View Full Version : Централно проблем!!!
Здравейте, имам проблем с централното при по студено време! Сутрин като отключвам не спира да се отклчва и заклюва непрекъснато! Имах същия проблем преди години с 146-ата и винаги го прави когато е студено! Ако на някой му се е случвало подобно нещо да сподели!!! :metal:
И на мен ми се случва зимата и не съм намерил решение...
AlfaRomeoBoXeR
30-09-2014, 20:13
Миналата зима редовно си влизах през багажника сутрин :bouncing_smiley:
Причината за това отключване и заключване е в предните брави.В тях има едни ключета които казват на модула ,че бравта е отключена или заключена.Решението сваляне на бравата,разглобяване(не е препорачетелно),почистване или подмяна на ключето и по обратния ред.Друг вариянт е с нова(друга) брава.
лелееее сви ме стомаха... :heavy_cry:
При мен отключва и заключва пак, но не щрака до безкрайност. Просто отваряш вратата преди да заключи. Резко с лека чупка в кръста и палиш на съединител оти иде студ. :razz:
Не е толкова зле нема да се плашиш
Аз действам като колегата DMS май това е решението, защото предната зима есента съм разглобявал вратите и съм смазвал механизма с грес и пак си ставаше така...
и аз имам същия проблем механизма ако го пръсна с WD40 дали ще има управия ?
да и аз така влизам, но е супер дразнещо :pain:
ivan dimitrov
01-10-2014, 16:56
---
Разцъквате няколко пъти, влизате като автокрадци и газ. Ама и музиката увеличавате, че пак се разскърцаха щипки и пластмаси. :)):drive:
Дано не прецакам нещо с това отваряне! А скърането на пластмасите си е пословично за 145/6. Трябва да са го оправили с по новите модели или с по качествени материали по скоро. Замислям се по натам за 147, GT или дай боже 159 и предполагам тия дразнещи тъпотиики там ги няма. Щото ще се караме с жабетата :director: