View Full Version : Питане относно закупуване на 146
Интересува ме каква част от необходимата информация може да се набави при преглед на стенд и от майстори за бензиновите и дизеловите модели?
Например тази:
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11174250841342113&f1=details
Ясно е, че повечето автокъщи и подобни са ментета, за това е и питането ми?
Ами закарай на направо във Вантотрейд-там ще и направят диагностика,ще проверят амортесьорите и окачването което заедно с външния вид преценен естествено от теб е достатъчно за покупка на кола втора ръка :idea: :wink:
А състояние на двигател, електроника и купето (усуквания удари и тн)?
и трансмисия. Във Ванто.
Nasko_77
19-03-2007, 13:42
и трансмисия. Във Ванто. Ееех. Блазе ви на вас Софиянци. Всичко си имате. Тук в Пловдив е пълна скръб. Един свестен сервиз нямаме. Онзи ден си доливах хидравлично масло в не безизвестния сервиз РУМЕКС и направо припаднах, монтиорчето като ми зададе въпроса: Ама как така е с осем свещи? Беше станало на въпрос нещо. Етакъв да хване да ти оправя колата........ пази боже.
charmario
20-03-2007, 11:29
и трансмисия. Във Ванто. Ееех. Блазе ви на вас Софиянци. Всичко си имате. Тук в Пловдив е пълна скръб. Един свестен сервиз нямаме. Онзи ден си доливах хидравлично масло в не безизвестния сервиз РУМЕКС и направо припаднах, монтиорчето като ми зададе въпроса: Ама как така е с осем свещи? Беше станало на въпрос нещо. Етакъв да хване да ти оправя колата........ пази боже.
Е, колега, толко ли няма оторизирани сервизи в Пловдив? Вярно, че свалят кожи, ама поне човек няма като твоите терзания за правилно закачени ремъци и там подобни. Все пак Пловдив е вторият град по големина...Странно ми е да няма...
Nasko_77
20-03-2007, 12:46
Е, колега, толко ли няма оторизирани сервизи в Пловдив? Вярно, че свалят кожи, ама поне човек няма като твоите терзания за правилно закачени ремъци и там подобни. Все пак Пловдив е вторият град по големина...Странно ми е да няма... Отдавна вече не е втория по големина :!: Може би е втори по най-бавно развиващ се град за съжаление. В толкова голям град само на едно място имат тези фиксатори за зацепване :idea: Но за сметка на това хората много се оплакват от това место. Били много големи некъдърници. Все някакви малки момченца. И мисля, че имат право.
ми 150 км са до сф - не е толкова скъпо удоволствие предвид че се пак не е секи ден
Nasko_77
20-03-2007, 13:12
ми 150 км са до сф - не е толкова скъпо удоволствие предвид че се пак не е секи ден Тя тая идея, все повече взе да навлиза в главата ми. Лошото е, че аз почивам само в Неделя, но ако продължавам да попадам все на олигофрени и това ще стане.