View Full Version : Реглаж сходимост в София - къде?
Колеги, кажете проверено място в София за реглаж на сходимостта, че предницата претърпя леки ремонти :cheers:
Bobiuzunov
13-07-2014, 23:04
Отиваш в Дружба 1 на бул.Амстердам номер 5 и търсиш Дамян,ето ти и негов тел.0888929339.Пича е в час с нашите коли и си разбира от работата.Успех.
Колега,с две ръце ти препоръчвам Дамян,човека си разбира от работата
Bobiuzunov
13-07-2014, 23:15
Гледайте мача сега и тва е,айде наздраве.
italqneca
14-07-2014, 14:55
kolega damqn e mnogo to4en samo tam si pravq regolaj.
Linkestis
16-07-2014, 23:55
kolega damqn e mnogo to4en samo tam si pravq regolaj.
Това дето си го надраскал с гугъл преводача от талянски ли е?:big_whoops:
Кажете и за Варна къде им разбират на Алфите, че моята яде гуми за закуска...
Кажете и за Варна къде им разбират на Алфите, че моята яде гуми за закуска...
Съвета ми е първо да си смениш "скърцащите" тампони на шенкела :) Обикновено от това яде гумите отвътре :)
Linkestis
12-09-2014, 01:17
Влиза един човечец в един сервиз..и тъжно казва майсторе колата ми яде гумите,майстора стана изхрачи се и каза: Па намажи ги с лайна и нема да ги яде!
---------------
Като смениш скърцащите..после ще смения и носачите..после всички тампони...и ако я караш по-редовно пак ще си ги смениш и така...до раздялата,ако има такава ако не до гроб.
Влиза един човечец в един сервиз..и тъжно казва майсторе колата ми яде гумите,майстора стана изхрачи се и каза: Па намажи ги с лайна и нема да ги яде!
---------------
Като смениш скърцащите..после ще смения и носачите..после всички тампони...и ако я караш по-редовно пак ще си ги смениш и така...до раздялата,ако има такава ако не до гроб.
Ха-ха-ха, изпадаш в подробности. Това е Алфа Ромео! Всичко може да те изненада. Аз например се бях приготвил за разбит шарнир. Като разглобихме се оказа скъсана биалетка на 10 дена... Ха кажи ми сега?