PDA

View Full Version : Подарявам Силвестър

boris037
14-07-2014, 18:23
Здравейте, колеги.
Както най-вероятно се досещате, подарявам, така като гледам, едномесечно коте. На вид мъжко, обезпаразитено, изкъпано и нахранено.
Прибрахме го в дъжда в Пловдив, защото майка му не се виждаше наоколо.
Ако някой проявява интерес, го давам с шише хубаво вино за рушвет, за да се грижи добре за него!
Надявам се на вашата отзивчивост, приятели, познати, давайте да го дадем някъде, че с още една котка вкъщи ще напусна!
Ето и снимки:

boris037
15-07-2014, 17:40
Хайде бе хора, никой ли не иска малко животно.
Хапе, дере, ръмжи, налита на бой - всички екстри!
Помагайте, че вече положението е или то или аз!

ecotronic
15-07-2014, 18:28
Ние така прибрахме една котка, докато имахме друга.
И така свикнахме, че станаха 2. Сега освен двете котки имаме и куче. А преди 2 дена жена ми прибра още едно много изтормозено уж само за да се посъвземе.......пък ще видим:)

Накратко - опитвам се да ти кажа, че май и твоята работа натам отива. Ма пък иначе е сладур:)

boris037
15-07-2014, 18:48
Ние така прибрахме една котка, докато имахме друга.
И така свикнахме, че станаха 2. Сега освен двете котки имаме и куче. А преди 2 дена жена ми прибра още едно много изтормозено уж само за да се посъвземе.......пък ще видим:)

Накратко - опитвам се да ти кажа, че май и твоята работа натам отива. Ма пък иначе е сладур:)

Колега, благодаря много за разбирането, ама ние само дето кон нямаме, и то не за друго ами защото не влиза през входната врата(иначе днес си харесах един).
Така че както е тръгнало животинката ще я пращам на манастира с монахините, иначе аз отивам при тях...

Ранобудниче
15-07-2014, 22:02
Колега, благодаря много за разбирането, ама ние само дето кон нямаме, и то не за друго ами защото не влиза през входната врата(иначе днес си харесах един).
Така че както е тръгнало животинката ще я пращам на манастира с монахините, иначе аз отивам при тях...

Само си търсиш оправдания, а уж - за животинката..

Боре, потърси някой животински форум - в къща без емблема на Алфа Ромео може дори да се зарадва на повече внимание.