View Full Version : Най-вече за хората живеещи във Велико Търново
Абе да ви попитам чували ли сте нещо относно МЕТРО Велико Търново, аз до колкото бях разбрал, ще го откриват за празника на града 22.03.2007г. Вие знаете ли нещо подобно. ;)
Абе да ви попитам чували ли сте нещо относно МЕТРО Велико Търново, аз до колкото бях разбрал, ще го откриват за празника на града 22.03.2007г. Вие знаете ли нещо подобно. ;)
:shock: Доколкото ми е известно такова нещо дори не е започнало да се строи...
virusalfa
12-03-2007, 17:09
:shock: Доколкото ми е известно такова нещо дори не е започнало да се строи...Е как нема да ти е извесно,ти нали си собственико на парцело? :wink:
AlfaRomeo
12-03-2007, 18:52
Таке е бат Yon е прав,такова животно не е започнало да се строи така,че няма да ги вдигнат до празника на градо :) Ние от Търново незнам,че Метро ще имаме вие знаете много сте информанирани бре :) ;)
Що си мислиш,че той не е от Търново :wink: :D
:shock: Доколкото ми е известно такова нещо дори не е започнало да се строи...Е как нема да ти е извесно,ти нали си собственико на парцело? :wink:
Ех ма що издаваш сега като ме питат ще кажа ,че ти си ми дал парите :Suicide: