Log in

View Full Version : Предстоящи избори...

Бобби
06-09-2014, 20:22
Според мен, ако никой не гласува....:smoke:....ще ми е интересно тия мишки, кандидатите....какви резултати ще обевят..?
:smoke:

RPWWD
06-09-2014, 20:53
Турците и циганите няма как да не гласуват, т.е. и ние ще трябва, иначе ще ни изберат Местан за министър председател с малък коалиционен партньор Тиквоний Банкянски ;-)

Бобби
06-09-2014, 21:53
Да....прав си..:smoke: .ама, да видим къде сме Ние в тая държава.....НИКЪДЕ.......!!!
п.п..ако ме разбирате....досега те ни управлявт.....някой да ми посочи досегашен политик, избран без кебапчета,празни обещания и прочее.....
Най голямото им наказание.... Е...да си останат с тези който ги избират.....нека с тях да си работят....:smoke:

ecotronic
06-09-2014, 21:59
Защо за да се счита за валиден един референдум се иска да има над някакъв % избирателна активност а за парламентарните избори такова нещо няма?

Ако се промени, както трябва изборният закон, много неща ще си дойдат на мястото, но няма да им отърва на бандюгите. А и ножът и хлябът са у тях.

Bobiuzunov
06-09-2014, 22:04
То много лесно може да се промени Любо,но както знаеш няма файда от такова нещо,трябва да има кражба на гърба на изтормозения народ и най жалкото е че на никой не му пука.

Бобби
06-09-2014, 22:06
Докато Народа простее...ще е така....:smoke:

Бобби
05-10-2014, 21:25
През 1762 година Паисий Хилендарски се обърна към българския народ с думите „О, неразумни юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин...
След тези избори за пореден път се обедих...че сме продажни.....
Аз се срамувам, че съм българин......неможе в едно българско село дет няма и един етнически турчин да печели ДПС ....и не само това.....

dimitar_vd62
05-10-2014, 21:46
Аз отдавна се срамувам....и от народа и от президента.

Бобби
05-10-2014, 22:11
Преди малко по ТВ...Лютви Местан каза:...радвам се, че ромите, неграмотните ....гласуваха за ДПС.....:))
...ебати,как няма да се радваш, като те най лесно и евтино се маниполират......
Е тая държава, не искам да е моята.....за последен път ходих да гласувам, и за пореден път разбрах, че нищо немога да променя.....
То това си е тоталитаризъм ...преди с бай Тошо беха 45г.....а сега с малко повече маймуни, но едни и съши 25г.....ако ме разбирате...

ecotronic
05-10-2014, 22:32
Преди малко по ТВ...Лютви Местан каза:...радвам се, че ромите, неграмотните ....гласуваха за ДПС.....:))
...ебати,как няма да се радваш, като те най лесно и евтино се маниполират......
Е тая държава, не искам да е моята.....за последен път ходих да гласувам, и за пореден път разбрах, че нищо немога да променя.....
То това си е тоталитаризъм ...преди с бай Тошо беха 45г.....а сега с малко повече маймуни, но едни и съши 25г.....ако ме разбирате...

Решението се нарича "електронно гласуване" Само това може да повиши избирателната активност и така купените за по 2 бири гласове да останат без тежест.
Да дойде някой да купи тогава 1 млн гласове.

dimitar_vd62
05-10-2014, 23:22
Или план Бе - балсъммумайката...

Galeano
05-10-2014, 23:26
Тази държава се разпада...

dimitar_vd62
05-10-2014, 23:59
Тази държава се разпада...

Кажи ми пример на друга нация която да принизи собствената си история...да кажеш на заптиета полицаи да отречеш робството и да го наречеш съжителство, да напишеш че Симеон Велики всъщност с нищо не е велик....Най малкото щяха да искат оставката на министъра на образованието.А ние - балсъммумайката квот дадът тва ще учат...наздраве, ти мен уважааваш ли мъ?

Galeano
06-10-2014, 00:18
Кажи ми пример на друга нация която да принизи собствената си история...да кажеш на заптиета полицаи да отречеш робството и да го наречеш съжителство, да напишеш че Симеон Велики всъщност с нищо не е велик....Най малкото щяха да искат оставката на министъра на образованието.А ние - балсъммумайката квот дадът тва ще учат...наздраве, ти мен уважааваш ли мъ?

Няма друго такова население в световен мащаб. Явно трябва да се разрушим нацяло за да се създаде нещо ново или да изчезнем напълно.
По тъп народ от нашио нема и това си е!

old alfist
06-10-2014, 00:32
Слушам в момента това мекере Местан, как говори за демокрация, евроинтеграция и други високопарни слова и като знам как е на този пост благодарение на едни объркани хора, незнаещи кои са, откъде идват и за какво се борят.

Alexanderbb
06-10-2014, 09:06
Уж сте интелигентни хора пък ви правят на маймуни вече 20 години. ДПС това ДПС онова ами защо пък тогава другите партии като са такива родулюбци не се съберат и да забранят гласуването в чужбина и двойното гражданство? Истината е че всичките са от партията на парите и изобщо не са противници ама заедно делят баницата и стрижат стадото. Бас хващам че на следващите избори резултата на ДПС ще е по-лош защото и самите те не искат да взимат по-голям процент от нужния им за да са "врагът в сянка". Волен и останалите "националисти" ще размахват байраци а пък различните клонове на БКП ще се обвиняват един друг в смъртни грехове

ecotronic
06-10-2014, 10:15
И аз съм на мнение, че изборният закон трябва да се промени така, че човек, който е живял повече от някакво време, примерно 6 месеца извън България да няма право да гласува за каквото и да е, касаещо държавата. Така също и човек, който е живял повече от някакво време тук, следва да има право на глас. Без значение, дали човекът е българин или марсианец.

Недоумявам, според каква логика някой, който живее в Париж или в Диарбекир трябва да влияе върху живота на жителите на България.

dimitar_vd62
06-10-2014, 15:40
Ако живееш в България и имаш претенции че си българин, ще целуваш българското знаме, ще стоиш мирно докато свири националния химн ще спазваш законните и обичаите на държавата в която живееш.Има едно национално знаме, една история, един официален език.Майчиния език и байряма в къщи.Тоя същия Местан ако не се лъжа по едно време искаше до българското знаме да се вее и турското.Тая партия е принципно не законна а след като има демокрация е и излишна и подобни "малцинства" имат правото да живеят и спазват законите на държавата в която пребивават.Който не му утърва-пътя го знае.А ние, ако сме толкова юнаци и патриоти колкото по пиянските песни трябва да си защитим държавата по недвусмислен начин.

pavlin
06-10-2014, 15:51

Да изхвърлил от учебниците романа Тютюн, понеже като го четяли учениците много им напомняло на сегашното положение и се създавало не недобро отношение към сегашните работодатели в България.
Аз до колкото знам дори и по сегашния закон в чужбина би трябвало да гласуват само такива които са временно пребиваващи. Тук във Флорида ни убеждаваха да гласуваме независимо дали си двоен гражданин и независимо от това къде живееш за постоянно. Аз не гласувах, защото смятам че не е правилно хора които не живеят в България да определят начина и на управление. Интересно ми е кой ги организира тези секции в чужбина, на кого плащат и как контролират че се дават неподправени резултати.

ecotronic
06-10-2014, 20:06
Да изхвърлил от учебниците романа Тютюн, понеже като го четяли учениците много им напомняло на сегашното положение и се създавало не недобро отношение към сегашните работодатели в България.
Аз до колкото знам дори и по сегашния закон в чужбина би трябвало да гласуват само такива които са временно пребиваващи. Тук във Флорида ни убеждаваха да гласуваме независимо дали си двоен гражданин и независимо от това къде живееш за постоянно. Аз не гласувах, защото смятам че не е правилно хора които не живеят в България да определят начина и на управление. Интересно ми е кой ги организира тези секции в чужбина, на кого плащат и как контролират че се дават неподправени резултати.

Поздравявам те за решението, което си взел по отношение на правото си на вот.

Galeano
07-10-2014, 11:44
Ако имаше задължителен вот тогава щеше да ни боли к.ра за гласовете от чужбина!

Бобби
08-10-2014, 01:03
Най много ме е яд дет им дават субсидии.....грешни пари, пак върху нашият гръб......ебати..така са навързали нещата....от помияр...ставаш булдог......:hvala:...излишно е да правя сравнение за който и да е политик от новото време....то и старото също...абе в тая сфера май нямаме добри попадения....от край време нямаме добри политици...

dimitar_vd62
15-10-2014, 19:28
Имаме бе как да нямаме ви само как ги глезим, ний данъкоплатците. http://m.btvnews.bg/article/tazi-sut...-pacienti.html

http://www.moreto.net/novini.php?n=267446

ecotronic
15-10-2014, 20:00
Местан да го глобят с 2000 лв. е все едно мен да ме глобят с 20 стотинки :)

Браво на тази жена!