Log in

View Full Version : Плажна кърпа Алфа Ромео

mirchozo
27-06-2014, 12:49
Ай да се похваля с новата ми придобивка. Хавлията е с размери 80/160 правена изцяло по мой дизайн. Цената ми излезе 55 лв с доставката.
Скоро ще поръчвам 10-на бройки, ако някой има желание нека се свърже с мен. Тел ми го има в подписа.

old alfist
27-06-2014, 13:28
Хубава е, но много пари - предпочитам на Ферари от Шел-а с точки.

fnt
27-06-2014, 17:46
Колега, не ти ли ги дават малко скъпо?. На мен ми я направиха пак по мой дизайн за около 28 лв. Ето я моята.

Lyubo
27-06-2014, 21:33
Къде ги правите тези кърпи. Като се перат боята не излиза ли и да избледнява?

fnt
29-06-2014, 15:08
Моята я имам от 4 години и не е мръднала.

sasho_n2
30-06-2014, 09:07
Дайте инфо , къде ги поръчвате. Ако се притеснявате да не се прави реклама, може и на лично. Но 55 лв си е доста сериозна сума за такова нещо. До 25-30 лв. максимум, бих прежалил и аз.

mirchozo
30-06-2014, 10:54
Отказвам се, като отидете в някой рекламна къща и дадете на някой 10-20лв да ви направи файла който искате, после за кърпата 30-40лв и ще се сетите защо е скъпо.
Няма угодия това българина, като няма нещо на пазара-що го няма, като някой си направи труда да го направи-скъпо било. Айде по пързалката..., оправяйте се кой както намери за добре...
Темата може да се заключва.

old alfist
30-06-2014, 11:04
Отказвам се, като отидете в някой рекламна къща и дадете на някой 10-20лв да ви направи файла който искате, после за кърпата 30-40лв и ще се сетите защо е скъпо.
Няма угодия това българина, като няма нещо на пазара-що го няма, като някой си направи труда да го направи-скъпо било. Айде по пързалката..., оправяйте се кой както намери за добре...
Не се обиждай, евала за идеята, но може би себестойността на продукта при теб е малко по-голяма - може би е с по-високо качество на материалите и изработката, но хората не са запознати с произведението.

Stefan Caromov
01-07-2014, 13:00
В портокал бг пращаш снимка и ти я принтират директно на плата. Една тениска с моята алфа на нея, живя дълго и щастливо 3 години. Марката на тениската беше стедман.

bager
02-07-2014, 15:16
Айде по пързалката..., оправяйте се кой както намери за добре...

Тая тема с цел търговийка ли беше пусната? Това че ти си се пуснал "по пързалката", а другите не искат защото не са балъци, не ти дава право да се сърдиш.
И както сам виждаш, всеки се оправя и то доста по-добре от теб. Не мисли че си открил топлата вода.

mirchozo
02-07-2014, 15:37
Хм, ако беше с цел търговия, щеше да е в раздел продава.Там има доста подобни теми, в които уж се продават единични бройки, но след като си купиш нещо темата не се изтрива, но както и да е....Мислиш ли че и аз не можех да пусна такава обява? Можех дори файла да пратя, да дам координати от къде и как се поръчват, евентуалноно при по-голяма поръчка да спадне цената, но при това отношение няма начин...
Както писах по-горе, темата се изчерпа и може да се заключва.