PDA

View Full Version : СУПЕР МУДЕН И УМРЯЛ ФОРУМ

alfa156fen
29-09-2014, 21:00
колеги само на мен ли ми се струва че тук нещата с този форум са много зле.Пълно е с хора колекционери на снимки на части и чатъри на лични.не искам да оплювам с нищо форума, даже ми е бил полезен когато ми се е налагало но напоследак работата е,,,, мега умряла!особено в раздел ПРОДАВА... :sister3:
Моля админите акмо смятат че темата е безсмилена да я ДЕЛ-нат :strong:

old alfist
29-09-2014, 21:55
колеги само на мен ли ми се струва че тук нещата с този форум са много зле.Пълно е с хора колекционери на снимки на части и чатъри на лични.не искам да оплювам с нищо форума, даже ми е бил полезен когато ми се е налагало но напоследак работата е,,,, мега умряла!особено в раздел ПРОДАВА... :sister3:
Моля админите акмо смятат че темата е безсмилена да я ДЕЛ-нат :strong:
В цитирания раздел има железни правила, които и аз не ги знам - единственото ми предупреждение за наказание е от този раздел, защото уточних цвета на едно огледало което търсих, а управляващите го изтълкуваха, че искам да си повдигна темата на по-горно място.

Alfa User
29-09-2014, 23:17
Както би казал колегата Morfius :
Welcome to the real world!!!

Ранобудниче
30-09-2014, 05:13
Форумът е такъв, какъвто си го направим всички ние.
И да, ще заключа темата, защото мястото й не е в този раздел.
Първото, което един потребител може да направи, за да подобри визията на предпочитания от него форум, е да положи усилия да спазва елементарни правила (като това да пише темите, където им е мястото). Не може да изискваш от другите, когато нямаш изисквания към себе си.