View Full Version : Коледно Алфа парти
Ранобудниче
28-09-2014, 16:21
Групата, събрала се на Александър Невски, реши да си направим Алфа Коледно парти на 13-14 декември 2014 в Аква-парк Варвара (http://www.aquapark-varvara.com) (до Пазарджик).
Договорихме цена за нощувка, закуска, празнична вечеря и такса бушон в общ размер на 50 лв/човек.
За желаещите да спят самостоятелно тази сума е 60лв.
Менютата ще прочетете в някой от идните дни, както и сметката, по която ще събираме сумите на записалите се.
Записваме се в тази тема по познатия от темите за феста начин.
Преди малко Цвети качи менютата.
Моля ви, записвайте храна.
Ето ги и тук:
Вечеря
Меню №1 - за месоядните:
1.Шопска салата
2.Основно ястие (пилешка или свинска пържола)
гарнитура
3.Десерт( палачинка или крем карамел)
Меню № 2 - за вегетарианци:
1.Шопска или мешана салата
2.Основно ястие ( чушка бюрек, миш маш, кашкавал пане и омлет по избор).
3. Десерт (палачинка или крем карамел)
Към всяко избрано меню са включени:
- Алкохол - 0.50 гр.
- Безалкохолно - 1 бр.
Закуска за ранобудните:
1.Супа
2.Мекици
3.Пържени филии
4.Принцеси
5.Сандвичи
(по избор)
Кафе , чай , мляко (по избор)
1. Цвятко Динков (fnt) - спалня - 1 бр. пиле и 1 бр. свинско
2. Александър Алексиев (leeroy1) - спалня - 1 бр. пиле и 1 бр. свинско
3. Александър Димитров (Alfa User) - единична - 1 бр. месно (пиле)
4. Стефан Стефанов (DiStefano) и Тодор Пашов (t0ki4a) - двойна - 2 бр. свинско
5. Ивайло Атанасов - двойна (не спалня) - 2 бр. месно (1 бр. пиле и 1 бр. свиня)
6. Румен Иванов - единична - 1 бр. свинско
7. Стефан Серафимов - тройна - 3 бр. месно (2 бр. пиле и 1 бр. свиня)
8. Стефан Генчев - бунгало 4
9. Емил Панов - бунгало 5
10. Цвятко Динков- единична -1 бр. пиле
11. Бисер Борисов - двойна стая, 2 бр. свинско менюта.
Сметката, по която може да превеждате суми, е:
BG37RZBB91551097108885 в Райфайзенбанк (България) ЕАД с титуляр Горица Българанова.
Моля, изписвайте ясно в основанието за чия резервация е преводът (името на наредителя не ми е достатъчно, ако е различно от името на човека, за когото се плаща).
В зелено - платилите.
Най-късно до утре вечер очаквам последни записвания.
Децата до 6 г. спят безплатно.
Децата на възраст от 6 до 12г. спят срещу 10 лв.
Храната за децата - свободна консумация.
1. Цвятко Динков (fnt)- 2бр.
А нешууу,тренировка преди тва?
Ранобудниче
28-09-2014, 16:58
Токича обеща тия дни :)
Хайде, дайте по същество.
2.Александър Алексиев (leeroy1) - 1бр.(за сега еветуално може и +1) :)
Bobiuzunov
28-09-2014, 18:10
Идвам и аз с половинката,тоест 2-ма :eat:
Борис Узунов(Bobiuzunov)
2.Александър Алексиев (leeroy1) - 1бр.(за сега еветуално може и +1)
3.Борис Узунов(Bobiuzunov)- 2-ма
Токи4а
ща събера ощи една ...БригадЪ:paddle: ......малка:metal:
Ранобудниче
29-09-2014, 19:49
Дотук - добре.
Давайте нататък:
2.Александър Алексиев (leeroy1) - 1бр.(за сега еветуално може и +1)
3.Борис Узунов(Bobiuzunov)- 2-ма
+ скромна бригада от Токича, чиито уточнения очаквам.
DiStefano
29-09-2014, 22:43
Токи4а
ща събера ощи една ...БригадЪ:paddle: ......малка:metal:
кооо речиии ... тиняк !!!
азз суфиянци ги каних пет пъти поне у Пазарджик ама никой нема топки за тва .. и сега пак ше са по тъч линията на региона .. :tooth:
иначе бригадата е на линия .. мое и некое афтърпарти да направим в града .. това ако разбира се има оцелели ..
Alfa User
29-09-2014, 23:15
Записвам се и аз, по офертата са самостоятелно спящите, макар че не се знае дали се знае. Т.е. :
2. Александър Алексиев (leeroy1) - 1бр.(за сега еветуално може и +1)
3. Борис Узунов(Bobiuzunov)- 2-ма
4. Алекс (Alfa User) - сам - със заявка за афтър-партито с Пазарджишката група, че с тях имаме традиции от години!
Групата, събрала се на Александър Невски, реши да си направим Алфа Коледно парти на 13-14 декември 2014 в Аква-парк Варвара (http://www.aquapark-varvara.com) (до Пазарджик).
Договорихме цена за нощувка, закуска, празнична вечеря и такса бушон в общ размер на 50 лв/човек.
За желаещите да спят самостоятелно тази сума е 60лв.
Менютата ще прочетете в някой от идните дни, както и сметката, по която ще събираме сумите на записалите се.
Записваме се в тази тема по познатия от темите за феста начин.
Добра идея...по всяка вероятност съм с вас....:rosso_spider:
---------- Post added at 21:22 ---------- Previous post was at 21:20 ----------
нека младдите да тренират...оти след първите няколко дръпки, започват да прекъсват:)))
---------- Post added at 21:26 ---------- Previous post was at 21:22 ----------
кооо речиии ... тиняк !!!
азз суфиянци ги каних пет пъти поне у Пазарджик ама никой нема топки за тва .. и сега пак ше са по тъч линията на региона .. :tooth:
иначе бригадата е на линия .. мое и некое афтърпарти да направим в града .. това ако разбира се има оцелели ..
А...за тиняците само добро:))....топките са им... шампионска лига...
http://www.dailymotion.com/video/x1f9yb_accept-balls-to-the-wall_music
Lei-chery
01-10-2014, 08:34
4. Алекс (Alfa User) - сам - със заявка за афтър-партито с Пазарджишката група, че с тях имаме традиции от години!
5. Цветелина Александрова (Lei-chery)- 2-ма.
DiStefano
01-10-2014, 20:29
6. Стефан Стефанов (DiStefano) и Тодор Пашов (t0ki4a) - може и 2 легла може и спалня .. :biggrin: .. нема да му се размине
п.п. Аз само да питам Румбата ше идва ли ?! щото ако не идва - проблем !!! - там храната е отврат .. да не гововим, че ше сме и извън сезона .. та .. не е лошо Румбата да присъства
Ранобудниче
01-10-2014, 21:39
Стеф, моите впечатления за храната се разминават драстично с твоите - няколко пъти съм се хранила там и винаги ми е било страшно вкусно.
П.П. Днес преведох капарото, така че.. Ръкавицата е хвърлена :)
Очаквам да ми пратят менютата.
Ивайло Атанасов
Двама души, ако и мине на половинката от предишното парти!:smackbum:
Супер идея!!!
Това място е супер. По два пъти годишно съм там. Храната е супер. Въобще много ми харесва. Водата в басейните е топличка и всеки пък като съм там има среднощно къпане и пиенето отстрани на басейна. Плуваш, спираш, казваш наздраве и продължаваш...... Хахаха
6. Стефан Стефанов (DiStefano) и Тодор Пашов (t0ki4a) - може и 2 легла може и спалня .. .. нема да му се размине
7. Цветослава Иванова - 2-ма човека, дано не ни мине котка път.
Veronica
05-10-2014, 18:24
Е как не вЪ 'йа срам 'начи, една дата не уцелихте!:dark2: Няма да съм в БГ тогава.
Пожелавам ви приятно изкарване на всички, мястото е супер :)
PS: А след-Коледно парти???? :crazy:
Е как не вЪ 'йа срам 'начи, една дата не уцелихте!:dark2: Няма да съм в БГ тогава.
Пожелавам ви приятно изкарване на всички, мястото е супер :)
PS: А след-Коледно парти???? :crazy:
ми пред Новогодишно :choice:
Lei-chery
13-10-2014, 17:02
Стеф, моите впечатления за храната се разминават драстично с твоите - няколко пъти съм се хранила там и винаги ми е било страшно вкусно.
П.П. Днес преведох капарото, така че.. Ръкавицата е хвърлена :)
Очаквам да ми пратят менютата.
И квооооо....кога...как...?
Ранобудниче
15-10-2014, 17:53
И квооооо....кога...как...?
Съжалявам. Някои неразбории, в т.ч. - здравословни, ме забавиха, но вече съм почти в кондиция и скоро ще има инфо за манджата :)
Lei-chery
16-10-2014, 21:27
Съжалявам. Някои неразбории, в т.ч. - здравословни, ме забавиха, но вече съм почти в кондиция и скоро ще има инфо за манджата :)
Ааа...ок.
Чакаме кротко тогава....
Супер идея!!!
Това място е супер. По два пъти годишно съм там. Храната е супер. Въобще много ми харесва. Водата в басейните е топличка и всеки пък като съм там има среднощно къпане и пиенето отстрани на басейна. Плуваш, спираш, казваш наздраве и продължаваш...... Хахаха
6. Стефан Стефанов (DiStefano) и Тодор Пашов (t0ki4a) - може и 2 легла може и спалня .. .. нема да му се размине
7. Цветослава Иванова - 2-ма човека, дано не ни мине котка път.
Внимавай, че една дама ми обещаваше басейн, ама само осран прозорец получих!
Lei-chery
28-10-2014, 10:54
Колеги, време е да си изберем и какво ще хапваме.
Предоставям ви менютата и очаквам по добре познатия ред да ги изберете и запишете.
Моля записвайки се пояснявайте колко броя и с какво основно ястие да бъде.
Обърнете внимание, че можете да си изберете и закуска, която също следва да запишете.
Вечеря
Меню №1 - за месоядните:
1.Шопска салата
2.Основно ястие (пилешка или свинска пържола)
гарнитура
3.Десерт( палачинка или крем карамел)
Меню № 2 - за вегетарианци:
1.Шопска или мешана салата
2.Основно ястие ( чушка бюрек, миш маш, кашкавал пане и омлет по избор).
3. Десерт (палачинка или крем карамел)
Към всяко избрано меню са включени:
- Алкохол - 0.50 гр.
- Безалкохолно - 1 бр.
Закуска за ранобудните:
1.Супа
2.Мекици
3.Пържени филии
4.Принцеси
5.Сандвичи
(по избор)
Кафе , чай , мляко (по избор)
DiStefano
28-10-2014, 20:58
1. Стефан Стефанов (DiStefano) и Тодор Пашов (t0ki4) :
- меню 1 за двамата - общо 8 броя (може и без десерт)
- алкохолът там колкото се полага (ние ше си носим дамаджаните) .. бензинохолното може и без него
Lei-chery
29-10-2014, 22:26
2. Цветелина Александрова -вечеря-Меню 1(пилешко)-2бр.;закуска -пържени филийки - 2бр.
old alfist
29-10-2014, 23:03
Мисля, че трябва да се избере една голяма червена Алфа за Дядо Коледа и наколко малки бели Алфички, покрай нея, за Снежанки.
Bobiuzunov
30-10-2014, 20:10
2. Цветелина Александрова -вечеря-Меню 1(пилешко)-2бр.;закуска -пържени филийки - 2бр.
3.Моя милост и половинката ми ще заложим на Меню номер 1.
old alfist
31-10-2014, 00:38
Бих дошъл, но без никакви уговорки за менюта и някакви спанета - ще спя с който ми се падне на късмет, но предпочитам жени.
Ранобудниче
31-10-2014, 09:22
Бих дошъл, но без никакви уговорки за менюта и някакви спанета - ще спя с който ми се падне на късмет, но предпочитам жени.
Не става така, младежо.
Хората ме питат колко стаи са ни нужни.
Не ми разбивай организацията - ще те шамаря.
Alfa User
31-10-2014, 21:09
Аз потвърждавам участие - самостоятелна стая, меню за хищници (демек Nr.1), без закуска!
Моля да коригирате записа ми с актуалните данни!
Я мое доем, мое не доем, мое доем сам, мое доем не сам.
Я моем ядем, амо моем и не ядем, ама ако доем, че пием. :)
бройте ме в дълбоки резерви. :)
old alfist
01-11-2014, 22:36
Я мое доем, мое не доем, мое доем сам, мое доем не сам.
Я моем ядем, амо моем и не ядем, ама ако доем, че пием. :)
бройте ме в дълбоки резерви. :)
Като те гледам колко си неориентиран и се успокоявам.
Като те гледам колко си неориентиран и се успокоявам.
Грешиш Олди, крайно ориентиран съм, но не за Коледно Алфа парти. :plane:
Ако мога ще отида. :)
old alfist
03-11-2014, 15:26
Ако прецените, че няма много желаещи, опитайте да смените мястото - да речем, някъде в Троянски Балкан, че е по-централно.
RUNNING WILD
03-11-2014, 20:20
живот и здраве аз също мисля да присъствам
Румен Иванов -самостоятелна стая
вечеря-меню 1 свинска пържола
закуска?не знам за мене е различно понятие закуска на място по скоро ще се реши,тегли ме към принцеските де,може да метна некоя "тавичка" за през деня да подложиме нещо ако се събереме да не ни свират цигулките щото вечеря ми звучи отблъскващо далече в дневният ред,имаше план да има лятна сбирка там жалко че не стана,наблизо минава Чепинска река ще имам занимавка ако ми доскучае,един въпрос има ли басейн и минерална вода някой знае ли?не мисля да плувам нито разчитам да пускам рибки в басейна просто някой ако знае с какво точно разполагаме като уют,маси на вънка на открита площ примерно беседка и тн?да не ни затворят 24 часа на една дълга маса ми е мисълта.
живот и здраве аз също мисля да присъствам
Румен Иванов -самостоятелна стая
вечеря-меню 1 свинска пържола
закуска?не знам за мене е различно понятие закуска на място по скоро ще се реши,тегли ме към принцеските де,може да метна некоя "тавичка" за през деня да подложиме нещо ако се събереме да не ни свират цигулките щото вечеря ми звучи отблъскващо далече в дневният ред,имаше план да има лятна сбирка там жалко че не стана,наблизо минава Чепинска река ще имам занимавка ако ми доскучае,един въпрос има ли басейн и минерална вода някой знае ли?не мисля да плувам нито разчитам да пускам рибки в басейна просто някой ако знае с какво точно разполагаме като уют,маси на вънка на открита площ примерно беседка и тн?да не ни затворят 24 часа на една дълга маса ми е мисълта.
:D е ся ще е страшну :D
Ранобудниче
04-11-2014, 21:14
:D е ся ще е страшну :D
Баш.
Тоя пост изличи всичките ми колебания.
Пък и днес си поканих яка компания... Само чакам потвърждение.
RUNNING WILD
04-11-2014, 23:50
няма да е страшно изобщо,просто ще хапнеме повечко и после се похилиме повечко това е,правя го от дете жив съм,искам някой да пита за десертите крем карамела като го бутна с лъжичката да мърда да се тресе като женска гръд абе нали знаете като прасенца в чувалче,до сега Брацигово ме учудиха с кухнята си предоволно от всякъде,айде стига за днес баварски шегички ще чакаме датата.
няма да е страшно изобщо,просто ще хапнеме повечко и после се похилиме повечко това е,правя го от дете жив съм,искам някой да пита за десертите крем карамела като го бутна с лъжичката да мърда да се тресе като женска гръд абе нали знаете като прасенца в чувалче,до сега Брацигово ме учудиха с кухнята си предоволно от всякъде,айде стига за днес баварски шегички ще чакаме датата.
ще съм близо до теб:cheers:
old alfist
06-11-2014, 00:02
Трябва да ви запазят и компаньонки, че като ви гледам, ще вземете да си посегнете един на друг, и ще опорочите честта на Алфа Ромео.
RUNNING WILD
06-11-2014, 17:47
ще съм близо до теб:cheers:
нема грижи,2 неща са сигурни около мене никой нема си легне гладен а около тебе жаден играли сме го това тествано е.
Моля да запишете и serаfm - Стефан Серафимов - 3-ма с ядене :-)... така де... и с пиене...
Аз вече не пия!
http://doodoo.ru/smiles/anim/big02.gif (http://doodoo.ru/smiles/anim/index.htm)
Аз вече не пия!
Ъхъ,знам....:devil:
RUNNING WILD
09-11-2014, 00:27
леле Мордохи какво ще правиме бе нема кой да вдига наздравици ти не пиеш аз цигарите пак спрях ще ни отлъчат на малки групички според потребностите,простотията и лакардиите не си ги спрял поне нали?аз не съм от мене все си бликат,споко си земеме един вестник 3 та възраст си седнеме некъде кротко и си четеме на глас или па си ходиме на Чепинска река.
Трябва да ви запазят и компаньонки, че като ви гледам, ще вземете да си посегнете един на друг, и ще опорочите честта на Алфа Ромео.
здрастиии ....... Алфъ :D
old alfist
11-11-2014, 01:22
здрастиии ....... Алфъ :D
Какви са тези Алфа Партите - гледам, че и някакво друго се е заформило.
Явно много Алфи и алфисти има вече в тази наша малка България, та се налага и друго да има, или разцеплението и навлязло и тук, както навсякъде у нас.
Ранобудниче
11-11-2014, 21:11
Ще ви помоля да карате по същество.
Темата събра твърде много спам и реве за бърсалка.
old alfist
11-11-2014, 23:46
Ако прецениш, че няма масовост, по-добре, я изряскай тази тема, макар, че твоето субективно мнение не е меродавно.
Ранобудниче
12-11-2014, 05:30
Ако прецениш, че няма масовост, по-добре, я изряскай тази тема, макар, че твоето субективно мнение не е меродавно.
Младежо, според субективния ми критерий, правим списъци на това кой къде ще спи и кой какво ще яде, но не и кой на кого ще посяга, така че - субективно моля да се придържате към темата, за да не се налага да трия онази част от нея, касаеща въпроси извън списъците :)
В противен случай, поемаш ангажимент да дойдеш и като ръководител движение да ни наредиш: ти с тая, ти с оня, Тошко със Срефчо и пр. ;)
RUNNING WILD
12-11-2014, 08:36
аз се въздържам от много време да чета 3 ма човека от форума блокирал съм ги не ги чета като вляза,просто са ми безразлични като форумци и в каквато и да е светлина не че нямам чувство за хумор и не ми понасят за мене са друга порода пияници скучни и безполезни тролове,Ранобудниче не ти ли се струва че някой отчаяно драпа и за минута внимание по всяка една тема дори и нощтно време,аз пък ако някой от тях дойде на сбирка няма да седя до него да си седи сам да си яде и пие какво си донесе и да си отвори лап топа си чати в форума,като не го устроива нищо да си го направи сам,не ти ли идва в повече в прав текст да се занимаваш с малоумни полуидиоти дето не са дошли на една сбирка и са тотално нежелани тролове,с менторски тон някой се загрижил дали някой ще получи плътски удоволствия и чака да му се дават напътствия от колеги и родители,не е тема за лигавене и толерантност няма,да си направи тема за нова година и да си пише в нея и да си кани кой с кого ще спи и какво ще яде ако иска и фафли Кайлъка да яде печени на барбекю все тая ми е ако иска си сложи и белите бъбречета на скарата негов проблем,форумни Сашо диковци селски зевзеци последна инстанция на форума да дават напътствия на 30 човека кое как айде нема нужда,и както казват по северозапада -маре койо не а мал да мре.
Alfa User
12-11-2014, 19:02
Румба, за съжаление това е новата реалност не само у форума ...
Аз лично се надявам сбирката да стане супер - манджата от Румен, снимките от мене, доброто настроение и страхотната атмосфера - от всички!!!
Аре наздраве, и до скоро - че то както си говорим, ей-ся ша доде деня :)
DiStefano
12-11-2014, 20:59
А какво става с мангизите ? Аванси .. нещо .. !? Кога ..
old alfist
12-11-2014, 22:56
Младежо, според субективния ми критерий, правим списъци на това кой къде ще спи и кой какво ще яде, но не и кой на кого ще посяга, така че - субективно моля да се придържате към темата, за да не се налага да трия онази част от нея, касаеща въпроси извън списъците :)
В противен случай, поемаш ангажимент да дойдеш и като ръководител движение да ни наредиш: ти с тая, ти с оня, Тошко със Срефчо и пр. ;)
Би могло да ме ядосаш, предизвиквайки идването ми на партито и раздаването на справедливост, но съм на Рожден Ден в този ден, с участието на една, не много известна, но добра рок-банда TORNADO - Izguben (http://www.youtube.com/watch?v=lVukCUhjxWw&list=RDOHVcjO9hLfQ&index=2)
RUNNING WILD
12-11-2014, 23:00
Румба, за съжаление това е новата реалност не само у форума ...
Аз лично се надявам сбирката да стане супер - манджата от Румен, снимките от мене, доброто настроение и страхотната атмосфера - от всички!!!
Аре наздраве, и до скоро - че то както си говорим, ей-ся ша доде деня :)
нас новата реалност няма да ни стигне в пълна безопасност сме бъди сигурен,1 месец е,и трябва наистина да има 2 сбирки в годината или поне 2 повода за сбирка,а мястото като дестинация е супер просто.
Ранобудниче
14-11-2014, 19:02
Дописвам и тайфата, за която споменах:
ПрУфесор Стефан и компания - 2 бунгала с номер 4 и 5.
За себе си записвам двойна стая.
Довечера или утре ще коригирам списъка с нощувките и ще актуализирам първи пост.
BG37RZBB91551097108885 в Райфайзенбанк (България) ЕАД с титуляр Горица Българанова.
Моля, изписвайте ясно в основанието за чия резервация е преводът (името на наредителя не ми е достатъчно, ако е различно от името на човека, за когото се плаща).
За хората, които чакат информация за сумата, която следва да се заплати за присъстващо дете, ще кача инфо веднага щом го получа.
Крайният срок, до който следва да подам брой стаи, е вторник - 18 ноември 2014г., поради което моля за вашата активност. След тази дата ще ми е много трудно да резервирам повече от стая-две допълнително.
До 18-ти ще съм на ясно,много бих искал да дойда:roll:
Официално - пропускам ...
абе ще влезети у ритъм :-D
Ранобудниче
14-11-2014, 20:21
До 18-ти ще съм на ясно,много бих искал да дойда:roll:
Ще се радвам :)
Очертава се яка група : )))
---------- Post added at 20:21 ---------- Previous post was at 20:20 ----------
Официално - пропускам ...
Официално те порицавам ;)
Официално те порицавам ;)
Не ме дърпай за езика ... :grandpa:
RUNNING WILD
14-11-2014, 22:36
на място можеме ли да дадеме кеш да не е по банков път по лесно ми е,всичко ли плащаме спане вечеря закуска или само капаро превеждаме за стаите то и аз не знам бунгала ли са?звучи много кънтри ако са бунгала супер ще се гониме покрай тях и ще си тропаме с камъчета по прозорците и си ходим на гости ,искам едно самостоятелно дебело бунгало като на хобита в Властелина с кръгла дупка вход да ми побере дискотечното тяло да се разлея вътре и да чувам щурците как чуруликат на вън както ми свири духалката на парното на алфата като увелича въздуха да духа.
Официално,навлеци в последният момент приемат ли се?
Демек,имал де да се настанят?
Щот аз не съм наясно с нищо,колко и дали ще дойда.
Ранобудниче
14-11-2014, 22:54
Ще направя каквото мога по всичките ви въпроси.
10U...вери муч,за пореден път.:)
RUNNING WILD
14-11-2014, 23:46
Кака да не забравиш за хобитското бунгало и пънчета да има за столчета,оооо май прешъс....ние хубаво се лиготиме ама човека дето ще ни настанява ако чете се намръщи много зловещо и се замисли как ли изглеждаме на живо и дали да не отвори халето за животинки да ни настани като превантивна мярка.
Ранобудниче
14-11-2014, 23:49
Кака да не забравиш за хобитското бунгало и пънчета да има за столчета,оооо май прешъс....ние хубаво се лиготиме ама човека дето ще ни настанява ако чете се намръщи много зловещо и се замисли как ли изглеждаме на живо и дали да не отвори халето за животинки да ни настани като превантивна мярка.
Душе, не се кахъри. Спешъли фор ю ще поръчам усилено бунгало с усилен креват : )))
И трикрако столче.
RUNNING WILD
15-11-2014, 00:49
остана само един проблем,докато карам от София до Варвара ще огладнея поне 2 пъти,ако може и някой да ме храни докато карам по пътя да го уредиш и това...а и да кмета да ни посрещтне с питка и сол както си му е редът все пак такива скъпоценни гости ще му облагородят поне за ден територията,трикракото столче е измислено заради наклоните и неравностите и е най голяма упора но като цяло в наши дни е отживелица но щом държиш да ме зарадваш трогнат съм.
old alfist
15-11-2014, 02:05
Дописвам и тайфата, за която споменах:
ПрУфесор Стефан и компания - 2 бунгала с номер 4 и 5.
За себе си записвам двойна стая.
Довечера или утре ще коригирам списъка с нощувките и ще актуализирам първи пост.
За хората, които чакат информация за сумата, която следва да се заплати за присъстващо дете, ще кача инфо веднага щом го получа.
Крайният срок, до който следва да подам брой стаи, е вторник - 18 ноември 2014г., поради което моля за вашата активност. След тази дата ще ми е много трудно да резервирам повече от стая-две допълнително.
Макар, че не е задължителен атрибут, но можеше да дадеш и Swift - кода - RZBBBGSF
DiStefano
15-11-2014, 16:19
Официално,навлеци в последният момент приемат ли се?
Демек,имал де да се настанят?
Щот аз не съм наясно с нищо,колко и дали ще дойда.
ше спиш м/у нас с тУкичленцето ...
споко .. той като е "заредил" нема да те напраи жена :D
old alfist
15-11-2014, 16:45
Усещам, ча на тази сбирка, ще се съберат предимно сексуалисти.
Ранобудниче
15-11-2014, 17:02
Усещам, ча на тази сбирка, ще се съберат предимно сексуалисти.
За предпочитане е пред сбирка на воайори.
Но не разбрах защо "предимно".
old alfist
15-11-2014, 17:12
Може и да и се прошмули в навалицата, някой нормален.
Тооппппъъъъ,он оди из турски ресторанти.:gayfight:
dimitar_vd62
15-11-2014, 17:15
Няква дискриминация надушвам, като заклет воайор бих желал да ми осигурите безплатна уеб камера.:lupe:
Ранобудниче
15-11-2014, 21:04
Няква дискриминация надушвам, като заклет воайор бих желал да ми осигурите безплатна уеб камера.:lupe:
Ела си я монтирай.
Ела си я монтирай.
Ако Митака монтира камерата аз осигурявам броадкастинка а в последствие авторските права и лицензите :handshake:
За най-дейните ще осигурим и някакъв награден фонт който няма да е изпускане :book:
Ранобудниче
15-11-2014, 21:28
Ако Митака монтира камерата аз осигурявам броадкастинка а в последствие авторските права и лицензите :handshake:
За най-дейните ще осигурим и някакъв награден фонт който няма да е изпускане :book:
Значи няма да участвам.. Наградата, която си имам, ми стига :spoko:
Куриозите на ежедневието понякога са неочаквано приятни ;)
Тооппппъъъъ,он оди из турски ресторанти.:gayfight:
Юбря ... тука Алфа парти се очертава ... не е Мини Купър парти ;)
---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:29 ----------
Значи няма да участвам.. Наградата, която си имам, ми стига :spoko:
Куриозите на ежедневието понякога са неочаквано приятни ;)
Ок де Ок
За тебе безплатно копие ;)
Ранобудниче
15-11-2014, 21:37
Ок де Ок
О, не... за мен само оригинали, моля ;)
О, не... за мен само оригинали, моля ;)
:spoko:
Ок де Ок
Ко туй Алфъ моо?
Виж mini-jupe знам кво е.:flamingdevil:
Ко туй Алфъ моо?
Виж mini-jupe знам кво е.:flamingdevil:
Унуйту де гу караши едно време онаа с mini-jupe и големите "очи" - или казано по друг начин пациентката на Д-р Емилова по антицелулитна и диетологична програма :hehe:
RUNNING WILD
15-11-2014, 22:43
ей я не знам ама къ а пошло се сбереме сите пустиняци тоа се довлече оня се довлече,няма воайорство и камери си спретнеме MILF на северозапада може да поканиме и Краси Радков да се потресе,хубаво че сме по-разчупени така като хора,аз лично ще донеса един кадаиф държа да го опитате един в смисъл 2-3 тави,ако не ни хареса може да си правиме перуки от кадаифа като косица,все пак аз съм готвач и имам право да се забавлявам,за пиене не ми носете нищо ще седна до Токича стига ми като правиш здрасти с него ти прелива промили.
Ранобудниче
15-11-2014, 22:47
ей я не знам ама къ а пошло се сбереме сите пустиняци тоа се довлече оня се довлече,няма воайорство и камери си спретнеме MILF на северозапада може да поканиме и Краси Радков да се потресе,хубаво че сме по-разчупени така като хора,аз лично ще донеса един кадаиф държа да го опитате един в смисъл 2-3 тави,ако не ни хареса може да си правиме перуки от кадаифа като косица,все пак аз съм готвач и имам право да се забавлявам,за пиене не ми носете нищо ще седна до Токича стига ми като правиш здрасти с него ти прелива промили.
Ръни, къф кадаиф, кФи пет лева, бе човек.. 2-3 тави.. Леле мале :)
Баклава, тулумби, едно-друго? ;)
RUNNING WILD
16-11-2014, 11:23
толумби да баклава не поне за сега,не бе че съм спрял цигарите а и е зима да има калории нещо сладичко под ръка,кадаифа ми е в багажника турски е сериозно.
DiStefano
16-11-2014, 15:04
На мен пък ми се е приял тиквеник ! .. Тикви бол .. ма нема кой да го сглоби.
На мен пък ми се е приял тиквеник ! .. Тикви бол .. ма нема кой да го сглоби.
а тупаник ни ли ти са яде
Баси и аз още съм в неведение дъл ще мога да присъствам, макар че не ми се изпуска. Опитах се да навия комсомола, ама нъцки. Но ако евентуално успея да се освободя, предвиждам вариант "Б" - пребиваване на купона и прибиране у Софето... :idea2:
Alfa User
17-11-2014, 00:33
Те го па и тоа ... се едно некой ш'та пусне да се прибереш след купона?!? Ари мола ти са, дръж са сириознУ :drunk:
dimitar_vd62
17-11-2014, 01:22
Баси и аз още съм в неведение дъл ще мога да присъствам, макар че не ми се изпуска. Опитах се да навия комсомола, ама нъцки. Но ако евентуално успея да се освободя, предвиждам вариант "Б" - пребиваване на купона и прибиране у Софето... :idea2:
Ма там ше има некой цела вечер на лимонада да те прибере ли.
Те го па и тоа ... се едно некой ш'та пусне да се прибереш след купона?!? Ари мола ти са, дръж са сириознУ :drunk:
па то ако се заформи добър купон и до сутринта ще отиде... :)
Ма там ше има некой цела вечер на лимонада да те прибере ли.
ми дет се вика и алфата е широчка ... :D
dimitar_vd62
17-11-2014, 18:06
Бе широка,широка, колко да е широка...не става за мандръцане със скубанье под мишниците.
Преведох сумата за 3-ма, и т.к. не бях уточнил - три месни менюта (№ 1).
old alfist
17-11-2014, 21:07
Групата на сексуалистите, нараства неимоверно - добре би било да са хетеросексуални, за да не се разваля обстановката, с педераски номера.
Групата на сексуалистите, нараства неимоверно - добре би било да са хетеросексуални, за да не се разваля обстановката, с педераски номера.
Значи трябва да се пиша...:innocent:
Олди хетеросексуалните сме понякога баси педерасите.
---------- Post added at 23:32 ---------- Previous post was at 23:32 ----------
Бе широка,широка, колко да е широка...не става за мандръцане със скубанье под мишниците.
Тоъ пъъъ....Дърт Гъзар мъ требе учиш.
Alfa User
18-11-2014, 00:24
Аз имам да питам две неща :
1 - ще е проблем ли да преведа парите малко по-късно - например след 21-ви?
и по-важното 2-ро - някой обърна ли внимание, че 13-ти Декември е РАБОТЕН ДЕН??? (заради 26-ти)
Аз имам да питам две неща :
1 - ще е проблем ли да преведа парите малко по-късно - например след 21-ви?
и по-важното 2-ро - някой обърна ли внимание, че 13-ти Декември е РАБОТЕН ДЕН??? (заради 26-ти)
аку нещу пречи на купоня !!
я напускам раута:bg:
Алекс ми го взе от устата!
На мен не ми пречи, но да видим останалите!
DiStefano
20-11-2014, 19:56
Алекс ми го взе от устата!
На мен не ми пречи, но да видим останалите!
тоооъъ па ... ти нема ли да одиш на северозападналата бе ? :D
Вегитарианско меню и сокчета от пресни плодове ще има ли?
Alfa User
20-11-2014, 23:15
Мммм, тва е анти-парти бре ... нема да разваляш дисциплината!
Представи си само Токича да се завърти окол' тебе докат' смучеш пресно плодово сокче ... малииииииии ... изгорел си!!!
Мммм, тва е анти-парти бре ... нема да разваляш дисциплината!
Представи си само Токича да се завърти окол' тебе докат' смучеш пресно плодово сокче ... малииииииии ... изгорел си!!!
Ми....тогава да има и водица да се гася.:-P
Alfa User
20-11-2014, 23:30
Вода ще ти взема аз - поемам ангажимента! :drunk:
Ние хубаво се бъзикаме, но някакво инфо по въпроса с работната събота откъм организатори ще има ли ?
спаси ма:-P
Ние хубаво се бъзикаме, но някакво инфо по въпроса с работната събота откъм организатори ще има ли ?
Аййй,шъ домъкнеш некоя войскарска водоноска значи.:))))
---------- Post added at 23:35 ---------- Previous post was at 23:35 ----------
спаси ма:-P
Ти си неспасяем!:pp:
Alfa User
20-11-2014, 23:56
Аййй,шъ домъкнеш некоя войскарска водоноска значи.:))))
Военна водоноска няма да е, че всите са веке пробити кат държавата ни, ма имам колега от Девин :drinking:
old alfist
22-11-2014, 18:22
Доколкото разбирам, ще се събирате да пиете вода.
Пиенето на вода не е чак толкова полезно, според съвременната медицина : http://www.youtube.com/watch?v=SoApdz_n_zU
Доколкото разбирам, ще се събирате да пиете вода.
Пиенето на вода не е чак толкова полезно, според съвременната медицина : http://www.youtube.com/watch?v=SoApdz_n_zU
За зеления и черния чай кво казват?
old alfist
22-11-2014, 19:00
За зеления и черния чай кво казват?
Щом задаваш този въпрос, може би знаеш отговора.
Може би,а дано...;)
[QUOTE=DiStefano;1377076]тоооъъ па ... ти нема ли да одиш на северозападналата бе ? :D[/QUOTEЪ
Ъъъъъъ!?:screwy:
RUNNING WILD
22-11-2014, 21:49
не се шашкайте,и в 6 да свършите работа в 7 сте там,време има за всичко,може и шефа да ви пусне по-рано,аз се пусна сам себе си още сутринта,верно деня е къс ама часовете са същтите,ако е лято щеше да е още жега следобяда,щом нямаме някаква подготовка специална има време,кой когато дойде.
не се шашкайте,и в 6 да свършите работа в 7 сте там,време има за всичко,може и шефа да ви пусне по-рано,аз се пусна сам себе си още сутринта,верно деня е къс ама часовете са същтите,ако е лято щеше да е още жега следобяда,щом нямаме някаква подготовка специална има време,кой когато дойде.
:pimp:
ощи въпроси
---------- Post added at 21:47 ---------- Previous post was at 21:47 ----------
:gay[1]:
---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:47 ----------
Може би,а дано...;)
оу:cheers:
Ранобудниче
24-11-2014, 15:40
1. Цвятко Динков (fnt) - спалня -
2. Александър Алексиев (leeroy1) - единична (с опция за двойна) -
3. Борис Узунов(Bobiuzunov) - двойна - 2 бр. месно (пиле/свиня?)
4. Алекс (Alfa User) - единична - 1 бр. месно (пиле)
5. Цветелина Александрова (Lei-chery) - спалня -
6. Стефан Стефанов (DiStefano) и Тодор Пашов (t0ki4a) - двойна - 2 бр. свинско
7. Ивайло Атанасов - двойна - 2 бр. месно (1 бр. пиле и 1 бр. свиня)
8. Цветослава Иванова - спалня -
9. Румен Иванов - единична - 1 бр. свинско
10. Стефан Серафимов - тройна - 3 бр. месно (2 бр. пиле и 1 бр. свиня)
11. Горица Българанова - спалня - 1 бр. пиле и 1 бр. безмесно с кашкавал пане
12. Стефан Генчев - бунгало 4
13. Емил Панов - бунгало 5
14. Бобби?
Моля за потвърждение и съответните уточнения (меню, вид месо и пр.)
@ Алекс, не мога да отменя въпросната работна събота, но мога да карам бързо (след работа), въпреки че поначало възнамерявам него ден да съм в отпуск :)
Мястото не е на повече от час път от всички точки, от които има записали се.. Ще сколасаме някак.
Alfa User
24-11-2014, 19:29
Потвърждавам :
- самостоятелна стая (единична)
- вечеря за месоядни ... ако има шанс за избор - пиле
Извинявам се предварително, но причини ще мога да направя банковия превод чак в петък.
Само да потвърдя сумата - за моя случай (самостоятелна стая с вечеря и "бушон") - 60лв, нали така?
П.П. Иначе за сколасването - няма как да не сколасаме, щом има желание. Пък и имам да наваксвам заради Италфеста :)
Ранобудниче
24-11-2014, 20:42
Потвърждавам :
- самостоятелна стая (единична)
- вечеря за месоядни ... ако има шанс за избор - пиле
Извинявам се предварително, но причини ще мога да направя банковия превод чак в петък.
Само да потвърдя сумата - за моя случай (самостоятелна стая с вечеря и "бушон") - 60лв, нали така?
П.П. Иначе за сколасването - няма как да не сколасаме, щом има желание. Пък и имам да наваксвам заради Италфеста :)
Потвърждавам - 60.
Щом искаш пиленце - ще го имаш :)
Колкото до превода, може да се помотвате докъм 9-10 дек. Заявката беше съществена.
За мене, ако може двойна, а не спалня, защото малката ще ме рита цяла вечер в ребрата. После ще се чудя дали съм се бил напил? За вечеря свинско и кокоше.
И от сега питам, за да няма пак извинения!
Ще има ли басейн с вода вътре????
Да знам дали да се епилирам!
Стефан Серафимов - 2 пъти пилешко и 1 път свинско - ако може да се избира. Ако не - 3 пъти пилешко.
Ранобудниче
24-11-2014, 21:10
За мене, ако може двойна, а не спалня, защото малката ще ме рита цяла вечер в ребрата. После ще се чудя дали съм се бил напил? За вечеря свинско и кокоше.
И от сега питам, за да няма пак извинения!
Ще има ли басейн с вода вътре????
Да знам дали да се епилирам!
Морди, на последния 6 дек., който празнувах там, имаше, но за предстоящия 13-ти не смея да се закълна. Мога да положа усилия да ти намеря 2 пТиченца, обаче.. Да ти ги турна на перваза.
1. Цвятко Динков (fnt) - спалня -
14. Бобби?
15. marian?
Моля за потвърждение и съответните уточнения (меню, вид месо и пр.)
@ Алекс, не мога да отменя въпросната работна събота, но мога да карам бързо (след работа), въпреки че поначало възнамерявам него ден да съм в отпуск :)
Мястото не е на повече от час път от всички точки, от които има записали се.. Ще сколасаме някак.
За съжаление,не можах да се сменя от работа и отпадам.
Пожелавам Ви,страхотно изкарване,и много положителни емоции!
Ранобудниче
24-11-2014, 21:20
За съжаление,не можах да се сменя от работа и отпадам.
Пожелавам Ви,страхотно изкарване,и много положителни емоции!
Благодаря :)
За следващия път да успееш :)
old alfist
25-11-2014, 02:31
Пускам ви нещо подгряващо за партито :
Whitesnake - Too Many Tears (http://www.youtube.com/watch?v=4yNMM11VpxY)
Ранобудниче
25-11-2014, 13:06
Пускам ви нещо подгряващо за партито :
Whitesnake - Too Many Tears (http://www.youtube.com/watch?v=4yNMM11VpxY)
Аз мисля да не рИвем там.
Или поне не със сълзи (с гърлА може).
Аз също отпадъм, въпреки че до последно е надявах.
Поради сериозни лични причини.
Сигурна съм, че ще си изкарате хубаво
Гори, ако имаш нужда от помощ, насреща съм
Ааааа повлякох крак май
А КаКа ?
old alfist
25-11-2014, 19:53
Аз мисля да не рИвем там.
Или поне не със сълзи (с гърлА може).
Всичко е възможно в едно парти : кръв, пот и сълзи.
Увеличаваме оборотите : DEF LEPPARD - "Pour Some Sugar On Me" (http://www.youtube.com/watch?v=0UIB9Y4OFPs)
Олди стига с тия музикални вкаменелости бре....
Всичко е възможно в едно парти : кръв, пот и сълзи.
Аре сега тинейджърски купони ... тука девственици нямаме ... а може пък и да има някое и друга бройка за тамазлък
Знае ли човек :grandpa:
DiStefano
25-11-2014, 21:52
Сега да напраа едно уточнение (доуточнение -- или там квото му се вика) ...
не знам кой ми е редактирал заявката за 8 (ОСЕМ) броя свиня за нас двамата с Туки4лето .. ама ше го "перкат калинките" .. ако некой тука си мисли, че нема да "сгънеме" по 4 порции за 5-6 часа .. жестоко се лъже. Аз на една порция цела вечер нема как да оцелея .. а тУкичлето завалията и него не го виждам. Сега .. ако има възможност после да се допоръчва - ги оставете 2 броя, ако нема - 8 броя .. достатъчно ясно го бех написал на първите страници :metal:
ние си знаем за 5-6 часа колко ни требва .., а и скарата дето я ползваме и тя си знае как се работи като седнем ..
не знам кой ми е редактирал заявката за 8 (ОСЕМ) броя свиня за нас двамата с Туки4лето .. ама ше го "перкат калинките" .. ако некой тука си мисли, че нема да "сгънеме" по 4 порции за 5-6 часа .. жестоко се лъже. Аз на една порция цела вечер нема как да оцелея .. а тУкичлето завалията и него не го виждам. Сега .. ако има възможност после да се допоръчва - ги оставете 2 броя, ако нема - 8 броя .. достатъчно ясно го бех написал на първите страници :metal:
ние си знаем за 5-6 часа колко ни требва .., а и скарата дето я ползваме и тя си знае как се работи като седнем ..
Тиии за цистерната с виното кажи . :holiday2:
DiStefano
25-11-2014, 21:57
за вино не мога да ти кажа ... обаче за водка, бира и ракия мое да се обзаложим :D
поздрави на Варна
Ранобудниче
25-11-2014, 21:59
Пържолите ясно, ама 8-те салати и 8-те десерта готвачът де да ви ги тури?
old alfist
25-11-2014, 21:59
Оставете ме вие, какво пиша аз, вие се концентрирайте спрямо партито, въпреки, че - на Токича му изглеждам някак си гейско, според Кайчо се вкамененявам, Съни ме изкара тинейджър, а организатора на партито няма да коментирам - тя милата, се е е шашнала от организационни проблеми.
DiStefano
25-11-2014, 22:02
Салатите .. сичко зависи от грамажът .. като знаем тука в региона кви са грамажите .. 4 са ОК на човек. Имай предвид, че на феста имахме 6 човека - 2 щайги зарзават.
Десерта не го знам какъв е .. ама кръвната захар по некое време требва а се дигне сериозно .. по некои части на тялото :butt:
Ранобудниче
25-11-2014, 22:19
Оставете ме вие, какво пиша аз, вие се концентрирайте спрямо партито, въпреки, че - на Токича му изглеждам някак си гейско, според Кайчо се вкамененявам, Съни ме изкара тинейджър, а организатора на партито няма да коментирам - тя милата, се е е шашнала от организационни проблеми.
Нито съм мила (дори когато съм се мила), нито съм се ошашкала :)
Просто нямам време за нищо, но начинанието си струва, доколкото познавам тайфата.
---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 22:18 ----------
Салатите .. сичко зависи от грамажът .. като знаем тука в региона кви са грамажите .. 4 са ОК на човек. Имай предвид, че на феста имахме 6 човека - 2 щайги зарзават.
Десерта не го знам какъв е .. ама кръвната захар по некое време требва а се дигне сериозно .. по некои части на тялото :butt:
Е, добре. Утре ще говоря с мадамата там да видя как да ви уйдурдисам, че да не ядете мумифицирана мърша.
Олди за другите не отговарям но си много олдскуллл,не,че е лошо де,то и аз съм тъй,просто убивам време пишейки глупости.:)
И Лепард и Снейк ми харесват частично.;)
old alfist
25-11-2014, 22:25
Не ми иска да ви давам акъл, но когато е прекалено организирано всичко, става леко скучничко - малко по-импровизираните истории, носят изненада и става шоу.
Не ми иска да ви давам акъл, но когато е прекалено организирано всичко, става леко скучничко - малко по-импровизираните истории, носят изненада и става шоу.
100% съгласен,40 години импровизирам и се чувствам прекрасно.:)
DiStefano
25-11-2014, 22:39
Е, добре. Утре ще говоря с мадамата там да видя как да ви уйдурдисам, че да не ядете мумифицирана мърша.
За което, разбира се сме ти признателни и благодарни ..
Ранобудниче
25-11-2014, 22:46
За което, разбира се сме ти признателни и благодарни ..
Благодарностите - в стъкло (и от смокини) :tooth:
DiStefano
25-11-2014, 22:49
Благодарностите - в стъкло (и от смокини) :tooth:
Смокините .. към ТоКи4ленцето .. другото към мен
Морди, на последния 6 дек., който празнувах там, имаше, но за предстоящия 13-ти не смея да се закълна. Мога да положа усилия да ти намеря 2 пТиченца, обаче.. Да ти ги турна на перваза.
Ти пак провери и кажи, какво обещават от хотела! Иначе птиченцата можеш да ми ги турнеш в кревата, ако жената евентуално реши да не идва!
За всяко нещо си има място, стига да се постараеш достатъчно. Къде ще им го тури готвачът или те на него са неща, които само тях ги касае!
Всеки има право на щастие!
1. Цвятко Динков (fnt) - спалня -1 бр. пиле и 1 бр. свинско
14. Бобби?
15. Цвятко Динков- единична -1 бр. пиле
1. Цвятко Динков (fnt) - спалня -1 бр. пиле и 1 бр. свинско
2. Александър Алексиев (leeroy1) - спалня -1 бр. пиле и 1 бр. свинско
14. Бобби?
15. Цвятко Динков- единична -1 бр. пиле
28-11-2014, 14:41
За всяко нещо си има място, стига да се постараеш достатъчно. Къде ще им го тури готвачът или те на него са неща, които само тях ги касае!
Всеки има право на щастие!
Не дразнете готвача, за да не стават гафове като този :
http://www.mediapool.bg/britanskata-kralitsa-uvolni-lyubimiya-si-gotvach-zaradi-napivane-news227717.html
Alfa User
28-11-2014, 15:11
Моите 60лв са вече приведени по сметката - превода е от 28.11.2014, 13:33ч.
old alfist
28-11-2014, 15:38
Моите 60лв са вече приведени по сметката - превода е от 24.11.2014, 13:33ч.
Дано, сетълмент-а да е приключил в приемащата банка.
Alfa User
28-11-2014, 20:45
Дано, сетълмент-а да е приключил в приемащата банка.
Сбъркал съм датата - бях след кофти дежурство, и съм треснал грешно копченце на клавиатурата. Важното е че всичко е наред с превода.
RUNNING WILD
29-11-2014, 10:56
следобяда ако ходя до Пловдив ще наснимам хотела ако успея да мина от там.
RUNNING WILD
29-11-2014, 23:13
наснимах набързо,за съжаление имах проблеми с колата и не можах да спя в Пловдив и да свърша каквото трябваше ама съдба,комплекса е огромен басейните бяха пълни имаше хора паркинга също пълен,питах го за басейна дали ще е пълен каза че не знае,басейните са закрити вътре е сауна,температурата била 38-39 градуса,риба няма в тях проверих само убавици се киснат за хубост.
https://www.youtube.com/watch?v=5jwQp_oMHHk&feature=youtu.be
DiStefano
29-11-2014, 23:23
Румба ... кажи сега как аджеба да направа панировка за хапки - кашкавалени и къв кашкавал да купя .. щото тая вечер беше поредната, в която преебах кило кашкавал и стана на кадаиф всичко!
RUNNING WILD
29-11-2014, 23:42
кашкавал какво да ти ти кажа щом пращам до Варна и ходя на събори май съм един от добрите в бранша,малко ше усереме темата ама кака ще трие,почваш от кашкавала
1-нарязваш го на блокчета 7-8 мм дебели,вкарваш го за 30 мин в камерата за замръзне,
2-нареждаш купичка с вода купичка с брашно купичка с яйце и купичка с галета,в тоя ред като извадиш замръзналото блокче го топиш в вода в брашно да залепне в разбито яйце в галета и пускаш да пържиш това е
3-взимаш една купа и в нея слагаш 100 грама бира 2 яйца и 2-3 пъжици брашно да стане с гъстота на боза сместа,от там топиш в нея и директно в тигана става бухнала сладка панировка много подходяща за сирене,ползва се за гъби най често.кашкавала си го разтекъл защото е бил топъл и си го държал много време в врящо олио топи се за 30 секунди от едната страна и 20 от другата не седи и минута в олиото,като го вадиш редиш в студена чиния да дърпа температурата да задържи форма и слагаш готварска хартия или салфетка от долу да дръпне олиото да не е мазничко.,кажи баба тенкю.
Румба ... кажи сега как аджеба да направа панировка за хапки - кашкавалени и къв кашкавал да купя .. щото тая вечер беше поредната, в която преебах кило кашкавал и стана на кадаиф всичко!
Тооппъъъ извейняк на готвач се праиии,тва готвенето не е кът лоченето моооо.....:choice:
цялден та мисла
начиии се си мисла,че си забраил да сложиш .........
барут!
шес седим супини лъжици!(по тваой избор)
нема как а ни стани:dunno:
Ранобудниче
30-11-2014, 22:14
Ей, спамери!
чекам тринайстии:devil:
резко,,.
75TwinSpark
01-12-2014, 13:35
Ако още важи записването се включвам и аз.
Бисер Борисов -две двойни стай,3 свински 1 пиле менюта.
Ако може някой да ми каже къде се превеждат парите?
Благодаря.
Ранобудниче
01-12-2014, 19:57
Ако още важи записването се включвам и аз.
Бисер Борисов -две двойни стай,3 свински 1 пиле менюта.
Ако може някой да ми каже къде се превеждат парите?
Благодаря.
Не е късно.
Малко по-късно ще редактирам 1-ия пост и ще вкарам и сметката, която се мъдри някъде по страниците на темата.
Запазила съм 15 стаи твърдо, с опция за 2 резервни. Така че.. Поемаме и твоите 2.
75TwinSpark
02-12-2014, 12:58
Както си му е реда едната двойка се отказва.
Значи една двойна стая с 2 свински.
Извинявам се
Както си му е реда едната двойка се отказва.
Значи една двойна стая с 2 свински.
Извинявам се
:cheers:
здраве да е
а я сичекам датата а се видим сууу приятели и да си изкараме страхотнуу :)
Alfa User
04-12-2014, 19:10
Хах, сега освен личните ти данни от преди, ти имам и подписа - утре отивам да тегля едни 15-20 хилки от некоя умрела банка :drinking:
RUNNING WILD
04-12-2014, 20:40
Алекс после ще имаш визита в Икономическа полиция и те карат да се подпишеш прав и седнал 18 пъти на една бланка с числа от страни на всеки подпис,казвам ти го от личен опит от скоро от преводи на RB,това е и да почерпиш,гледай да не ходиш с тениска на Алфа до банката:bg:
Alfa User
04-12-2014, 21:00
Алекс после ще имаш визита в Икономическа полиция и те карат да се подпишеш прав и седнал 18 пъти на една бланка с числа от страни на всеки подпис,казвам ти го от личен опит от скоро от преводи на RB,това е и да почерпиш,гледай да не ходиш с тениска на Алфа до банката:bg:
Ааа, баш с таквази фланелка отивам - да привикат после цялата секта да дава обяснения :crazy:
Аре беее, кога ще идва тоя 13-ти ... (добре че не е петък де :D )
RUNNING WILD
04-12-2014, 22:08
не знам много празници много нещо тоя месец,аз стягам Никулдена от вчера че е страшно при мене все едно се казвам Николай Николаев Николаев...абе се видиме че после като почнат старческите болежки ни с моми се задяваме ни срещи,само ще има абе тоя що не пише в форума и отговора-абе ти не знаеш ли не разбра ли...
спамериииииииииии:ban::ban:
баннн нанова ракияя:lol:
Alfa User
04-12-2014, 23:41
Давай я насам бе Тошеее ... ко кат е баннн на новаааа :drinking:
Хах, сега освен личните ти данни от преди, ти имам и подписа - утре отивам да тегля едни 15-20 хилки от некоя умрела банка :drinking:
Да, ама аз на такива неща се подписвам с лявата ръка!:sleepy:
Да, ама аз на такива неща се подписвам с лявата ръка!:sleepy:
Язе со левиот крак.:))))
Bobo Markov
07-12-2014, 19:04
сакам и язе ке се се запишгамт начи мое емна стая за тъпанар с жена му и детенцето му я кажете има ли още сфободни такиии?
сакам и язе ке се се запишгамт начи мое емна стая за тъпанар с жена му и детенцето му я кажете има ли още сфободни такиии?
Требе да има!
Питай или горския или направо на рецепцията!
Bobo Markov
07-12-2014, 19:09
алфонси вий бе органзациятааа алооо 13-тьи е работен мооо :(:mr-t:
почвам а тренирам :spiteful:
http://www.youtube.com/watch?v=w1Rs2pv5ohw
Още малко остава до купона:gayfight:
Още малко остава до купона:gayfight:
а малко 4 три кила ракия:waving:
алфонси вий бе органзациятааа алооо 13-тьи е работен мооо :(:mr-t:
Е па ти, да не бачкаш като мен до 24 часа.....обади се на Горица и ке те уреди....има резерв...ако някой други не са дали газ преди теб.....
---------- Post added at 22:14 ---------- Previous post was at 22:11 ----------
Некой пием и по повече...ама съдбата ни разминава.....:waving:
Ти пъ от га се плашиш на четири кила ракия?
Alfa User
10-12-2014, 18:45
Абе пак аз да питам ... някакъв план-график за тва парти имаме ли вече - сборен час, подробности по настаняване, начало на веселбата?!? И всичко останало, разбира се ...
да уеее вернууу
аз ако нещо ше чи чакам цел ден:beer:
а у колко часо ше е сбирката
Ранобудниче
11-12-2014, 17:58
Коригирала съм списъка.
Моля да го прегледате и ако имам пропуски, да ме уведомите.
Има хора, които още не са платили и не са ми казали как възнамеряват да плащат.
Тази информация ми е необходима, за да отговоря на Варвара по какъв начин ще им платя.
Моля за последни промени, ако има такива (до утре по обяд).
Колкото до старта - не съм мислила по въпроса, заради обстоятелството, че събота е работен ден и предполагам, че част от вас ще пътуват след работа.
Лично аз ще съм в отпуск и (живот и здраве) смятам да отида първо в Пз, а след това да се придвижа с тамошната група към Варвара.
Ако имате други идеи, думайте.
имам една идея
Наздравееееееееееееее:-D:-D:-D
Alfa User
11-12-2014, 20:36
Ми да се каже например на хората, пристигащи по различно време, как ще протече настаняването???
И все пак - някакво време за старт на партито, та да можем да си направим сметката?
Ми да се каже например на хората, пристигащи по различно време, как ще протече настаняването???
И все пак - някакво време за старт на партито, та да можем да си направим сметката?
11:35 до басейна!:on_da_beach:
Момчета, готови ли сте за утре :hehe:
Аз мисля да съм там ранния следобед
Ранобудниче
12-12-2014, 19:50
Редактирам списъка последно.
За мое съжаление, пропускам.
Моля, тези от вас, които не са платили, да съберат пари на място при Цвятко (fnt), който ще направи общото плащане за всички.
За въпроси съм на разположение с телефон (повечето от записалите се го имат) до неделя по обяд, след което няма да съм на линия.
Alfa User
12-12-2014, 20:17
Е бива ли така сега??? Аз имам да наваксвам от Италфеста, че се разминахме, и ти ся ... Ааааа :roll:
Редактирам списъка последно.
За мое съжаление, пропускам.
Моля, тези от вас, които не са платили, да съберат пари на място при Цвятко (fnt), който ще направи общото плащане за всички.
За въпроси съм на разположение с телефон (повечето от записалите се го имат) до неделя по обяд, след което няма да съм на линия.
След неделя какво ще става?
След неделя какво ще става?
Най вечроятно ще стане понеделник ... или така показва календара :spoko:
Alfa User
12-12-2014, 23:20
Aaa не!!!
В Пазарджик понеделник след 17:00ч става пак съботааааааааа :jumping:
Хайде всички в басейна :)
Хайде всички в басейна :)
Готви се за масата, че те чака много пиене.
Партито беше много силно. Благодаря на всички за приятната компания, както и на организаторката.
Alfa User
14-12-2014, 17:57
Хубавото парти става с хубави хора - аз си изкарах много добре, и съм доволен.
Извинявам се на всички, на които не можах да кажа "довиждане" днес, но трябваше да тръгна по-бързичко.
И както си е традиция - да добавя моите снимки. Тоя път не бях с "големия" (апарат де), но има някои добри попадения :)
http://lh5.googleusercontent.com/-82y8v3EAvpY/VI3pgcM2suI/AAAAAAAAQtM/oGqTY8VEtfc/s1280/DSC00061.JPG
http://lh5.googleusercontent.com/-ebP57KfFdAs/VI3pyzN0z9I/AAAAAAAAQyE/z-vvrH-eL9Y/s1280/DSC00146.JPG
http://lh5.googleusercontent.com/-UE0c9dK_3N8/VI3p6nfhzpI/AAAAAAAAQ0o/cb9IsVLTwak/s1280/DSC00175.JPG
Целия албум можете да видите Коледното Алфа-парти - Варвара 2014 (http://picasaweb.google.com/112519169222921455810/Varvara?authuser=0&authkey=Gv1sRgCP3ys7uxnsTBigE&feat=directlink)
75TwinSpark
14-12-2014, 22:50
Евала на всички който организираха,много добре се получи.
Поздрави.
Наздраве Токич,много ти е хубава ракията.................................
Alfa User
14-12-2014, 23:22
Аз и едно клипченце да споделя ...
Xmass Alfa Party 2014 (http://www.youtube.com/watch?v=IPPwJpaGWVU)
Пускайте на 720р!
dimitar_vd62
14-12-2014, 23:30
Мда де ма клипа частен.
Alfa User
15-12-2014, 07:41
Пробвайте пак ... сори ... :gruebel:
Партито беше с точни хора и за това аз си изкарах добре. Ето две снимки и ха да видиме, кой сега има по-големи рога? :rotfl:
............ ха да видиме, кой сега има по-големи рога? :rotfl:
Е какво сега, ще си ги мерим ли?:rotfl:
пс като ви гледам, май сте прекалили с алкохола :tequilla:
dimitar_vd62
15-12-2014, 19:25
Пробвайте пак ... сори ... :gruebel:
А, така да.Весела работа.
RUNNING WILD
15-12-2014, 21:37
трябва да ви кажа че аз по снимките не знам кой кой е?някой може ли да напише под снимките кой как се казва или ника му,познавам Алекс Мордохи и Токича и се сетих че едната жена и мъжа дето ядохме кадаиф на паркинга бяха на Самоков,друг никой не познавам май.
old alfist
15-12-2014, 22:30
Евала на оператора, не защото има нещо общо с Плевен, но изображенията от снимките са перфектни, както видеото.
Страотно парти ... Весели снимки и усмихнати хора. На пролет всички заедно :-)
Благодаря на всички които беха там и на организаторите искарахме си за пореден път страхотно :D
и пак Румбата поизтрепа малко риба сутриннта :D евала братле;)
а наздраве малко :tequilla:
---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:33 ----------
Евала на всички който организираха,много добре се получи.
Поздрави.
Наздраве Токич,много ти е хубава ракията.................................
:spiteful:
наздраве наш :D
RUNNING WILD
16-12-2014, 07:12
Токич другия път пожелание мога да ти го сиропирам не да е с захарен сироп а с водка примерно?риба не хванах никаква реката мътна и бърза нищо не става.
Alfa User
16-12-2014, 18:10
А другите снимки от купона кога ще видим??? :waving:
другио път а си земиш големото очо:lol:
як купон... евала ви за което... съжалявам, че не можах да дойда. На следващия непременно ще бъда ;)
як купон... евала ви за което... съжалявам, че не можах да дойда. На следващия непременно ще бъда ;)
даааааааа
иначе знам къде живееш
:D
даааааааа
иначе знам къде живееш
:D
елате вие, да не дойдем ние, а ... :D
елате вие, да не дойдем ние, а ... :D
Пачи ако не ви дойдат те ше им идем Ние напролет ... а кога ше си одиме виж това се не знае ...
Токичлето от 2010 е обещал една смокинова .. отлежава каза - викам да я прослушаме :cheers:
Пачи ако не ви дойдат те ше им идем Ние напролет ... а кога ше си одиме виж това се не знае ...
Токичлето от 2010 е обещал една смокинова .. отлежава каза - викам да я прослушаме :cheers:
м вие аку се помоткате ощи малко тре ви ..изтисквам посли ..дъгите на буринцету:wub:
м вие аку се помоткате ощи малко тре ви ..изтисквам посли ..дъгите на буринцету:wub:
А си го пресушил ... а ние сме те изтискали .. .
Все ще пуснеш некой литър ;)
Решено! Подробностите ще ги уточним по-насетне ... ;)
А си го пресушил ... а ние сме те изтискали .. .
Все ще пуснеш некой литър ;)
Минимум.... :cheers:
Alfa User
21-12-2014, 15:47
Хайде бе колеги, дайте и другите снимки!!!
75TwinSpark
21-12-2014, 16:20
Снимките и клипа са супер както всеки път.
Аз имам само две снимки.
old alfist
21-12-2014, 18:22
Снимките и клипа са супер както всеки път.
Аз имам само две снимки.
Можеше да се качи някой на един стол и да застане между рогата, докато го снимат.
Alfa User
21-12-2014, 19:53
Можеше, ма повечето усещаха накъде отива работата ... Мордохая май само успя да хване такъв кадър, ма той нали е от спец-отряда, има опит в дебненето :roll2:
Можеше да се качи някой на един стол и да застане между рогата, докато го снимат.
Аз ако бех ойдел,стол не ми требе.:evilsmiley:
Alfa User
22-12-2014, 00:51
И щехме да те нащракаме сите!!!
Аз повече няма да качвам снимки от мероприятия, докато не видя че и другите снимали са качили каквото имат!
old alfist
22-12-2014, 15:15
Може хората да не знаят как се качват снимки, или да са толкова компрометиращи, че да ги е срам.
Alfa User
22-12-2014, 17:57
Mдаааа бе ... за малко да се вържа на теорията :gayfight:
RUNNING WILD
22-12-2014, 18:34
с тия снимки...хората не са толкова пристрастресни към нашите срещи дето са си семейни едва ли не идват хапват си пийват си и не го мислят като великото събитие на годината и да качват снимки и да ги пазят,свалили са си с тях снимките за Фейсбука и това е,така мисля аз.
Alfa User
23-12-2014, 01:12
Така е Румба, но след като на тия снимки си запечатал и други хора от сбирката, е редно да ги споделиш. Така си мисля аз де...
Малко с закъснение качвам така одуманите снимки,но бях възпрепятстван от други проблеми.
Голям проблем го направиха някой колеги за тези снимки.
Ей сега пак гледах всичко!
Голям срам!
Като гледам сме станали и звезди в ютуба!