Log in

View Full Version : И Ferrari с ръст в продажбите за 2006

lyuli
14-03-2007, 11:48
F 430 & 612 Scaglietti са хита

MONI
14-03-2007, 13:32
Тва F430 ме кефи до умопомрачение......тоя новия 8 цилиндров двигател е много див и "звучен"

търтей
14-03-2007, 13:38
Ттоя новия 8 цилиндров двигател

монка стига с тея малолитражки бре :tongue: :wink:

MONI
14-03-2007, 13:43

Ееее то мен си ме влече бреее :P

П.С. Тоя 8мак е малко по-добър от 10ака на Ламбо

търтей
14-03-2007, 13:48

Ееее то мен си ме влече бреее :P

П.С. Тоя 8мак е малко по-добър от 10ака на Ламбо

абе на убавите двигатели броят на цилиндрите се дели на 6 без остатък :wink:

Max
14-03-2007, 19:20
абе на убавите двигатели броят на цилиндрите се дели на 6 без остатък :wink:

Откъдето следва, че твоят двигател хич не е убав. :lol: :P

Naso
15-03-2007, 09:43
Е вие много бързате. Полека я карайте - първо 4, после 6,8 и накрая 12. За повече нема смисъл. Що бе монка, на Фиораното кво му е ? Да не говорим за Скалиети-то къф е сладур :)

Немога да преценя МЦ12 Корса (да не се бърка с големите 3 цилиндрови лимузини) или ФФХ ми харесва повече :roll: Май е Корсета :lol:

MONI
15-03-2007, 12:55
Е вие много бързате. Полека я карайте - първо 4, после 6,8 и накрая 12. За повече нема смисъл. Що бе монка, на Фиораното кво му е ? Да не говорим за Скалиети-то къф е сладур :)

Немога да преценя МЦ12 Корса (да не се бърка с големите 3 цилиндрови лимузини) или ФФХ ми харесва повече :roll: Май е Корсета :lol:

oooo хич не са лоши даже ама тоя малкия бияч мноо ми легна на сърцето....взема да си купя един :roll: ма незнам дали да е Ббураго или мачбокс

MrX
15-03-2007, 13:47

oooo хич не са лоши даже ама тоя малкия бияч мноо ми легна на сърцето....взема да си купя един :roll: ма незнам дали да е Ббураго или мачбокс

изпусна ти прИмоцията,шел ги даваха за без пари :twisted: аз си взех 2 :shock:

MONI
15-03-2007, 14:07

изпусна ти прИмоцията,шел ги даваха за без пари :twisted: аз си взех 2 :shock:

мдаа ма тогава не бях гледал и не знаех за новия 8 цилиндров двигател и ф430 и не ме влечеше, а даже в тоя период зареждах баш на Шел че се борех за един куфар с инструменти.

П.С. Тия от шел даже бяха с допълнителна нитро система до колкото си спомням