PDA

View Full Version : Проверен сервиз за Нисан

Alexius
25-06-2014, 11:42
Здравейте, за моята Алфа съм намерил майстора, форумен разбира се.
Баща ми кара Нисан Алмера и когато се наложи нещо да се прави по него все не може да уцели читави майстори, включително оторизираните сервизи на Нисан - от тях най-много е недоволен, не само, че са най-скъпи.
Та, въпроса ми е някой може ли да препоръча сервиз който се занимава предимно с ремонти на Нисан, рових из форума на Нисан, но нещо не намерих нужната информация.
Благодаря предварително.

kolev
25-06-2014, 15:31
е там където правят алфи не правят ли и нисани :D

Alexius
25-06-2014, 16:07
Със сигурност всяка марка си има своите специфики. Така както нашите алфи си имат своите тънкости, така и нисаните ги имат. Именно поради тази причиня ходя да лекувам моята при човек който познава алфите :) Ще ми се да намеря и такъв за Нисана.

Бобби
25-06-2014, 16:50
е там където правят алфи не правят ли и нисани :D
Ти ако ходиш на гинеколог, вместо на уролог си е твой проблем.....момчето зададе нормален въпрос......ама ти специалист по всичко и накарая майстор тричко....

kolev
25-06-2014, 17:17
само истински мъже като теб ходят на гинеколог. искаш ли да те чакам някъде пък ти да не дойдеш ;)

Бобби
25-06-2014, 17:55
само истински мъже като теб ходят на гинеколог. искаш ли да те чакам някъде пък ти да не дойдеш ;)
Много си елементарен.....хайде да не разваляме на момчето темата.....и да знаеш, който ме обижда и псува...може да ме чака където и да е...въпрос на разбиране и интелект ....от сума ти време се връщаш на една и съща тема...дето е изтрита ...и доста хора незнаят за какво иде на реч....айде с здраве...каквото повикало, такова обадило...по въпросната тема....тези който взеха участие в нея, много добре знаят за какво идеше на реч...помоли модератора, ако има възможност да ти е прати на лични...да четеш и да си вземеш поука....
п.п....ако има някой възможност да изтрие мненията ни с Колев.....няма смисъл от тях....той обича да рови във засъхнали лайна...явно му липсва миризма...

Кайо
25-06-2014, 18:49
Баща ми кара Нисан Алмера и когато се наложи нещо да се прави по него все не може да уцели читави майстори, включително оторизираните сервизи на Нисан - от тях най-много е недоволен, не само, че са най-скъпи.
Та, въпроса ми е някой може ли да препоръча сервиз който се занимава предимно с ремонти на Нисан, рових из форума на Нисан, но нещо не намерих нужната информация.
Благодаря предварително.

Най-добре пусни темата в Нисан форума,там хем ще ти дадат смислен отговор,хем няма разни колев-ци да акат в нея.
В Нисан форума няма тема за сервизи,но все ще те насочат.
Въпреки,че частично споделям мнението на колев,има и не Нисан сервизи,включително и форумни в които могат да ти свършат работа.

RUNNING WILD
25-06-2014, 21:08
Стефчо до Кооперативният пазар в Люлин,ще се намери и телефон и ще го напиша като го издиря,разбира си от работата според нисанаджии.

Alexius
26-06-2014, 18:02
Кмета-Стефчо ли е?

RUNNING WILD
26-06-2014, 20:31
фамилията му била Кметски нещо такова,още не са ми дали тел.

starata alfa
27-06-2014, 01:36
Стефан Кметски-кмета 0888 389233 Люлин до пазара

RUNNING WILD
27-06-2014, 11:48
0888 389233 това е тела на човека.

Alexius
28-06-2014, 12:57
Благодаря.

KirilSol
09-07-2014, 20:40
Благодаря предварително.

В София само в Митвас се ходи ако имаш Нисан. Проверено и доказано.

Виж тук във Варна е проблем добър сервиз за Нисан да намериш:boxed: