View Full Version : въпрос за оптегач пистов ремък 2.4 jtd
kabamitov
29-08-2014, 17:22
Искам да попитам как се сваля оптегача (ако може снимков материал) какво се сваля за да стигна до него и как се разглобява оптегача за да му направя профилактика. Благодаря ви
Росен Желев
29-08-2014, 21:43
Сваляш демпферната щайба и развиваш болтовете. Профилактика на това нещо няма ако се измества ремъка и цъфка се сменя. Погледни отгоре ако се измества ремъка при обтяжката се вижда.
lordliness
30-08-2014, 00:49
Имам цели две теми. Намери ги. И снимки има много.
kabamitov
30-08-2014, 20:50
От тракаща стана мъркаща благоря на лорда за темичките и колеги не си давайте парите за оптегачи поне опитайте да си поправите вашия :)
lordliness
30-08-2014, 21:31
От тракаща стана мъркаща благоря на лорда за темичките и колеги не си давайте парите за оптегачи поне опитайте да си поправите вашия :)
Нямало профилактика, а? :)
kabamitov
30-08-2014, 21:50
Нямало профилактика, а? :)
има има :D
Тук мога да добавя че ако има по голямо износване на елементите като при мен се прави междинна втулка при стругар
kabamitov
31-08-2014, 11:00
Тук мога да добавя че ако има по голямо износване на елементите като при мен се прави междинна втулка при стругар
няма износване влиза като *** в ***** :D плътно :D
При мен се беше получила голяма хлабина между втулката в която влиза дългият болт и отвора за нея в тялото на обтегача Стругар пристърга и двете и сложи междинна втулка