View Full Version : Молба от нов потребител
B_O_S_S_S
16-03-2007, 20:07
Първо да кажа "Здравейте" на всички. Значи аз в момента карам Голф 2, но сега ми се отваря (дай боже) да ми дадът и една Алфа 75 (на баща ми е в момента и той ще си купва друга), но ... е доста "нахапана" ако мога така да се изразя и въпроса ми е следния можете ли да ми покажете някакви снимки на Алфа 75 да са с тунинг, колкото повече снимки толкова по-благодарен ще съм ви, защото искам преди да се кача да я карам да е пораздвижа, че сега е stock изпълнение и не ме кефи така. И идеята е да си карам голфчето докато и предам зверски вид и после голфа на приятелката а това на мен :))))))) чакам предложения :)
trustworthy
16-03-2007, 20:52
Отваряш гугъл, пишеш alfa romeo 75, натискаш 'търси изображения' и гледай (http://images.google.bg/images?client=firefox-a&channel=s&rls=org.mozilla%3Abg%3Aofficial&hl=bg&q=alfa+romeo+75&btnG=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5+%D 0%BD%D0%B0+%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0 %B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F&gbv=2) какво се получава ;)
B_O_S_S_S
16-03-2007, 20:59
благодаря за отговора но .. основното в моя въпрос беше тунинг и исках ако някой има свалени на комп-а или знае някой наистина добър сайт за тунинг на алфа 75 да го каже. Като пример мога само да ти кажа, че аз (като фен на Голф) имам поне ...10000-15000 снимки на Голф 1,2,3,4,5 ... търсех такъв тип помощ. Благодаря все пак
trustworthy
16-03-2007, 21:05
Потърси из този
(http://www.alfaowner.com/aohome.php)форум ;)
първо здравей
аз лично съм останал с впечетлението че доста от хората които карат голф си падат по опричния тунинг :wink:
според мен освен да и избараш един як цвят с едни яки джанти и нещо съвсем малко но от сърце ще е достатъчно
пс това е лично мое мнение :wink:
B_O_S_S_S
16-03-2007, 23:24
първо здравей
аз лично съм останал с впечетлението че доста от хората които карат голф си падат по опричния тунинг :wink:
според мен освен да и избараш един як цвят с едни яки джанти и нещо съвсем малко но от сърце ще е достатъчно
пс това е лично мое мнение :wink:
да спор няма, че може би най-доброто е ... изчистения вид на една кола но .. самата предница ме дразни адски много в тези 75 много ... "захлюпена" изглежда апък иначе има потенциал, намислил съм да и слагам спортни валове, филтър, и още други щуротийки ама те ще са изненада :) да видим колко кончета можем да измъкнем от 1,6 карб. двигателя. Но не искам да излгежда както си е оригинално, за боята и джантите е ясно че ще са изрудски :)
намислил съм да и слагам спортни валове, филтър, и още други щуротийки ама те ще са изненада :) да видим колко кончета можем да измъкнем от 1,6 карб. двигателя.
Няма да изкара кой знае колко коньове много лесно, пък за спортни валове не знам дали ще намериш лесно.
За тия коли в БГ трудно се намират части за доработка :wink:
самата предница ме дразни адски много в тези 75 много ... "захлюпена" изглежда
Според мен ако се стремиш да докараш визията на 75 Еволюциене няма да сбъркаш :wink:
B_O_S_S_S
17-03-2007, 07:25
Според мен ако се стремиш да докараш визията на 75 Еволюциене няма да сбъркаш :wink:
не знам дали се води Еволиционе, Алфа 75 90 година 1,6 (два карбуратура, двувалка) 110 к.с. А относно визията.... немога да намеря някоя снимка която да ме грабне да искам да я направя като нея, относно частите ... :) сестра ми живее 10 години в гърция (от там ще ми докара каквото ми трябва) апък което го няма при тях ще ми го вкарат от австрия (на мойта леля й е омъжена там 15-20 години :), така че за сега едиствения ми проблем е визията. моля някой ако има снимки да помага
Я виж тук (http://www.cuoresportivo.ch/e107_plugins/autogallery/autogallery.php?show=Alfa%20Romeo%27s%2FAlfa%20Rom eo%2075) дали ше си харесаш нещо
Alexanderbb
17-03-2007, 14:30
Според мен най-добре си остани фен на голф. Пък и на него страшно си му отиват всякакви пластмаси и сини диодчета. А алфата по-добре я продай на някой дето ще я оцени
[quote="B_O_S_S_S":6yvk0l8q]
Според мен ако се стремиш да докараш визията на 75 Еволюциене няма да сбъркаш :wink:[/quote:6yvk0l8q]
Е скоро може да видиме една такваз ако бат Божо побърза :shock: :lol:
B_O_S_S_S
17-03-2007, 19:10
Според мен най-добре си остани фен на голф. Пък и на него страшно си му отиват всякакви пластмаси и сини диодчета. А алфата по-добре я продай на някой дето ще я оцени
извинявам се за грубия език но за мен това са селски разбирания т.е. "ти си карай слагай циганийки на голф-а или опела или ...." когато видиш нещо циганско по мойта кола (Голфа) ела и ми говори тогава за циганий, или трябва да спомена че всичките цигани си купват точно алфи или фиати , но това не означава че марката е лоша нали. след като нямаш какво да кажеш според мен не беше нужно да осираш темата. Помолих за малко помощ не за коментари коя марка е по-добра, след като нямаш какво да помогнеш прескочи тази тема и прочети следващата. Според мен тези форуми целят едно единствено нещо взаимопомощ на хора с сродни интереси (или се бъркам може и да е заяждане с нови мераклий?) .
колега Mury може ли да ми покажеш точно коя се води Еволиционе за да знам какво имаш предвит :) мерси за мнението
.........или трябва да спомена че всичките цигани си купват точно алфи или фиати , но това не означава че марката е лоша нали.................
Малко неправилно изразяване,не мислиш ли!?!?!?
Някой ще го приеме по кофти начин :idea:
B_O_S_S_S
17-03-2007, 19:52
аз казах това в като защита намарката лично на мен като ми каже някой Алфа Ромео веднага се сещам за нещо ... спортно,готино, с темперамент, но е факт че повечето цигани си купват алфи, не съм казал че всеки който кара алфа е циганин. Преди да си купя Голфа бях доста запален по Алфата (на баща ми де 75-то ) но бях ... на 16-17-18 години и нищо не разбирах. после си купих голфа и се запалих по този автомобил и за това сега искам помощ за алфата, че да си я направя готина и да си я карам нея защото спор няма .... колата с спортен дух това е само Алфа
Alexanderbb
17-03-2007, 20:39
Ми аз не съм искал да обиждам някой кой както го разбира. Идеята ми беше че или харесваш нещо или не. Не разбирам как може да кажеш че си фен на марката и след това да наречеш 75 цата ухапана и че не те кефи че е сток. Ми зимаш си нещо дет те кефи и готово. То квото е имало да се мисли италиянския дизайнер отдавна го е измислил. А за вървенето какво да ти кажа. Ако повече гледаме какво пише на онези кръглите знаци с цифрите, по-малко хора ще мрат по улиците.
[quote="B_O_S_S_S":lgykt2kj]
Е скоро може да видиме една такваз ако бат Божо побърза :shock: :lol:[/quote:lgykt2kj]
Видях я :spiteful: .Ще стане добра. Още сега само с едни прагове и предни издувки + 17-ки джанти седи много добре :evil:
JORDANGT
17-03-2007, 21:15
Стига го хранихте момчето бре.Кво като има голф.Чисто и просто моли за съвет, а вие :laser: А колата в крайна сметка си е негова и ще си я први каквато иска.По-добре му дайте добри и добре изглеждащи предложения за да стане алфата хубава :wink:
PS.След като имаш възможност си я направи.
PS.Форума е за да си помагаме :!: :idea:
racer666
17-03-2007, 21:32
Най-хубавия тунинг. :wink: Не е ли красива?
JORDANGT
17-03-2007, 22:02
:bravo:
Ето няколко снимки на Еволюционе
B_O_S_S_S
18-03-2007, 10:12
Ето няколко снимки на Еволюционе
ето това е което ми хареса 75-black-offen.jpg мерси много :) сега остава да се захващам за работа мерси много на всички който се отзоваха :)
Накрая като я направиш да не забравиш да я фотнеш, да видим как си я направил.
:wink: :lol:
75 2.0 turbo
18-03-2007, 12:51
Накрая като я направиш да не забравиш да я фотнеш, да видим как си я направил.
кот и да я праи на голф 2 нема заприлича аз си имам и голф и 75-ца и мисля че голфа си е роден за тунинг а алфата за ремонти :twisted:
B_O_S_S_S
18-03-2007, 14:31
[quote="A M D":oun3yz6i]Накрая като я направиш да не забравиш да я фотнеш, да видим как си я направил.
кот и да я праи на голф 2 нема заприлича аз си имам и голф и 75-ца и мисля че голфа си е роден за тунинг а алфата за ремонти :twisted:[/quote:oun3yz6i]
споделям това мнение, но трябва да се опитам да и предам малко вид на 75-цата , даже имах на идея да сменям целия дизайн на предницата, т.е. фарове, маска т.н. малко по насъскана да изглежда
75 2.0 turbo
18-03-2007, 22:47
[quote="75 2.0 turbo":29odxi8l][quote="A M D":29odxi8l]Накрая като я направиш да не забравиш да я фотнеш, да видим как си я направил.
кот и да я праи на голф 2 нема заприлича аз си имам и голф и 75-ца и мисля че голфа си е роден за тунинг а алфата за ремонти :twisted:[/quote:29odxi8l]
споделям това мнение, но трябва да се опитам да и предам малко вид на 75-цата , даже имах на идея да сменям целия дизайн на предницата, т.е. фарове, маска т.н. малко по насъскана да изглежда[/quote:29odxi8l]
мисля че си напипал правилния път :wink: тая кола отпред е доста .....бе секач от сякъде ако не си я пипнеш по добре я продаваи 8)
RoMeO_156_GTA
18-03-2007, 23:16
черната е добра но ето още идеи :P
черната е добра но ето още идеи :P
Па тя черната е същата като тая от долната снимка, само че с по грозни джанти и предна решетка :wink:
демек с пакет Еволюционе :wink:
RoMeO_156_GTA
18-03-2007, 23:30
Па тя черната е същата като тая от долната снимка,
ама е черна :D :twisted: 8)
[quote="Bobi_33":eowotmcn]Па тя черната е същата като тая от долната снимка,
ама е черна :D :twisted: 8)[/quote:eowotmcn]
:th_up: Сите са добри :headbang:
75 2.0 turbo
19-03-2007, 00:16
[quote="RoMeO_156_GTA":2wfgal2i][quote="Bobi_33":2wfgal2i]Па тя черната е същата като тая от долната снимка,
ама е черна :D :twisted: 8)[/quote:2wfgal2i]
:th_up: Сите са добри :headbang:[/quote:2wfgal2i]
но не са толкова колкото да речем наточен мк2 :lol: :lol: :lol:
[quote="Bobi_33":dsbrtycl][quote="RoMeO_156_GTA":dsbrtycl][quote="Bobi_33":dsbrtycl]Па тя черната е същата като тая от долната снимка,
ама е черна :D :twisted: 8)[/quote:dsbrtycl]
:th_up: Сите са добри :headbang:[/quote:dsbrtycl]
но не са толкова колкото да речем наточен мк2 :lol: :lol: :lol:[/quote:dsbrtycl]
мк2 е истината :lol: :lol: :lol:
75 2.0 turbo
19-03-2007, 00:25
[quote="75 2.0 turbo":g4a7kmkp][quote="Bobi_33":g4a7kmkp][quote="RoMeO_156_GTA":g4a7kmkp][quote="Bobi_33":g4a7kmkp]Па тя черната е същата като тая от долната снимка,
ама е черна :D :twisted: 8)[/quote:g4a7kmkp]
:th_up: Сите са добри :headbang:[/quote:g4a7kmkp]
но не са толкова колкото да речем наточен мк2 :lol: :lol: :lol:[/quote:g4a7kmkp]
мк2 е истината :lol: :lol: :lol:[/quote:g4a7kmkp]
знаам знам :lol: имам си и такова 8)
B_O_S_S_S
19-03-2007, 07:10
някой няма ли снимки примерно с променен фейс т.е. предницата да е по-различна примерно други фарове, мигачи, капак, малко по раздути брони , и така като гледам други стопове освен сток няма ли за тези автомобили ?
някой няма ли снимки примерно с променен фейс т.е. предницата да е по-различна примерно други фарове, мигачи, капак, малко по раздути брони , и така като гледам други стопове освен сток няма ли за тези автомобили ?
Такива снимки няма да намери, защото след изброените от теб евентуално промени Алфата вече няма да е Алфа, а Голф :wink:
ALFA CORSE
19-03-2007, 15:34
[quote="B_O_S_S_S":jk7y37gr]някой няма ли снимки примерно с променен фейс т.е. предницата да е по-различна примерно други фарове, мигачи, капак, малко по раздути брони , и така като гледам други стопове освен сток няма ли за тези автомобили ?
Такива снимки няма да намери, защото след изброените от теб евентуално промени Алфата вече няма да е Алфа, а Голф :wink:[/quote:jk7y37gr]
Абе имаше едни снимки на 75-ца с фейс на SZ и на мен честно казано ми хареса, друг е въпроса, че няма шанс да се реализира такова нещо.
Аз пък не мога да разбера къде видя цигани с АЛФА?!?! От кое село си, че "всеки циганин е с алфа" ?!?!?! Щото АЗ идвам от МНОГООО голямо село и такива цигания/цигани няма?!??! Аааа и селското по твоя голф са веждичките, лентата на предното стъкло, тъмните жамси, като гледам е и нисък -да не си рязал пружини?!?! И се обзалагам, че отзад си с гърне "ремус" .... Ако така направиш и алфата...нямам думи..
Съжалявам ама много се издразних за това за циганите и че голфа не бил селски и бля бля пффф.. то се вижда :?
Nasko_77
19-03-2007, 23:54
аз казах това в като защита намарката лично на мен като ми каже някой Алфа Ромео веднага се сещам за нещо ... спортно,готино, с темперамент, но е факт че повечето цигани си купват алфи, не съм казал че всеки който кара алфа е циганин. Преди да си купя Голфа бях доста запален по Алфата (на баща ми де 75-то ) но бях ... на 16-17-18 години и нищо не разбирах. после си купих голфа и се запалих по този автомобил и за това сега искам помощ за алфата, че да си я направя готина и да си я карам нея защото спор няма .... колата с спортен дух това е само Алфа И аз съм от едно голямо село, но циганин с Алфа не съм виждал. Нашите цигани в Пловдив карат само Голфове и БМВ-та. Тук там и някоя Калибра :haha: Вервай ми :whistle:
vikoalfa
20-03-2007, 00:15
Баце веднага ти казвам тия фарове кви са мангалски.Тая лепенка на предното стъкло ква е ромска.Аз работя на бензиностанция от 4год една алфа карана от мангал не съм видял,а голф2 леле мечтата на мангала с намръщени фарчета и с надпис gti направо не е истина иначе имам светлинки за чистачките за теб :twisted:
абе аз основно мангали в Мерцедеси съм виждал...... особено има един модел дето и името му е такова
Nasko_77
20-03-2007, 11:53
абе аз основно мангали в Мерцедеси съм виждал...... особено има един модел дето и името му е такова Мдааа.... така е. Но в Пловдив при циганите многа са "ФЕШЪН" сега голфове и БМВ тройки :wink: Така, че колегата по-горе с 2-ката дето я има и вика за алфите как били цигански доста е поизостанал :static:
Mind_Control
20-03-2007, 11:57
Това си е комплекс при голфаджийте.. Все искат да променят не6то по голфчето, а то горкото по рождение си е грозно. И понеже така са свикнали и сега дай да променяме и алфата- момче, това не е голф- няма нужда, седни малко и се успокой!!
deyan_88
20-03-2007, 13:24
Тцтцтц,насяхте го човека :guillotine: ,ами от къде знаете тои пак може да е виждал мангали с Алфи( :repuke: :boxing: ),то вместо да му помогнете на човека тука го изядохте,трябва да се радваме ,че има еволюция все пак,човека от Голф на Алфа иска да минава :static: ,мене по ме радва да видя Алфа с тунинг,от колкото някъв си смачкан Голф.Браво човек,стягаи Алфата и газ :super: Аз лично мисля ,че е по добре да отидеш в някоя тунинг фирма там си има компитентни хора които ще дадат идеи за външния дизаин.
Nasko_77
20-03-2007, 13:53
Тцтцтц,насяхте го човека :guillotine: ,ами от къде знаете тои пак може да е виждал мангали с Алфи( :repuke: :boxing: ),то вместо да му помогнете на човека тука го изядохте,трябва да се радваме ,че има еволюция все пак,човека от Голф на Алфа иска да минава :static: ,мене по ме радва да видя Алфа с тунинг,от колкото някъв си смачкан Голф.Браво човек,стягаи Алфата и газ :super: Аз лично мисля ,че е по добре да отидеш в някоя тунинг фирма там си има компитентни хора които ще дадат идеи за външния дизаин. Ква еволюция бе. Той това го има за падение май.
А да забелязахте че от 2 дена не пише момчето ?
Ама вие си продължавате да си плюете наред.
Ми и мен да ми направят такова посрещане и аз бих спрял да пиша.
Всеки си има право на вкус. Лош/добър-тва е - колкото толкова.
B_O_S_S_S
24-03-2007, 14:24
Аз пък не мога да разбера къде видя цигани с АЛФА?!?! От кое село си, че "всеки циганин е с алфа" ?!?!?! Щото АЗ идвам от МНОГООО голямо село и такива цигания/цигани няма?!??! Аааа и селското по твоя голф са веждичките, лентата на предното стъкло, тъмните жамси, като гледам е и нисък -да не си рязал пружини?!?! И се обзалагам, че отзад си с гърне "ремус" .... Ако така направиш и алфата...нямам думи..
Съжалявам ама много се издразних за това за циганите и че голфа не бил селски и бля бля пффф.. то се вижда :?
явно си доста далеч от истината за циганията, това че има вежди ... си е заводско ама ти налиси доста "спец по циганията " ги разбра че са циганийки, а другото селско момченце там дето имал пръскалки за мене да си ги сложи той, и 3-тия гений на автомобилите (не ми се гледа как му беше ника) от къде разбра че го смятам за падение бе Аинщайн. Няма просто толкова селски изказвания от типа "Нашата марка е най-добра" като е най-добра искам да се обади поне един който за 3-4 години да не е сменял нищо по колата си освен масло, ремъци и гуми. бахти селското отношение дето имате пък уж всичките сте големи хора явно думата "помощ" за вас нищо не значи и трябва да се докажете кой от кой е по-проЗт и по жалък. Извинявам се много за грубите и резки изказвания който правя но не очквах толкова просташки изпълнения от пъпчиви тинейджърчета на които бащите им са купили по една кола и те се дуят. Малко пояснение този тип Авто форуми, както и доста други, са създадени за да има взаимопомощ между хората с еднакви интереси, а не за да се хвалят децата на тати че неговата кола е най-хубава. още един въпрос "Кой от вас може с ръка на сърцето да каже, че Алфа 75 има красив дизайн (не Еволиционето което видях че найстина е нещо красиво) и не иска да барне нещо по нея за да е по-добре
Сега, ние алфистите сме много голяма работа, ти незнаеш,така,че не се засягай от колегите :) Я виж тук.Не можах да и открия предницата но отзад изглежда доста добре. :twisted:
Сега, ние алфистите сме много голяма работа, ти незнаеш,така,че не се засягай от колегите :) Я виж тук.Не можах да и открия предницата но отзад изглежда доста добре. :twisted:
Тая ми се вижда да е с пакета на Еволюционе..... :roll: То май най-добре и седят на 75-цата тия аксесоари и затова най-често се среща именно този пакет.
Изчистено, красиво илеко агресивно....... :spiteful:
[
Изчистено, красиво и леко агресивно....... :spiteful:[/quote]
EXACTLY :coolio:
B_O_S_S_S
24-03-2007, 23:52
именно това търся и аз и за сега това мисля да направя живот и здраве да се сдобия с нея :)
именно това търся и аз и за сега това мисля да направя живот и здраве да се сдобия с нея :)
Говори се, че на италфеста ще има такова животно, така че ще има екземпляр на живо :wink:
B_O_S_S_S
25-03-2007, 13:43
кога и къде ще е този фест
кога и къде ще е този фест
Прпдполагам още не е решено, тия въпроси ги решава управата на клуба. По традиция е есенно време. Тая година не знам как ще е. Има си отделен раздел за това събитие, следи го :wink:
B_O_S_S_S
28-03-2007, 22:54
мерси
75 2.0 turbo
30-03-2007, 00:07
а на голф събора ходи ли тои скоро беше.... аз не успях деба :?
а на голф събора ходи ли тои скоро беше.... аз не успях деба :?
:Tease: :Tease: :Tease: :Tease: :Tease:
а на голф събора ходи ли тои скоро беше.... аз не успях деба :?Да не се развали Голфа? :gruebel:
75 2.0 turbo
31-03-2007, 22:48
а на голф събора ходи ли тои скоро беше.... аз не успях деба :?Да не се развали Голфа? :gruebel:
това не може да се случи :lol: все пак е голф 2 с русенска регистрация ама....е класика в жанра 8) ма да не се отклоняваме от темата за събора които по една или друга причина пропуснах :lol: :lol: :lol:
B_O_S_S_S
01-04-2007, 12:03
за кой събор говориш защото ... то има всяка седмица , апък тука локалните в стз са в края на всеки месец
Националния, у Перник :lol: :lol: :lol:
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
75 2.0 turbo
01-04-2007, 20:15
аа там не отивам аз :lol: :lol: :lol: нещо по наблизичко че доде се дотътря с ютията ..........орта си заминат и си остана сам с голф двоика в перник :D :D :D недаи боже да ма снима някои .........леле
Баце веднага ти казвам тия фарове кви са мангалски.Тая лепенка на предното стъкло ква е ромска.Аз работя на бензиностанция от 4год една алфа карана от мангал не съм видял,а голф2 леле мечтата на мангала с намръщени фарчета и с надпис gti направо не е истина иначе имам светлинки за чистачките за теб :twisted:
Е направо го утрепа ....
Много директно изказване .....
е що така , и те са хора бре , колеги:> нека видим ко ша натвори мончето, па после ше говорим.
...то 75 цата, е така да иа караш е направена и да си изглевда дравче дето папа сичко немско... ама тои като иска да иа троши нека троши...
ама това е мнение на непрофесионален газар.. така че не ме слушайти
а колегата с голфа- по добре даи парата за един V6 и се поинтересувай малко за валове и етц место да правиш бабата оше по грозна:>
B_O_S_S_S
25-04-2007, 19:35
по добре даи парата за един V6 и се поинтересувай малко за валове и етц место да правиш бабата оше по грозна:>
ами ... това щях да питам ама... все гений събрани :) аз зададох един прост въпрос "ако някой има снимки на променен фейс на 75-ца да даде" не съм искал разсъждения на кой му харесва и на кой не. апък после мислих да искам помощ за валчета, и всичко което може да поразмърда колицата :) така че и такава информация не отказвам
75TwinSpark
25-04-2007, 21:55
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10491 пич дано знаеш с какво се захващаш пожелавам ти успех http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=11118 това е от мен
B_O_S_S_S
25-04-2007, 22:21
чесно да ти кажа никаква идея си нямам с какво се захващам просто имам мерак да се занимавам с нещо по някаква кола. апък баща ми сега си смени колата и тази остава свободна и затова искам малко да я раздвижа и затова всякаква информация ще ми е от полза както и някакви наръчници за ремонт и всичко което може да се намери за тази кола .
п.с. до сега май ти си 3 или 4 човек който подхожда с разбиране и помага с нещо за идеята ми а не се подиграваш мерси :)
Aми, ако е за фаце лифт, имаш достатачно идеи от колегата, ако с еинтересувахс от там на сетне се ше има кои да помогне за матор и етц...
Успех! :wink:
B_O_S_S_S
26-04-2007, 07:18
за фейса мисля че намерих 2-3 идейки как да променя броните, но незнам някак си с тези фарове неми изглежда добре, искам да изглежда по-агресивен този автомобил, защото определно има доста потенциал. за това искам да го направя оптично и после че отваряме предния капак да кажете какво може да се барне.
п.с.
Ако някои може да каже от къде мога да си намеря някво спортно окачване грешка няма да има
п.с.
Ако някои може да каже от къде мога да си намеря някво спортно окачване грешка няма да има
В раздел КУПУВА ще имаш по голям успех за това, иначе за цифра пара се има от каде да си поръчаш
B_O_S_S_S
26-04-2007, 18:36
а ориентировъчно колко пари може да струва едно спортно окачване. не искам да е нещо екстремно ниско и твърдо просто да свали с около 4-5-6 сантиметра отпред и отзад