Log in

View Full Version : Пловдив - Равда съвет за маршрут

sa6obravoto
06-08-2014, 13:46
Здравейте! Първо се извинявам, ако мястото на темата ми не е тука, но не успях да намеря раздел за това. Та утре ще пътувам за съответната дестинация и се чудя от къде да мина. Единия вариант е Пловдив-Бургас-Равда, а другия е Пловдив-магистралата-след което се отклонявам за Българово-Ахелой-Равда, обаче по GPS, ми дава че е невъзможно да се отклоня за Българово. Та, ако някой знае дали е възможно да се слезе от магистралата директно за Българово нека да сподели. Благодаря предварително!

vovata
06-08-2014, 15:00
Пловдив-Бургас-Равда

Furious 155
06-08-2014, 15:11
Здравейте! Първо се извинявам, ако мястото на темата ми не е тука, но не успях да намеря раздел за това. Та утре ще пътувам за съответната дестинация и се чудя от къде да мина. Единия вариант е Пловдив-Бургас-Равда, а другия е Пловдив-магистралата-след което се отклонявам за Българово-Ахелой-Равда, обаче по GPS, ми дава че е невъзможно да се отклоня за Българово. Та, ако някой знае дали е възможно да се слезе от магистралата директно за Българово нека да сподели. Благодаря предварително!пътят в момента го правят, но последно като минах по магистралата в неделя, сякаш вече беше активна връзката към Българово.

AttilaSL
06-08-2014, 16:03
Колега карай през Бургас,хем е по-бързо хем пътят е-по хубав.до Ахелой пътят е много кофти.На мен до Сл.бряг през Бургас ми идва с16 км по далеч отколкото през Българово но като разход на гориво е едно и също.

sa6obravoto
06-08-2014, 18:17
Ясно колеги ще мина през Бургас. Благодаря за отговорите!