View Full Version : В6 ТУРБО
alfa_romeo_164
12-06-2014, 18:45
Здравейте алфата ми превъртя биела на 6 цилиндър пуснах я да се продава но размислих и реших да взема друг двигател и да си я направя намерих друг двигател от 166 но е от по новите и не знам дали ще стане защото виждам малки разлики :)дайте мнение може ли или не може да стане
nickgaidarov
12-06-2014, 20:03
...
mitaka_cs
12-06-2014, 20:24
Нищо й няма на темата. При преместване за улеснение на потребителите се оставя временна връзка към първоначалния раздел на публикуване.
Колега, кои разлики в моторите те притесняват?
Трябва на здравия мотор да прехвърлиш всички периферии от стария,
или със здравите части да си ремонтираш 164-ковия двигател, като така си спестяваш разправии с документите.
alfa_romeo_164
12-06-2014, 20:43
Сега не ти остава нищо друго освен да пуснеш темата за трети път.
тая тема си е нова и се отнася за разликата в двигателите а предишната беше за продажбата на колата в това има огромна разлика
---------- Post added at 20:43 ---------- Previous post was at 20:39 ----------
Нищо й няма на темата. При преместване за улеснение на потребителите се оставя временна връзка към първоначалния раздел на публикуване.
Колега, кои разлики в моторите те притесняват?
Трябва на здравия мотор да прехвърлиш всички периферии от стария,
или със здравите части да си ремонтираш 164-ковия двигател, като така си спестяваш разправии с документите.
Колега благодаря ти за инфото ако има някои други идеи моля споделете защото съм пред голяма дилема