View Full Version : Новата Alfa Romeo 6С
nickgaidarov
14-09-2014, 21:38
...
Стига се усираш с нови теми за нови модели брее,нека първо излезнат!!!
После ке чекаме,ако дочекаме 10-15 години да ги караме.:anarchy:
nickgaidarov
19-09-2014, 03:07
...
Е, нали знаеш, че като се появят новите модели на пазара, и вече не са интересни. Тръпката е в очакването.
А да кара човек стара кола също си има предимства - може да стане добър автомонтьор например ...:shutup:
E то тогава ние алфистите сме тотално изтръпнали от тия тръпки, че все чакаме, чакаме и то все нищо не излиза. Аз вече изтръпнах напълно, та чак взех да претръпвам.
nickgaidarov
19-09-2014, 19:42
...
Напълно съм съгласен - от много тръпнене човек може да изтръпне. Все пак поне за новата Джулия не остана много време - по последна информация вече е определена и датата, когато ще бъде представена официално - на 24 юни догодина, т.е. след около 9 месеца.
Аха,ке чекаме се роди,за тамън е зачената.....
nickgaidarov
19-09-2014, 21:09
...
Точно...:kicking:
Да и после ако се пръкне читаво отрочето шъ чекаме поне 6-7 годинки да го осиновим от Европата...бегай,от таквиз тръпки,тръпки ме побиват.....после що пия.....
nickgaidarov
25-09-2014, 20:46
...
А тук - и малко изображения на предполагаемия дизайн на 6С: http://www.autoexpress.co.uk/alfa-romeo/88333/new-alfa-romeo-6c-will-aim-to-topple-the-f-type-pictures#main-content-area.
На тая рисунка (ако въобще направят такава кола) вече фаровете ми харесват. Изглеждат леко понамръщени, което би трябвало да е белег за една Алфа.
А тук - и малко изображения на предполагаемия дизайн на 6С: http://www.autoexpress.co.uk/alfa-romeo/88333/new-alfa-romeo-6c-will-aim-to-topple-the-f-type-pictures#main-content-area.
тва го има от бая време....я на рисуки не вервам...
damyanov
26-09-2014, 16:15
Прав си, до еВа... Само рисунки гледаме
Станали сме камо малките деца-седим си на дивана иси бръмчим с уста ;-)
Прав си, до еВа... Само рисунки гледаме
Станали сме камо малките деца-седим си на дивана иси бръмчим с уста ;-)
ми оно кът едно време,чекаме картинки от дъвки Турбо......:calc: