View Full Version : I20
Служебната ми кола е I20 и климатика се вкл. винаги когато завъртя копчето.При натискане и задържне на копчето се изкл. , но при гасене на колата процедурата се повтаря.Карам я на къси разстояния в София и климатика направо ми лази по нервите.В тяхния форум не открих нищо по този въпрос , а не искам да се регистрирам там.
Jivko7777
03-05-2014, 17:40
http://www.hyundai-forums.com/204-i20-forum/118719-i20-air-conditioning-automatically.html
Служебната ми кола е I20 и климатика се вкл. винаги когато завъртя копчето.При натискане и задържне на копчето се изкл. , но при гасене на колата процедурата се повтаря.Карам я на къси разстояния в София и климатика направо ми лази по нервите.В тяхния форум не открих нищо по този въпрос , а не искам да се регистрирам там.
Обърни го да не духа на предното стъкло и няма да се пуска автоматично . Тая марка са така .
П.С. Живко ме е изпреварил
:big_bow_down: Мерси и на двамата.Във вторник като ходя да я измия ще го пробвам.
Jivko7777
03-05-2014, 19:16
Обърни го да не духа на предното стъкло и няма да се пуска автоматично . Тая марка са така .
П.С. Живко ме е изпреварил
Точно така защото като е към предното стъкло климатроника следи влажноста в колата с цел да не се запотяват стъклата и ест той винаги е пуснат макар и да работи много слабо
ПП: Лекичко само съм те изпреварил :)
А аз си мислех , че ще избегна играта с врътките , както е при Ариел.:wallbash: