View Full Version : От къде да си взема бутил
Google беше доста оскъден в информацията си от къде да си взема бутилова лента. Трябва ми да е тънка. Само на едно място намерих, но е за индудтриални цели и е много дебела. Ако някой е попадал ще съм благодарен да сподели. В ebay има, но това ми е краен вариант.
old alfist
12-06-2014, 07:57
Кажи с каква цел ти е необходима - може да има и друго решение.
Google беше доста оскъден в информацията си от къде да си взема бутилова лента. Трябва ми да е тънка. Само на едно място намерих, но е за индудтриални цели и е много дебела. Ако някой е попадал ще съм благодарен да сподели. В ebay има, но това ми е краен вариант.
тънка бутилова лента се ползва при производството на стъклопакети. можеш да намериш по дограмаджийниците.
ако ти трябва нещо по-различно, в ел.магазините продават различни видове самовулканизираща се лента бишоп.
dimitar_vd62
12-06-2014, 20:45
Тамън рекох тоа пита откъде да вземе бутилка бира ама.......Това върши ли работа http://www.izolacii.eu/php/product_profiles.html?id=2313
А бе бутилката е най-лесната работа, ама тоя бутил ми скъса нервите. До сега затварях фаровете и стоповете, които правя със силикон, но след 2 рекламации от силикона реших да мина на бутил, както си се правят оригиналните фарове.
значи тоя дограмаджийския е това което ти трябва. с него се лепят стъклата към дистанциращия профил на стъклопакета. по цеховете на големите фирми които правят стъклопакети ще го намериш и е евтин.