirt:
иначе идеята е добра :) :bravo:
Уважаеми колеги, отново на мен се падна от името на Клуб Алфа Ромео България и Фиат Форум България- традиционни организатори на ИТАЛФЕСТ, да ви поканя на
13. септември. 2014 год на ИТАЛФЕСТ 2014 год , който ще се проведе на писта "Дракон" Калояново.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ !
Евала за избора на място...
Там сме с по 2 чифта гуменетки!!
Евала Цецо за мястото!:bravo:
ФЕРАРИСТ
23-04-2014, 13:24
Абе защо само от името на клубове Алфа и Фиат.......Ланчаците да не стачкуват.......
Колеги, съфорумници, батки, каки, тарикати и т.н., до феста има 5 месеца. Нека всички се опитаме да избегнем интригите, да не провокираме и да се опитаме да направим заедно един незабравим фест както си му е реда. Не чакайте последния момент или деня след феста, за негативни коментари. Темата е отворена за предложения и всеки може сам да изрази как иска да изглежда феста и как си го представя.
Не забравяйте, че голяма част от сценаристите на сериалите след като свърши един сезон получават стотици мейли, писма и коментари на фенове за това какво искат да се случи в следващия сезон и на базата на тези писма се раждат страхотни идеи. Нека и ние се опитаме да го направим тоя номер.
Абе защо само от името на клубове Алфа и Фиат.......Ланчаците да не стачкуват.......
Ланчианците миналата година въобще не проявиха интерес. Ще ги поканим и тази година , но тъй като решението е следствие на събиране на управителните съвети на КАРБ и ФФБ , затова анонса е само от тях
Дали да не поканим и фераристите:)
injekciona
23-04-2014, 15:14
Най-накрая фест на правилното място :thumbup:
Furious 155
23-04-2014, 17:05
Ще е интересно да разберем каква програма се планира, един или два дни ще е феста, ще има ли каране по трасето?
Ти как мислиш? Има ли смисъл да се прави нещо на поляната в Калояново ако не се кара по пистата?
Фестът за сега е предвиден само за 13 ти, както е написано.
AttilaSL
23-04-2014, 18:01
Супер ,място се избрали.Планирам да се върна от Англия по това време само заради Италфеста.
Интересува ме дали ще има организирано нещо като детски кът понеже искам да взема и щерката с мен.
Поздрави и успех с организацията!
Супер ,място се избрали.Планирам да се върна от Англия по това време само заради Италфеста.
Интересува ме дали ще има организирано нещо като детски кът понеже искам да взема и щерката с мен.
Поздрави и успех с организацията!
Със сигурност ще има. както беше на последните фестове.
Колеги, съфорумници, батки, каки, тарикати и т.н., до феста има 5 месеца. Нека всички се опитаме да избегнем интригите, да не провокираме и да се опитаме да направим заедно един незабравим фест както си му е реда. Не чакайте последния момент или деня след феста, за негативни коментари. Темата е отворена за предложения и всеки може сам да изрази как иска да изглежда феста и как си го представя.
Не забравяйте, че голяма част от сценаристите на сериалите след като свърши един сезон получават стотици мейли, писма и коментари на фенове за това какво искат да се случи в следващия сезон и на базата на тези писма се раждат страхотни идеи. Нека и ние се опитаме да го направим тоя номер.
Вземи термометър. Използвай го. Не не направо си пий хапчетата :):):):)
Живот и здраве сме там. Мястото е супер.
ФЕРАРИСТ
23-04-2014, 21:35
Стандартно каране със сигурност ще има, може би ще е добре и да има нещо по нестандартно.......пак свързано с каране......
Стандартно каране със сигурност ще има, може би ще е добре и да има нещо по нестандартно.......пак свързано с каране......
Я изплюй идеята да помислим!
ФЕРАРИСТ
24-04-2014, 18:18
О, не съм мислил нищо конкретно, просто нещо като предложение е.......щото за майсторско каране там няма голям плац както на Лесново или Хасково и в тая връзка може да се съчини нещо друго.....
thecleaner
24-04-2014, 19:27
Може някакъв импровизиран драг да се направи, да се види има ли бързи Алфи или само бучат :evilsmiley:
Драга ако питате мен е задължителен, иначе как ще си премерим пишките, опссс, конете исках да кажа :)
quadrifoglioverde
24-04-2014, 19:53
въх, дано не си убия мотора :online2long:
Що не го издърпате по към началото на септември, баш тогава децата тръгват на училище и родителита са заети с приготовления.
еееей... пичовете с Lancia Lybra няма да могат да дойдат да си поговорят за памперси :butt:
ivailo rachev
24-04-2014, 20:57
Бъдете спокойни,ще има от всичко,феста няма да остане без драг :D
еееей... пичовете с Lancia Lybra няма да могат да дойдат да си поговорят за памперси :butt:
А ти кой беше бе охлюв ??????????? Питам сериозно !!!!!!!!!! Нещо против имаш хората с малки деца ли,кво ??????
П.С.Сега по темата,браво за избора,там не е имало фест от далечната 2006-а,някои тук като фена който цитирах още са били ученици сигурно.:Bolt::Bolt::Bolt::Bolt:
П.С.2.Предлагам да се измисли нещо по повод 10 години Италфест,все пак първия си беше точно 2004-а г. :beer::beer::beer::beer:
Искам пак състезание за смяна на гума,ZIMBERA ми върши перфектна работа,хаххахаха!
тази година мисля да слезна под 2 мин!
:big_beer::big_beer::big_beer:
quadrifoglioverde
24-04-2014, 22:59
А ти кой беше бе охлюв ??????????? Питам сериозно !!!!!!!!!! Нещо против имаш хората с малки деца ли,кво ??????
същия тоя дето го нямаш под капака?!!?! СЕРИОЗНО ТИ ОТГОВАРЯМ!?!?!!??!?!?
са сериозно:
итал феста е едно подходящо място за подобни дискусии, да...
иначе не виждам къв ти е проблема на 13ти да отидеш на итал фест и на 15 да си караш детето на даскало?!!?!
пък и хората тогава са преценили, че е най-добре. Мнозина вече ходят на море по на юг.
ай, яж охльови в мир и недей да ми подскачаш като ощипана госпожица
са сериозно:
итал феста е едно подходящо място за подобни дискусии, да...
иначе не виждам къв ти е проблема на 13ти да отидеш на итал фест и на 15 да си караш детето на даскало?!!?!
пък и хората тогава са преценили, че е най-добре. Мнозина вече ходят на море по на юг.
ай, яж охльови в мир и недей да ми подскачаш като ощипана госпожица
Тва за под капака съм го имал отдавна.:evilsmiley::evilsmiley::evilsmiley::evils miley: Ти се държиш като малко дете,аз лично нищо не съм казал за датата.:Suicide::Suicide::Suicide:
А ти кой беше бе охлюв ??????
П.С.2.Предлагам да се измисли нещо по повод 10 години Италфест,все пак първия си беше точно 2004-а г. :beer::beer::beer::beer:
Мурджев за какво се палиш на превъзбудени собственици на изтребители не мога да разбера, виж че вчера некой КР му е подал бинокъла и са се чуди как да избие комплекс, че само за гонката е долял 400мл selenia gold хахахаха ...
А по темата аз предлагам за начало на феста всичкото 75ци да направят бърнаут, докато на колоните звучи "Felicita". То така като немам 75 лесно предлагам :)
.....А по темата аз предлагам за начало на феста всичкото 75ци да направят бърнаут, докато на колоните звучи "Felicita". То така като немам 75 лесно предлагам :)
интересна идея. ще намериш ли 2 155 ци които да правят бърнаут за откриване?
П.С.2.Предлагам да се измисли нещо по повод 10 години Италфест,все пак първия си беше точно 2004-а г.
Мъри, верно преди 10 години е първия но този ще е 11-ти
вади калема да смяташ:)
ivailo rachev
25-04-2014, 12:04
Колега моля те,недей напада хора,които не познаваш.Виждаме,че си си купил КуВе и му се радваш,но някой от тук пишещите са имали такова много отдавна и не подценявай на хората колите,понеже на Мъри 159-ката може би е в пъти по-бърза от КуВе-то ти.Без лични чувства.Поздрави!
Иначе за 75-ците си е добра оферта,ама това да се включи и в клипа на феста.
интересна идея. ще намериш ли 2 155 ци които да правят бърнаут за откриване?
Не 155, а 75 разликата е огромна ;) Добре друго предложение, в което не мога да се включа с печката ... - шумните рацери да тепат прекъсвачи до началото на родилни мъки :) Важното е шум и трясъци да има.
http://www.youtube.com/watch?v=gqSJTE2vK4w
http://www.youtube.com/watch?v=4l17P2Qsgsc
http://www.youtube.com/watch?v=2JOCg7Bn7-I
Техническа грешка!
Нено, след предложението на колегата точно за това ми мина през ум и на мен и с това да бъде официалното откриване
ДА СЕ ИЗГЛЕДА ОТ 6-та минута нататък...
https://www.youtube.com/watch?v=QYHNnhjXWzM
---------- Post added at 09:38 ---------- Previous post was at 09:34 ----------
ДА СЕ ИЗГЛЕДА ОТ 3:25 минута нататък...
https://www.youtube.com/watch?v=frlMn_AR14s
Такова нещо има много повече логика да се направи в края на едно събитие, а не в началото, когато:
1 не са дошли всички
2 нещо като се строши, ще е криво после
3 гумите като се изхабят на пистата от цял ден каране, после се прави бърнаут
Нищо логично няма, защото откриването си има час и с това се показва началото, откриването дава емоцията, масата групи ще са там, ако някой се успи си е за него, а за финал - кога, кои пиян, кои уморен ? Аз не чакам закриването на никое събитие, винаги купи и грамоти си раздавате 10човека, нормално. Не могат хората от Добрич да стоят до 6-7 като ги чакат часове път ...
За някои е логично, за други не. :flirt:
Може би пък хората, които ще организират феста да за замислили нещо и за часовете, в които колите ще се събират. Защо не изчакаш официалната програма?
Нищо логично няма, защото откриването си има час и с това се показва началото, откриването дава емоцията, масата групи ще са там, ако някой се успи си е за него, а за финал - кога, кои пиян, кои уморен ? Аз не чакам закриването на никое събитие, винаги купи и грамоти си раздавате 10човека, нормално. Не могат хората от Добрич да стоят до 6-7 като ги чакат часове път ...
При всички случаи фестът заедно с награждаванията ще приключи около 17,30.
Топлата вода я има и си тече ;)
http://m.youtube.com/watch?v=rIrrFyJOZ24
Хубу че ни я показваш. :Bolt:
Хубу че ни я показваш. :Bolt:
За нищо, ако те интересува друго питай, отзивчив съм :flirt:
Jivko7777
25-04-2014, 21:10
http://www.youtube.com/watch?v=gqSJTE2vK4w
http://www.youtube.com/watch?v=4l17P2Qsgsc
http://www.youtube.com/watch?v=2JOCg7Bn7-I
Благодарим че показваш мои клипове, верно преди години си беше готино и си беше голяма тръпка, хубави спомени
За нищо, ако те интересува друго питай, отзивчив съм :flirt:
Мерс! За сега предпочитам google. ;)
Аз лично не виждам проблем да въртя гуми и преди и след :crazy:
Дай боже колата да е готова де...
Alfa User
27-04-2014, 11:09
Eхх, ако беше една седмица по-късно феста, нямаше да го пропусна! :wallbash:
Дано всичко се получи супер, и да можем да се похвалим с нещо подобно :
Alfa Romeo Meeting - Netherlands 2008 (http://www.youtube.com/watch?v=A06PUVMrGnE)
Eхх, ако беше една седмица по-късно феста, нямаше да го пропусна! :wallbash:
Дано всичко се получи супер, и да можем да се похвалим с нещо подобно :
Alfa Romeo Meeting - Netherlands 2008 (http://www.youtube.com/watch?v=A06PUVMrGnE)
Пистата беше ангажирана отдавна за седмица по късно!
dimitar_vd62
27-04-2014, 17:59
Не че ми пречи датата, ама защо не примерно втората половина на август, ами ден преди тръгването на училище на децата.През отпускарския месец повече хора ще са свободни и неангажирани.
Митак, винаги ще има хора, на които няма да им е удобно.Един ще се оправдае с децата, друг с морето, трети - не знам си с какво. Сега датата е ясна много време преди събитието и имащите желание - ще намерят начин да присъстват.
thecleaner
27-04-2014, 20:06
Митак, винаги ще има хора, на които няма да им е удобно.Един ще се оправдае с децата, друг с морето, трети - не знам си с какво. Сега датата е ясна много време преди събитието и имащите желание - ще намерят начин да присъстват.
Точно така, датата е определена, кой му не аресва не идва и толко и без това 70% от даващите идеи, съвети и т.н., много ще искат да дойдат, ма в последния момент нещо ще се прецака и ааааааа..... няма да могат да дойдат ;)
Не че ми пречи датата, ама защо не примерно втората половина на август, ами ден преди тръгването на училище на децата.През отпускарския месец повече хора ще са свободни и неангажирани.
Принципно на Калояново свободните дати са много малко. Избор почти няма. Датите се взимат за всевъзможни мероприятия месеци преди това. Просто имаме само една писта като Калояново в България. Затова изборът на дати не се определя от желаещия да прави мероприятие, а според това, коя дата е останала свободна. Наемът на пистата също си е пари и това също е определящо.
Аз обаче съм доволен от това, че тази година фестът ще бъде именно на Калояново. Мисля и да покарам, ако има такава възможност.
защо не примерно втората половина на август, ами ден преди тръгването на училище на децата.
Ами парите, който ще приготвите за фест-а, ако е на 15 август примерно ги сложете в една касичка и на 13-ти септември отворете касичката ... ето вече имате средства за фест-а, нали затова се знае месеци предварително, за да има време всеки да се подготви :rockon:
sharpradi
29-04-2014, 10:37
A, тези с кaпи и те ли дa си приготвят пaпмпери.
Тези с капите да си потготвят главите.
За мен това ще е първият ИТАЛФЕСТ и ще направя всичко възможно да присъствам!
Разглеждал съм снимки от стари фестове и има невероятно красиви коли, а предполагам и "стойностни" хора! :)
Ще гледам да постегна и моята (визуално) та да не "развалям дисциплината".
Ще се радвам да се запозная с всички Вас! :)
П.С. Макар със 156 и аз ще приготвя памперси! :)
Супер изчетох и 5-те страници до тук и видях 97% от писалите са със местожителство софия и защо ли се пита ами сигурно защото итал феста пак е във София !!!
Знам че нищо няма до променя със поста си но да почнем да се съобразяваме малко със хората извън област София Защо да не го направим по черноморието един път или на "столичани" не им се дават пари за път!!!
Направете го във средата на българия (Търново,Плевен,Габрово, и др.) и във Търговище имаме летище голямо широко право дълго летище може да се прави драг,дрифт,оран и всичко друго което се сетите направете го удобно за всички ето миналата седмица "Вагините" имаха събор на "Крушунските водопади"..........
Не стига че от провинцията хората са скъсани от ш*бания живот ам и с пътни разходи да се дерът!!!!!!!
Супер изчетох и 5-те страници до тук и видях 97% от писалите са със местожителство софия и защо ли се пита ами сигурно защото итал феста пак е във София !!!
Знам че нищо няма до променя със поста си но да почнем да се съобразяваме малко със хората извън област София Защо да не го направим по черноморието един път или на "столичани" не им се дават пари за път!!!
Направете го във средата на българия (Търново,Плевен,Габрово, и др.) и във Търговище имаме летище голямо широко право дълго летище може да се прави драг,дрифт,оран и всичко друго което се сетите направете го удобно за всички ето миналата седмица "Вагините" имаха събор на "Крушунските водопади"..........
Не стига че от провинцията хората са скъсани от ш*бания живот ам и с пътни разходи да се дерът!!!!!!!
Аз съм много за да се организирана на Буховци, но... заеми се, направи организация, направи така, че да дойдат колите, организирай всичко и си ти. Аз те подкрепям и ще си докарам колата.
Реалността обаче е друга. Замисли се, че идеята на такова мероприятие е да има програма. А част от програмата са по-специалните коли, т.е. класически, добре поддържаните и спортните. Няма какво да си кривим душата така е. Специално за колите в тези споменати от мен категории, се харчат много повече пари от колкото си мислиш за да участват на такова мероприятие дори веднъж в годината.
Егоистично си ти е изказването. Замисли се колко ще ти коства да го направиш в Буховци и какъв ще е успеха и обратно на Калояново.
И да не си помислиш че има лоши чувства и на мен ми е омръзнало Калояново, но такава ние държавата.
131743
А бе от кога Калояново е в София??? Или вече 160км от София си е София област?
колега, чудя се откъде да започна.
Може би от това, че ако забелязваш, тази година нямаше допитване за място, защото никога не може да се угоди на всички. Нямаме нищо против да организираме италфест където и да е , но въпросът опира до възможности на мястото и условия които предлага. Миналата година лично съм проверявал условията за използване на летищата Горна Оряховица,Търговище и Стара загора и мога да те уверя че Сумите за които се говори само за наем са няколко път и по високи отколкото на други места. Отделно има ограничения за използването на пистите и изисквания те да бъдат почисени след мероприятието от отпадъци, следи и т.н. Може би си спомняш че преди 2 години в лесново бяхме принудени да спрем драг-а заради изисквания от собствениците на летището. Правили сме опити да ползваме долна митрополия но дори с подкрепата на хора от високите етажи това не можа да се случи.
За събирането на вагените, това е събор и те мног оредовносе събират в Крушуна. миналата година Крушуна беше тотално отхвърлена в анкетата при допитване за място на събора. Вагините си правят фестовете в основно в IEC София.
Фест в Габрово имаше и може отново да има но там пистатата е с ограничени възможности
И като даваш примери с други клубаове, се замисли че БМВ винаги са в Калояново, Пежо- в Хасково или Калояново, WV и Мерцедес- в София.
Не трябва и да се самозалъгваме, автомобилизма си е скъпо хоби!
coca-cola
29-04-2014, 20:30
Мен па ми се ще да е в Милано ако може пък и в музея в Арезе ммммм:bounce8:.Подкрепям че Калояново е най доброто за сега
ivailo rachev
29-04-2014, 23:14
Да бе,такъв Фест ша ви направя в Габрово,че ша ви падне шапката.Да ама....... Както каза Цецо,Междене е с ограничени възможности,Драг ша ви направя хубав(горе-долу),пък друга писта за драг няма покрай нас.Майсторско ша ви направя,ама затворен кръг няма как.Я като поставяте съборите на другите марки автомобили,кажете къде главно се събират(Калояново,Калояново,Калояново),друга писта имаше ли,че не се сещам.
Дайте ми аз да направя фест и такова ядене и пиене ша организирам в Габрово,че си нямате на представа.Да ама не всичко е до ядене и пиене.Що повечето присъствали на Хасково 2013 бяха доволни,щото не всичко беше разход за ядене и пиене,а имаше разход и за гориво.Не всички италианки могат да се покажат на външен вид.
Може пък да направим един събор с драг на Междене:)))) (някой път) Макар че пистата е 530 само.
Абонирам се за темата. :kissy:
Поздравления че тази година се започва значително по-рано с приготовленията!
Ако кажете че феста ще е на нос Шабла и ще е забавно и до там ще отида.
Въртене на гуми, пушеци, лъзгавици и прекъсвачи са възможни по всяко време. :hehehm: .... въпреки че никому не е нужно да се опитваме да приличаме на БМВ сбирка.
Може например да съберем всичкото чипосани ЖТД-та и да направят димна завеса :priest:
Всички говорят за деня на пистата. Аз очаквам да стане интересно и вечерта. :beer:
П.С. Колкото до "онези" клипове... Една много отдавна неизползвана струна на душата ми трепна :drool::drool::drool:
въпреки че никому не е нужно да се опитваме да приличаме на БМВ сбирка.
Може например да съберем всичкото чипосани ЖТД-та и да направят димна завеса :priest:
Не е работата в копиране, а и е невъзмижно да се опитваме - липсват едни 500 хаслеса с тенисики армани за атмосфера ... За димната завеса се записвам от сега - JTDтата ще закрият слънцето за час и ще се отвори огромна дупка в озона над Калояново ...
Alfa User
01-05-2014, 18:21
Баварците не можем ги стигна - квото и да си говорим, тазгодишния им Фест е 4 (четири) дена!!! (започна днес, на Калояново...)
Дай Боже и ние да можем да се похвалим с нещо подобно скоро!
И по темата - макар да няма да мога да присъствам, ви пожелавам това да бъде един наистина стойностен ИталФест - време е да разчупим представите за замиращ клуб и смотани фенове!!!
Докажете на масата, че и ние имаме какво да покажем, и знаем как да го покажем!!!
dimitar_vd62
03-05-2014, 20:03
Принципно на Калояново свободните дати са много малко. Избор почти няма. Датите се взимат за всевъзможни мероприятия месеци преди това. Просто имаме само една писта като Калояново в България. Затова изборът на дати не се определя от желаещия да прави мероприятие, а според това, коя дата е останала свободна. Наемът на пистата също си е пари и това също е определящо.
Аз обаче съм доволен от това, че тази година фестът ще бъде именно на Калояново. Мисля и да покарам, ако има такава възможност.
Мерси за смисления отговор.
Ами парите, който ще приготвите за фест-а, ако е на 15 август примерно ги сложете в една касичка и на 13-ти септември отворете касичката ... ето вече имате средства за фест-а, нали затова се знае месеци предварително, за да има време всеки да се подготви :rockon:
С учениците отдавна съм приключил, времето и парите не са проблем.
Приятно изкарване на всички.
ludkanar
04-05-2014, 12:43
А бе от кога Калояново е в София??? Или вече 160км от София си е София област?
Те и Кондофрей го водат летище София запад???Може и Калояново да присвоят...
Много се радвам че тази година нещата започват отрано!
Аз, въпреки че не съм в Пловдив, ако има нужда от някаква помощ за организацията, съм насреща!
Мястото е страхотно и много подходящо!
Очаквам с нетърпение!
А колегата дето има проблем с памперсите искам да го попитам какъв му е проблема - че не е виждал наживо памперс ли? Ако иска мога да му донеса или изпратя- пълен или празен! Щото моя малък алфист миналата година беше на италфеста в корема на майка си! А баткото цял ден вървя с мене първия ден, а ана втория от рано сутринта подреждаше конуси за драга. Така се става ентусиаст, а не с лаене...
reloading
04-05-2014, 22:08
Определено мястото е супер. Ще се отбележа и тази година със сигурност. Надявам се да не съм единствен от моята област :)
thecleaner
04-05-2014, 22:53
Стегайте Алфонсите газ да се дава, че разни други италианки ако ви дерат, не говори добре за марката, то и с пиенИето не сте много сериозни, май от мъжките работи само бръсненето ще ви остане :firstprize:
За пиенето се записвам :big_beer:...направо ''леб нема да ви се яде'':lol_sign: Калояново според мен е перфектната дестинация за целото БГ. За мен ще е първи фест макар да съм облъчен в итал сектата от дете :butt:
ще дойда и аз ,....... да пия една бира :-D:-D:-D
digitalundgrd
05-05-2014, 19:48
ааа само една? :drinking: :crazy:
ivailo rachev
05-05-2014, 20:45
И аз ша пия една бира(ама на обяд с кебабчетата),после няколко по една :D
Броите и мен :)
Броим броим, но крайното преброяване ще е на пистата.Удоволствието от бирата се увеличава след здраво даване на газ:)
И ние сме на линия с най-малкия член на семейството и най-малкия фен на марката :)
И аз вече имам кола подходяща за Италфест.
ivailo rachev
15-05-2014, 17:49
Ами кажи и ние да знаем каква е де :D
И аз вече имам кола подходяща за Италфест.
Че ти нали си имаше Пунто? Или вече с друга?
Пак е Пунто, ама порасна.
Да, имах Пунто МК2, ама с него не вървеше да карам.
Пак е Пунто, ама порасна.
Да, имах Пунто МК2, ама с него не вървеше да карам.
Значи ще е изненада.
Ще взема и аз да докарам моето Пунто!
Хубаво място за провеждане на феста браво!
thecleaner
15-05-2014, 23:41
А така, да има бРъзи Рунтовци, оти да борим бРъзите Алфи.
А така, да има бРъзи Рунтовци, оти да борим бРъзите Алфи.
Радко, време е за Пунто на пистата, за бърза обиколка, не на 400 метра. Оти тая дисциплина 400 метра не означава бърза кола. Това го измеват американците, а они са глупаци и обичат Макдоналдс.:wow:
Смятам точно в тайм атак да се включа. В процес на обмисляне съм 16 или 17 гуми да карам.
Смятам точно в тайм атак да се включа. В процес на обмисляне съм 16 или 17 гуми да карам.
с 19-ки :firstprize::firstprize::firstprize:
thecleaner
16-05-2014, 22:47
Радко, време е за Пунто на пистата, за бърза обиколка, не на 400 метра. Оти тая дисциплина 400 метра не означава бърза кола. Това го измеват американците, а они са глупаци и обичат Макдоналдс.:wow:
Oooo Рунтото не е в движение, до феста трее стане де, ма аз ловим само една дисциплина а именно 0-402м. Много аресвам големи атмосверни мотори, по 200-300 коня :) слабост са ми.
П.С. https://www.youtube.com/watch?v=kKAoA6la5nk&feature=kp поздрав Бобка.
Грешиш Бобка.....он чистотникот муа Burger King.:strong:
:):):)
С нетърпение чакам. Ще доведа 2ма 3ма BMW ФЕНОВЕ да видят къде е истината ;)
Еднодневно събитие ли ще е? Вечерта пукница ще има ли? И има ли някакви идеи за нея?
Мисля тая година да ми е сефтето! :drinking:
rossenvn
10-06-2014, 23:13
Бих препоръчал на организаторите, да разучат опита на румънските ни колеги - определено има какво да научат.
Бих препоръчал на организаторите, да разучат опита на румънските ни колеги - определено има какво да научат.
Ще сме благодарни ако споделиш как протича при тях феста
само да не вземат да насрочат избори за 14 ти септември
rossenvn
12-06-2014, 10:04
Ще опитам :)
Феста беше в Тулча - 3 дни.
Ден първи - посрещане на летището в Тулча. Всяка кола се посреща от двама човека, водачът получава чанта с рекламни материали и подаръци - всичко е безплатно, няма входна такса. Подаръците включваха списание TopGear, талони за различни намаления, ключодържатели и други + най-важното: Програма за феста, с карта на местата, които ще бъдат посетени; тениска, направена специално за Феста, която бяхме най-учтиво помолени да облечем и два стикера с поредния номер на автомобила, които трябваше да залепим.
След като пристигнаха всички коли бяхме поканени да се наредим на пистата. След малко снимки и приказки беше представен реда за състезанието, което се проведе за определяне на най-бързата кола. Имаше маршрут с 6-7 завоя, очертан с конуси. Една оппознаваща и една бърза обиколка за всеки един. След края на състезателната част пак имаше позиране за снимки - с техен фотограф. Два пъти пренареждахме колите. С това ден 1 завърши.
Ден втори - автопоход около 200 км, последван от семинар на Мишлен. Бяха предвидени за посещаване манастири, стара римска крепост и други интересни места + време за обяд. За тези, които това не им беше интересно беше организирана 4 часова екскурзия с моторници по делтата на Дунав, което признавам си ме изкуши и съкратих обикалянето на забележителности.
Ден трети - измиване на колите, макар това не беше задължително, нареждане на площада в гр. Тулча. Хората от града идваха, разглеждаха колите, а на нас участниците беше поставена задача да изберем най-красивата кола, като за целта всеки имаше по два стикера с палчета като лайковете във ФБ, които да залепи на които коли му харесват. И предстоеше закриването на Феста, което беше отменено заради една кратка лятна буря.
Общи впечатления - всички участници бяха позитивни, много приятелски настроени. Никъде не видах намръщени хора, недоволни, псуващи. Времето мина неусето и беше излючително приятно. Накрая колегите ни попитаха кога е нашия Фест и дали могат да дойдат. Естествено, че ги поканихме, макар никой да не ни е уполномощавал, но аз лично тайно се надявам да не дойдат, че да не се разочароват, колкото и негативно да звучи. Не знам дали нашия клуб официално е канил техния, като гледам и във Форума тяхната покана дойде чрез Нено, но това не е моя работа :).
Това ми е втория Фест в Румъния и определено виждам развитие в положителна посока - не че на Трансфагарашан не си изкарах великолепно предния път.
Ако съм пропуснал нещо важно, моля, нека колегите ме допълнят :).
Успех и на нашия Фест, дано се получи интересен, още повече, че този път имаме и писта.
Това със стикерчетата е гениално.
Дано го видим и на нашия Италфест!
Много по-добре отколкото да търсиш химикали, да попълваш анкети и да се редиш да ги пускаш някъде си.....
Това със стикерчетата е гениално.
Дано го видим и на нашия Италфест!
Много по-добре отколкото да търсиш химикали, да попълваш анкети и да се редиш да ги пускаш някъде си.....
Ха... и по нашенски някой ги отлепя и залепя на друга кола. А бе зае.и! :)
Освен ако някой не стои на пост при всяка кола!
Mihail_cc
12-06-2014, 17:08
14 Септември !Там Съм!!!:)
alfonso_90
12-06-2014, 18:19
14 Септември !Там Съм!!!:)
13 септември. колега!
Ами той Росен вече обясни нещата.
Само ще допълня една ситуация.Като стигнахме там се оказа че няма фланелки по малък номер,исках да взема за сина ми.За сувенир.Помолих един от организаторите,исках да си я платя,категорично ми отказа да вземе пари и днес три дни по късно ми пратиха колет с целият комплект.
От 2005 година до сега много пъти се е обсъждало за сувенири в нашият клуб,до ден днешен такова нещо не съм видял.Дори календарите членовете си ги плащат,камо ли за тениски или друго.Единственият сувенир беше на 100 годишнината,дори и там понеже бях без кола отказаха да ми дадът тениска.Наложи се да се моля.
Мисля че върху това можете да помислите.
В Сърбия също има задължителни сувенири от всяко събитие.За членове един вид за гости друг.
ПП
Членският внос в Румъния е 45 лв.
Иво, календарите на клуба НЕ СЕ плащат. Ти обади ли се да си вземеш тази годишния като беше член? Тениските от 100 годишнината бяха ограничен брой(макар и не малък) и въпреки двуцифрената сума която имаше в касата успяхме да ги направим.
Дай пример за 100 годишнината в италия, където рекламните материали се плащаха и то не евтино.
знам че е спам, но не давай пример клуба в румъния , който не се финансира от членски внос.
помислили сме по доста неща и скоро ще се видят.
Всичко до тук е прекрасно, но май забравяте, че в крайна сметка всичко опира до пари и спонсори. У нас не може да се разчита на официалния вносител, който дори 4 месеца не може да даде цена за Alfa MiTo на клиент, който иска да си купи, камо ли да спонсорират едно такова събитие. Дет' се вика с много пари такъв фест може да се направи, че и в щатите ще говорят за него.
haljscho
14-06-2014, 00:08
Напънете се и направете реклами сувенири! Чаши, ключодържатели, химикали, фланелки.....
Не е необходимо да ги подарявате щом няма такава възможност!
Повечето от феновете ще си купят по нещо за спомен!!!
Аз винаги съм имал желание да си купя нещо за спомен от дадено мероприятие, но никога не е имало предложения!!!
Лъжеш, мръснико!
Никога не съм те видял да пиеш бира!
Еднодневно събитие ли ще е? Вечерта пукница ще има ли? И има ли някакви идеи за нея?
След като горният индивид и аз се съберем, трябва да си сигурен, че никаква идея не ти трябва!
Мястото е добре познато и приемливо за всички, а хотела чудесен.
Furious 155
14-06-2014, 01:06
Гледам има програма сложена и е за един ден, а именно:
Програма за Италфест 2014
8:00 - Отваряне на пистата
8:00-9:45 - Свободно каране на всички желаещи след подписване на декларация и записване за тайм-атак
10:00 – Официално откриване на Италфест 2014
10:15-12:15 - Тайм атак - групи от по 5 коли в серии по 10 минути. Паралелно ще се провежда конкурса по аудио извън пистата
12:15-12:45 – Потготовка на трасета за майсторско и драг. Паралелно ще се провежда съзтезание пит стоп
13:00-14:00 – Майсторско управление
14:00-15:00 - Драг
15:00-15:30 - Демонтиране на техниката за драг, съзтезание за най далече хвърлено радио или съсътезание между публиката за бутане на автомобил на разстояние 50м
15:30-17:00 - Италианско преследване
17:00 - Награждаване
17:30 - Закриване
Очакваме коментари и предложения!
Миналата година си платих календарите.
Как да е :locked:
Сао един ден ли ще е Италфеста.Без преспиване?
dellltata
15-06-2014, 22:11
само мнение : ще е адски притупано всичко в такива малки срокове.
иначе отделните неща са хубави ..и интересни за много хора но......късо е времето .прочетете пак разписанието и помислете
пп.тая година не се плащат календарите...потвърдено.
Еха пак ще сменяме гумииии!!!!
Хъ..какво е италиянско преследване?:?:
Furious 155
26-06-2014, 10:16
Хъ..какво е италиянско преследване?:?:
Пускат 10-тина разбеснели се италиански футболни фена и те започват да преследват публиката! Става много забавно! :)
Италианското преследване е на затворено трасе. Обикновенно са двама или повече участниците, в зависимост колко е дълго трасето. На Калояново ще са по двама, предполагам. Двете коли застават на около половин обиколка един от друг - там примерно правата е подходяща, че колите са от двете страни на стената. Движението е само в една посока. Примерно се правят 3 обиколки и първият направил 3-те си обиколки печели. Реално ако няма проблеми, колите не се застигат в 3-те обиколки, но през цялото време се преследват. :)
http://bgnrc.info/images/stories/Mapsandtabels/Dracon-Italiansko1.jpg
angelovi69
26-06-2014, 13:46
Ще има ли номера-стикери за колите?
Ако ДА, заплювам си номер 777 отсега.
Или ще има отделна тема за номерата?
В колко часа сутринта трябва да съм там, че да карам в 8,00 часа?
И в талянското преследване мисля да се включа ( ако имам гуми до следобяд )
Тези който няма да караме може ли да се сдобием с номерче ?
Ако да, си запазввам 777 ... пък ако е зает ще измисля друг. ;)
За сега плановете са да присъствам за първа година, дано не се развалят плановете и да се запознаем. :wow:
PEPI-2ALFA
27-06-2014, 19:48
Ще има ли номера-стикери за колите?
Ако ДА, заплювам си номер 777 отсега.
Или ще има отделна тема за номерата?
Тези който няма да караме може ли да се сдобием с номерче ?
Ако да, си запазввам 777 ... пък ако е зает ще измисля друг. ;)
Всички коли получават номера.
:) Точно през един пост назад, колегата си е пожелал 777 ;)
Пропуснал съм поста на колегата без да искам.
Запазвам си 111.
Furious 155
28-06-2014, 00:59
Пропуснал съм поста на колегата без да искам.
Запазвам си 111.
аз па си запазваааааааммммммм 0000!!!
Изобщо кой ви каза, че има някаква резервация на номерата за феста???
Видях, че колегата си е запазил и помислих, че вече се запазват номерата. Дори се учудих защо не е в отделна тема, но реших да пиша да си запазя и аз.
Щом няма, ще чакаме да му дойде времето. :drive:
angelovi69
29-06-2014, 00:40
Вярно, никой не е казал , че ще има резервация на номера за феста. Аз само попитах. А не е лошо да има. 777 ми е номера от Лесново и още седи залепен на колата ми, само ника ми е поизбледнял. Всички катаджии ме зяпат, като минавам край тях.
Идеята с номерата намирам за много добра.
Ходих с приятел миналата година на Рено-фест на Калояново. Още докато спряхме, ни подариха по 1 чаша с надпис Рено и талон за участие в игра за най - тунингован автомобил. Идеи много, за да е интересно на феновете, особено тези, дето за пръв път ще дойдат, за да чакат следващия фест или събитие , свързано с марката, с нетърпение. Решенията взема КАРБ. Нямам против да заплатя и стикер, и чаша, и тениска , и .... каквото се предложи на място. Поздрави на всички болни!
8:00-9:45 - Свободно каране на всички желаещи след подписване на декларация и записване за тайм-атак
10:15-12:15 - Тайм атак - групи от по 5 коли в серии по 10 минути. Паралелно ще се провежда конкурса по аудио извън пистата
12:15-12:45 – Потготовка на трасета за майсторско и драг. Паралелно ще се провежда съзтезание пит стоп
15:00-15:30 - Демонтиране на техниката за драг, съзтезание за най далече хвърлено радио или съсътезание между публиката за бутане на автомобил на разстояние 50м
Как ще стане номера ако искам да участвам в тайм атак и аудио
Аз искам да питам.... може ли някаде да накладем скарата???:BBQ::BBQ:
Аз искам да питам.... може ли някаде да накладем скарата???:BBQ::BBQ:
Аз по принцип съм забелязал, че на всякакви други мероприятия се кладат скари отвсякъде, та мисля, че няма да е проблем.
А освен Алфи мастика и влаци ке има ли?
А освен Алфи мастика и влаци ке има ли?
Ке има на богато.
:grin:
Па шо им е бре на влаците? Според мен от пистата няма да са хепи ако ние си правим скарата, вместо да ни пробутват техните сурови картофи и лаещи меса. Иначе аз съм ЗА .
Бре Венка,влаци си требе оти кат се намуам със скара ме фаща мързело,а кат се налочим с мъстикъ две не виждам,та ми требе или трезвен шофер или влаци да се прибера.:)
еййййййй
шибаняциииии
наздравееееееееееееее
:D
еййййййй
шибаняциииии
наздравееееееееееееее
:D
Токича, ще те модерират. Извейняк! Вече си на градус :evilsmiley:
И все пак ... възможно ли ще е да се явя на аудио и да карам на писта ? Или няма как да стане.
Пускаш музиката на макс сваляш дЖамовете и гас по пистата http://s2.prodavalnik.com/static/prodavalnikcom/external/sites/prodavalnikcom/img/smileys/smiley_091918.gif
И все пак ... възможно ли ще е да се явя на аудио и да карам на писта ? Или няма как да стане.
Ще може да. Ще има няколко сесии за всички групи и може да се пропусне една сесия. Варианти има, просто феста ще бъде един ден ивсички трябва да останат доволни. Не говорим за претупване, просто ще има за всекиго по нещо.
Шокси,ти с Рунтото ли ще си?
Ми да. Нали е Интелфест, ко да правя с Аудито там. Нека има повече италиански коли.
DiStefano
07-07-2014, 19:44
От Пазарджик да се очаква сериознo присъствие на пропадняци, пустиняци и извейняци ... :butt:
От Пазарджик да се очаква сериознo присъствие на пропадняци, пустиняци и извейняци ... :butt:
То тва ясно,ама там други има ли?:lol_sign:
Пускаш музиката на макс сваляш дЖамовете и гас по пистата http://s2.prodavalnik.com/static/prodavalnikcom/external/sites/prodavalnikcom/img/smileys/smiley_091918.gif
И това е вариант :tooth:
Ще може да. Ще има няколко сесии за всички групи и може да се пропусне една сесия. Варианти има, просто феста ще бъде един ден ивсички трябва да останат доволни. Не говорим за претупване, просто ще има за всекиго по нещо.
Ясно благодаря ... а нещо, като официална вечеря ще има ли?
по скоро официално изпращане по домовете в края на феста :Tease:
Хотела и официалната вечеря вече са капарирани
Гледам,че колегите си запазват вече номера.
Аз бих искал да си запазя миналогодишния - 77
за Тайм Атак и Италианско как ще са разделени класовете ?
Някакви групи за стрийт коли със стрийт гуми ще има ли, че иначе шансът за относителна равностойност в представянето улични гуми срещу сликове и то до някъде, е само ако вали и е мокра пистата :oops:
ФЕРАРИСТ
12-07-2014, 00:09
Ц-ц-ц.....По всичко личи че ще успея да се появя между демонтирането на техниката за драг и награждаването........
Хотела и официалната вечеря вече са капарирани
Чудничко ... Остава само да си подготвя и колата и дробовете :D
Eкста ...екстра ,вече и Алфа си закупихме за феста.Записвам се за голямото напушване с JTD.
Eкста ...екстра ,вече и Алфа си закупихме за феста.Записвам се за голямото напушване с JTD.
+1
трябва да се оговорим да пътуваме заедно! :rosso_racers:
Предлагам да се поканят и колегите от италианските мото и скутер клубове,ето например феновете на Веспа/имам приятели в клуба/ се събират редовно,доста са болни,даже скоро ходиха с 50-те на събор в Сърбия.Мисля че ще се изкефят,ако ги поканят официално.:dance::dance::dance::dance:
Ииииии......Мърооо,мноу си праФ,кът е Италфест и италиански моторетки да има.
Тукашните веспаджии идея неам как са,ама у Гърция има баси извейняците-психопати......влацииии.
Ииииии......Мърооо,мноу си праФ,кът е Италфест и италиански моторетки да има.
Тукашните веспаджии идея неам как са,ама у Гърция има баси извейняците-психопати......влацииии.
И тук са такива,болни мозъци,същите като нас.................Единият даже,личен мой приятел има 2 Алфи,Ланча и Фиат...................и Веспа :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
И тук са такива,болни мозъци,същите като нас.................Единият даже,личен мой приятел има 2 Алфи,Ланча и Фиат...................и Веспа :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Пъ дай ги рукаме да идат,Веспи-Меспи,Пиаджио,Джилери,Априлия,Дукати,МВ Аугуста......
Ако някой се заеме да покани и сите талянски моторетки ще стане наистина голям ИТАЛФЕСТ.
Мъро като половинка леб,крайна милинка си баце у главата ама идеята ти е ГУЕМА.:big_bow_down:
Понеже за първи път мисля да присъствам на итал феста ще се плаща ли вход и ако да колко пари ще е?
mirchozo
26-07-2014, 11:12
Нещо организирано като вечеря, спане някъде?
За италианското преследване ще имали някакви класове? Замислил съм да излезна с едно пунто 1,2 60к.с.
Понеже за първи път мисля да присъствам на итал феста ще се плаща ли вход и ако да колко пари ще е?
Входа се събира от собственицитена пистата - 5 лв. Членовете на КАРБ влизат без вход.
Нещо организирано като вечеря, спане някъде?
Писано е- вече е платен хотел "сарай"
За италианското преследване ще имали някакви класове? Замислил съм да излезна с едно пунто 1,2 60к.с.
Ще има! Но имай предвид че преди 3 години в хасково стокова ар145 от малкия клас стана 3 та в големия
Мерси значи 5 лева на човек е входа.
mirchozo
05-08-2014, 07:03
Къде това с инфото за хотела, във важната тема го няма сякаш, също и програмата...
Цени за нощувки ? Стаи ? вечеря$$$ ? Някои хора трябва да си направим сметката по-отрано.
Входа се събира от собственицитена пистата - 5 лв. Членовете на КАРБ влизат без вход.
Писано е- вече е платен хотел "сарай"
Ще има! Но имай предвид че преди 3 години в хасково стокова ар145 от малкия клас стана 3 та в големия
Цецо,нищо не казваш за идеята за итал моторетките :comphits::comphits::comphits:
Цецо,нищо не казваш за идеята за итал моторетките :comphits::comphits::comphits:
Споко бре,ти идваш с Либертито,аз с едно Беверли.;)
mirchozo
06-08-2014, 09:18
Айде де, дайте инфо за хотела, вечеря, нощувка...
Ако не да се оправяме кой как си знае. Навивам добричката група, да знам какво да казвам.
Ранобудниче
12-08-2014, 23:07
Днес коментирах последни (надявам се) подробности с хотела.
Утре ще пиша повече по въпроса, в момента ми е твърде уморено.
white_shark
12-08-2014, 23:17
Номерата на място ли се получават и лепят или предварително се вземат от регионалните структури?
Съжалявам ако въпросът изглежда тъп,но досега не съм участвал в Италфест :)
haljscho
13-08-2014, 07:44
Днес коментирах последни (надявам се) подробности с хотела.
Утре ще пиша повече по въпроса, в момента ми е твърде уморено.
Добре де, Феста 1-ден, толкова ли нямаше хотели в града та баш там се забихте?!:blush:
Ранобудниче
13-08-2014, 10:26
Номерата на място ли се получават и лепят или предварително се вземат от регионалните структури?
Съжалявам ако въпросът изглежда тъп,но досега не съм участвал в Италфест :)
При пристигането на мястото на събитието.
---------- Post added at 10:26 ---------- Previous post was at 10:18 ----------
Добре де, Феста 1-ден, толкова ли нямаше хотели в града та баш там се забихте?!:blush:
Виж, далеч съм от мисълта, че винаги всичко ще хареса на всички.
Градивно би било идеи да се появяват на бял свят малко по-рано.
В твоя пост не виждам нищо градивно - няма идея, а само критика към хора, които поне са се напънали да свършат нещо.
И за да не повтарям този стереотип, ще ти кажа, че в некраткото си съществуване съм присъствала и на събития, чието място на провеждане, храна, леглова база, етс. не винаги са били по вкуса ми, но винаги съм успявала да създам за себе си достатъчно комфорт по начин, който след това да ми остави заслужаващо запомняне. Ноясно съм и с това, че дори да съм в инкубатор, ако настройката ми е да мрънкам, то това ще е и толкоз.
Хайде да видя колко от вас ще се включат в помагането или ще си останем само на фаза мрън-мрън.
mirchozo
13-08-2014, 14:48
Какво трябва да се помогне?
Надали нещо мога да направя оттук, но все пак...
Би било добре да се пратят стикерите предварително, за да служат като реклама до събитието. Не виждам проблем да се пратят с наложен платеж на желаещите, едва ли някой го бърка 2лв повече, след това естествено който си е платил стикера ще влезе безплатно. Вярно че са възможни злоупотреби, но едва ли някой би се излагал за 5лв.
Аз ще съм първия който 6те си купи че тика по Смолян има много алфи и никой не знае за тези събития,много е добре да се направи реклама,аз още си карам с миналогодишните точно заради това !
Ранобудниче
13-08-2014, 15:14
Ок, ще го коментирам с останалите.
Ако са готови или поне ако не се сготвят на 12 септември, вероятно ще е възможно.
Добре де,все пак на Фест ще се ходи,не на хотел.....локацията е перфектна,само 2,8 км от пистата.
Ранобудниче
13-08-2014, 23:01
Какво трябва да се помогне?
Надали нещо мога да направя оттук, но все пак...
Всяка година има нужда от стюарди и изобщо работна ръка на пистите и винаги темите по този въпрос са празни.
Majed_146
15-08-2014, 02:41
Колеги, последно мероприятието един или 2 дена ще е ?
mirchozo
15-08-2014, 08:27
Всяка година има нужда от стюарди и изобщо работна ръка на пистите и винаги темите по този въпрос са празни.
За жалост няма да мога да се включа, ще пътувам късно вечерта, на другия ден имам един личен ангажимент и ще се постарая вечерта да се върна за вечерята и нощувката. Просто много задачки ми се събират накуп, ако беше възможно да дойда по-рано да се включа в инструктаж и т.н. Просто няма как, иначе на драго сърце. Колегите от региона ако имат възможност нека ударят едно рамо.
Иначе евала на всички които са се включили в организацията, шапка Ви свалям.
haljscho
16-08-2014, 14:09
Виж, далеч съм от мисълта, че винаги всичко ще хареса на всички.
Градивно би било идеи да се появяват на бял свят малко по-рано.
В твоя пост не виждам нищо градивно - няма идея, а само критика към хора, които поне са се напънали да свършат нещо.
И за да не повтарям този стереотип, ще ти кажа, че в некраткото си съществуване съм присъствала и на събития, чието място на провеждане, храна, леглова база, етс. не винаги са били по вкуса ми, но винаги съм успявала да създам за себе си достатъчно комфорт по начин, който след това да ми остави заслужаващо запомняне. Ноясно съм и с това, че дори да съм в инкубатор, ако настройката ми е да мрънкам, то това ще е и толкоз.
Хайде да видя колко от вас ще се включат в помагането или ще си останем само на фаза мрън-мрън.
Ми нали темата е за въпроси и коментари?!
Защо реши, че мрънкам! Просто попитах, защото щом Феста е 1-ден, след като приключи, хотела и ресторанта можеше да са на всякъде в околността.... Кеф ви Пловдив, има достатъчно хотели и ресторанти, има и достатъчно интересни места за разглеждане в неделя от хората които не са посещавали града например.....
Кеф ви Хисаря например, басейнчета с минерална вода и т.н......
А когато имате нужда да се помага, можеше да попитате, поканите, помолите.......
Както и да е, резервацията е вече факт и записванията вървят с пълна пара, което е похвално и Феста се очертава да се получи добре.....
Аз само ще помоля да си преговорите още веднъж темата и да обмислите предложенията за сувенирите!!!
И още едно предложение което мисля, че не е давано до сега!
Добре е във всяко едно състезание, конкурс да има по една символична купа за 1,2,3-място! Това е едно признание за участниците.....
Поздрави!
Ранобудниче
16-08-2014, 14:45
Ми нали темата е за въпроси и коментари?!
Защо реши, че мрънкам! Просто попитах, защото щом Феста е 1-ден, след като приключи, хотела и ресторанта можеше да са на всякъде в околността.... Кеф ви Пловдив, има достатъчно хотели и ресторанти, има и достатъчно интересни места за разглеждане в неделя от хората които не са посещавали града например.....
Кеф ви Хисаря например, басейнчета с минерална вода и т.н......
А когато имате нужда да се помага, можеше да попитате, поканите, помолите.......
Както и да е, резервацията е вече факт и записванията вървят с пълна пара, което е похвално и Феста се очертава да се получи добре.....
Аз само ще помоля да си преговорите още веднъж темата и да обмислите предложенията за сувенирите!!!
И още едно предложение което мисля, че не е давано до сега!
Добре е във всяко едно състезание, конкурс да има по една символична купа за 1,2,3-място! Това е едно признание за участниците.....
Поздрави!
Добре.
Приемам, че имаш право на мнение.
Но не приемам, че след като цял ден италлюбителите са се наливали с бира и други аналози на пистата, е по-здравословно да карат 20-30-40 км, вместо по-малко от 3.
И по това съм на категорична позиция.
Ако държиш да си спиш в Пловдив, не е далеч.
Басейн има и в Сарай.
Останалите ти идеи ще бъдат обсъдени.
Препоръчвам и предлагам за обсъждане.
Предварителни списъци за всички видове състезания, за да се придобие представа колко са кандидатите за всяко едно и на база на това да се направи програмата по часове. Идеята ми е, да се види колко кандидати има за всяко едно състезание и колко време ще е необходимо за да се проведе пълноценно то. Може би само майсторското може да се остави без предварителен списък , но и това подлежи на обсъждане
Много по- стегнато и организирано ще е с предварителни списъци. Разбира се ,че може да има промени, но те могат да се коригират на място.
Ако се сетя за още нещо, ще пиша.
Усещам, че тази година феста ще е много много добър
ВЕроятно и алкохолически.....:holiday:
ВЕроятно и алкохолически.....:holiday:
Чи в Хасково ще речеш че не се пи...
Имаше и заспали даже... И такива дето не си спомняха в кой хотел са. Хохохох :rockon:
Чи в Хасково ще речеш че не се пи...
Имаше и заспали даже... И такива дето не си спомняха в кой хотел са. Хохохох :rockon:
Сигурно е било така. Просто аз се прибрах в събота вечерта. Иначе на всеки Италфест се пие. Много. Това си е закон.
Сигурно е било така. Просто аз се прибрах в събота вечерта. Иначе на всеки Италфест се пие. Много. Това си е закон.
E тая година ако дойда и аз ще се пие повече.:))))
E тая година ако дойда и аз ще се пие повече.:))))
Ти трябва да дойдеш, че съм длъжник в пиене... После си губи давност...:tequilla: :drunk:
Една идейка
Може ли да се направи сайт във фейсбук за Италфест 2014, но не като общност, а като събитие, така ще се канят хора и ще се рекламира феста доста успешно. А страницата Италфест, ще си стои като общност, за да се събират снимки и видео от всички фестове.
Ранобудниче
18-08-2014, 21:33
Една идейка
Може ли да се направи сайт във фейсбук за Италфест 2014, но не като общност, а като събитие, така ще се канят хора и ще се рекламира феста доста успешно. А страницата Италфест, ще си стои като общност, за да се събират снимки и видео от всички фестове.
Според мен давай и не чакай отговор, че то дойде.
Гласувай и за мен, моля :)
Според мен давай и не чакай отговор, че то дойде.
Гласувай и за мен, моля :)
https://www.facebook.com/events/769711726427382/?context=create&ref_dashboard_filter=upcoming&source=49
Само на мен ли идеята за "шофиране 2-3 км набарбалйокан с бира" ми звучи крайно недопустима. По принцип на разклона към Калояново винаги има патрулка. Който иска да пие да си зима шофьор, все пак целта на феста не е да изпиеш най-много бири.
Благодарности към организаторите, очертава се страшен фест :))))
Furious 155
21-08-2014, 23:46
Ще има ли ограничения за използваният тип гуми на тайм атак-а и драг-а?
хубаво ще е да се спази правилника за класовете на Тайм Атак шампионата, тоест да се разделят колите на стрийт С1, С2, С3 в зависимост от кубатурата и да карат с улични гуми, а по- модифицираните да са в М1, М2, М3 класове където може да се кара със сликове.
Ще има ли ограничения за използваният тип гуми на тайм атак-а и драг-а?
Няма да има ограничения за гуми
---------- Post added at 13:51 ---------- Previous post was at 13:43 ----------
хубаво ще е да се спази правилника за класовете на Тайм Атак шампионата, тоест да се разделят колите на стрийт С1, С2, С3 в зависимост от кубатурата и да карат с улични гуми, а по- модифицираните да са в М1, М2, М3 класове където може да се кара със сликове.
Принципно може и да е хубаво. но това все пак е Италфест, а не кръг от Тайм атак шампионата. Това че ще има Тайм атак, драг, майсторско и т.н. е за да е интересно на всеки посетител. Едва ли се търси точно състезателния характер. Класирането ще е едно общо. При положение, че в рамките на един ден ще има от всичко по-малко е ясно, че е по-скоро за удоволствие, а не за състезание.
колеги, живот и здраве ще организираме специално Трак дей,на който ще има и класове и по стриктен регламент..
ФЕРАРИСТ
26-08-2014, 17:46
колеги, живот и здраве ще организираме специално Трак дей,на който ще има и класове и по стриктен регламент..
Страотно.....така тия дето ще изтървем Феста по различни причини ще можем да се отчетем все пак......
Аз така и не разбрах, ще има ли стикери с номера или някаква реклама по колите ни както правят другите клубове преди фестовете си ? Или номерата ще бъдат раздавани на входа на пистата, или пък номерата ще са само за тези който ще участват на пистата ?
Аз лично смятам, че ще е добре да се поразходим със стикери на колите си за да разберат повече хора за феста. Не мисля, че който и да е от колегите ще има против да даде някое левче за стикерче с номер или нещо такова което да му стой на колата преди и на феста.
аз лично си ги принтирах тези от рекламата и вече съм ги залепил както направих и миналата година,явно няма да има оригинални,а на входа ще ги дават!
:Yeeeehaaa:
Вече има записване за номера. Ще ни трябват доброволци за разхвърляне на флайъри
Ранобудниче
01-09-2014, 22:36
Вече има записване за номера. Ще ни трябват доброволци за разхвърляне на флайъри
Добро.. какво? :)
С разпространението на флаерите аз мога да помогна. С Цецо говорихме за това, утре ще се обадя като съм в "офиса"
Добро.. какво? :)
Волци,нещо като Телци,ама по-търпеливо.....
---------- Post added at 01:06 ---------- Previous post was at 01:05 ----------
Колко са тия флайери?
Къде и как трябва да се раздават?
Аз доста пътувам, ако мога да помогна с нещо :prison:
Пратете ми към Хасково малко флаери и плакати ако има, да разлепя тука по магазините за авто части и на няколко мивки.
10-15 плаката и 50-100 флаера са досатъчни. Както е известно тука много фенове на Италфест няма... :)
Тука са повече по Пасат-фест.
Пратете ми към Хасково малко флаери и плакати ако има, да разлепя тука по магазините за авто части и на няколко мивки.
10-15 плаката и 50-100 флаера са досатъчни. Както е известно тука много фенове на Италфест няма... :)
Тука са повече по Пасат-фест.
И аз искам за Смолян и Рудозем ако може има много колеги които не знаят за мероприятието!
ако става ще ви дам адрес!
Има развитие,май ще има участници и от Скутер Форума,италиански моторетки.:notworthy:
http://scooterclub-bg.com/board/index.php/topic/75119-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D 0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%BA%D1%83%D1%82%D0%B5%D1%80-%D1%81%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D 0%B0-%D1%81%D0%BA%D1%83%D1%82%D0%B5%D1%80-%D1%81%D1%80/#entry944285
п.п.Браво на Мъро за идеята!!!!!!
Има развитие,май ще има участници и от Скутер Форума,италиански моторетки.:notworthy:
http://scooterclub-bg.com/board/index.php/topic/75119-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D 0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%BA%D1%83%D1%82%D0%B5%D1%80-%D1%81%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D 0%B0-%D1%81%D0%BA%D1%83%D1%82%D0%B5%D1%80-%D1%81%D1%80/#entry944285
п.п.Браво на Мъро за идеята!!!!!!
Хехе, ти кат "разумен" се проявяваш глеам нящо... :bravo:
Ама прав си е човека ... макар и да не съм фен на скутерите определено ще ми е приятно да ги разгледам и да им се порадвам и наистина ще е хубаво италфест да се превърне в събор за всичко италианско. Може догодина да включим в програмата и надяждане с паста :D хахаха
Колеги може да ми изпратите и рекламни флаери, освен номерата! Ще се радвам да помогна с каквото може?!
А дали ще има присъствие на официални дистрибутори на италиански марки автомобили?
haljscho
04-09-2014, 10:40
Фиоре alfista96 ти е пратил координати къде да пратите номера и рекламни материали!
+ номера 19-24-101
Виждам че и Jimy си е записал 207 ако желае му го пратете в общата пратка!
Ако съм пропуснал някой от Пловдив да казва!
Желателно е да ги пратите днес или утре, за да можем да ги раздадем на останалите колеги в неделя на сбирката.....
Поздрави!
Хехе, ти кат "разумен" се проявяваш глеам нящо... :bravo:
Явка из разни други форуми тук и в чужбина съм олицетворение на културата.;)
... Ако съм пропуснал някой от Пловдив да казва! ... за да можем да ги раздадем на останалите колеги в неделя на сбирката.....
Поздрави!
Да колега аз се разбрах с fiore на ЛС! Моят номер ще е при alfista96 ! Благодаря за което, но може и флаери да взема, за да ги намяткам където мога!
Ама прав си е човека ... макар и да не съм фен на скутерите определено ще ми е приятно да ги разгледам и да им се порадвам и наистина ще е хубаво италфест да се превърне в събор за всичко италианско. Може догодина да включим в програмата и надяждане с паста :D хахаха
Бе,с паста не знам но ако е с прошуто нема кой да ме бие.:)))))
В такъв случай ръкавицата е хвърлена :bouncing_smiley:
alfonso_90
04-09-2014, 12:15
А 4c -то някой покани ли ?
haljscho
04-09-2014, 13:30
Да колега аз се разбрах с fiore на ЛС! Моят номер ще е при alfista96 ! Благодаря за което, но може и флаери да взема, за да ги намяткам където мога!
Супер!
Мини на срещата в неделя и са стеснявай...
Надявм се, че хората които организират феста четат темата и ще пратят по-скоро рекламните материали.....
После да не кажете, че няма желаещи да помагат...
"А 4c -то някой покани ли ?"
Току що ми потвърдиха че е поканен ... надявам се да дойде!!!
Поправка ....
Собственика на 4С е потвърдил че ще доиде живот и здраве!
Поканени са и още няколко интересни автомобила ...
Дали ще има някой колега който да ми донесе стикер Club Alfa romeo за задното стъкло. Ще си го заплатя разбира се.
Дали ще има някой колега който да ми донесе стикер Club Alfa romeo за задното стъкло. Ще си го заплатя разбира се.
+1 :Yeeeehaaa: добра идея!
+1 :Yeeeehaaa: добра идея!
+1 :Yeeeehaaa:
Явка из разни други форуми тук и в чужбина съм олицетворение на културата.;)
Изобщо не се съмнявам. Нали си дрънкаме глупости тука.
coca-cola
06-09-2014, 22:42
Цццццццц пък мен щот не ми са платени държавните рекети на 33ц-то за тва ли неам покана егаси.Сърдит съм............ ще дойда със 156д-то.Много ще е гот и RZ-ката С0007 да е там мммммм някои хора ще бъдем посрани.
Имам още 1 въпрос. Ще има ли щанд със сувенири и др. такива на която и да е от марките :)
Ранобудниче
07-09-2014, 19:00
Имам още 1 въпрос. Ще има ли щанд със сувенири и др. такива на която и да е от марките :)
Фиат ще имат.
Ние (по всяка вероятност), за мое огромно съжаление - не.
Драги колеги и колежки , скъпи приятели
Във връзка с предстоящия Италфест имам една огромна молба към всеки един от вас.
Тръгвайки към Италфеста вземете с вас доброто си настроение, чувството си за хумор, запасете се с усмивки и усещането за разбиране на ближния
Ако всеки един от нас го направи това, съм сигурна, че ще се получи страхотно мероприятие и изживяване
Италфеста сте вие, всички вие феновете. Организаторите просто могат да се постараят да има за всеки по нещичко, но ИТАЛФЕСТА са хората който ще дойдат и това с каква нагласа ще са.
Дано не съм досадила на никого, но исках да споделя мисленето си с вас.
До скоро виждане
Ранобудниче
07-09-2014, 22:20
Драги колеги и колежки , скъпи приятели
Във връзка с предстоящия Италфест имам една огромна молба към всеки един от вас.
Тръгвайки към Италфеста вземете с вас доброто си настроение, чувството си за хумор, запасете се с усмивки и усещането за разбиране на ближния
Ако всеки един от нас го направи това, съм сигурна, че ще се получи страхотно мероприятие и изживяване
Италфеста сте вие, всички вие феновете. Организаторите просто могат да се постараят да има за всеки по нещичко, но ИТАЛФЕСТА са хората който ще дойдат и това с каква нагласа ще са.
Дано не съм досадила на никого, но исках да споделя мисленето си с вас.
До скоро виждане
Това трябва да е началото на обратното броене май ;)
6.
Аз вече се чудя с какво да дойда.
С 33-ката или с Фиата!
Нали е все фест!
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ
Свобдното каране което беше обявен в програмата няма да се състои. Причини - линейката няма възможност да дойде преди 10,00 , а и маршалите няма да са по-рано от 9,30 в наличност. При липсата на тези две неща, допускането на коли на пистата е невъзможно съгласно вътрешните правила на пистата. Предполагам никой не желае, някакъв неволен инцидент да провали всичко. Неприятното в случая е, че нещо което е предвидено по програма няма да се състои, но пък сме вмъкнали други интересни неща в програмата които ще разберете на място.
Считам, че трябваше да уточним това преди феста за да няма разочаровани.
ИСКРЕНО СЕ ИЗВИНЯВАМ АКО ИМА РАЗОЧАРОВАНИ !!!
Важното е безопасността на всички и това да се спазват правилата които са наложени на пистата.
Това означава ли ,че няма да има свободно каране по пистата през целия ден или ще го вмъкнете по късно през деня?
малко кофти!
Жалко, ще си поспя един час повече...
За италианското преследване къде има тема за записване ?
За италианското преследване къде има тема за записване ?
Виж първия пост в темата за тайм атак
Снимки италфест
Готина снимка... Остава само да изкараш книжка и следващия път да караш ти, че да останете и за купона вечерта с баща ти... :)
Ухаа :-)
Венка ако прочете баща и,ше видиш ухааа.:))))
Венка ако прочете баща и,ше видиш ухааа.:))))
Оти плашиш човеко......това русото знае да се пази, за другото да каже Никито:)))
п.п....:sister3:
Ухаа :-)
Нещо проблемче да няма? :D
Не уе, човека винаги се радва на младите алфа-фенове... :-D
Оти плашиш човеко......това русото знае да се пази, за другото да каже Никито:)))
п.п....:sister3:
Тва не човек бре,тва Вентурски извейняк,ма арно момче,Венката,ако го цаниш за зет ке има кой ти прави колите.:))))
---------- Post added at 22:56 ---------- Previous post was at 22:55 ----------
Тва пъ,бе ти верно си щерка на баща ти,веднага с рого напреде.:))))
---------- Post added at 22:57 ---------- Previous post was at 22:56 ----------
Не уе, човека винаги се радва на младите алфа-фенове... :-D
Нали....:)
thecleaner
17-09-2014, 22:58
Тва не човек бре,тва Вентурски извейняк,ма арно момче,Венката,ако го цаниш за зет ке има кой ти прави колите.:))))
---------- Post added at 22:56 ---------- Previous post was at 22:55 ----------
Тва пъ,бе ти верно си щерка на баща ти,веднага с рого напреде.:))))
---------- Post added at 22:57 ---------- Previous post was at 22:56 ----------
Нали....:)
Тя жена му ако прочете, ше ви цани сите .... да не казвам къде аххаха.
страхотна снимка!
аз лично си прекарах добре радвам се ,че се видях и със страхотни приятели:D и ссс хора които исках да видя :D
даааааааанаправим още едно три ....
събирания :D
Бъдете здрави !!
Тя жена му ако прочете, ше ви цани сите .... да не казвам къде аххаха.
Трай пъ ти мооо....нея нема и кажем,оти мое ни тепа.:)
---------- Post added 18.09.14 г. at 00:02 ---------- Previous post was 17.09.14 г. at 23:58 ----------
страхотна снимка!
аз лично си прекарах добре радвам се ,че се видях и със страхотни приятели:D
даааааааанаправим още едно три ....
събирания :D
Бъдете здрави !!
Тошку,язе викам секи месец фест да правим у Пазарджик.....дай окосим некоя нива писта да правим.;)
...
Тошку,язе викам секи месец фест да правим у Пазарджик.....дай окосим некоя нива писта да правим.;)
По тоя повод HACCP има интересно предложение. Кат бееме на Екото го разбрах. Само требе се намери финансиране. :) Ама ще думаме кат се видим...
По тоя повод HACCP има интересно предложение. Кат бееме на Екото го разбрах. Само требе се намери финансиране. :) Ама ще думаме кат се видим...
Убу бе броо,требе се видим и без тва,съ видим,шъ думаме по мноу въпроси.;)
Нямам аз проблемче. ;) Извейняците ги съчиниха веднага. :)
Аз за писта край Пазарджик съм навит! КосЕнЕтО е от мен. :D
Абееее, на мене що ми взеха 10лв на входа?
Бяхме аз и синковеца в колата, нали за деца беше без пари, а? :) :) :)
Па и ракия искаха даже!
Па и ракия искаха даже!
Tва щот си със 159 TI.:flirt:
Верно ли бре?
Tва щот си със 159 TI.:flirt:
Верно ли бре?
Дааа, верно!
Днеска изхвърлих билетчетата от джоба на вратата и се сетих и възмутих яростно :boxing: :smackbum: :scherzkeks:
Дааа, верно!
Днеска изхвърлих билетчетата от джоба на вратата и се сетих и възмутих яростно :boxing: :smackbum: :scherzkeks:На в:smackbum:хода е трябвало да се възмутиш!
Па и ракия искаха даже!
Входа се събираше от човек на пистата, като преценяваше хората по възраст на око. А за "домашното узо" се бъзиках аз, защото знаех, че ще носиш анасонлийка. То таквоз нящо не се пропуща. Ма се заприказвахме със сръбчето и отече... Нищо, на следващата сбирка :)