PDA

View Full Version : кажете професионалното си мнение за това...

MaRcHeV
11-03-2007, 19:17
Моля ви кажете ми какво мислите за този автомобил, но без да си спестявате всякакъв вид коментари.
За това става въпрос (http://www.mobile.de/SIDun.Am71Aig4KlWJuPIRQew-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11LsearchPublicJ11736374 69A2LsearchPublicD1100CCarY-t-vctpLtt~BmPA1A1B20C210%81J-t-vCaMiMkQuSeUnVb_X_Y_x_ysO~BSRA6D1100B19C900BGNCPKW A0HinPublicA2A0A0A0A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sprache=2&sr_qual=GN&top=5&id=11111111249477018&)

wrc
11-03-2007, 19:55
Мен нещо не ме кефи името на продавача :D

RoMeO_156_GTA
11-03-2007, 20:05
единствено това май е съмнителното :lol:

иначе много добра кола - двигател ,км не са мн ... само дет с тая броня :evil: ще имаш ядове в БГ

EvgeniiM
11-03-2007, 20:25
Доста илиенско изглежда, има вид на тотално неподдържана кола , а и така неприветливо зеят дупки на местата на говорителите- аз не бих я погледнал отблизо

Kuku
11-03-2007, 20:38
Пише нещо в края на обявата, което ме затруднява и не знам някакъв проблем ли е или я хвалят много :lol:
"Leider hat er ein paar Mдgel: -Ledersitze gebrauchsspuren -vordere StoЯdдmpfer mьssen erneuert werden. . Motor und Getriebe einwandfrei... Es macht eine Menge SpaaaaЯЯЯ...Wenn sie fragen haben kцnnen sie mich anrufen."

Освен това накрая има още един притеснителен надпис: "Current security information" :roll:

emilio
12-03-2007, 09:56
Като гледам продавача, км и двигателя - бас ловя,че яко е издухана тая кола....

MaRcHeV
12-03-2007, 13:26
Ок тогава от БГ за колко пари мога да си купя прилична ГТВ, не казвам да е супер или да е трошка, а да е нирмална количка, примерно 200-220 к.с. ?
п.п. А това, че няма говорители и ЦД не ме интересува особено, не държа на музиката и на външния вид, а на двигателя.

bouncer
12-03-2007, 13:47
е как пък го познахте че е издухан двигателя само от снимките не ми стана ясно??!? Колега, аз карам ГТВ 2.0 със GTV cup Limited пакет. бронията ми е точно толкова ниска и наистина трябва да се кара по-внимателно по нашите пътища. като цяло много добре изглежда колата просто една мивка и едно пастиране и трябват. Сега ако трябва да сме коректни никой не кара кола 220 коня с 40 км/ч. шанса да са и взели живота на количата е сериозен. обаче с всяка кола е така. ако си се спрял на ГТВ седни и помисли сериозно за + и - на този модел. аз лично ти го препръчвам. колата е невероятна и като вървене и като возия. за външен вид да не говорим. ако искаш обади ми се на 0887 38 70 17 и ще ти разкажа всичко за този модел на Алфа.

MaRcHeV
12-03-2007, 14:00
Ок мерси но ако може да ми кажеш за тези пари колата добра ли е и ако си купя от БГ колко пари ще ми струва за добра количка аре може а не е 200 коня, щото много ще гълта, може да е като твойта примерно 150к.с и ако може да ми кажеш от опит колко гори градско и извънградско, щя съм ти много благодарен.
п.п. А какво ще кажете за това:

Данни:
Дата на производство - август 1998 г.
Тип двигател - Бензинов
Мощност (к.с.) - 155 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Купе
Пробег - 111000 км
Цвят - Сив

Особености:
2(3) Врати
ABS
Airbag
Аларма
Бордови компютър
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Застраховка
Имобилайзер
Климатроник
Ксенонови фарове
Лети джанти
Металик
Нов внос
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване

VFTI
12-03-2007, 15:10
Виж тази тема..>Все още е актуална само цените има много голяма промяна :wink:

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 47&start=0 (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=6947&start=0)

ГТВ бяло перфектно
GTV-2.0 TS,1996г. Бяла,но уникална и много добре изглеждаща,клима,кожа,заден спойлер,бели джанти и т.н. В перфектно с-е. Цена-6800 лв.

-->> http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... c&start=15 (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=9942&postdays=0&postorder=asc&start=15)

Аз това го гледах и наживо е наистина прекрасно..Бялото много му отива, а и самата кола е много запазена... Незнам на тази ниска цена дали ще има коментар, като за човек от форума...Аз лично не съм имал инетерес за покупка и за това не съм се интересувал от коментари по цената и прочие...
:D

Иначе ГТВ са си супер :P , но и Купетата вече се намират доста спретнати за по 6000-7000лв.

Иначе приятел- от Севлиево си купи за 8500лв. от човек перфектно сиво без драскотинка 150коня. 97г. с 17" джанти много яки...
Та предполагам, че това всичко инфо ще те ориентира...

bouncer
12-03-2007, 15:41
колега, на тази кола един от "проблемите" с които трябва да се примириш е разхода на гориво. градско в задръстванията разхода под 15/100 не пада. може обаче да се качи...в зависимост от степента на амортизиране на двигателя, скоростна кутия и т.н. извънградско харчи с нормална скорост около 10-11/100. и пак казвам всичко зависи от шофьора и начина на каране. все пак ако си решил да си купиш такава кола 3-4 лв на 100 км няма да ти правят впечатление. аз си купих ГТВ септември 2006 и уцелих най-строшената кола ж страната. в момента е почти като нова и мога да кажа че не съжалявам грам. моето мнение е че ГТВ е класи над Фиат купето. в момента за около 8000 лв можеш да си вземеш страхотно ГТВ. само не се мятай на първата срещаната кола а си помисли добре. ако си от София може да ми се обадиш ще дойда да ти покажа моята ще се качим за едно кръгче и сам ще си прецениш. аз винаги съм насреща.

MaRcHeV
12-03-2007, 19:01
Колега мерси, за отзивчивостта ти, но ако може за 8хилки да си купя прилично ГТВ ще е супер. М-у другото аз не разбирам много от автомобили, и когато реша да си купя автомобил, наистина ще трябва някой по голям разбирач да дойде с мен. А относно разхода на гориво, не ме притеснява много, защото щом съм си взел кола 150-200коня, ми е ясно, че трябва да давам доста пари за гориво. Но ако кможе да ми покажеш горе-долу какво ГТВ мога да си взема за 8-9 хилки ще съм ти благодарен. ;)
п.п. Някой тук беше споменал, че е виждал този фиат в действие ако може да даде някое клипче да видя за какво става въпрос, или някой да даде с ваште ГТВта какво правите,за да мога да разбера точно как стоят нещата ;)

EvgeniiM
12-03-2007, 23:48
Е на , гледай
http://videos.streetfire.net/search/GTV ... cdabf6.htm (http://videos.streetfire.net/search/GTV/0/eaa69376-4a7b-49ad-87fe-98e000cdabf6.htm)

ако си избираш и жена по филмчета и мнение на използвали я неааам думи

Neokill
13-03-2007, 00:54
....ако си избираш и жена по филмчета и мнение на използвали я неааам думи

Е това е вече истиснко мнение.
Ако си харесал гтв и си фен купи си гтв. Отиди на някоя среща, кажи на някой с такъв автомобил да те повози, а пък ако е ларш и ти да го даде да покараш :wink:

bouncer
13-03-2007, 17:00
колега, за 8-9 хил. лева можеш да си вземеш доста сносно ГТВ. но това е кола с по-големи разходи и по-скъпи части. фиата е доста по-евтих, но не може да се сравнява с Алфата по качество, дизайн и класа. всеки втори пернишки гъзар е с такова фиатче цялото в SiGi

pugsy
15-03-2007, 14:45
колега, за 8-9 хил. лева можеш да си вземеш доста сносно ГТВ. но това е кола с по-големи разходи и по-скъпи части. фиата е доста по-евтих, но не може да се сравнява с Алфата по качество, дизайн и класа. всеки втори пернишки гъзар е с такова фиатче цялото в SiGi

:rotfl:

bouncer
16-03-2007, 11:48
колега,
не разбрах нещо. ти не си съгласен за фиатчето или точно напротив.
щото аз съм сигурен че този фиат по тъмно прилича на самолетна писта от сини лампички и неони. а то нали всяка сининка по колата дига минимум 5 коньове...този ще да е към 300....