PDA

View Full Version : Относно "прослолутия боксер и ...."

Събев
13-03-2007, 21:03
Колеги какво ще кажете на 22 април да се съберем на
Божурище и да видим в крайна сметка кое върви повече,
боксера или туин спарка?!
С част от колегите го обсъдихме и са навити, остава и вие
да кажете какво ще става!
На 21 април си е 1-ви кръг на божура (събота), а ние ше
се съберем на 22 (неделя)!!!!!

Nasko_77
14-03-2007, 10:39
Ъ! прословут :lol: ТС бяга повече. То се знае :wink:

Bobo
14-03-2007, 10:51
Ооо събев ти пак се появи радвам се :lol: Са ако кажеш и кви боксери и кви ТС-и ше мериме може и да се разбереме :wink: Шот гледам аз тука една С класа V12 BiTurbo TS мотор с 24 свещи дали с нея или с некви други мотори - бъди по конкретен на кво скачаш :?:

ne0
14-03-2007, 20:33
аз със 1.6 боксер се пускам стига да го има....

Mury
15-03-2007, 10:19
аз със 1.6 боксер се пускам стига да го има....

Ти па къде бре :idea: единствените що годе равностойни коли в този спор са 1.6 боксер и 1.4 ТС тва е виж твойта кола ще е интресно да се пусне с 1.7 16в ама предполагам ще го биеш :wink:

Nasko_77
15-03-2007, 11:31
Той НЕО още малко и на "Фиести" 1.1 ще запчне да скача. От по-големите не са останали вече какво да мачка :lol:

Събев
15-03-2007, 16:16
bobo тук нали е форум на алфа ромео!
Какви мерцедеси какви истории????
Давай с т.с. алфи бе човек!
Идеята е да отидем да се позабавляваме и да видим сега
в крайна сметка кой кого минава и кого не!
Не само да се хвърляме пред комповете!
Дайте да се съберем като хората!
Какво ще кажете сега или има и такива които не им стиска!
Аз примерно даже не съм и с 16 клапанов мотор и пак искам да
се пробвам а какво остава за вас която част имате 2.0 16 клапана???

Bobo
16-03-2007, 10:56
bobo тук нали е форум на алфа ромео!
Какви мерцедеси какви истории????
Давай с т.с. алфи бе човек!
Идеята е да отидем да се позабавляваме и да видим сега
в крайна сметка кой кого минава и кого не!
Не само да се хвърляме пред комповете!
Дайте да се съберем като хората!
Какво ще кажете сега или има и такива които не им стиска!
Аз примерно даже не съм и с 16 клапанов мотор и пак искам да
се пробвам а какво остава за вас която част имате 2.0 16 клапана???

Не ве аз просто питам щото ти до скоро и на мене ми скачаше :idea: А ние ще сме там на божура и лично ще ти осигуря ТС алфи да те натупат :wink:

KGB
16-03-2007, 11:03
Боксер или ТС......ЖТД е верния отговор :lol: :lol: :lol: :lol:

Mury
16-03-2007, 11:04

Oh малеееееее къде се буташ бре Петко :lol: :lol: :lol: :lol: тая нафта ши изяде мозъка :lol: :lol:

KGB
16-03-2007, 11:06

Oh малеееееее къде се буташ бре Петко :lol: :lol: :lol: :lol: тая нафта ши изяде мозъка :lol: :lol:

Искаш да те пробвам :twisted:

Mury
16-03-2007, 11:12

Искаш да те пробвам :twisted:

Немаш проблеми :lol: :lol:

KGB
16-03-2007, 11:18
днес....утре....

75 2.0 turbo
16-03-2007, 22:38
тук не става въпрос за трактори :wink: объркал си се за автомобили стаа дума 8) земи направи един раздел за кюмюрджии и там си мечтаите он-лаин а :idea:

Mury
17-03-2007, 17:23
тук не става въпрос за трактори :wink: объркал си се за автомобили стаа дума 8) земи направи един раздел за кюмюрджии и там си мечтаите он-лаин а :idea:

Е а де той Еньо хубуууу си го беше написал-барабар Петко с мъжете/колите/ :lol: :lol: :lol:

75 2.0 turbo
18-03-2007, 12:37

Е а де той Еньо хубуууу си го беше написал-барабар Петко с мъжете/колите/ :lol: :lol: :lol:
еми......бааси и дизел феновете утопични :shock: сеа хубуу нещо е дизела ма е за возене да ма извинят пичовете с дизели но "дизел=бегачка" е доста утопично твърдение все пак :idea:

Събев
18-03-2007, 19:36
bobo е това вече е мъжка дума!!! :D :D :D
Надявам се да ми осигуриш такива Т.С. , иначе защо ще идвам!
Идеята е да се съберем повечко хора и да дърпаме с кеф пък
дали ще ме отупат вече на място ще видим!
Но, ако се стигне дотам че ти с твоята кола да трябва да защитаваш
Т.С. се надявам че ще отговориш, нали?!

virusalfa
18-03-2007, 20:33
[quote=KGB]Боксер или ТС......ЖТД е верния отговор :lol: :lol: :lol: :lol:

еми......бааси и дизел феновете утопични :shock: сеа хубуу нещо е дизела ма е за возене да ма извинят пичовете с дизели но "дизел=бегачка" е доста утопично твърдение все пак :idea:[/quote:2v9pvld4]Мани ги,нашмъркали са се с нешо некачествено :roll: Петко тракториста,него насилвай тракторчето,бе :wink:

KGB
18-03-2007, 21:31
Аре на ИталФеста ви видехме сите юнаци с бензиновите резачки....едно дизелово пунто ви направи смешни.... :lol:

Bobo
18-03-2007, 22:03
bobo е това вече е мъжка дума!!! :D :D :D
Надявам се да ми осигуриш такива Т.С. , иначе защо ще идвам!
Идеята е да се съберем повечко хора и да дърпаме с кеф пък
дали ще ме отупат вече на място ще видим!
Но, ако се стигне дотам че ти с твоята кола да трябва да защитаваш
Т.С. се надявам че ще отговориш, нали?!

Аз нищо няма да защитавам квот е трбало съм защитил :idea: Иначе ТС-и ще има :wink: Надявам се дотогава някой от тях да се позасилят ма тва зависи само от собственниците им :!: Аз имам ТС и ако някой мисли че е бавен да заповяда иначе всички други си отговарят с колите :wink: Аз пари за да си поддържат колите не им давам :wink:

Bobo
18-03-2007, 22:05
Аре на ИталФеста ви видехме сите юнаци с бензиновите резачки....едно дизелово пунто ви направи смешни.... :lol:

Кой кой къде тва ? Нещо сметам че си се убъркал :wink: А твоята защо не се състезаваше :?: Сток пунто ни било представяте ли си петко а ако беше се пуснал :shock: Напрао страх ме фаща :wink:

75 2.0 turbo
18-03-2007, 22:52

Кой кой къде тва ? Нещо сметам че си се убъркал :wink: А твоята защо не се състезаваше :?: Сток пунто ни било представяте ли си петко а ако беше се пуснал :shock: Напрао страх ме фаща :wink:
аве тоя председателя на сектата верно мноо си е повярвал :shock: а аз мислех че се маитапи а тои наистина си мисли че дизел=бегачка :? то нема лошо да караш бъз дизел ма чак па да си помислиш че трепеш всичко наред .........мммм маи си е утопия тва :idea: а на итал феста е по добре не се дърпате че с тея коптори италянските ..... да не стане да има разочаровани фенове :lol:

KGB
18-03-2007, 23:05
Я си карайте дизелите и не се обаждайте :lol: :lol: :lol:

Пунтото стана второ, дали ви харесва това или не си е абсолютно ваш проблем...оправдания винаги ще си намерите, сигурен съм във вас :wink:

75 2.0 turbo
19-03-2007, 00:24

Пунтото стана второ, дали ви харесва това или не си е абсолютно ваш проблем...оправдания винаги ще си намерите, сигурен съм във вас :wink:
чааи сеа дизел караш ти и то бегачка естествено това е твое мнение :wink: пунтото станало .........ташааациии тая па женска кола и то дизелова станала 2-ра ти верно си вярваш а :shock: освен това на тебе може много да ти харесва че е на второ място ама нали се сещаш че все пак лъжеш себе си на мене и на останалите дет са у час им е ясно че такъв филм нема :idea: :idea: :idea: а за оправданията които споменаваш :shock: пак си в грешка и тук :? обясни ни какво инаш предвид :idea:
п.с. като цяло ми стана ясно че в твоите развинтени фантазии дизела е.........тъ бест ама не ми стана ясно нафта ли си пил за да стигнеш до тоя извод :twisted:

KGB
19-03-2007, 01:10
...кофти е да паднете от така наречената от теб женска кола :lol: :lol: :lol:

Naso
19-03-2007, 10:05

Аз лично не съм паднал от никой :)

Bobi_33
19-03-2007, 10:18

Аз лично не съм паднал от никой :)

Само чакай да излезе някой нов 1.1 дизел, и ще видиш тогава......:lol:

Mury
19-03-2007, 11:07

Само дето Пунтото го кара един бивш автомобилен състезател а не собственика му :idea: :idea: :idea: ако карашр той резултатите щяха да са бая назад :idea: :idea: така че не се надувай а вземи излез с твойта кола на пистата да те видим каквпо време ще дадеш па мое да биеш и Живко на Калояново :lol: :lol: :lol:

KGB
19-03-2007, 11:36
A кой е този Живко... :?:

пс: Единствените които се надуват са "боговете" на тунинга :lol: :lol:

Mury
19-03-2007, 11:44
A кой е този Живко... :?:

пс: Единствените които се надуват са "боговете" на тунинга :lol: :lol:

Живко е шампиона на Калояново или потребителя от нашио форум Jiv :lol: :wink:карай си колата аз лично адски много я харесвам но недей да я пънеш чак толкова :wink: :wink:

KGB
19-03-2007, 12:08
Евала на Живко...човека е постигнал нещо и може само да го поздравиме за това.

Иначе Мъро проблема е във величието на нашите тунинг богове, те са тези които отричат второто място на Пунтото и победата му над големите бегачки..аз никъде не съм писал, ако бях излезнал щях да ви смажа :!:

Но при тях по принцип си е нормално всяко мнение различно от тяхното да е криво и не вярно...промити мозъци...после ние сме били секта :lol:

пс: на мене ми става малко без интересна тези тема....позабавлявах се, сега ви оставям да се насерете :lol:

Между другото, кой специалист заключи тема за чиповете на дизела :?: или сега всички дизелдзии да ревнеме като малките деца от преди време, че са ни заключили темата.

ne0
19-03-2007, 14:50
Дизела е печка и тва е.... Гори малко дърпа силно е тва е....
Оре ниви и т.н......

Galeano
19-03-2007, 15:01
(KGB написа)
Между другото, кой специалист заключи тема за чиповете на дизела :?: или сега всички дизелдзии да ревнеме като малките деца от преди време, че са ни заключили темата.[/quote]

Да наистина беше малко неуместно това действие,но пък можем да си направим нова защото темата си е интересна. :D

Събев
19-03-2007, 18:29
bobo тук си прав!
Ти не си човека който да дава пари на хората да си правят колите по-бързи!
Тук не става въпрос за заяждане или нещо от рода!
Идеята е да се съберем повечко хора да се запознаем, да се дърпаме, времена да си видим и т.н.
А по въпроса дали имаш нещо да защитаваш ти си решаваш, но имах
предвид ако получиш покана от някой със наистина по-силна кола да се пробвате дали ще се навиеш?!

Събев
19-03-2007, 18:31
И е хубаво да уточним някакъв час на събиране или нещо от рода!

Mury
19-03-2007, 20:04
Евала на Живко...човека е постигнал нещо и може само да го поздравиме за това.

Иначе Мъро проблема е във величието на нашите тунинг богове, те са тези които отричат второто място на Пунтото и победата му над големите бегачки..аз никъде не съм писал, ако бях излезнал щях да ви смажа :!:

Но при тях по принцип си е нормално всяко мнение различно от тяхното да е криво и не вярно...промити мозъци...после ние сме били секта :lol:

пс: на мене ми става малко без интересна тези тема....позабавлявах се, сега ви оставям да се насерете :lol:

Между другото, кой специалист заключи тема за чиповете на дизела :?: или сега всички дизелдзии да ревнеме като малките деца от преди време, че са ни заключили темата.

Пиййй с бабе пиййс :wink: :wink: иначе за темата доколкото си спомням май Владо каза да се заключва :idea: :wink:

toni esprit
19-03-2007, 20:30
бобо не думаи че си доказал с тази кола щото биях там когата те наказа черната с2 ка а за дизелите не плюте срещу тех щото ауди им омръзна да бие с бензинови в 24 часа на льо мян и би с дизел така че да не те мини ниякои 3.0 тди и да се чудиш каде са тия ваще коли развити ама неат нито една титла я рали е дтм така че нема говория а всички знаият с1 паик спик покажи ми един шампион на божура с италинка нема ни жорко ни ти филип

Mury
19-03-2007, 20:44
когата те наказа черната с2 ка

Пич С2 с много малко доработки спокойно става 300 коня така че за какво говорим :idea: :wink: а за Ауди недей да ми говориш за убавите им дизели,що не питаш некой собственик на 2.5 ТДИ колко е готино/рейсовете 94 МАН работят по-добре и тихо/ добре че най-накрая ФВ почнаха да правят Комън рейл/не искаха толкова години да слагат италиянска разработка в тяхна кола/щото ги беше срам :lol: :lol: :lol: :lol:

toni esprit
19-03-2007, 20:53
да за тоия мотор сам напълно сагласен а ти аду мотора го има фабричен 380 кония а ваще с яка едвам 265

Nasko_77
19-03-2007, 20:53
А сега де :shock:

toni esprit
19-03-2007, 20:55
да за тоия мотор сам напълно сагласен а ти аду мотора го има фабричен 380 кония а ваще с яка едвам 265 че ние с 2.5 петака ни гледате задния номер

Nasko_77
19-03-2007, 20:57
[quote="toni esprit":3der66kb]да за тоия мотор сам напълно сагласен а ти аду мотора го има фабричен 380 кония а ваще с яка едвам 265 че ние с 2.5 петака ни гледате задния номер[/quote:3der66kb] Нещо си объркал форумите май :wink: :wink: :wink:

virusalfa
19-03-2007, 20:58

чааи сеа дизел караш ти и то бегачка естествено това е твое мнение :wink: пунтото станало .........ташааациии тая па женска кола и то дизелова станала 2-ра ти верно си вярваш а :shock: освен това на тебе може много да ти харесва че е на второ място ама нали се сещаш че все пак лъжеш себе си на мене и на останалите дет са у час им е ясно че такъв филм нема :idea: :idea: :idea: а за оправданията които споменаваш :shock: пак си в грешка и тук :? обясни ни какво инаш предвид :idea:
п.с. като цяло ми стана ясно че в твоите развинтени фантазии дизела е.........тъ бест ама не ми стана ясно нафта ли си пил за да стигнеш до тоя извод :twisted:Чей малко па ти,бе,мое по икономичност да са ги замервали..... :roll:

Bobi_33
19-03-2007, 21:05
бобо не думаи че си доказал с тази кола щото биях там когата те наказа черната с2 ка а за дизелите не плюте срещу тех щото ауди им омръзна да бие с бензинови в 24 часа на льо мян и би с дизел така че да не те мини ниякои 3.0 тди и да се чудиш каде са тия ваще коли развити ама неат нито една титла я рали е дтм така че нема говория а всички знаият с1 паик спик покажи ми един шампион на божура с италинка нема ни жорко ни ти филип

Абе колега, пиши по-разбираемо, Моля Те, че половината букви са ти не които трябва :!:
Хубаво за Ауди, но къде са те във Формула 1 и защо там няма дизели :?: Щото аз си мисля, че именно там са върховите технологии :wink:

pinko
19-03-2007, 21:09
[quote="toni esprit":vq0squqv]бобо не думаи че си доказал с тази кола щото биях там когата те наказа черната с2 ка а за дизелите не плюте срещу тех щото ауди им омръзна да бие с бензинови в 24 часа на льо мян и би с дизел така че да не те мини ниякои 3.0 тди и да се чудиш каде са тия ваще коли развити ама неат нито една титла я рали е дтм така че нема говория а всички знаият с1 паик спик покажи ми един шампион на божура с италинка нема ни жорко ни ти филип

Абе колега, пиши по-разбираемо, Моля Те, че половината букви са ти не които трябва :!:
Хубаво за Ауди, но къде са те във Формула 1 и защо там няма дизели :?: Щото аз си мисля, че именно там са върховите технологии :wink:[/quote:vq0squqv]

Апропо, сега на автосалона в Женева една фирма, която за пръв път извади дизелов матор, под сурдинка обявиха, че смятат да се пробват догодина във Ф1 с осемцилиндров дизелов боксер с 4 турбокомпресора.

Nasko_77
19-03-2007, 21:10
[quote="toni esprit":dllocu6n]бобо не думаи че си доказал с тази кола щото биях там когата те наказа черната с2 ка а за дизелите не плюте срещу тех щото ауди им омръзна да бие с бензинови в 24 часа на льо мян и би с дизел така че да не те мини ниякои 3.0 тди и да се чудиш каде са тия ваще коли развити ама неат нито една титла я рали е дтм така че нема говория а всички знаият с1 паик спик покажи ми един шампион на божура с италинка нема ни жорко ни ти филип

Хубаво за Ауди, но къде са те във Формула 1 и защо там няма дизели :?: Щото аз си мисля, че именно там са върховите технологии :wink:[/quote:dllocu6n] Ся ше каже, че не искат да участват в формула. Иначе няма проблем. Ще мачкат наред :haha:

Derry
19-03-2007, 22:55
Бе това болнавото дето хвали аудита разни що ще у тоя форум да мъти водата и да руши морала, да си ходи във форумите на швабите.

Nasko_77
19-03-2007, 23:10
Бе това болнавото дето хвали аудита разни що ще у тоя форум да мъти водата и да руши морала, да си ходи във форумите на швабите. Е как ся :wink: Нали тряаа да каже, че Аудитата вървят повече от Алфите и са по-убави :notworthy:

Kuku
19-03-2007, 23:45
че ние с 2.5 петака ни гледате задния номерКой сте Вие и кой ти гледа задния номер, с тоя дръгел, дето му тракат клапаните, като на Павликенска вършачка ремъците през август :?: :!:

vikoalfa
20-03-2007, 00:02
Jetta приема те ли :lol: Иначе боксер завинаги.

Nasko_77
20-03-2007, 00:03
че ние с 2.5 петака ни гледате задния номерКой сте Вие и кой ти гледа задния номер, с тоя дръгел, дето му тракат клапаните, като на Павликенска вършачка ремъците през август :?: :!: Остави го. Изпреварил е някакво 1.4 като мойто по път с не прекъсната маркировка и е заключил, че Алфите гледат задни номера :plane:

KGB
20-03-2007, 02:37
Абре как му разчитате на тоз :lol:

Kuku
20-03-2007, 08:38
Трудно :( и накрая като му разчета писанието и ме хваща яд, че съм се занимавал :?

han solo
20-03-2007, 09:22
[quote="toni esprit":z3j6ywvk]бобо не думаи че си доказал с тази кола щото биях там когата те наказа черната с2 ка а за дизелите не плюте срещу тех щото ауди им омръзна да бие с бензинови в 24 часа на льо мян и би с дизел така че да не те мини ниякои 3.0 тди и да се чудиш каде са тия ваще коли развити ама неат нито една титла я рали е дтм така че нема говория а всички знаият с1 паик спик покажи ми един шампион на божура с италинка нема ни жорко ни ти филип

Хубаво за Ауди, но къде са те във Формула 1 и защо там няма дизели :?: Щото аз си мисля, че именно там са върховите технологии :wink:

Апропо, сега на автосалона в Женева една фирма, която за пръв път извади дизелов матор, под сурдинка обявиха, че смятат да се пробват догодина във Ф1 с осемцилиндров дизелов боксер с 4 турбокомпресора.[/quote:z3j6ywvk]
хм - във формула 1 дават ли да джиткаш с турбо и/или компресори....

Mury
20-03-2007, 09:45
[quote="Bobi_33":1eeo1wuu][quote="toni esprit":1eeo1wuu]бобо не думаи че си доказал с тази кола щото биях там когата те наказа черната с2 ка а за дизелите не плюте срещу тех щото ауди им омръзна да бие с бензинови в 24 часа на льо мян и би с дизел така че да не те мини ниякои 3.0 тди и да се чудиш каде са тия ваще коли развити ама неат нито една титла я рали е дтм така че нема говория а всички знаият с1 паик спик покажи ми един шампион на божура с италинка нема ни жорко ни ти филип

Апропо, сега на автосалона в Женева една фирма, която за пръв път извади дизелов матор, под сурдинка обявиха, че смятат да се пробват догодина във Ф1 с осемцилиндров дизелов боксер с 4 турбокомпресора.[/quote:1eeo1wuu]
хм - във формула 1 дават ли да джиткаш с турбо и/или компресори....[/quote:1eeo1wuu]

Не ама не се знае догодина с какво ще променята пак правилата :idea: :idea: :idea:

Mury
20-03-2007, 09:46
[quote="toni esprit":14laefxt]да за тоия мотор сам напълно сагласен а ти аду мотора го има фабричен 380 кония а ваще с яка едвам 265 че ние с 2.5 петака ни гледате задния номер[/quote:14laefxt]

Дай го тоя петак къде е да видя как му изглежда задния номер :?: :idea:

Kuku
20-03-2007, 09:47
[quote="toni esprit":770gfjae]да за тоия мотор сам напълно сагласен а ти аду мотора го има фабричен 380 кония а ваще с яка едвам 265 че ние с 2.5 петака ни гледате задния номер

Дай го тоя петак къде е да видя как му изглежда задния номер :?: :idea:[/quote:770gfjae]Ама ше се състезавате или ше се съзерцавате :crazy:

Mury
20-03-2007, 09:50
[quote="toni esprit":j3gyuvrl]да за тоия мотор сам напълно сагласен а ти аду мотора го има фабричен 380 кония а ваще с яка едвам 265 че ние с 2.5 петака ни гледате задния номер

Дай го тоя петак къде е да видя как му изглежда задния номер :?: :idea:Ама ше се състезавате или ше се съзерцавате :crazy:[/quote:j3gyuvrl]

Той сигурно ще дава газ па азе ше му глеа задния ниомер :lol: :lol:

Nasko_77
20-03-2007, 09:53
[quote="toni esprit":27q6wyox]да за тоия мотор сам напълно сагласен а ти аду мотора го има фабричен 380 кония а ваще с яка едвам 265 че ние с 2.5 петака ни гледате задния номер

Дай го тоя петак къде е да видя как му изглежда задния номер :?: :idea:[/quote:27q6wyox] Тоя е същия като ония с Мегана. Дойде каза, че ще му се гледа задния номер и изчезна. Само пред компютъра се дърпа с Алфи :lol: :lol: :lol:

Kuku
20-03-2007, 09:53
[quote="toni esprit":25ibi5rr]да за тоия мотор сам напълно сагласен а ти аду мотора го има фабричен 380 кония а ваще с яка едвам 265 че ние с 2.5 петака ни гледате задния номер

Дай го тоя петак къде е да видя как му изглежда задния номер :?: :idea:Ама ше се състезавате или ше се съзерцавате :crazy:

Той сигурно ще дава газ па азе ше му глеа задния ниомер :lol: :lol:[/quote:25ibi5rr]Той, ако дава газ - нема да видиш нищо :lol:

Nasko_77
20-03-2007, 09:55
[quote="toni esprit":2xt5y4aq]да за тоия мотор сам напълно сагласен а ти аду мотора го има фабричен 380 кония а ваще с яка едвам 265 че ние с 2.5 петака ни гледате задния номер

Дай го тоя петак къде е да видя как му изглежда задния номер :?: :idea:Ама ше се състезавате или ше се съзерцавате :crazy:

Той сигурно ще дава газ па азе ше му глеа задния ниомер :lol: :lol:Той, ако дава газ - нема да видиш нищо :lol:[/quote:2xt5y4aq] Димна завеса :gayfight:

Kuku
20-03-2007, 09:58
"Ауди" имат патент за пушилката :crazy:

Mury
20-03-2007, 09:59
Начи ша дам малко газ и ша му гледам предния номер в огледалото :lol: :lol: :lol:

Kuku
20-03-2007, 10:04
Начи ша дам малко газ и ша му гледам предния номер в огледалото :lol: :lol: :lol:Само така можеш да видиш номера на "Ауди" с двигател 2.5 ТДИЙЙЙ :lol:

търтей
20-03-2007, 10:06
Начи ша дам малко газ и ша му гледам предния номер в огледалото :lol: :lol: :lol:Само така можеш да видиш номера на "Ауди" с двигател 2.5 ТДИЙЙЙ :lol:

беги бе
тва пумпедюзе се разпада от вибрациите като дигне обороти :lol:
ба тез бИгачки с матор от камион :lol:

BatVas
20-03-2007, 10:16
[quote="toni esprit":3pqnch0r]да за тоия мотор сам напълно сагласен а ти аду мотора го има фабричен 380 кония а ваще с яка едвам 265 че ние с 2.5 петака ни гледате задния номер[/quote:3pqnch0r]

С 2,5 ТДИ на Ауди - не ме карай да се смея. И ти си рацер само пред компютъра - ами излез и го пусни с 2,4 от алфовите и готово.
Даже тия 2,5 по 115 и 140 коня ги пускайте с 1,9. С 2,4 ще пуснете 180 к.с 2,5 тди - за по интересно. :idea:

slav40
20-03-2007, 14:37
[quote="toni esprit":1qlh1q4h]да за тоия мотор сам напълно сагласен а ти аду мотора го има фабричен 380 кония а ваще с яка едвам 265 че ние с 2.5 петака ни гледате задния номер

С 2,5 ТДИ на Ауди - не ме карай да се смея. И ти си рацер само пред компютъра - ами излез и го пусни с 2,4 от алфовите и готово.
Даже тия 2,5 по 115 и 140 коня ги пускайте с 1,9. С 2,4 ще пуснете 180 к.с 2,5 тди - за по интересно. :idea:[/quote:1qlh1q4h]
Малко пресилено .........

BatVas
20-03-2007, 16:27
[quote="toni esprit":398nylaw]да за тоия мотор сам напълно сагласен а ти аду мотора го има фабричен 380 кония а ваще с яка едвам 265 че ние с 2.5 петака ни гледате задния номер

Даже тия 2,5 по 115 и 140 коня ги пускайте с 1,9. С 2,4 ще пуснете 180 к.с 2,5 тди - за по интересно. :idea:
Малко пресилено .........[/quote:398nylaw]

Що ние това 180 коньовото е 24 клапаново - равностойно е на поне на 20 клапаново 2,4 ЖТД - 175 коня (новите не ги месим)
Иначе тея с по 2 клапана на цилиндър - срещу такива с по 2 на Ауди

Иначе на колегата А6 2,5 - 140 коня го бия с моята , а мене 2,4 ЖТД - 10 клапаново ме бие - та си правя накакви изводи - иначе не знам.

Само не знам кои мотори 2,5 на Ауди за Помпа -Дюза , щото за тях говорим че са по куци и кои вече за комън рейл (там са добри като гелдам 3,0 литровия как върви на 8-ца)

Kostadin
20-03-2007, 17:14
а мене 2,4 ЖТД - 10 клапаново ме бие

абе Васе ми тя твойта начи ич не върви бе :twisted: :lol:

Mury
20-03-2007, 17:16

И аз тва се чудя кви ги бръщолеви тоз бре :shock: :shock:

toni esprit
20-03-2007, 20:55
а бе не знам ама колко като изброените мотори разплака един познат а неговия петак е 2.5 и то на магистралата ни могат да го стигнат а я по добре си осанете заблодени че карате коли пълни боклучи все в сериза са а нито една немска нияма а коато сганета шампони ниякяде ще требвате да се хвалите че на божура ви разплакват неки немски самолети

SIS
20-03-2007, 21:59
:offtopic: :offtopic: :offtopic:

"Колега", може и да ти се струва маловажно, но я по-добре се върни в началното училище, че за сега като гледам ставаш само за "приказки на пазара". Заклевам се, че никога до сега, даже и от малцинството не съм виждал някой да пише толкова неграмотно :shock:

Bobo
20-03-2007, 23:03

Господин смешен няма как да си бил там щот такава гонка не е имало :idea: Господин никой според теб коя кола като време БЕЗ НИТРО е след скайлайна :?: И моля те разбирачо кажи ми коя кола е европейски шампион по ДРАГ :?: И коя кола държи рекорда в стриит клас :?:

Сега относно черното ауди щот явно мноо снимки гледаш да ти кажа че познавам собственника и не е лошо ако искаш да говориме на темата коя кола е по-бърза да се събереме тримата и да поговориме а :?:

Bobo
20-03-2007, 23:08
а бе не знам ама колко като изброените мотори разплака един познат а неговия петак е 2.5 и то на магистралата ни могат да го стигнат а я по добре си осанете заблодени че карате коли пълни боклучи все в сериза са а нито една немска нияма а коато сганета шампони ниякяде ще требвате да се хвалите че на божура ви разплакват неки немски самолети

Скъпо ми момче за разлика от тебе ние сме карали и сме имали немски кошове :idea: Та некой от нас и в момента имат по 2 поне :wink: А за гореспоменатия ПЪЛЕН МЪРТВЕЦ 2.5 ТДИ на ауди нямам коментар те ауди сами си го признават за най-калпавия мотор :!: И приятелю аз колкото съм дърпал такива кенефи 2.5 на въже и съм правил ти никога немож да си представиш с твойта бедна фантазия :lol:

virusalfa
20-03-2007, 23:11
Das ist VAG-Werke "Bobo" :lol:

pinko
20-03-2007, 23:19
Das ist VAG-Werke "Bobo" :lol:

Много мразя ВАГ и особено много мразя дизеловите им моторетки.

По-шумни и по-груби матори май няма по света.

Наскоро карах едно недоразумение Додж Калибер с 2.0 ТДИ матора на Холцваген 140 коня.

Баси мамата, докато излеза от София, от пустите му вибрации така ме засърбяха топките, все едно мравки ме полазиха в гащите.

Такива зверски вибраци на празен ход, едни такива гаднични и уж лекички, ама направи ти дълбаят мозъка, направо не се трае. Педала на съединителя и той се тресе, волана пък се тресе като епилептик в пристъп.

Това е баси аграрния матор, трябва да се забрани със закон да се слага на автомобили, само на редосеялки и тем подобни.

На Джета и Пасатор положението е почти същото.

Отвратителни матора са това, ей.

Bobo
20-03-2007, 23:30
Споко бате да ти каже Мъри как аз на две пресечки разпознавам 2.5 тди само по звука :lol:

Kuku
20-03-2007, 23:50
Споко бате да ти каже Мъри как аз на две пресечки разпознавам 2.5 тди само по звука :lol:Има много специфичен звук тоз матор, нещо то сорта на "таралясник-таралясник-таралясник..." :lol: :lol: :lol:

gigi
21-03-2007, 00:16
:lol: :lol: :lol: 2.5 петака, абе пич аз 2.8 шестака го прайм луд и на късо и на дълго ти за некъв кюмюр ми говориш, дет е с технология от преди войната, и на 190 прегрява :lol: :lol: Тия немските бигачки с петаците стават си носиш компирите и да спечелиш пара от препродажба на някой "разбирач" мислещ си че държи цена чайника

Bobo
21-03-2007, 00:18
и на 190 прегрява :lol: :lol:

Тук са престара лично аз съм го карал на 6-та на прекъсвач на магистралата докат не ми омръзна :wink: Който иска да смета колко км/ч са тва :wink: Иначе за другото съм съгласен :wink:

Kuku
21-03-2007, 00:30

Тук са престара лично аз съм го карал на 6-та на прекъсвач на магистралата докат не ми омръзна :wink: Който иска да смета колко км/ч са тва :wink: :gruebel: ...200км/ч :lol: :lol: :lol:

Bobo
21-03-2007, 00:34

Тук са престара лично аз съм го карал на 6-та на прекъсвач на магистралата докат не ми омръзна :wink: Който иска да смета колко км/ч са тва :wink: :gruebel: ...200км/ч :lol: :lol: :lol:

Ша ти дам жокерче на 6-та с 1000 оборота 2.5 тди е с 60км/ч :wink:

Kuku
21-03-2007, 00:39
Мене жокер ми не требе, оно я си го знам :lol:

KGB
21-03-2007, 02:03
Карал съм чипосана А6 3.0ТДИ и честно казано нещо въобще не беше това което очаквах.

BatVas
21-03-2007, 09:01

Аз не казвам , че е сток 2,4 :wink:

Kostadin
21-03-2007, 09:35

Аз не казвам , че е сток 2,4 :wink:

ааа така съм съгласен :wink:

ne0
21-03-2007, 10:32
За ко в тема за тунинг и рацинг говорите за дизели..... МАНИ МАНИ МАНИ.......
Треа има тема агро, магро нещо такова.....

Kuku
21-03-2007, 10:55
Емиии, много ги фалат у "ТКЗС" (Турбо Коли за Земеделци и Селяндури ) тия "АвУди"-та, дензел :D

Събев
22-03-2007, 11:57
лелееее....
каква тема пуснах, какво стана??!!!
:big_whoops:

75 2.0 turbo
22-03-2007, 20:18
аз като се замисля само ....алфите какъв прекрасен дизел имат в лицето на VM не мисля че на VAG групата дизелите са чак толкова лоши 8) инак на фиатите и по новите алфи (дет са с фиатски мотори) ако изключим JTD версиите и те не блестят нито с мощност нито с тишина на работа нито па с разход на гориво :idea: :idea: :idea: а JTD е друга раота фен съм му :super:

75 2.0 turbo
22-03-2007, 20:19
аааааа пропуснах да наплюя голф 2 къв умрел дизел е :lol: абе с две думи от алфа по убуу нема :big_bow_down: другите са............ :stretcher:

valjo
22-03-2007, 22:02
аз като се замисля само ....алфите какъв прекрасен дизел имат в лицето на VM не мисля че на VAG групата дизелите са чак толкова лоши 8) инак на фиатите и по новите алфи (дет са с фиатски мотори) ако изключим JTD версиите и те не блестят нито с мощност нито с тишина на работа нито па с разход на гориво :idea: :idea: :idea: а JTD е друга раота фен съм му :super:
е от 97ма досега са точно 10 години без ВМ
добро утроооооооооооо

и само JTD.... демек за последните 10 години си про-алфа и анти-ВАГ?:)

valjo
22-03-2007, 22:05
аааааа пропуснах да наплюя голф 2 къв умрел дизел е :lol: абе с две думи от алфа по убуу нема :big_bow_down: другите са............ :stretcher:да плюеш по 20 годишна антика е грехота, недей:)

vladu
22-03-2007, 22:54

аз помолих виден админ за таз услуга ...
просто същественото е написано според мен - поне аз получих отговор на въпроса си и е въпрос на време да да си пач-на колицата... ако говорим за една и съща тема де ...
а туй, че темата е влажна и стърчи онтоп не съм молил ...
явно не ни мразят толко бензинловерс - да са ни живи и здрави :D

KGB
23-03-2007, 03:38

аз помолих виден админ за таз услуга ...
просто същественото е написано според мен - поне аз получих отговор на въпроса си и е въпрос на време да да си пач-на колицата... ако говорим за една и съща тема де ...
а туй, че темата е влажна и стърчи онтоп не съм молил ...
явно не ни мразят толко бензинловерс - да са ни живи и здрави :D

И кой е тоз админ???....който нарушава правилата на форума

ne0
23-03-2007, 09:49
A кой зарежда нафта на БЕНЗИНостанициите, кой нарушава правилата на БЕНЗИНостанциите.

Naso
23-03-2007, 09:53
Аз нарушавам правилата ! По-молба на собственика на темата, проблем ? Ако има ше я отключим, ама после кой ше чисти незнам 8)

ne0
23-03-2007, 11:38
A кой зарежда нафта на БЕНЗИНостанициите, кой нарушава правилата на БЕНЗИНостанциите.

AAAA!!!! Кой Кой Кой

vladu
23-03-2007, 11:43

AAAA!!!! Кой Кой Кой

гадуве с печки ! :lol: :lol: :lol:

Mury
24-03-2007, 12:08

Баце проблема е че когат Фиат изкарват ЖТД 98,Ауди правят тоз матор 2.5 тди пумпе дюзе :evil: :evil: :evil: и не се замисля т за смяна на технологията цели 7-8 години и като разбраха че немогат да направят нещо по-добро започнаха да правят комън-рейл :wink: :wink: :wink:

Naso
24-03-2007, 12:55
Щое е то ? Прилича на Боксер, от 33 е, но.... ?

Bobi_33
24-03-2007, 14:16
Щое е то ? Прилича на Боксер, от 33 е, но.... ?

........Но цилиндрите са му 12 на брой, а и не е баш 33-ка , а по-скоро Tipo 33 :roll:
Съвсем друга бира, истинска Алфа, за съжаление произведените коли се броят на пръсти...... :wink:

Naso
24-03-2007, 21:55
Аха и идеята е, че само прилича на боксер, а всъщност е V-образен мотор на 180 гради. Боксера ако беше толкоз засвета, немаше да го произвеждат само 2 фирми в света (както и ванкела го прави само една) и немаше да е 3.6 литра преко сили... Явно има нещо което не е наред...

Lucky
25-03-2007, 09:33
Аха и идеята е, че само прилича на боксер, а всъщност е V-образен мотор на 180 гради. Боксера ако беше толкоз засвета, немаше да го произвеждат само 2 фирми в света (както и ванкела го прави само една) и немаше да е 3.6 литра преко сили... Явно има нещо което не е наред...

A те тук не съм съгласен това че го правят две фирми не значи че не струва :roll:
Има предполагам редица други фактори а и двете марки които правят боксери не са масови коли нали :twisted: :pfbbt:

Mury
25-03-2007, 10:55
Боксера ако беше толкоз засвета, немаше да го произвеждат само 2 фирми в света

Aко незнаеш Насе освен Алфа и Субаро и ФБ са произвеждали боксер :lol:

Naso
25-03-2007, 11:20
Говорех за Порше и Субару, те другите май са се отказали... :)

Bobi_33
25-03-2007, 12:20

Колко фирми викаш :?:
А на Тестаросата колко литри е според теб :?: Щото за времето си Тестаросата беше кола мечта :!:

Bobi_33
25-03-2007, 12:30
Аха и идеята е, че само прилича на боксер, а всъщност е V-образен мотор на 180 гради.

Ми та едно и също бре Насе, друг начин да го наречеш е още Хоризонтално позиционен или равен, всичко тва е боксер :wink:
Друг въпрос е че е по-скъп за изработка и по-труден за вграждане, защото, напречно напремер не може да се вгражда и заема много място.
нефункционален да го наречеш става, ма че нещо друго да му куца не съм съгласен

Naso
25-03-2007, 12:56
Повтарям се, ама:

1. The boxer engine, also known as a horizontally opposed engine, in which the corresponding pistons reach top dead centre simultaneously, thus balancing each other with respect to momentum. Flat engines with four or fewer cylinders are most commonly boxer engines. They should not be confused with opposed piston engines which use a very different design.
2. The 180° V engine, in which corresponding pistons share a crank pin, and thus each will reach top dead centre half a crankshaft revolution after the other. Flat engines with more than eight cylinders are most commonly V engines.

В тестароса е В-образен 12 цилиндров :)

JJJ
25-03-2007, 17:15
Повтарям се, ама:

1. The boxer engine, also known as a horizontally opposed engine, in which the corresponding pistons reach top dead centre simultaneously, thus balancing each other with respect to momentum. Flat engines with four or fewer cylinders are most commonly boxer engines. They should not be confused with opposed piston engines which use a very different design.
2. The 180° V engine, in which corresponding pistons share a crank pin, and thus each will reach top dead centre half a crankshaft revolution after the other. Flat engines with more than eight cylinders are most commonly V engines.

В тестароса е В-образен 12 цилиндров :)

Хората, които са го писали това сигурно ще кажат че редовия двигател е всъщност V-образен двигател с ъгъл м/у редовете 0 град.:D :D :D
Според класификация писана по учебниците, която се базира на общоприета терминология (приета вероятно на някоя конференция), V-образния и хоризонталния (Боксер) двигатели спадат към групата на двуредовите двигатели. Тези при които ъгъла м/у редовете е различен от 180 град. се наричат V-образни, а тези на които ъгъла е 180 град се наричат хоризонтални или боксер двигатели.
Друг характерен белег отличаващ V-образния двигател от боксера е че на едно коляно се захващат по две мотовилки а при боксера всяка мотовилка е захваната към отделна шийка.

Naso
25-03-2007, 20:38
Ей дрвени философе сте големи ! Сега ако ви кажа, че и В-образните (по-специално 8 цилиндровите) мотори са поне 2 модификации, като изключим градусите ? Да сте чували за крос-плейн и флат-плейн лейоутс ? Да знаете, що ферарито не звучи като шелбито, ем и двете са 8ци ? А сега кажете кой какъв е и във 8С кой е вграден ?Как ше да е... то и 180 градусови В-образни матори не се срещат често и успеха им е съмнителен. Иначе тоя горе немаше да го сменат с 60 градусов 12-так в 179-ката :)

Специално за момъка отгоре: Не мислиш ли, че ако редовия е разновидност на В-образния, биелите малко ше се бият през пръстите ? Айде бе нема ли ланчисти да си защитят патента :)

iberian
25-03-2007, 21:12
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/de/4/43/B6-v6_180.png

Bobo
25-03-2007, 21:13
Говорите пълни глупости :idea: В случея насо е абсолютно прав :!: Тва че двата мотора са опозитни не значи че са еднакви или боксери :!: това са 4-тактови мотори и определено се различават доста :idea:

JJJ
25-03-2007, 22:19
Ако следваме тази логика редовия четиритактов двуцилиндров двигател с ъгъл м/у колената 0 град.(обяснявам по-подробно за тези които не са разбрали предния ми пост) е V-образен (мотоциклета Триумф Боневил). Следователно звездообразния двигател също е някакъв V-образен двигател.
Аз си мисля че V-образните двигатели са ги кръстили така защото формата им наподобява латинската буква “V”, редовите двигатели заради подредбата на цилиндрите в ред (линия), W-образните и боксерите по подобни причиниа не заради конструкцията на коляновия вал, но това не пречи на други мислят различно, в това няма нищо лошо.

Bobo
25-03-2007, 22:22
Ако следваме тази логика редовия четиритактов двуцилиндров двигател с ъгъл м/у колената 0 град.(обяснявам по-подробно за тези които не са разбрали предния ми пост) е V-образен (мотоциклета Триумф Боневил). Следователно звездообразния двигател също е някакъв V-образен двигател.
Аз си мисля че V-образните двигатели са ги кръстили така защото формата им наподобява латинската буква “V”, редовите двигатели заради подредбата на цилиндрите в ред (линия), W-образните и боксерите по подобни причиниа не заради конструкцията на коляновия вал, но това не пречи на други мислят различно, в това няма нищо лошо.

Колега никой не мисли различно попрочети малко - по цял свят и навсякъде си ги има тия мотори и им казват тоно така както е писал Насо :!: Тука с Насо не развиваме никви теории и логики а ви казваме как е по принцип :idea: Хората са го написали одавна ако искаш чети wikipedia, ако искаш чети учебник за МИ квото искаш :wink:

Bobi_33
25-03-2007, 22:34
:shock: :shock: :shock: Бах тая тема къде отиде....... :lol:

Bobo
25-03-2007, 22:36

Мдаа вместо да четеме спориме за тва дали картофите растът под земята или над нея :wink:

Bobi_33
25-03-2007, 22:43

Мдаа вместо да четеме спориме за тва дали картофите растът под земята или над нея :wink:

На 4 метра над земят стават най-убави :lol:

Bobo
25-03-2007, 22:44
[quote="Bobi_33":3rmam4t6]:shock: :shock: :shock: Бах тая тема къде отиде....... :lol:

На 4 метра над земят стават най-убави :lol:[/quote:3rmam4t6]

Мдаа аз се чудим що така а то фритюрника у нас е на тоно толкова от земята :lol: :lol: :lol:

Bobi_33
25-03-2007, 22:50
[quote="Bobi_33":h06jtt7z]:shock: :shock: :shock: Бах тая тема къде отиде....... :lol:

На 4 метра над земят стават най-убави :lol:

Мдаа аз се чудим що така а то фритюрника у нас е на тоно толкова от земята :lol: :lol: :lol:[/quote:h06jtt7z]

Па със студена бира са още по-добри. Просто бирата се явява подправка :lol: :lol: :lol:

JJJ
25-03-2007, 23:20

Колега никой не мисли различно попрочети малко - по цял свят и навсякъде си ги има тия мотори и им казват тоно така както е писал Насо :!: Тука с Насо не развиваме никви теории и логики а ви казваме как е по принцип :idea: Хората са го написали одавна ако искаш чети wikipedia, ако искаш чети учебник за МИ квото искаш :wink:

В Wikipedia-та също се споменава за подобна неяснота в терминологията. За това казвам че всеки може да си има своя логика.
“а ви казваме как е по принцип” – недей така, ние не ядем доматите с колчетата.
Относно учебниците в МИ-то, толкова ги четох че накрая ми дадоха магистърска степен :D .

Bobo
25-03-2007, 23:53

В Wikipedia-та също се споменава за подобна неяснота в терминологията. За това казвам че всеки може да си има своя логика.
“а ви казваме как е по принцип” – недей така, ние не ядем доматите с колчетата.
Относно учебниците в МИ-то, толкова ги четох че накрая ми дадоха магистърска степен :D .

Благодаря за вниманието продължавам да си споря с радиото :wink:

KGB
26-03-2007, 00:02
За да даусерем темета....си мисля, че Q2 е нещо много добро.....возих се на едно ГТВ с присъден дифф...и двигателче 3.2

Bobo
26-03-2007, 00:04
За да даусерем темета....си мисля, че Q2 е нещо много добро.....возих се на едно ГТВ с присъден дифф...и двигателче 3.2

И буксувахте в завой ли? или просто карахте направо и без буксуване ?

Bobi_33
26-03-2007, 00:06

Майната му на Q2 :wink: При описания мотор другото няма значение :wink:

Bobo
26-03-2007, 00:09

Напротив точно при тоя мотор Q2 си требе :wink:

Bobi_33
26-03-2007, 00:10

Напротив точно при тоя мотор Q2 си требе :wink:

абе иначе ше е по-весело :lol: :lol: :lol:

JJJ
26-03-2007, 00:11
Явно нещата трябва да се обсъждат на чаша бира (или друго), а не в кратки писмени форми защото остава много неизказана информация и от там неразбирателство. :cheers:

Bobi_33
26-03-2007, 00:13
и двигателче 3.2

И как е усещането, трябва да е голям кеф :wink:

75 2.0 turbo
26-03-2007, 21:38
и двигателче 3.2

бе от дясно може и да му се е присрало демек не чак такъв кеф :lol: ама се съмнявам с тоя предняк да е кои знаи къв кеф освен на право да се засилиш и пробаш АБС-а :spiteful:

Bobi_33
26-03-2007, 22:33
[quote=KGB]и двигателче 3.2

бе от дясно може и да му се е присрало демек не чак такъв кеф :lol: ама се съмнявам с тоя предняк да е кои знаи къв кеф освен на право да се засилиш и пробаш АБС-а :spiteful:[/quote:3toum875]

:lol: :lol: :lol: :th_up:

Събев
28-03-2007, 19:07
Май няма сериозни хора тука?!
Какво е заглавието, пък вие докъде стигнахте?!
Не е истина! Всички викаха преди:
Айде колега ела да ви видим колко вървите!
И какво стана- решихме да дойдем, уведомихме предварително и всеки се скъта някъде! Това ли ви беше, състезавате се май само
пред компютрите! Там наистина нямате стигане!
Само "bobo" каза: Обадете се и ще уредим нещо!
Всички други взехте с дизели да се заяждате и хвалите, кое било по-хубаво!
Ми то затова има бензинови, дизелови, коли на газ, на метан, всеки си
има предпочитания, какво се нападате един друг!
Пък като си ги хвалите толкова всичките, елате и си ги премерете да
видим всички коя колко вървяла и т.н.!
Дайте да направим нещо истинско, не само на масата да говорим както се казва!

Bobi_33
28-03-2007, 19:25
Май няма сериозни хора тука?!
И какво стана- решихме да дойдем, уведомихме предварително и всеки се скъта някъде! Това ли ви беше, състезавате се май само

Е айде де, ма кажи ти кога, щото ти ше пътуваш. Пък аз макар от твоя отбор(боксерите) ще бъда зрител. Е ако някой ме повози, ще се радвам разбира се :wink:
Идната събота мисля да ходя на Божура :wink:

75 2.0 turbo
28-03-2007, 22:00
[quote="Събев":1u2x323y]Май няма сериозни хора тука?!

Е айде де, ма кажи ти кога, щото ти ше пътуваш. Пък аз макар от твоя отбор(боксерите) ще бъда зрител. Е ако някой ме повози, ще се радвам разбира се :wink:
Идната събота мисля да ходя на Божура :wink:[/quote:1u2x323y]
идната събота и аз мисля да съм там 8)

Bobi_33
28-03-2007, 23:12
[quote="Bobi_33":fi6p89z1][quote="Събев":fi6p89z1]Май няма сериозни хора тука?!

Идната събота мисля да ходя на Божура :wink:[/quote:fi6p89z1]
идната събота и аз мисля да съм там 8)[/quote:fi6p89z1]

:th_up: Време е вече да видя една бърза 75-ца :Bolt: Само клипове гледам, ма е друго на живо :spiteful:

Naso
28-03-2007, 23:30
идната събота и аз мисля да съм там 8)

А Боксер имаш ли ?

Mury
29-03-2007, 10:19
[quote="Bobi_33":22crqx8e][quote="Събев":22crqx8e]Май няма сериозни хора тука?!

Идната събота мисля да ходя на Божура :wink:[/quote:22crqx8e]
идната събота и аз мисля да съм там 8)[/quote:22crqx8e]

И аз таман да видиме дали върви тва кош ТИ :lol: :lol: :lol: Понеже Бобо твърди че вървяла супер а на мен не ми се струва :oops:

75 2.0 turbo
30-03-2007, 00:04
момчета неща да ви разочаровам ама ще доида с хитлериста щото тая италянка ......върви много ама у гаража като стои е по надежна :lol: знаете как е с алфите да та е страх да тръгнеш накъдето и да било :lol: :lol: :lol: аз с моита само до табелата краи на Русе по далече не :!:а инак за събота съм подготвил пълен пакет семки добро якенце и удобни адидаски 8)

Събев
30-03-2007, 12:03
ние на 22-ри април ще ходим!
Тя датата е писана, които иска.... там сме!

Mury
30-03-2007, 13:43
момчета неща да ви разочаровам ама ще доида с хитлериста щото тая италянка ......върви много ама у гаража като стои е по надежна :lol: знаете как е с алфите да та е страх да тръгнеш накъдето и да било :lol: :lol: :lol: аз с моита само до табелата краи на Русе по далече не :!:а инак за събота съм подготвил пълен пакет семки добро якенце и удобни адидаски 8)

ща видим аз тебе :lol: :lol: :lol: земи повече семки аз мисля да съм от отбора на семкаджийте :clapping:

Bobi_33
30-03-2007, 21:38

ща видим аз тебе :lol: :lol: :lol: земи повече семки аз мисля да съм от отбора на семкаджийте :clapping:

И аз съм от тоя отбор :lol: Голема сила са :spiteful:

75 2.0 turbo
31-03-2007, 22:52

еи несериозник :wink: 3 пакета семки излющих да ва чакам дееба мръсните сектанти :lol: :lol: :lol: и накрая си запалих порасналия голф и ва изрових са де на гробищата :paddle:

Bobo
31-03-2007, 22:54
[quote="75 2.0 turbo":wgnf2ase]момчета неща да ви разочаровам ама ще доида с хитлериста щото тая италянка ......върви много ама у гаража като стои е по надежна :lol: знаете как е с алфите да та е страх да тръгнеш накъдето и да било :lol: :lol: :lol: аз с моита само до табелата краи на Русе по далече не :!:а инак за събота съм подготвил пълен пакет семки добро якенце и удобни адидаски 8)

еи несериозник :wink: 3 пакета семки излющих да ва чакам дееба мръсните сектанти :lol: :lol: :lol: и накрая си запалих порасналия голф и ва изрових са де на гробищата :paddle:[/quote:wgnf2ase]

Ми ние погребваме алфи там бре :lol: А тоз твоя голф не само пораснал ми и не чади деебеш :shock: Много странно ма и срамна дупка имаше - добре че е моноблок кенефа опааа моноспринцовка се викаше :lol:

75 2.0 turbo
31-03-2007, 22:56
[quote="75 2.0 turbo":pqz988dv]момчета неща да ви разочаровам ама ще доида с хитлериста щото тая италянка ......върви много ама у гаража като стои е по надежна :lol: знаете как е с алфите да та е страх да тръгнеш накъдето и да било :lol: :lol: :lol: аз с моита само до табелата краи на Русе по далече не :!:а инак за събота съм подготвил пълен пакет семки добро якенце и удобни адидаски 8)

еи несериозник :wink: 3 пакета семки излющих да ва чакам дееба мръсните сектанти :lol: :lol: :lol: и накрая си запалих порасналия голф и ва изрових са де на гробищата :paddle:

Ми ние погребваме алфи там бре :lol: А тоз твоя голф не само пораснал ми и не чади деебеш :shock: Много странно ма и срамна дупка имаше - добре че е моноблок кенефа опааа моноспринцовка се викаше :lol:[/quote:pqz988dv]
аве еи туи си беше пълна енджекция на пръдня веее

drigata
01-04-2007, 23:48
здравейте алфа маниаци,скоро не съм ви писал и вижда че е настанал смут в редиците ни,а уж сте рацери,на думи сме силни,а на дела,пъзльовци,хора вразумете се,сабирайте се на 22-ри,защо точно нашият клуб трябва да сме най не сериозните играчи.БОБО организирай ги бе човече,нали се водиш като тартор в този форум,всички ти се кланят,ти ги поведи към битка,дай пример,дай заповед,там каквото е нужно.ще водим хора и от други клубове да не се изложим ей? :? :? :? :? :wink:

Събев
07-04-2007, 01:58
Какво става бе колеги???
Нещо се умълчахте!
Вече Lisan и drigata правят тестове на колите!
Даже вчера като се видяхме с drigata беше много заканен
на bobo и ми каза да му предам че ще му отсвири турбото на божура!
Лоша работа момчета, тези се побъркаха, незнам какво им стана на колите ама летят... :big_whoops:

Събев
07-04-2007, 02:00
drigata:
Ако не дойдете на божура, след 22 ще ви пукна от подигравки!
Жълти стинки и меки пишки всеки може да вади!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mury
07-04-2007, 14:49
drigata:
Ако не дойдете на божура, след 22 ще ви пукна от подигравки!
Жълти стинки и меки пишки всеки може да вади!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Я се дръж по-прилично :evil:

Събев
07-04-2007, 14:58
Кой аз ли???
Или drigata???
Това беше общо казано, без лоши намерения, но ако ви засегна
някой извиняваме се!
Та.....????