View Full Version : Молба за оглед на кола в Бургас
Става въпрос за следното браво: http://www.cars.bg/c821926
Обикалях къде ли не и се нагледах на безобразни външни тоалетни, кенефи и тотални септични ями. До Бургас няма да се дигна с риск да се окаже същото. Много моля някой колега, който има възможност да отиде и да я види. Ако има лаптоп + кабел да я закачи, за да види реални километри и показания още по добре. Интересува ме дали отговаря на снимките и какво е техническото състояние на колата.
KirilSol
18-09-2014, 20:22
както е написано и в обявата -заслужава си да се види!
колата определено е на фен, а не на някой мърляч
Парен каша духа.. Гледах няколко с перфектни снимки (които явно бяха от времето когато предишния собственик е продавал колата) и по думи на собствениците бяха много добре... Няма да коментирам какво видях.. Ходих да гледам такива на доста километри от София и то не с кола, защото в момента съм без. Не казвам нищо лошо за собственика, напротив - надявам се да е както е в обявата, за да я купя, но вече няма земна сила която да ме занесе до Бургас с автобус ( и вероятно обратно) само за един оглед..
KirilSol
18-09-2014, 21:01
помоли колегата "code" за огледа :flirt:
Благодаря за идеята, но не го познавам и ми е неудобно така. Ако някой види темата и прояви желание ще си каже.
KirilSol
18-09-2014, 21:38
той ще я види темата :)
ти ще го почерпиш и така...за това е форума
Е черпенето се подразбира :)
Колата я видя човек и каза, че е ок. Дигнах си гъза да ходя до Бургас (подчертавам, че вчера се разбрахме точно за днес да я гледам и взимам) и днес сутринта човека ми звъни и каза, че колата била и на името на жена му(която не била съгласна) и няма да я продават. За жалост имаше малки деца около мене в момента на разговора и не можах да си изразя мнението както би следвало... Сега трябва да си хвана влака за София... Коментара оставям на вас...
Stoyan Georgiev
25-09-2014, 11:59
ти не му ли звънна преди да тръгнеш... научете се да си потвърждавате подобни уговорки по 5-10 пъти...
много кофти за пътя дето си бил
Еми разбрахме се в 10 вечерта по телефона, че пътувам рано сутринта за Бургас и направо да се видим...