PDA

View Full Version : Alfa Romeo моят сайт

Martinski
16-03-2007, 12:38
Здравейте фенове на алфа ромео!
Поиграх си малко и направих едно сайтче за марката,тъй като съм голям почитател на Алфа Ромео.Надявам се да ви хареса и да ми помогнете малко за историята.Чел съм много коментари във форума
както и по търсачките,но информацията е или малко или е се различава една от друга по различните сайтове.Пожелавам на всеки който не се качвал на алфа да си предаде голфа на вторични суровини и да се повози малко,че няма такъв който е минал 10 метра със алфа и да не иска такава ,и булката ще си даде за едно кръче,това в кръга на майтапа ,голфаджийте да не се обиждат и golf е кола става за носене на домати за пазара. :wink:

Martinski
16-03-2007, 12:53
Та аз нали съм умен
ето го саита www.alfaromeo.free.bg (http://www.alfaromeo.free.bg)

nikola_n
16-03-2007, 13:44
КАК МОЖЕ ДА СЛОЖИШ ТАКАВА МУЗИКА В САЙТ НА АЛФА РОМЕО!? :evil: :evil: :evil: Какви са тия чалги? Първият бутон е странно надписан "MODELI". Поработи още, може да стане хубаво. И СМЕНИ МУЗИКАТА :lol: :lol: :lol:

Tinoto
16-03-2007, 14:09
Тааази музика :tooth: скапва всичко :lol_sign: и работата става Джик-так :mf_Flush:

:rockon: :dj:

Kuku
16-03-2007, 14:19
Абе, ти некъв ташак ли си праиш :?: :!: :evil:

viki
16-03-2007, 14:25
:shock: :shock: :shock:

Speeder
16-03-2007, 15:37
Мухахахахахахах. Баси мазното :drums:
Пич Алфа Ромео не име на цигански бос!

DanailQV
16-03-2007, 18:19
:bouncing_smiley: малиии не е истинааа. "Тез червени домати..." Ле Леееееее :rotfl:

deyan_88
16-03-2007, 19:04
Ае добре си е поиграл човека ама определено има доста още какво да се желае,а междо другото там на радздел Modeli ае що не са всички моделчета,например 33,155 каде са?Може да са по старички ама пак пренадлжат кам семеиството,а и са си доста добри.

VFTI
16-03-2007, 19:09
Т'фа неква' ебавка ли е? Аве пич ти да не си някакъв голфаджия и тука да се опитваш нещо се ебваш и дразниш :lol: :lol:

Abarth
16-03-2007, 19:10
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ебати веселия сайт,да го разглеждаш докато пиеш :lol: :lol: :lol: Има Радо Шишарката тигре тигре и други,от мутренското време :lol: Тигре тигре и "прасета" е много подходяща музика за алфите :lol: :lol: :lol:

Max
16-03-2007, 20:23
:shock: :shock: :shock:

Вики, аватарчето много ме кефи! :) :lol:

Martinski
16-03-2007, 21:33
Така ,добре е че защитавате така марката.Без да се обиждаме на голфаджий , и за да покажа че съм истински фен на Алфа ще прибавя нв 33 или 155 или 145 като най-разпространени модели,ще вкарам всички модели на марката.За музиката ще кажа защо се правите на интересни Тез червени домати е доста забавно парче ,но наистина не е подходяща за сайта,махам всякаква музика немога се харесам на всички пак и не искам,но я махам засега.Като го преработя пак ще ви питам.Пак ми е кеф че някой въобще го е разгледал по обстойно,пак и превъртал песните,хаха :D

Bobi_33
17-03-2007, 00:36
Така ,добре е че защитавате така марката.Без да се обиждаме на голфаджий , и за да покажа че съм истински фен на Алфа ще прибавя нв 33 или 155 или 145 като най-разпространени модели,ще вкарам всички модели на марката.За музиката ще кажа защо се правите на интересни Тез червени домати е доста забавно парче ,но наистина не е подходяща за сайта,махам всякаква музика немога се харесам на всички пак и не искам,но я махам засега.Като го преработя пак ще ви питам.Пак ми е кеф че някой въобще го е разгледал по обстойно,пак и превъртал песните,хаха :D

Гледам в сайта ти има MP3-ки на Ерос Рамацоти, ако пуснеш някое негово парче да тече по ше се връзва мисля :wink:
Марката е италианска, нека и музиката е такава :!:
Има един сайт за 8C Competizione , там музиката добре се връзва с колата, помисли по въпроса :wink:

nikola_n
17-03-2007, 13:21
От перник и харесва от най-гнусните чалги - Мирише ми на ГОЛФАДЖИЯ :lol:

Шегувам се, да не се обидиш? Всичко е конструктивна критика, ДАВАЙ НАПРЕД (без чалги). :wink:

deyan_88
19-03-2007, 00:08
Всичко е конструктивна критика, ДАВАЙ НАПРЕД (без чалги). :wink:

А така ! само напред,ще стане добро саитче :super:

raitchev
19-03-2007, 11:16
пич най добре се у4и да правиш сайтове с други марки автомобили москвич например много добре ще му лепне тая визия

BatVas
19-03-2007, 14:00
Абе хубаво има желание - прави. Гледам , че се работи по смяна на музиката :wink:
Има доста да се поработи върху визията и моделите - ама найсе.
Все пак аз не разбирам от направа на сайтове и сигурно ссе изискават някакви усилия - за което няма лошо - УСПЕХ!!!

pent
20-03-2007, 00:19
:) браво на момчето.. поздравления за старанието!

слушай старите тук и оправи грешките!

пс.
и аз скоро мислех да правя, но все не остава време......

milenamr
20-03-2007, 13:31
Поздравления и от мен,според мен е прекрасна идеята че Мартин се е постарал да направи нещо за любимата си марка(която е любима и на всички нас -надявам се :?: ).
Разбира се ,че може още да се желае по доусъвършенстването на сайта му.Но не ми е ясно от каква позиция сте настроени така критично към човека , който съвсем самоинициативно е решил да направи нещо хубаво и то с най- добри намерения.(да не говорим ,че го е направил и free).
Типично по български-първата работа е да оплюем и стъпчем творението на даден човек без дори идея да си имаме какви усилия и старание и желание е вложил.Е аз понеже си имам понятие от web design и знам ,че не толкова лесна задачка да се прави сайт(особено пък с Flash елементи)Но не ми е работата да оценявам Мартин,за мен факта ,че се е погрижил и постарал да направи нещо полезно( което вижда бял свят ) за нашата любима марка е достоен за уважение .И според мен такива идеи трябва да бъдат поощрявани ,а не потъпквани.Все пак това не е ли Идеята , която ни обединява всички нас??

nikola_n
20-03-2007, 18:06
Поздравления и от мен,според мен е прекрасна идеята че Мартин се е постарал да направи нещо за любимата си марка(която е любима и на всички нас -надявам се :?: ).
Разбира се ,че може още да се желае по доусъвършенстването на сайта му.Но не ми е ясно от каква позиция сте настроени така критично към човека , който съвсем самоинициативно е решил да направи нещо хубаво и то с най- добри намерения.(да не говорим ,че го е направил и free).
Типично по български-първата работа е да оплюем и стъпчем творението на даден човек без дори идея да си имаме какви усилия и старание и желание е вложил.Е аз понеже си имам понятие от web design и знам ,че не толкова лесна задачка да се прави сайт(особено пък с Flash елементи)Но не ми е работата да оценявам Мартин,за мен факта ,че се е погрижил и постарал да направи нещо полезно( което вижда бял свят ) за нашата любима марка е достоен за уважение .И според мен такива идеи трябва да бъдат поощрявани ,а не потъпквани.Все пак това не е ли Идеята , която ни обединява всички нас??

Никой не е потъпквал идеята му, но мислиш ли че такава чалга има място в сайт на любината ни марка!?

pr_00f
21-03-2007, 09:30
A aз да ви припомня ли каква музика се въртеше вечертта на Италфеста ?
90 % беше разни мазни чалготии :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Блаххххххххх :puke:

milenamr
21-03-2007, 11:49
Никой не е потъпквал идеята му, но мислиш ли че такава чалга има място в сайт на любината ни марка!?

Ако питаш мен за чалгата и цялата чалга-кич "култура" -никъде не и е мястото..лично мое мнение .
А да не говорим, че в сайта на Мартин ги няма 4-те от най любимите ми модели Алфа(33, 75, 155, 145, GTV. Но това не ми пречи поощря идея като неговата, защото той се е постарал съвсем самоинициативно и както виждате сайта е все още в макеетен вид, така че тепърва ще се дооформя, попълва и коригира. Дори самия му автор се обърна към нас за това. А да не говорим,че ние не сме му работодатели ,че да предявяваме такива претенции , изисквания и нападки към него. Надявам се ,че стига да има желание ще го направи подобаващ . :twisted:

nikola_n
21-03-2007, 14:15
.....

Човека просто пита какво мислим!!! Аз както си разглеждах и чух "Тез червени домати" Какво друго трябва да кажа, освен "Махни тая гадна чалга от там :lol: " или всички да бяха казали "Браво сайта ти е супер" ами не е супер. Само заради това че е взел един шаблон от някъде и е написал 3 думи, сложил е 10 снимки, не означава че е свършил голяма работа. Според мен това е работа през пръсти, а така и баба знае.

milenamr
21-03-2007, 14:45
.Човека просто пита какво мислим!!! Аз както си разглеждах и чух "Тез червени домати" Какво друго трябва да кажа, освен "Махни тая гадна чалга от там :lol: " или всички да бяха казали "Браво сайта ти е супер" ами не е супер. Само заради това че е взел един шаблон от някъде и е написал 3 думи, сложил е 10 снимки, не означава че е свършил голяма работа. Според мен това е работа през пръсти, а така и баба знае.
Съгласна съм с теб на 90 % :twisted: само 10% съм леко на въпреки заради идеята на човека.Иначе така си е, както казваш :thumbup: .
А пък за "Тез червени домати "направо не е за вярване :new_Eyecrazy: ...нямах звук като отворих сайта за първи път :oops:

Martinski
23-03-2007, 11:42
nikola_n така като гледам как разбираш от правенв на сайтове ,пак и май баба ти знае как се правят,я ми кажи GSM-a и да и звънна за консултация да чуя един професионален отговор :wink:

kr0n0s
23-03-2007, 12:01
Хора, важното е идеята, останалото ще стане с времето, не може едновременно да стане хитов сайт и да харесва на всички.
Така че давай напред :rosso_racers:

nikola_n
24-03-2007, 13:30
nikola_n така като гледам как разбираш от правенв на сайтове ,пак и май баба ти знае как се правят,я ми кажи GSM-a и да и звънна за консултация да чуя един професионален отговор :wink:

Не мисля че човек трябва да е професионален уеб дизайнер, за да разбере че това което си ни показал не е много професионално. Не че те упреква затова, аз също не съм професионалист и зная че това е пътят към по-добрите неща които ще направиш в бъдеще. Просто съм опитвал това онова и зная за какво става въпрос. А ти не се убиждай не съм искал да те засегна, а Тел № няма да ти дам :lol:

Yon
26-03-2007, 12:18
офффф

A aз да ви припомня ли каква музика се въртеше вечертта на Италфеста ?
90 % беше разни мазни чалготии :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Блаххххххххх :puke:

Е да де ама чакаха да заспиш и тогава имаше Дай, Дай безмилостна сеч Софито и Устата дайййй :? :lol: :lol: