PDA

View Full Version : Молба за помощ - регистрация във форума на Мото Зоната

Ранобудниче
22-08-2014, 21:31
Преди време имах регистрация във въпросния форум, но не помня нито потребителското си име, нито паролата. Тази сутрин си направих нова, за да поканя собствениците на италиански возила на 2 колела на Италфеста - така и не получих активационен мейл. По-късно през деня направих втори опит, но съобщението беше, че потребителското име вече е заето. Опитах да открия администраторски мейл, на който да драсна за проблема - без успех. Моля за някакви идеи как да се справя с това.

ecotronic
22-08-2014, 21:38
Потребителското име вероятно си е твоето, но не помниш паролата. Няма ли в логин прозореца опция за забравена парола? Ако има, поне e-mail - а с който си се регистрирала е по-вероятно да си го спомниш.

Тази услуга поне е автоматична и не зависи от разни администратори.

Ранобудниче
22-08-2014, 21:49
Потребителското име вероятно си е твоето, но не помниш паролата. Няма ли в логин прозореца опция за забравена парола? Ако има, поне e-mail - а с който си се регистрирала е по-вероятно да си го спомниш.

Тази услуга поне е автоматична и не зависи от разни администратори.

Не, не помня, а и е много вероятно да не съществува - беше доста отдавна. В някакъв момент ликвидирах набързо няколко мейла от бяс, че не успявам да се сборя със спама.

Дори ако някой може просто да ми даде координати (да речем - мейл) на някого от администраторите, ще съм благодарна.

---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:42 ----------

Друг вариант е: ако някой с регистрация има желание, може да пусне тема - ще му помогна да я сътворим.

Doomguy
23-08-2014, 16:05
Виж си в спам папката. Аз имам регистрация там, но с малко постове и няма да е авторитетна темата.

Ранобудниче
23-08-2014, 17:18
Виж си в спам папката. Аз имам регистрация там, но с малко постове и няма да е авторитетна темата.

Жив да си!
Имаш едно питие от мен на феста!!!

Благодаря за идеята. Гледам мейла си на телефона и за постъпващите в спам папката не получавам нотификации.

Още веднъж благодаря.
Заключвам темата - изпълни предназначението си.