View Full Version : ИТАЛФЕСТ 2014 София - писта "Дракон" Калояново
Колеги от София, предлагам да се съберем и да тръгнем заедно към феста.
Давайте предложения за място и час.
spellmaste
23-08-2014, 16:36
Колеги от София, предлагам да се съберем и да тръгнем заедно към феста.
Давайте предложения за място и час.
Паркинга на Метро, има място и всички го знаят :)
Furious 155
23-08-2014, 18:40
Паркинга на Метро, има място и всички го знаят :)
Или на Лукойл, на 1-ви км на магистралата?
Или на Лукойл, на 1-ви км на магистралата?
И аз мисля, че там е добре. Правили сме го много пъти там събирането. За всички трак дей-ове там се събирахме. А и всеки може да си вземе кафе за събуждене.
Отделно, че може да има хора, за които ще е по-удобно да дойдат по околовръстното, а да се върнат до Метро, ще им бъде излишно сложно.
Дам, на Лук-а е по-добре. Остава да се разберем за час :hehehm:
Ще е хубаво някой да заснеме колоната, после ще гледаме, а ако снимането е в тунел и звука ще е музика за сърцето, не само гледката :)
Ранобудниче
24-08-2014, 20:50
Ще е хубаво някой да заснеме колоната, после ще гледаме, а ако снимането е в тунел и звука ще е музика за сърцето, не само гледката :)
Да, да снимат сутринта, че вечерните снимки няма да са здравословни :tooth:
Добре, че днес не се намери кой да заснеме плажния ни тийм билдинг ;)
в колко часа ще се събираме за тръгване
От Лукойл ли тръгваме само кажете час :P
Аз мисля, че примерно тръгване от Лукойла в 7.00 или най-късно 7.30 най-късно и добре. Пътят е около час и половина до пистата, ще сме навреме там. Който реши, може да отиде на Лукойла и малко по-рано, ще се вземе кафе, по някой приказка с останалите и така....:thumbup:
И аз към 7 ще съм там. Малко ми е поочукана от градушката все още, но ще дойда :)
И аз към 7 ще съм там. Малко ми е поочукана от градушката все още, но ще дойда :)
Споко и моята е очукана от градушката,ще бъдем двама и аз в 7 съм там
3-ма сме и моята е поочукана и с черен капак, ама важно е какво има под капака и зад волана :meeting:
HerrDikov
03-09-2014, 18:53
7 часа ще съм на Лукойл, добре че няма да съм единственият изтърсак, на който градушката не му е простила :crazy:
Момци аз ще съм там в 6.30 защото ми е трудно събуждането :D
:strong::strong:ц
Аз даже си мисля, че почти няма да има коли, които не са намачкани от градушката. Просто валя много и то из цяла София. Ма здраве да е. Това няма да развали настроението.
Важно е каква е душата на колата.
ivopetrov_1982
09-09-2014, 17:30
в 7 и аз съм там:super:
привет колеги и аз съм на линия живот и здраве, само да питам не е ли малко късничко в 7:30 да тръгнем от Лукойла, нали пистата в 8:00 отваря и трябва да нагласим красавиците до 9:45, пък да им се порадваме и наснимаме и т.н.?
аз си мисля, че е най-добре в 7:00 да тръгнем, да сме по навреме а не в последният момент, някой да ме разбира евентуално???:gayfight::gayfight:
привет колеги и аз съм на линия живот и здраве, само да питам не е ли малко късничко в 7:30 да тръгнем от Лукойла, нали пистата в 8:00 отваря и трябва да нагласим красавиците до 9:45, пък да им се порадваме и наснимаме и т.н.?
аз си мисля, че е най-добре в 7:00 да тръгнем, да сме по навреме а не в последният момент, някой да ме разбира евентуално???:gayfight::gayfight:
никой ли не иска да тръгнем по-ранно колеги:holiday::gayfight:
IcemaN92
10-09-2014, 18:53
Аз съм навит принципно,но по-добре да сме голяма колона.Нека кажат и другите все пак. :)
доколкото видях някои хора ще са от 6:30 на лукойла така че си мисля че ще е ок да тръгнем в 7:00 но и другите да кажат.
слободното каране на пистата се отменя, така че като тръгнем 7 и 30 към 9 макс сме там а откриването е чак 10.
А и + това се ще има някой позакъснял с 5 мин, така че 7 и 30 си мисля че е ок
IcemaN92
10-09-2014, 21:48
За мен е по-важно да се съберем повече коли.И аз ще съм към 6:30 на Лукойла.
Нали уговорката първоначално беше в 6:30 да се съберем и в 7:00 да потегляме.
Какво се получава сега някой мисли ,че с половин час ше се наспи повече ли.
Аз не знам кой в колко ще дойде, но аз в 7.00-7.10 най късно тръгвам. Това е положението.
juventinets
11-09-2014, 08:13
Ще има ли плевенска група?Ако има,кажете кога тръгвате,за да си направя и аз някакви сметки.Ще чакам на Газпрома на изхода за Троян.Най-късно в 6.30 тръгвам.
и аз също не разбирам разликата от 30 мин, както и факта че всички си мислят, че за час и половина ще сме на пистата, все пак да не забравяме че ще сме колона и придвижването ще е по-бавно, при изпреварвания докато се изчакваме и т.н., предполага се че и други МПС-та ще се движат по магистралата и че ще се изчакваме а не газ всеки за себе си и след час и половина на пистата, отделно на входа на пистата ще има опашка и още едно забавяне докато влезнем и т.н. хахахаа, едва ли някой ме разбра какво имам впредвид, хайде със здраве! :bravo::biker:
Furious 155
11-09-2014, 20:11
Напротив, разбирам напълно и ще е така, но пък и такъв ще е деня - много коли и фенове, надявам се!
Аз предлагам да направим бойкот и да отидем на зоопарк в събота. После пускаме една тема как изобщо не ни е харесало на Италфеста и колко по-добре е могло да бъде.
Затова - 06:45 - 06:50 - среща на Лукойла и 07:00 - 07:05 - тръгваме към зоопарка. Всички коли - с лепенки на застрашено животно.
Ще ви скъсам шошонките с тея изпърдели Алфи! Монтирал съм 2.4 JTD и като го настъпя - пуши като за 6-литров V12, 180 коня е на 3000 оборота, а имам още 1500 нагоре!
Аз предлагам да направим бойкот и да отидем на зоопарк в събота. После пускаме една тема как изобщо не ни е харесало на Италфеста и колко по-добре е могло да бъде.
Затова - 06:45 - 06:50 - среща на Лукойла и 07:00 - 07:05 - тръгваме към зоопарка. Всички коли - с лепенки на застрашено животно.
Ще ви скъсам шошонките с тея изпърдели Алфи! Монтирал съм 2.4 JTD и като го настъпя - пуши като за 6-литров V12, 180 коня е на 3000 оборота, а имам още 1500 нагоре!
Да не си се застраховал в "Армец"....и искаш да защитиш ловният сокол:)))
Оги, ще те размина по пътя :hehe:
Офффф.... Венци.... Ще дишаш неизгоряла нафта, ми се струва. Затваря ли ти плътно клапата за външен/вътрешен въздух, че не е много приятно с тоя пушек? ;)
6;30 там, за да сме повече хора, нали все пак това е целта!
7 без 10 съм там, защото докато стигна от люлин :crazy:
Furious 155
12-09-2014, 20:44
Аз не знам кой в колко ще дойде, но аз в 7.00-7.10 най късно тръгвам. Това е положението.
Ще гледам и аз да стигна лукойла до 07:10!
Към 7.30 сме се разбрали с още 10 на коли.
Аз няма да мога да дойда ... :(
За мен в 7 е достатъчно рано и ще съм там, 7:30ч. тръгване, поне аз ще направя така.
Аз мисля, че примерно тръгване от Лукойла в 7.00 или най-късно 7.30 най-късно и добре. Пътят е около час и половина до пистата, ще сме навреме там. Който реши, може да отиде на Лукойла и малко по-рано, ще се вземе кафе, по някой приказка с останалите и така....:thumbup:
meraklii4o
13-09-2014, 01:20
И една каппа ще имате, аз ще съм там към 6:15/20 на лукоил !
Поздрави
thecleaner
13-09-2014, 01:22
Ма кога е феста колеги, тая събота ли ?
7:30-7:40 пишете още три Алфи,едно муле,едно магаре и един дърт катър.
---------- Post added at 06:10 ---------- Previous post was at 06:00 ----------
Ма кога е феста колеги, тая събота ли ?
Коф фест мооооо????
Пикник има у зоопарко.:Yeeeehaaa:
Те ти чети мооо,неграмотникоф,даскало не си одил мооооо?
''Затова - 06:45 - 06:50 - среща на Лукойла и 07:00 - 07:05 - тръгваме към зоопарка.''.:prescription:
thecleaner
13-09-2014, 08:27
7:30-7:40 пишете още три Алфи,едно муле,едно магаре и един дърт катър.
---------- Post added at 06:10 ---------- Previous post was at 06:00 ----------
Коф фест мооооо????
Пикник има у зоопарко.:Yeeeehaaa:
Те ти чети мооо,неграмотникоф,даскало не си одил мооооо?
''Затова - 06:45 - 06:50 - среща на Лукойла и 07:00 - 07:05 - тръгваме към зоопарка.''.:prescription:
Ейййй, много рано сте отваали бе, нищо тамАн а ми не пречите по магистралата с тия спрелЮци.
ФЕРАРИСТ
13-09-2014, 21:43
Коментари нещо.....
Коментари нещо.....
Ми да беше дошъл например... иначе готино, доста коли, повечето алфи, ладите запълниха местата в екшъна, но все пак са един вид братовчеди... нови дисциплини и топла бира за награда, яко слънце и тен тип къс ръкав и врат...
За мен си беше ОК......видях се с приятели дето се виждаме от фест на фест....имаше хубави коли и тук, там жени:))...слънцето беше малко в повече.....
Който е позитивно настроен, знае как да си изкара добре....
п.п.....след въпроса на ферариста ще наскачат мрънкачите дето са имали сърбежи и тем подобни, че не е имало кой да ги начешеее....
E убав си беше феста.
а наздраве.... :cheers:
опаааа... обърках темата с наздравиците....
Арен беше,видех се и попих малкууу с убави хора,не можех сите да вида и със сите да попия.
На път към Калояново си начесох крастата,покарах прилично.:Yeeeehaaa:
За жалост нещо се бъгна колата,неква грешка наби....инжектор на втори цилиндър капут и се отказах от пистата.
Благодаря за пореден път на момците от Пазарджик!!!!
Момци,гУеми сте.....целата група!!!!!
Благодаря и на Бобби....Д'Ъртанян,приятелю,благодаря!!!
Благодаря на организаторите,доброволците,на Динко и на Милано Моторс!!!!
---------- Post added at 22:54 ---------- Previous post was at 22:53 ----------
[/COLOR]
За мен си беше ОК......видях се с приятели дето се виждаме от фест на фест....имаше хубави коли и тук, там жени:))...слънцето беше малко в повече.....
Който е позитивно настроен, знае как да си изкара добре....
п.п.....след въпроса на ферариста ще наскачат мрънкачите дето са имали сърбежи и тем подобни, че не е имало кой да ги начешеее....
E убав си беше феста.
а наздраве.... :cheers:
опаааа... обърках темата с наздравиците....
Тва щот сме пропаднялци и пияници....щом има пиенйе,убаво ни е.:crazy:
ФЕРАРИСТ
13-09-2014, 22:55
Ми да беше дошъл например... иначе готино, доста коли, повечето алфи, ладите запълниха местата в екшъна, но все пак са един вид братовчеди... нови дисциплини и топла бира за награда, яко слънце и тен тип къс ръкав и врат...
Рядко бих пропуснал, просто жената планира почивките доста отдалече и датите се припокриваха......
По принцип мрънкане винаги ще има, но все пак ще се брой мнението на хора който найстина знаят какво да гледат......
Такааа, за мен фистът беше еднодневен по ред причини. Та за мен фестът беше идеален. Видях се с много хора, за което и бях дошъл. Благодарности на всички свързани с организацията на феста, защото какъвто и да е бил феста, нямаше да го има без тях. Може някои мероприятия да изоставха от графика, може да има недоволни от това, но за този бюджет и с толкова малко хора, които се занимаваха с организацията, не може да се иска повече. Трябва да се цени това, което е постигнато, защото хората, заели се с това, да се получи това мероприятие, са хора, които са си похабили деня, жертвали са своето лично време, на тях да им бъде некомфортно, за да им е комфортно на всички останали гости, какъвто бях и аз. Та ако някой има негативно мнение за феста, нека го спести.
Лично моето мнение е, че е най-важно да се видиш с приятели, другото е на заден план. Та аз видях много приятели, това ми стига.
ivan_petkov_stz
13-09-2014, 23:18
Рядко бих пропуснал, просто жената планира почивките доста отдалече и датите се припокриваха......
По принцип мрънкане винаги ще има, но все пак ще се брой мнението на хора който найстина знаят какво да гледат......
И аз се учудих че ви нямаше с другарите от СтЗ.
На моменти наистина слънцето надделя, но атмосферата и настроението беше подобаващо.
P.S. Абе от кво ги праят тия кебапчета?! Затова доста хора си носиха барбекюта значи.
Арен беше,видех се и попих малкууу с убави хора,не можех сите да вида и със сите да попия.
На път към Калояново си начесох крастата,покарах прилично.:Yeeeehaaa:
За жалост нещо се бъгна колата,неква грешка наби....инжектор на втори цилиндър капут и се отказах от пистата.
Благодаря за пореден път на момците от Пазарджик!!!!
Момци,гУеми сте.....целата група!!!!!
Благодаря и на Бобби....Д'Ъртанян,приятелю,благодаря!!!
Благодаря на организаторите,доброволците,на Динко и на Милано Моторс!!!!
---------- Post added at 22:54 ---------- Previous post was at 22:53 ----------
[/COLOR]
Тва щот сме пропаднялци и пияници....щом има пиенйе,убаво ни е.:crazy:
Много говориш бе...я пийни и се успокой....оти се изповядаш толкова подробно...:))
Всичко беше на ниво! В пъти по добър от миналогодишния имаше от всичко за всеки.Получи се много добре евалата на организаторите за мен мина перфектно.Видях се с приятели запознах се с нови видях и научих още доста неща.Дано догодина бъде на същото място с същите хора + нови разбира се !!!
ФЕРАРИСТ
13-09-2014, 23:32
Поне мисля че се стигна до ясния извод че фест трябва да се прави на писта......
ivan_petkov_stz
13-09-2014, 23:33
Не ми се снимаше много, но ето няколко:
136358
136359
136360
136361
136362
136363
136364
136365
136366
136367
136368
Поне мисля че се стигна до ясния извод че фест трябва да се прави на писта......
М...да, ама за жалост си нямаме писти като хората... ...за някой на писта за други на маса.....важно е всеки да се почуства добре...кой кво го влече...
Такааа, за мен фистът беше еднодневен по ред причини. Та за мен фестът беше идеален. Видях се с много хора, за което и бях дошъл. Благодарности на всички свързани с организацията на феста, защото какъвто и да е бил феста, нямаше да го има без тях. Може някои мероприятия да изоставха от графика, може да има недоволни от това, но за този бюджет и с толкова малко хора, които се занимаваха с организацията, не може да се иска повече. Трябва да се цени това, което е постигнато, защото хората, заели се с това, да се получи това мероприятие, са хора, които са си похабили деня, жертвали са своето лично време, на тях да им бъде некомфортно, за да им е комфортно на всички останали гости, какъвто бях и аз. Та ако някой има негативно мнение за феста, нека го спести.
Лично моето мнение е, че е най-важно да се видиш с приятели, другото е на заден план. Та аз видях много приятели, това ми стига.
Боре,мноу връви тоз карбураторен бензинояд бре.
Браво!
Боре,мноу връви тоз карбураторен бензинояд бре.
Браво!
Върви, където нема движение, нещо се бъгна измервателната техника, иначе моят скрап е реално с около 4 секунди по-бавен, та ако не и повече. Ма добре е, че поне остана време за по един старт. За един ден толкова. Здраве да има за всички, другото както дойде.
Върви, където нема движение, нещо се бъгна измервателната техника, иначе моят скрап е реално с около 4 секунди по-бавен, та ако не и повече. Ма добре е, че поне остана време за по един старт. За един ден толкова. Здраве да има за всички, другото както дойде.
Прав си Боре,за един ден толкова.....хубаво беше.....;)
---------- Post added at 00:47 ---------- Previous post was at 00:44 ----------
Ейййй, много рано сте отваали бе, нищо тамАн а ми не пречите по магистралата с тия спрелЮци.
Тоа пъъъъ,ейш...мо,тва магистралата не е 400 м.......ке родите и ти и Рунтото,по два-три пъти даже.:))))))))
На мен не ми хареса. Затова и накрая си взех парите за вход обратно! Един фест не можете да направите като хората. Ако го правех аз, щеше да е 20 пъти по-добре. Съжалявам, че дойдох.
За коя Алфа казахте, че вървяла? Аз не разбрах, че ми останаха отзад повечето.
На мен не ми хареса. Затова и накрая си взех парите за вход обратно! Един фест не можете да направите като хората. Ако го правех аз, щеше да е 20 пъти по-добре. Съжалявам, че дойдох.
За коя Алфа казахте, че вървяла? Аз не разбрах, че ми останаха отзад повечето.
:Yeeeehaaa::Yeeeehaaa::Yeeeehaaa::Yeeeehaaa:.....п ървият недоволен.:))))
Ма той си взел петте лева обратно. С тях ще организира феста другата година и разбира се 20 пъти по-добре.
mladej_it
14-09-2014, 04:38
Здравейте! За човек който не е стъпвал на Итал фест от 2005-та година аз съм изключително доволен! Посабраха се италянки ,да малко са ,но и по-малко ще стават както върви концерна майка! Поздрави и благодарности на всички които са се нагърбили с организацията! За мен последното мероприятие беше 100 годишнината и от тогава не бях стъпвал на събитие заради това правя съпоставка и си беше повече от добре организирано мероприятието. Да се надяваме ,че в бъдеще ще има и по-многобройни фестове подобно на 2004-та. Отново благодарности , хората и отношението са важни останалото е пълнеж. И евала на класиците задето има в какво да изплакнеме окото!
speеdddddd
14-09-2014, 07:40
Като цяло не беше зле , но забавяне от по 3 часа в различните мероприятия , без основателна причина (освен една откачена гума) и непровеждане на две от планираните задачи ми се струва , че за организирането на едни 8 часа не е в рамките на нормалното !!!
Надявам се 2015 да напиша по -добри думи от горните .......:offtopic:
Satanism
14-09-2014, 07:44
Не е зле, за следващия фест, водачът на колоната да е с темпомат....или поне да си го изберем преди това и да фиксираме някаква скорост, че вчера беше като роулъркоустър малко....
Иначе, аз само не разбрах, защо обикаляхте конуси с линейка и после трябваше да се прекрати драга, вместо обратното, но здраве да е....
Беше си весело,сравнително доволен съм.Браво за всичко на организаторите. :clap2::clap2::clap2:
Majed_146
14-09-2014, 08:42
Поздравления на организаторите, Аз съм много доволен. Много хубав Фест се получи. Май за в бъдеще пак да го правим само на писта :) с паралелни дисциплини както беше тази година, за да има от всичко за всеки.
Вечерта беше уникална, както и всичко останало.
Не е зле, за следващия фест, водачът на колоната да е с темпомат....или поне да си го изберем преди това и да фиксираме някаква скорост, че вчера беше като роулъркоустър малко....
Иначе, аз само не разбрах, защо обикаляхте конуси с линейка и после трябваше да се прекрати драга, вместо обратното, но здраве да е....
За рацинга по-магистралата - аз умишлено карах по-бързо около и след тунела, за да мина напред и да вляза от първите, защото карах цял багажник с разни неща за шатрите - маси, столове, кашони с тениски и други клубни неща... За да можем да подредим до 10:00 и да не губя време на входа.
Затова минах най-отпред и уж намалих, ама след това водещите Алфи дадоха газ. Самата колона се разкъса още от София при тръгването.
Открих, че колата ми повече от 185 не може да вдигне :-(
Използвам момента да благодаря на всички, които дойдоха и помогнаха за доброто настроение. Надяваме се догодина да се справим още по-добре с организирането.
haljscho
14-09-2014, 09:40
Мммм даааа, Феста си беше прекрасен....
Специални поздрави за Цвети и Горица!
Поздрави за всички стюарди и за всички които седят зад мероприятието!
Цял ден мнооо готини хорааа, моабеддд и мноооо готини коли.....
Вечерта в ресторанта също беше доста палава......
Поздрави и за колегите от Сърбия които ни уважиха, мноооо готини!
Шъ мъ прощааати за датата на снимките.....:stumm:
ivopetrov_1982
14-09-2014, 10:06
евала за организацията!всичко беше много готино:clap2:
чекии и аз да каем нещо
мноу доволен
аааааааа вечертааа,,,,,,,,,маму маа :D
Ранобудниче
14-09-2014, 10:58
А аз благодаря на всички присъствали за това, че заедно направихме този фест такъв, какъвто се получи. Да - не всичко беше перфектно, да - получи се забавяне, което наложи да прекъснем драга, но въпреки това, за мен денят беше страхотен. Основно - заради удоволствието да виждам толков много усмихнати физиономии, лица, на които беше нарисувано, че се чувстват добре.
Благодаря на всички, които бяха партньори на феста и помогнаха с пари и награди.
Благодаря и на Косьо (Шокса) за начина, по който води мероприятието - живо, наситено и интензивно. Шокси, отново казвам - свърши страхотна работа!
Знам, че няма как 100 % от присъстващите да са доволни. Но знам също, че ако човек няма собствено желание и не прояви свое усилие да се почувства добре, то просто няма как да се получи.
Знаем къде се получиха пробойни и най-важното е, че сме си дали сметка какви са причините за пукнатините. Имам огромното желание за следващия път да ги изгладим и мога да заложа главата си поне за няколко души, че ще направим и невъзможното през 2015г. да не ги допуснем.
Още веднъж - БЛАГОДАРЯ!
чекии и аз да каем нещо
мноу доволен
аааааааа вечертааа,,,,,,,,,маму маа :D
И аз така...добре, че бех взел кучето та ме прибра.....:)).....иначе бех забравил къде живеем....:drive:
dark_lady
14-09-2014, 11:21
Гледам снимките от вечерта в хотела,ама не разбрах ,коя мацка е грабнала Мис Италфест? Виждам,че Бесника е участвал дейно :D
Гледам снимките от вечерта в хотела,ама не разбрах ,коя мацка е грабнала Мис Италфест? Виждам,че Бесника е участвал дейно :D
Без Бесника света нямаше да е същият.
GranTurismo
14-09-2014, 11:51
За мен беше първи фест, нямам представа как е било предни години, но ми хареса и то много. :-) Ще се видим и догодина със сигурност.
Между другото не е ли по-добре да се направи една тема за снимки и там да се пускат направо.
Без Бесника света нямаше да е същият.
:))))))))))))
Бесника и някои други подобни са хора,които създават една много позитивна,весела атмосфера.
Да дадем нужното уважение и на начинаещите Афистки.....
От името на нашето скромно клубче изказвам благодарности и респект към организаторите всичко си беше ок.Имаше нужната атмосфера и организация.
Както и други колеги са казвали неведнъж Феста си е както си го направиш.
За мен лично да попътувам с приятели споделящи моята страст към автомобилите,да се запозная с нови хора е повече от достатъчно.
П.с. Към вечно недоволните от последните четири феста насам повечето искаха писта ето ви писта ами карайте,че заприлича на БМВ събора ако няма драг и дрифт няма събор не било интерсно
Някакви времена,резултати нещо.......от драга и карането на пистата ?!
Ранобудниче
14-09-2014, 12:15
Някакви времена,резултати нещо.......от драга и карането на пистата ?!
Допускаш ли мисълта, че и ние имаме нужда от сън?
Всичко ще напишем - дишай :)
Ма той си взел петте лева обратно. С тях ще организира феста другата година и разбира се 20 пъти по-добре.
По повод петта лева.....ми аз съм съгласен входа да е и 10-15-20 лева,стига да не ти слушам цял ден гласчето,легнах да спя и още ми кътеше главата от теб,дължиш ми три аналгина,два парацетамола и един Аулин.:)))))
Шокси това е в кръга на шегата бате.:)))))
Хора,фест се организира с ПАРИ!!!!!
Членовете на клуба клуба са малко,съответно и парите в клубната каса.
Спонсори трудно се намират,много фирми или обещават но в крайна сметка не дават,или са категорични с твърдо НЕ!!!
За намирането на спонсори трябват време и пари,време някой да обикаля да ги търси и преговаря с тях,пари за да се покриват разходите на тези хора.
Една част от наградният фонд бяха осигурени от участници във Феста или от техните работодатели,та основната ми мисъл е,че всеки един от нас може да допринесе за един по-добър Фест,вместо да седим и чакаме,всеки от нас може да се постарае малко.
Надявам се,че ме разбирате.
Единствената ми критика е към пътуването от София към Калояново, не разбрах защо беше нужно това издевателстване над колите. Навръщане засякох че със спазването на всички ограничения по пътя и поддържането на максимално постоянна скорост по магистралата пристигнах за 10 мин повече от отиването, което показва колко е безмислено това бързане.
Колкото до организацията на феста, както говорихме и с някои колеги сутринта пред хотела смятам че беше много хубаво и най-вече дойдоха не малко коли и хора. Аз лично съм доволен от феста и очаквам следващия с нетърпение.
Поздравления на организаторите за добре свършената работа.
Допускаш ли мисълта, че и ние имаме нужда от сън?
Всичко ще напишем - дишай :)
Ари кво се оправдаваш,нали си ранобудниче....не се допуска да спиш :) :)
Май безсънието ти се отразява на агресията-дишай ДЪЛБОКО
Да дадем нужното уважение и на начинаещите Афистки.....
Тия двете русичките кът сестрички бре.:))))))
.....я да видим таз работа......
---------- Post added at 12:40 ---------- Previous post was at 12:37 ----------
Ари кво се оправдаваш,нали си ранобудниче....не се допуска да спиш :) :)
Май безсънието ти се отразява на агресията-дишай ДЪЛБОКО
Снощи е била и къснолегниче
milenita
14-09-2014, 12:55
Това ми беше 2-ри фест 2011 година беше в сливен който изобщо не ми хареса но този .... този беше СУПЕР и много ме зарадва бутането на колите :D много съм доволна
Браво на организаторите
И на мен ми беше първи Италфест.Евала на организаторите за положения труд и че са се постарали за всеки да има по нещо!Аз лично си изкарах супер!!!
По повод петта лева.....ми аз съм съгласен входа да е и 10-15-20 лева,стига да не ти слушам цял ден гласчето,легнах да спя и още ми кътеше главата от теб,дължиш ми три аналгина,два парацетамола и един Аулин.:)))))
Шокси това е в кръга на шегата бате.:)))))
Хора,фест се организира с ПАРИ!!!!!
Членовете на клуба клуба са малко,съответно и парите в клубната каса.
Спонсори трудно се намират,много фирми или обещават но в крайна сметка не дават,или са категорични с твърдо НЕ!!!
За намирането на спонсори трябват време и пари,време някой да обикаля да ги търси и преговаря с тях,пари за да се покриват разходите на тези хора.
Една част от наградният фонд бяха осигурени от участници във Феста или от техните работодатели,та основната ми мисъл е,че всеки един от нас може да допринесе за един по-добър Фест,вместо да седим и чакаме,всеки от нас може да се постарае малко.
Надявам се,че ме разбирате.
М....Да.....ти си изтрезнял.....а това момче ShoxXx....има дар слово и много добре си звучеше.....остаряваме Кайски,и шума ни пречи:)))
---------- Post added at 10:21 ---------- Previous post was at 10:20 ----------
Тия двете русичките кът сестрички бре.:))))))
.....я да видим таз работа......
---------- Post added at 12:40 ---------- Previous post was at 12:37 ----------
Снощи е била и къснолегниче
Не забравяй, че съм се родил преди теб......:)))
Кайо аз в момента нямам много глас, така ще днеска и утре може да се срещнем и ти обещавам, че само ти ще говориш. :shutup:
Искам само да уточня нещо около драга. Нямаше как след италианското веднага да има драг, тъй като трябваше да се монтира времеизмервателната техника. Това се случи по времето на майсторското, но очевидно на "младежите" и това време не им стигна. Програмата на феста беше така направена, че нямаше много време за технически проблеми.
Искахме да отрием с 4с-то и това ни забави. Исках и 4с-то да даде време и е моя грешка чу го оставих толкова време на пистата. Ако собственика беше дал наистина добро време мисля, че всички щяха да се радват да разберат какво е спряма другите силни коли.
Италфеста обаче не е драг състезание. Благодарих на собственика на пистата след края, че остави колите 15мин след като си тръгна линейката, за да може поне всеки да е дал време.
А момченцата, който дойдоха да си искат 5лв, защото нищо е видяли интересно...мисля че няма нужда от коментар.
Satanism
14-09-2014, 13:45
Всъщност линейката напусна пистата в 6:15 и драга се прекрати веднага....в което няма нищо лошо, разбира се....
Абе, коя е мискинята, дали е тая дето си бех избрал? Имаше една мацка с черна къдрава коса, лично и казах, че ще гласувам за нея, щото цял ден щъкаше насам-натам, не се спря тая жена! Евала!
М....Да.....ти си изтрезнял.....а това момче ShoxXx....има дар слово и много добре си звучеше.....остаряваме Кайски,и шума ни пречи:)))
---------- Post added at 10:21 ---------- Previous post was at 10:20 ----------
Не забравяй, че съм се родил преди теб......:)))
Дори и пиян,когато искам и ако искам мога да пиша трезво.;)
Работата е,че рядко искам.:)))))
За годините....ми аз съм на 4000 годинки.:))))
Ранобудниче
14-09-2014, 17:09
Спорим, дракаме се, туй-онуй.. Но сме задружно племе и туй си е.
Благодаря на Гиги за подкрепата при прибирането от феста, след като колата ми угасна в лява лента на магистралата с над 170.
На мен феста ми хареса. Жалко за забавянето, защото нямах възможност да остана до края, но иначе си беше много добре. Браво на всички участвали в организацията!
Такаааааа решила съм да напиша един по-дълъг пост и с това ще приключа писането по темата.
Феста през моите очи.
ИСКРЕНИ БЛАГОДАРНОСТИ към всеки който дойде на феста с положителната настройка и с желанието да се види с приятели.
Аз мен феста беше един напрегнат и изпълнен със задачи, неприятности и много тичане ден. Много ми е гадно, че видях много приятели и готини хора на пистата, но не можех да си поговоря с тях и да ги видя. НО това че карах на пистата дори и само две сесии, това че вечерта се разчекнах от танци и купон и това че имаше хора които бяха доволни, прави изкарването ми на феста с определението ДОБРО.
Получиха се нередности, получи се забавяне, имаше аварии на пистата, имаше пропуски и вярвай те ми, едва ли някой от организаторите се заблуждава , че всичко е било супер. Чувствам, че се провалихме, защото нямах такава идея за нещата. Исках да е много по-организиран, но не всичко зависи от мен. Това което аз можех да направя, го направих и се чувствам добре защото знам че се раздадох. Това си е моята лична преценка.
Искрено се извинявам на колегата който в бързината го пропуснах в драга, но мисля че след подобаващия спринт, от офиса до правата на пистата, се постарах да е доволен. Колега, извинявай, обещавам ти да не се повтори.
Благодаря на всички които участваха в организацията и вложиха душата и енергията си за да стане добър фест.
Доволна и щастлива съм от представянето си на пистата и от колата. Уникално чувство е карането на писта, уникалноооооооо. Имам чувството , че със всяко следващо каране на пистата се увеличава и пристрастяването ми към нея Колата се държа прилично, за което са "виновни" Радо и Митко от Спринт ауто. Благодаря ви приятели.
Благодаря на спонсорите и на всички хора които ни повярваха и оцениха.
Вечерния купон беше супер, пощурях си колкото искам и колкото ми позволяваха силите след 48 часа без сън. Другия път повечe
Вече съм досадна и спирам.
Към Ранобудната колежка - Гориииии обичам те ..... ако не беше ти нещата щяха да са други.
За годините....ми аз съм на 4000 годинки.:))))
А бре дъртьо, тури ушилата бре.... мноо си наблегнал на нулите
---------- Post added at 18:18 ---------- Previous post was at 18:14 ----------
То всичко му беше хубаво на феста, ама трябваше да поръчаме по-облачно време, че изгорях на това слънце кат колхозник.... :angry1:
mirchozo
14-09-2014, 18:36
На мен лично много ми хареса. Искренни благодарности към огранизаторите/ките, на повечето на които така и не успях да им стисна ръката, защото просто си бяха заети. Вечерта в ресторанта също беше много приятно, имаше си нужната атмосфера и настроение. Макар че бяхме единствените от Добрич, успяхме да се запознаем с нови приятели, с които ще се радвам пак да се видим.
Пс Малко в повече ми дойде "ромската" сватба, но това нямаше как да се предвиди.
Класиране Тайм атак
1 12. Николай Николов - Фиат 131 2,0t 00:54.62
2 11. Маджед Маджед - Алфа Ромео 145 2,0 турбо 00:58.43
3 72.Стоян Еров Лада 2101-1.6 00:58.52
4 31. Олег Георгиев - Lancia Delta Integrale evo 500 00:59.18
5 33. Иван Сираков - Alfa 155 1.8ts 00:59.40
6 36. Радостин Иванов- Алфа Ромео 147 1.9 дизел 00:59.66
7 65. Павел Кадев - Алфа Ромео 147 1.9 JTD mjet.Ducati Corse 01:00.79
8 16.Иван Цветков - Lancia Dedra Integrale 16VT 01:00.80
9 21. Венци Петров Алфа Ромео 75 3.0 V6 24 01:01.07
10 44. Христо Влахов Алфа Ромо ЖУЛИЕТА 01:01.27
11 24. Деян Симеонов - Алфа Ромео 75 3.0 24v 01:01.91
12 46. Стилиан Куцаров - ALFA ROMEO GT 1.9 GTD 01:02.10
13 73. Maрио Ганчев - ВАЗ 2103 (1700cc) 01:02.53
14 43. Михайло Михайлович Алфа ромео 159 2,4 JTDm 01:02.60
15 71. Иван Петков ВАЗ 2107 1.7 01:02.66
16 22. Георги Пайчев Алфа Ромео 75 2,0 тс 01:02.68
17 51. Стефан Стоянов - Fiat Tipo 1.6 01:02.82
18 63.Тодор Пенчев - Alfa Romeo 156 1.9JTD 16V 01:03.43
19 35. Радослав Христов - Алфа Ромео 146 1,9JTD 01:03.65
20 56.Красимир Събев - Алфа Ромео 33 1.7 8V 01:04.21
21 45.Ангел Демирев Алфа ромео 156 1,8 ТС 144с.с 01:04.33
22 55.Николай Манчев Фиат Гранде пунто 1.3mjt 01:04.62
23 41. Иван Ангелов - Алфа Ромео 156 SW 2.0 JTS 01:05.02
24 53. Цветослава Иванова - Алфа ромео 146 1,9JTD 01:05.57
25 61.Венелин Павлов - Алфа Ромео 156SW 1.9JTD 16V 01:06.05
26 34. Димитър Русинов - Алфа Ромео145 1.9 дизел 01:06.52
27 62.Замфир Демирев-Алфа ромео 156 SW 1.9 JTD 01:07.06
28 15.Теодор Соколов - Алфа Ромео 145 3.0 24v 01:07.59
29 74. Димитър Стайков ВАЗ 2103 1,5 01:08.64
30 42. Антон Енев - Алфа Ромео 75-2.0 тс* 01:08.82
31 25.Валери Карадимов - Алфа Ромео 75 1.8 01:10.18
32 52.Райчо Василев - Фиат Браво 1.6 16в 01:10.85
33 64.Илиан Арсенов - Алфа Ромео 156 SW jtd 01:12.36
34 75.Георги Ганчев - Ваз 2101 01:20.81
Всички резултати са качени вече ТУК (http://www.italfest.info/2014/резултати-2014/)
(само майсторското по-късно)
Супер беше феста,то е ясно че винаги може и още,важното е че се видяхме с много хора и като цяло имаше атмосфера.Лошо се получи със забавянето само,защото доста от хората чакаха драга.
Поздрави на Ванката със 155 убиеца на Интегралета:hump:
а времената от майсторското
Majed_146
14-09-2014, 22:33
Колега да помоля съвсем учтиво без класификации.. Какъв е бил Ванката какъв е бил оня нам си какво... хайде да не разваляме хубавите емоции от феста.
thecleaner
14-09-2014, 22:36
Ето кои са истинските 12 секундни преднячки, 33ките. :shoot:
Всички резултати са качени вече ТУК (http://www.italfest.info/2014/резултати-2014/)
(само майсторското по-късно)
а времената от майсторското
Четете и дребния шрифт де ;)
ФЕРАРИСТ
14-09-2014, 23:07
Резултата от драга силно ме обърква......верно че рядко се заглеждам по тоя дисциплина, но все пак.......
Поздрави на Ванката със 155 убиеца на Интегралета:hump:
не те познавам, но с Ванката сме приятели, та се включваш доста неадекватно.
Интегралетата си дойдоха с уличните гуми, караха си с тях и с тях си и тръгнаха с минимални износвания.
За това и не съм искал да карам червеното ево, защото с двама човека дето да го понатискват, имаше голям шанс да пострада някоя гума при положение че опираха в сводовете на калниците, и да се чудим после как да се приберем.
Пак поради опазване на гумите не караха и на Италианското преследване. Просто идеята беше идване като най-нормални коли ежедневки с приятно прекарване към, на и след Феста ;)
---------- Post added at 23:42 ---------- Previous post was at 23:29 ----------
Резултата от драга силно ме обърква......верно че рядко се заглеждам по тоя дисциплина, но все пак.......
просто не биваше да се вадят тези времена като "официални за 402м"
ясна е грешката с техниката на 12 сек времена.
Отделно най-силните коли нямаха никакъв шанс да преминат на пълна газ през финала, защото той се падаше на 150м знака, та влизането в завоя трябваше да е състезателно или в картофите.
за това и времената са с връщане на газта доста преди финала.
Говоря за Маджед със 145-та и нашите Интегралета, вероятно има и други, като отделно нашите си позволиха да паднат и по очи на старта.
https://www.youtube.com/watch?v=yLjo8uZum8g&feature=youtu.be
Има мини голф,що да няма и мини Драг.:hump:
ICI и аз не те познавам,това с Ванката си е наша ебавка от феста,защото и ние сме приятели с него,никой не трябва да се чувства длъжен да се обяснява какво е интегралето и колко върви.Колата я разгледах достатъчно и на паркинга и на пистата я видях как седи.Няма нужда да се палите,при положение че има контекст в това изказване,без никакви лоши чувства към наистина бързите коли;-).
п.с.Това беше поздрав за доброто каране на Ванката с една от малкото останали хубави 155...
ICI и аз не те познавам,това с Ванката си е наша ебавка от феста,защото и ние сме приятели с него,никой не трябва да се чувства длъжен да се обяснява какво е интегралето и колко върви.Колата я разгледах достатъчно и на паркинга и на пистата я видях как седи.Няма нужда да се палите,при положение че има контекст в това изказване,без никакви лоши чувства към наистина бързите коли;-).
п.с.Това беше поздрав за доброто каране на Ванката с една от малкото останали хубави 155...
ok, но Ванката би нашия Ванка с Дедра Интегралето ;) и той с улични гуми. Червеното ево е първата кола с улични гуми ;)
Има мини голф,що да няма и мини Драг.:hump:
то си има и е съвсем официална дисциплина, 1/8 миля, бяхме ги дъвкали тия неща, какво ще стане реално, че е правено и тук и т.н.
Жалко, че нещата не се получиха.
ok, но Ванката би нашия Ванка с Дедра Интегралето ;) и той с улични гуми. Червеното ево е първата кола с улични гуми ;)
то си има и е съвсем официална дисциплина, 1/8 миля, бяхме ги дъвкали тия неща, какво ще стане реално, че е правено и тук и т.н.
Жалко, че нещата не се получиха.
Споко бе брооо,нали имаше и фест и .....драг,другото са подробности.;)
Всичко е за фън.
Догодина по-арно!
Majed_146
15-09-2014, 01:30
Правилно казано! Феста е за кеф. Поздравления за всичко. Аз лично много ми хареса. и чакам вече догодина да ходим пак .
Каквото и да си говорите, за мен Ланчата беше най готината кола на феста...:notworthy:
alfista 96
15-09-2014, 09:37
Да изкажа и аз моите БЛАГОДАРНОСТИ към организаторите.Изкарахме си супер както през деня така и вечерта.Вечерта имах малко стресова ситуация като видях как Раннобудната колежка беше опряла нож в нежното вратле на Мордохи но всичко се размина:rotfl::rotfl::bouncing_smiley:а Цвети от къде извади тази енергия ? След цял ден тичане ,вечерта се раздаде на дансинга.:notworthy:Още веднъж БЛАГОДАРЯ за прекрасните емоции.:notworthy::notworthy::notworthy:
ИТАЛФЕСТ 2014 отмина и вече всики се точат на следващият.
Едни са доволни а други не а има и такива които винаги ще намерят за какво да критикуват без да са си мръднали пръста.
Знаехме за риска да не вървим точно по график тъй като програмата беше доста гъста. Въпреки това мога да кажа че направихме всичко което предварително бяхме мислили плюс допълнителни неща които бяха изненада. Имаше пропуски, но без такива не минава никога. Само хора които не са се занимавали не знаят какво се случва зад всичко но имаше промени в последния момент. Два пъти променяхме откриването заради неизпълнени ангажименти. Успяхме в ход да ви направим представяне на последния модел на Алфа ромео- 4с. Сега се замислям че последното представяне на актуален модел от същата година на автомобил беше отново на Алфа Ромео- Brera и отново на Италфест проведен на писта „Дракон“- 2006. Очевидно винаги когато има нов модел на Alfa Romeo феста се провежда в Калояново( да се молим по често да виждаме нови модели на AR) Имахме някой забавяния свързани с технически проблеми на пистата, заради което майсторското управление се проведе само в един манш и състезанието по Драг беше кратко. За съжаление нямахме шанс да задържим повече медицинския екип на пистата заради предизборни ангажименти а без такъв не може да провеждаме каквото и да е състезание на трасето. Такъв ни е късмета явно- в Сливен заради предизборни ангажименти също имахме проблеми.
Въпреки всичко в програмата нямаше нито една „Дупка“ и Нямаше и минута в която да не се случва нещо, а имахме още готови варианти за запълване на паузи. Колегите от „пежо“ и „рено“ вече ни поздравиха за това. Собствениците на пистата отчетоха че ИТАЛФЕСТ 2014 е бил най добре организираното мероприятие от автоклубове тази година и второто по масовост след BMW.
На тазгодишният фест според предварителни данни са присъствали над 800 човека( вкл. Организаторите) и над 350 италиански автомобила ( имаше коли без номера от входа)
Зад организацията и за провеждането на ИТАЛФЕСТ 2014 стоят доста хора на които трябва д аблагодарим.
Благодаря на фирмите които осигуриха наградите и финансова подкрепа – „Extreem service bobo), „Lisan service“( Lisan), „Sprint auto“(rado145qv), „Enev auto“(dellltata), „beer trade“( Gligan), „Kazakov oil”, VFTI, Toki4a, Interion nucrema(fnt), писта „Дракон“,“megashop“;
Благодаря на Косьо (Shoxxx) за това че създаде невероятно добро настроение и за помоща преди и по време на феста. Вечерта той каза „Сега няколко дни ще си помълча“
Благодаря на Горица (Ранобудниче) за това че се нагърби с организирането на развлекателната част, настаняване, вечери и т.н. Една работа която който не е вършил не знае колко е натоварваща.
Благодаря на Tsveti, която от първия момент пое записванията за състезанията и организирането им. Въпреки това беше и единствената жена, която се престраши да излезе наравно с мъжете на пистата.
Благодаря на Митко (Bodom), който пое музиката и обработката на резултатите
Благодаря на Калин (Кукер), който организира по най добрия начин стюардит епо пистата и реагираше бързо.
Благодаря на момчетата и момичетата стюарди- Цветелина, Радо(Covacha), Тео, Радо(Gligan), Пламен, Иво(Мордохай), Цвети, Ранобудниче.
Благодаря на момчетата от Фиат форум- Оги, Пешо и Калин, които свършиха доста работа по органицацията.
Нека всеки койго има някакви идеи и препоръки, породени от проведеното мероприятие да ги сподели докато са м у пресни за да ги вземем предвид в следващият фест.
Като цяло и аз съм доволен от феста имаше от всичко за всеки ... единствената ми препоръка е да бъде 2 дни за да е възможно безпроблемното протичане на всичко. Благодаря на организаторите прекарах си добре а вечерта в ресторанта си прекарах невероятно. Надявам се всеки следващ фест да вървим нагоре. Видях се с много дружки и се запознах с още такива дано се виждаме всяка година. Малко ме издразниха чернилките дето влизаха при нас от сватбата ама то тва от никой не зависи добре, че се усетиха след, като бяха изгонени неколкократно :) Поздрави на всички
Единадесети Фест за мен, единадесети добре протекъл фест. Крайно време е да спрете да сте чак толкова черногледи и да присъствате с нагласата за търсене на пропуски! Лош Фест е, когато присъства една кола, а когато виждам лица, които виждам за единадесети път( а и доста нови) на Феста за мен е добър фест, ако ще да е на поляната пред входа на пистата, ако ще една нотка музика да не се чуе, ако ще една миризлива кебапчийница да няма. Огромни благодарности за екипа осъществил мероприятието!
ИТАЛФЕСТ 2014 отмина и вече всики се точат на следващият.
Едни са доволни а други не а има и такива които винаги ще намерят за какво да критикуват без да са си мръднали пръста.
Знаехме за риска да не вървим точно по график тъй като програмата беше доста гъста. Въпреки това мога да кажа че направихме всичко което предварително бяхме мислили плюс допълнителни неща които бяха изненада. Имаше пропуски, но без такива не минава никога. Само хора които не са се занимавали не знаят какво се случва зад всичко но имаше промени в последния момент. Два пъти променяхме откриването заради неизпълнени ангажименти. Успяхме в ход да ви направим представяне на последния модел на Алфа ромео- 4с. Сега се замислям че последното представяне на актуален модел от същата година на автомобил беше отново на Алфа Ромео- Brera и отново на Италфест проведен на писта „Дракон“- 2006. Очевидно винаги когато има нов модел на Alfa Romeo феста се провежда в Калояново( да се молим по често да виждаме нови модели на AR) Имахме някой забавяния свързани с технически проблеми на пистата, заради което майсторското управление се проведе само в един манш и състезанието по Драг беше кратко. За съжаление нямахме шанс да задържим повече медицинския екип на пистата заради предизборни ангажименти а без такъв не може да провеждаме каквото и да е състезание на трасето. Такъв ни е късмета явно- в Сливен заради предизборни ангажименти също имахме проблеми.
Въпреки всичко в програмата нямаше нито една „Дупка“ и Нямаше и минута в която да не се случва нещо, а имахме още готови варианти за запълване на паузи. Колегите от „пежо“ и „рено“ вече ни поздравиха за това. Собствениците на пистата отчетоха че ИТАЛФЕСТ 2014 е бил най добре организираното мероприятие от автоклубове тази година и второто по масовост след BMW.
На тазгодишният фест според предварителни данни са присъствали над 800 човека( вкл. Организаторите) и над 350 италиански автомобила ( имаше коли без номера от входа)
Зад организацията и за провеждането на ИТАЛФЕСТ 2014 стоят доста хора на които трябва д аблагодарим.
Благодаря на фирмите които осигуриха наградите и финансова подкрепа – „Extreem service bobo), „Lisan service“( Lisan), „Sprint auto“(rado145qv), „Enev auto“(dellltata), „beer trade“( Gligan), „Kazakov oil”, VFTI, Toki4a, Interion nucrema(fnt), писта „Дракон“,“megashop“;
Благодаря на Косьо (Shoxxx) за това че създаде невероятно добро настроение и за помоща преди и по време на феста. Вечерта той каза „Сега няколко дни ще си помълча“
Благодаря на Горица (Ранобудниче) за това че се нагърби с организирането на развлекателната част, настаняване, вечери и т.н. Една работа която който не е вършил не знае колко е натоварваща.
Благодаря на Tsveti, която от първия момент пое записванията за състезанията и организирането им. Въпреки това беше и единствената жена, която се престраши да излезе наравно с мъжете на пистата.
Благодаря на Митко (Bodom), който пое музиката и обработката на резултатите
Благодаря на Калин (Кукер), който организира по най добрия начин стюардит епо пистата и реагираше бързо.
Благодаря на момчетата и момичетата стюарди- Цветелина, Радо(Covacha), Тео, Радо(Gligan), Пламен, Иво(Мордохай), Цвети, Ранобудниче.
Благодаря на момчетата от Фиат форум- Оги, Пешо и Калин, които свършиха доста работа по органицацията.
Нека всеки койго има някакви идеи и препоръки, породени от проведеното мероприятие да ги сподели докато са м у пресни за да ги вземем предвид в следващият фест.
Всеки път когато сме организирали меропирятия от алфисти.бг с помощта на КАРБ съм изказвал благодарности на КАРБ и лично на теб.
Цецо нескромно държа да споделиш за подкрепата на хората от нашия екип на Алфисти България - а именно Ради, Цвети, Георги - Блустормна, Гиги, моя милост и т.н.
Пиша това за да се знае, че доста хора са застанали зад Вас и да няма неясноти за деленета и т.н. Покажи на тия хора, кой какво е направил с думи.
Още от самата идея феста да е на Калояново, (откога натискаме да е на Калояново, първите контакти и т.н.) че до прибирането от фест.
Дано и за ндапред да си помагаме.
Голямо браво за мероприятието, както казаха колеги по-горе... посещаемостта е главен фактор!
Както винаги съм твърдял организацията трябва да се води от поне две жени... доказан метод за успех от 6 на брой трак дея!
Знаех си че ще пропусна някой.
През целия ден се разхождах на пистата с бадж на alfisti.bg (Заради това че се мразим:))
стественно дължа извинения за това че не вписах алфисти в горния пост, но аз специално винаги съм изказвал благодарности към вас. никога не съм правил разделение и съм стоя на позицията че не трябва да се създава изкуственна интрига там където я няма. Голяма част от успеха на мероприятията се дължи точно на вашата помощ и персонално твоята(Нено) С теб преди този фест проведохме часове разговори в обсъждане на идеи и това как да се осъществят и съжалявам че не присъства тази година на пистата. Съветите и предложенията котито дадохте са безценни.
За Bustorm, просто нямам думи- Винаги се справя перфектно с дизайна.
позицията ми продължава да бъде че трябва максимално да си съдействаме за да печелят феновете и собственици на Алфа Ромео и италианските автомобили и докато съм в управата на КАРБ това ще лобирам това да е така.|
Невъзможно е да изредя всички които по някакъв начин са застанали зад нас така че моля да бъда извинен ако пропускам някого.
Ранобудниче
15-09-2014, 15:59
Всеки път когато сме организирали меропирятия от алфисти.бг с помощта на КАРБ съм изказвал благодарности на КАРБ и лично на теб.
Цецо нескромно държа да споделиш за подкрепата на хората от нашия екип на Алфисти България - а именно Ради, Цвети, Георги - Блустормна, Гиги, моя милост и т.н.
Пиша това за да се знае, че доста хора са застанали зад Вас и да няма неясноти за деленета и т.н. Покажи на тия хора, кой какво е направил с думи.
Още от самата идея феста да е на Калояново, (откога натискаме да е на Калояново, първите контакти и т.н.) че до прибирането от фест.
Дано и за ндапред да си помагаме.
Голямо браво за мероприятието, както казаха колеги по-горе... посещаемостта е главен фактор!
Както винаги съм твърдял организацията трябва да се води от поне две жени... доказан метод за успех от 6 на брой трак дея!
Благодаря (позволявам си от името на двете ни с Цвети) за оценката.
А по повод някои от останалите постове в темата, част от които изписани с привкус и полъх кой, какво и колко.. предлагам да се насладим на емоцията (от една страна) и да си вземем съответните поуки (от друга).
Защото (както знаем).. Успехът има много бащи, а неуспехът - само една майка.
Фестът мина чудесно. Благодарности на всички организатори и най-вече на жените. Май те главно изнесоха организацията на гърба си.
Furious 155
15-09-2014, 21:17
ИТАЛФЕСТ 2014 беше супер!
Благодаря на всички положили усилия в този ден, за да може всеки един от нас, посетителите и участници, да си прекараме на 101% приятно!
Фестът беше уникален и като посещаемост, спрямо последните години и като игри и дисциплини! БРАВО!
Отново се видяхме с много познати и приятели, болни от същата болест! :) Просто беше супер.
Имам само две забележки към планирането на феста:
1. Изборът на хотел за празничната вечеря, повече НИКОГА, да не е Сарай!
2. Няма нужда от дисциплината майсторско шофиране в програмата, тъй като феста се провежда на състезателно трасе от затворен тип. Според мен е неуместно.
Надявам се това да бъде взето под внимание, при планиране на бъдещ Италфест на писта "Дракон",Калояново.
:big_bow_down::bravo::bravo:
vankata_ll
15-09-2014, 21:38
И на мен това ми беше първи фест, макар и вече 6-та година да имам 146-ичка. Живот и здраве няма да е последния. Много ни хареса атмосферата създадена от готините хора. Имаше много хубави коли (нащраках ги всичките), интересни дисциплини и страхотно време. Супер беше. Вече чакам следващия.
Благодаря на тези спомогнали за организацията на събирането, за да можем всички останали да си изкараме добре.
Азе пръста не съм си мръднал за феста, ама както съм казвал и преди, това не значи, че не мога да си кажа мнението.Хубав фест, въпреки забавянето се случваха неща или на пистата или на паркинга, а и като му е скучно на човек трябва да знае, че винаги под шатрата на извеняците от Вентура има какво да се чуе. За малкото време на пистата си прекарах по-приятно, отколкото на някои от другите 6 италфеста, на които съм бил и си поговорих и видях с много пристрастени, които правят атмосферата това, което е. Яд ме е че трбваше да тръгна доста рано, но пък съм доволен че фестовете се насочват в посока на която на мен ми харесва.
ПП. Критиките ще си ги спестя, тъй като са индивидуални, така да се каже - въпрос на гледна точка.
Качени са и времената от майсторското.
Ако някой знае чия е черната 156 с PK регистрация - да ми пише да коригирам.
хахаха интересно обаче, е че никой освен Любомир Григоров - Alfa Romeo GT не е запомнил трасето :D :D :D навсякъде десятки хахах че тук таме и по някой др. конус ... С какво ги боядисват тия конуси бре някой може ли да ми каже че по джантата имам тръкнато от единия конус не знам с какво да го изчистя хаха :D
хахаха интересно обаче, е че никой освен Любомир Григоров - Alfa Romeo GT не е запомнил трасето :D :D :D навсякъде десятки хахах че тук таме и по някой др. конус ... С какво ги боядисват тия конуси бре някой може ли да ми каже че по джантата имам тръкнато от единия конус не знам с какво да го изчистя хаха :D
Не толкова трасето, колкото имаше много издънки на първия гараж - не се влиза изцяло. :)
Вака, проблема не е точно в запомнянето на трасето според мен :) Почти всички 10-ки (изключение правят 2-3) са за не изцяло влизане в първият гараж :)
Edit: ха, pa4ito - взе ми думите от устата :)
Вака, проблема не е точно в запомнянето на трасето според мен :) Почти всички 10-ки (изключение правят 2-3) са за не изцяло влизане в първият гараж :)
Edit: ха, pa4ito - взе ми думите от устата :)
Аз бях на другия гараж и слушах Лейч какво говори по радиото :)
В такъв случай да му с*ра на парктроника :D показа 60 санта от конуса и спрях ... ама нали го слагах преди окачването и ся чат-пат хваща Хасвалта и ме обърква хаха :D
Lei-chery
16-09-2014, 13:46
Да, наистина влизането в първия гараж се оказа проблемно.
Чак се почуствах виновна, че трябва да ви "портя". Почти само аз мърморех по "радиото"...:(
В такъв случай да му с*ра на парктроника :D показа 60 санта от конуса и спрях ... ама нали го слагах преди окачването и ся чат-пат хваща Хасвалта и ме обърква хаха :D
Ааа, ич да не ти пука. Всичко е за забавление на хората - каращи и зрители. Щом си се забавлявал, всичко е наред. :)
Да, наистина влизането в първия гараж се оказа проблемно.
Чак се почуствах виновна, че трябва да ви "портя". Почти само аз мърморех по "радиото"...:(
И аз се обаждах тук-таме, ама при тебе е наградата за "най-проблемно място"... :)
Lei-chery
16-09-2014, 13:59
Ааа, ич да не ти пука. Всичко е за забавление на хората - каращи и зрители. Щом си се забавлявал, всичко е наред. :)
И аз се обаждах тук-таме, ама при тебе е наградата за "най-проблемно място"... :)
Мда...ще речат хората, че съм зла жена. :)
хахаха интересно обаче, е че никой освен Любомир Григоров - Alfa Romeo GT не е запомнил трасето :D :D :D
иронията е че две годин поред точно любо прави трасетата и не можа да мине най бързо по тях, а тази година го видя за пръв път заедно със всички и го мина най добре.
:D хаха съдба ... Наистина се забавлявах надявам се и до година майсторското да е също толкова добро и предизвикателно и да има време да направим по два опита ... че трябва да отъркам с конусна боя и другите 3 джанти хаха :D
Мда...ще речат хората, че съм зла жена. :)
А не си ли?:pp:
Lei-chery
17-09-2014, 10:02
А не си ли?:pp:
Не, добричка съм! :balloon:
Не, добричка съм! :balloon:
ко речииии.... :Tease: