View Full Version : Алфа и всички останали :)))))
Най -накрая сме в отбора.Колата е 147 1,6 120 италиянски жребеца още малко подробности :климатроник, темпомат,мултиволан СД-то е оригиналното бежов салон изключително запазен без дупки надрано и т.н. С две думи алфата много ме радва.Днес ходихме в кат да минем процедурите голяма хамалогия но мина и вече сме Па-ПА :) :) Ето няколко снимки на красавицата Когато остана малко по айляк ще я наснимам по- детайлно че тея бяха набързо. За напред сиг. ще имам доста въпроси надявам се да не бъда досаден. :д :д 1-вият ми 8л бенз на 100км със каране в диапазона 120-160км.ч по магистралата нормален ли е??
Екстра е колицата,със здраве и много километри да и въртиш.Ако караш повече слагай газ и заспива.
Хиляди безаварийни! Нали знаеш, че сега в събота на 13-и има италфест на пистата на Калояново до Пловдив. Заповядай да я покажеш на живо, а и да видиш още италиански красавици... :)
Честито!!!
Разхода....ъмммм,1,6 си арчи почти колко 2,0 ама има по-малко кончета.
Хиляди безаварийни! Нали знаеш, че сега в събота на 13-и има италфест на пистата на Калояново до Пловдив. Заповядай да я покажеш на живо, а и да видиш още италиански красавици... :)
Ooх знам за Италфеста но съм плътно на бачкане от 11 до 8 и тази година няма да мога догодина живот и здраве.Иначе мерси за пожеланията :) А да попитам сбирки в пазарджик организират ли се още????
---------- Post added at 08:41 ---------- Previous post was at 08:37 ----------
Честито!!!
Разхода....ъмммм,1,6 си арчи почти колко 2,0 ама има по-малко кончета. Разхода мисля да сложа ГИ. Относно газта мисля да е БРЦ, Ловато или Тартарини. Коя от 3-те бихте ми препоръчали
cvetelin
12-09-2014, 08:47
Ooх знам за Италфеста но съм плътно на бачкане от 11 до 8 и тази година няма да мога догодина живот и здраве.Иначе мерси за пожеланията :) А да попитам сбирки в пазарджик организират ли се още????
---------- Post added at 08:41 ---------- Previous post was at 08:37 ----------
Разхода мисля да сложа ГИ. Относно газта мисля да е БРЦ, Ловато или Тартарини. Коя от 3-те бихте ми препоръчали fobos :D
Честито!
Колата е страхотна! Със здраве да я караш и много безаварийни!
За срещите - събираме се, но вече по-рядко.
Поздрави!
quadrifoglioverde
12-09-2014, 09:49
8/100 е малко повече от очакваното за тази модификация
кайо е прав - харчи почти колкото 2.0TS
на мен с постоянни 140 за 300км ми дава 7.2/100
Много хубава кола, да ти е честита и много безаварийни километри с нея.
alfa_romeo_forever
12-09-2014, 19:40
Много яка колега !!! Както ти сам си казваш вече ти пълни яко душата но съм сигурен че още и още ще го прави :Yeeeehaaa: Такъв разход на тези километри мисля че е нормален :) се пак за мотора е 1.6 :) само безаварийни :indian: :crazy:
Колеги проблема в моето СД ли е или на всички е Алфи с оригинално сд е така.Днес пуснах 1диск от старата ми кола (сд-то там е Сони) и в алфата изписа ерор диска имаше около 40-50 песнички.Да не би оригиналното сд да не чете Мп3-ки и да трябва да записвам на обикновен диск с по 20 парчета.. И 1 друг проблемец гърнето има доста корозия по него и на места почти се, е пробило та ще трябва скорошна смяна .Кажете ми ориентировъчна цена и читав майстор в Пазарджик или Пловдив.:-D:-D
DiStefano
18-09-2014, 14:07
Колеги проблема в моето СД ли е или на всички е Алфи с оригинално сд е така.Днес пуснах 1диск от старата ми кола (сд-то там е Сони) и в алфата изписа ерор диска имаше около 40-50 песнички.Да не би оригиналното сд да не чете Мп3-ки и да трябва да записвам на обикновен диск с по 20 парчета.. И 1 друг проблемец гърнето има доста корозия по него и на места почти се, е пробило та ще трябва скорошна смяна .Кажете ми ориентировъчна цена и читав майстор в Пазарджик или Пловдив.:-D:-D
Привет,
Ако на самия плеър има MP3 надпис - значи чете mp3, но може да има зацапана оптика. Ако няма MP3 надпис - това означава, че чете само CD Audio. Но може да се смени фърма на плеъра и да започне да чете и mp3. Зависи от няколко неща като цяло, но няма невъзможни. За Пазарджик аз си правих гърнето на околовръстното - преди гробищата завиваш в ляво и веднага след първия десен завой има "грънчар", който работи доста добре и евтино.
Благодаря, колега не съм се заглеждал дали има надпис на СД-то ще видя после.Ще погледна и майстора за гърнето щом ти си останал доволен значи човека си отбира от работата. А, да питам ще сменям маслото мисля да сложа Селения 10в40 казаха ми в сервиза 22лв литъра.Досега не съм сипвал селения това нормална цена ли е или искат да ме извозят???
Благодаря, колега не съм се заглеждал дали има надпис на СД-то ще видя после.Ще погледна и майстора за гърнето щом ти си останал доволен значи човека си отбира от работата. А, да питам ще сменям маслото мисля да сложа Селения 10в40 казаха ми в сервиза 22лв литъра.Досега не съм сипвал селения това
нормална цена ли е или искат да ме извозят???
За тези пари по-добре си сложи 10w60, хем и да ти е мирна главата.
От всички Селении, с които съм карал само Racing 10w60 си оправдава парите. Другите за мен не си заслужават.
Може да разгледаш и други марки като Agip/Eni, Motul и др.
Поздрави!