View Full Version : смяна на биалети?
kabamitov
29-04-2014, 12:59
някой да е сменял биалети и дали може в домашни условия да стане процедурата някви пинизи и тем подобни споделяйте ако има такива :D
Ако са ти за смяна и за изхвърляне направо с флекса,че иначе е голям филм,отзад нямат контра а лимбуса превърта точно 3 резби преди да излезе гайката,при мен и на 3 те коли стана така!
иначе при мен бяха здрави на едната и трябваше да сменям амортисьора,като превъртя лимбоса разцепих гайката и я избих със секача,после пак с флекса отзад направих засеки за да влиза 16 ключ и с нови гайки разреших въпроса и си ги сложих пак!
а като си купуваш гледаи да имат за ключ за да държиш контра!
Успех!!!!
to_lose_HEART
29-04-2014, 21:49
Сменял съм и предни и задни и не е нищо сложно. И на двата вида си имаше засечки отвътре за контра с гайчен ключ, както и на новите. Просто предварително напръскай с някъв спей да се развият по лесно
Кажете задните биалети с колко късо 17 ги развивате че нещо не мога да си го представя.
to_lose_HEART
29-04-2014, 22:48
Само със звезда става
Ако са ти за смяна и за изхвърляне направо с флекса,че иначе е голям филм,отзад нямат контра а лимбуса превърта точно 3 резби преди да излезе гайката,при мен и на 3 те коли стана така!
иначе при мен бяха здрави на едната и трябваше да сменям амортисьора,като превъртя лимбоса разцепих гайката и я избих със секача,после пак с флекса отзад направих засеки за да влиза 16 ключ и с нови гайки разреших въпроса и си ги сложих пак!
а като си купуваш гледаи да имат за ключ за да държиш контра!
Успех!!!!
Не е толкоз сложно. С един приятел за около 30-40 мин. сменихме. Моите имаха контра гайка отзад, а другите дето сложих и контра гайка и имбус си имат. За задните не мога да кажа нищо не съм ги пипал още.
Не е толкоз сложно. С един приятел за около 30-40 мин. сменихме. Моите имаха контра гайка отзад, а другите дето сложих и контра гайка и имбус си имат. За задните не мога да кажа нищо не съм ги пипал още.
не казвам,че сложно,при мен е по различен начин!