View Full Version : Препоръка за интернет в Овча купел 1
Peter_63
21-07-2014, 08:40
Моля колегите от София и особено от района на Овча купел 1 да ми препоръчат читав интернет доставчик, за предпочитане е пакет ТВ+нет. Благодаря предварително.
sasho_n2
21-07-2014, 09:27
Ако имат покритие в района в който не намираш - Булсатком. Иначе аз съм на нет на Оптиком и съм доволен, но няма много добри отзиви за телевизията им.
Нет1 или Мтел (СПНет/Мегалан ПОН)... ако искаш Интернет, а не ядове.
С Нет1 е най-просто и лесно защото можеш да имаш ТВ без устройства (аналогова + цифрова през тунера на ТВ. ако има такъв).
Peter_63
21-07-2014, 16:37
Мерси за отговорите. МТел и Булсатком имат покритие. Виваком също имат. Нет1 нямат. Кой да предпочета - нета е с приоритет, ТВ-то не толкова?
sasho_n2
21-07-2014, 16:59
Аз бих препоръчал Булсата. За Мтел нямам мнение, а от Виваком определено бягай далеч.
Близууууууу......:choice:
Ramsezsh
21-07-2014, 18:48
Мерси за отговорите. МТел и Булсатком имат покритие. Виваком също имат. Нет1 нямат. Кой да предпочета - нета е с приоритет, ТВ-то не толкова?
Ако нета е с приоритет определено Мтел е по-добрия избор.
Близууууууу......:choice:
Мани, недей.
Тези са последни в каквато и да е класация. Само ядове създават.
Един глас за Мтел. Почти година ползвам услугата им нет и телевизия за 37лв. Досега прекъсване не е имало освен една наистина сериозна авария,но веднъж в годината се преживява,сега дори имат някакви промоционални пакети.
Калифорния е прекрасно място за живеене ... ако си портокал.
Peter_63
21-07-2014, 20:09
Благодаря на всички за инфото. Изглежда ще избера мтел.
Ако нета е с приоритет определено Мтел е по-добрия избор.
Мани, недей.
Тези са последни в каквато и да е класация. Само ядове създават.
4 месеца никви ядове с Близу в Овча Купел
Ramsezsh
21-07-2014, 21:33
4 месеца никви ядове с Близу в Овча Купел
Значи си един от малкото.
С тези толкова скандали съм си вдигал по повод липсата на подръжка по времето когато работех в ОК2, че бяхме стигнали до там, че не ми вдигаха телефона, и трябваше да звъня от различен телефон.
От телевизията на Мтел бягай далеч - СТБ-тата им са под всякаква критика, бавни, бъгливи, забиват, малко ХД канали като ХД пакета им е смешка за цената си и като цяло цените им са от най-високите на пазара а не получаваш повече като плащаш повече. В стария форум на Мегалан имаше доста подробни теми около телевизията ама Мтел го затриха, чудно защо ли...
Най-оферта за TV си е булсатком спор няма.
Калифорния е прекрасно място за живеене ... ако си портокал.
alfa1308
23-07-2014, 15:28
и аз си търсех доставчик в района, но в крайна сметка се спрях на Близу, доволна съм от обслужването и от услугите. Взех си промоционален пакет за 30лв, като имам отстъпка от цената 50% за 6 месеца.
Щом ти е по-важен интернета, ПОН от Мтел.
Peter_63
25-07-2014, 18:21
Какво е ПОН ?
Какво е ПОН ?
Пасивна оптична мрежа.......
http://www.pronet.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=49:pon&Itemid=54
Peter_63
25-07-2014, 22:33
Пасивна оптична мрежа.......
http://www.pronet.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=49:pon&Itemid=54
:cheers: