View Full Version : Аз вече гласувах и мога....
Аз вече гласувах и мога да псувам на воля. Ха сетете се, за какво съм гласувал, до колко ме познавате!:prescription:
DerMeister
05-10-2014, 21:30
Около 10-15% купен вот.
5 за Бюреков, 5 за ДПС.
Хората вече не знаят за кого да гласуват.
Манджа с грозде, жална ни майка, дано някаква съвест проговори във всички тия свини ненаяли се.
Bobiuzunov
05-10-2014, 21:36
За наше огромно съжаление,бъркоча в това народно събрание(забравих вече кое е по ред) ще е пълен и дано не се окажа прав,но нищо хубаво не ни чака.
ecotronic
05-10-2014, 21:59
Аз не мисля, че кой знае колко лошо се е получило. По-добре ли щеше да е ако Герб бяха спечелили 120 места?
Аз лично съм доволен затова, че РБ взе максимума от места, което дори и социолозите не предсказваха. Трябваше обаче ББЦ да са вън от играта.
RUNNING WILD
05-10-2014, 21:59
Около 10-15% купен вот.
5 за Бюреков, 5 за ДПС.
Хората вече не знаят за кого да гласуват.
Манджа с грозде, жална ни майка, дано някаква съвест проговори във всички тия свини ненаяли се.
не Бареков взима от 6.5 до 7 процента-казвам ти го от опит....
dimitar_vd62
05-10-2014, 22:00
Струва ми се ще има други избори.
DerMeister
05-10-2014, 22:00
не Бареков взима от 6.5 до 7 процента-казвам ти го от опит....
Да де, 5% от тях купени...
RUNNING WILD
05-10-2014, 22:04
Да де, 5% от тях купени...
7....
Аз вече гласувах и мога да псувам на воля. Ха сетете се, за какво съм гласувал, до колко ме познавате!:prescription:
19?
Bobiuzunov
05-10-2014, 22:12
Не Любо,далеч съм от мисълта че Бойко ако беше взел 120 мандата щеше да е по добре,аз също симпатизирам на РБ,но ми се струва че сега вътре при тях ще започнат игрички и ще останат трудно заедно без някой да се отцепи.Другото какъв бабинет ще направят който да изкара 4-ри годишния мандат ли,аз лично се съмнявам и също съм на мнение че пак ще гласуваме предсрочно.
ecotronic
05-10-2014, 22:24
Не Любо,далеч съм от мисълта че Бойко ако беше взел 120 мандата щеше да е по добре,аз също симпатизирам на РБ,но ми се струва че сега вътре при тях ще започнат игрички и ще останат трудно заедно без някой да се отцепи.Другото какъв бабинет ще направят който да изкара 4-ри годишния мандат ли,аз лично се съмнявам и също съм на мнение че пак ще гласуваме предсрочно.
Герб са ясни. Като изключим сталинистките методи в партията, това е вярната платформа, която най-бързо може да ни извади от калта. Тази същата платформа я предлага и РБ и аз мисля, че тази партия тепърва ще набира сила.
Надявам се прокуратурата да си свърши работата и на едни следващи избори такива измекярщини като ББЦ да няма. ДПС не ги коментирам. Докато има прости и необразовани хора у нас, ще има и ДПС. БСП са в сериозна криза. Или трябва да се разделят навреме със "старите пушки" или ще изчезнат от хоризонта.
dimitar_vd62
05-10-2014, 22:40
От коя кал бе Любо, да не би да преразгледат договорите с хамериканските централи и веитата.Докато не се махне тоя президенти и не дойдат пробългарски настроени кадри сме си у калта.
ecotronic
05-10-2014, 22:48
От коя кал бе Любо, да не би да преразгледат договорите с хамериканските централи и веитата.Докато не се махне тоя президенти и не дойдат пробългарски настроени кадри сме си у калта.
Веднъж попитах и пак ще го направя. Мислиш ли, че в Германия или Франция има подписани и действащи подобни договори?
Няма!
E - към това се стремим. След като сме нефелни сами да се преборим с престъпниците си, ще трябва да търсим външна помощ.
И какво стана като гласува? И какво ще стане като можеш да си псуваш на воля?
Нов бардак със старите курви, а новите, са следващото поколение на едни други курви, познати ни от преди няколко годни.
dimitar_vd62
06-10-2014, 00:02
Ми старите курви се издигнаха до сводници на новите курви.
---------- Post added at 00:02 ---------- Previous post was at 00:01 ----------
Веднъж попитах и пак ще го направя. Мислиш ли, че в Германия или Франция има подписани и действащи подобни договори?
Няма!
E - към това се стремим. След като сме нефелни сами да се преборим с престъпниците си, ще трябва да търсим външна помощ.
Ми няма, ама там хората си извоюваха правата а тука всички станахме ЕТ-та и чакахме някой да ни ги напише.Както винаги.
RUNNING WILD
06-10-2014, 10:11
така е направена системата те не могат да съществуват една без друга,толкова проценти за тези толкова за тези,ако има разминаване го оправят в ЦИК,то е като футболните първенства и залозите,иначе за изборите е подредена пирамида точно е взаимствана от Аспаруховата войска десетници и стотници,тоя най от горе разпределя и казва колко да намериш
Пътували в един самолет Обама, Путин и Бойко Борисов. По едно време самолетът, както си му е реда в един подобен виц, започнал да пада. Обаче на борда имало само един парашут (не знам защо все така не ги оборудват подобаващо тия самолети по вицовете).
Обама веднага казал, че е редно той да се спаси, защото е лидерът на най-голямата и силна държава в света и отговаря за 25,000 ядрени ракети, с които кой знае какво ще се случи, ако него вече го няма.
Путин казал, че държавата му също е могъща, а и техните военни са по-неразумни даже от американските, така че... още ако не се спаси той, целият свят може да пострада.
Бойко Борисов обаче им припомнил, че и в трите държави основният принцип е демокрацията, затова е редно да се определи кой да се спаси чрез гласуване. Нямало какво да кажат срещу такъв довод, така че се съгласили. И когато нашият човек спечелил вота и скочил с парашута, Обама попитал Путин:
- Добре бе, в тоя самолет бяхме само тримата, нали така?
- Е да, разбира се.
- А тогава тоя как успя да спечели с 13 гласа!?
RUNNING WILD
06-10-2014, 10:55
събрал Господ българина французина и американеца и им казал-ще ви дам по 1 милион долара какво ще направите с тия пари?
-американеца-ами ще си купя къща кола и другите 800 000 ще завъртя в бизнес
-французина- ще ходя по жени по екскурзии си купя кон кола къща а другите 500 000 хиляди ще инвестирам в бизнес
-българина еми ще си върна заемите..а Господ му рекъл-а с другите какво?
- е другите ще чакат...
ecotronic
06-10-2014, 11:01
Можем да си развиваме теории всякакви за да обясним дадена ситуация. Но ако искаме да преодолеем някакви неприятни неща, преди всичко трябва да си изясним верните начални условия.
И така - според мен истината е, че може и да има купуване на гласове и мръсни сделки, но само с такива похвати не може една партия да спечели 30% в повече от друга.
Накратко - има си хора, които чисто и просто избират Герб. И тези хора не са никак малко. Тези хора си имат своите мотиви и едва ли някой е манипулирал вота им.
sasho_n2
06-10-2014, 11:34
В текущата ситуация и резултати, според мен няма да иам ново правителство. Причина за това са множеството малки партийки, които се намъкнаха в парламента ( няма да комнтирам тези, които минаха бариерата, за да получат държавна субсидия...). Точно тези малки партийки ще играят ролята на Атака през позследният парламент ( в случай че се състави такъв), което най-страшното. Кому беше нужно така нареченият "наказателен вот" да отиде при ББЦ, Атака, НФСБ и други подобни...? ОК, Герб били такива, онакива, БСП били такива, онакива...а по-добре ли е да се наливат едни милиони в джоба на разни олигофрени, само и само да има достатъчен кворум в парламента...???Това ли е начина за излизане от кризата????
И нека не забравяме, че без правителство и адекватна актуализация на бюджета, точно през Декември, държавата ще бъде толкова закъсала, че пари и за пенсии няма да има...
alfa racer GTA
06-10-2014, 11:57
Правителство ще има. ББ ще си напазарува депутати от другите парламентарни групи, както направи през миналото си управление ...
ecotronic
06-10-2014, 12:01
В почти всяка нормална държава в управлението има 2 полюса. Това е нормално. Но когато нещо започне сериозно да куца в накой от полюсите, се появяват малките партии, които само бъркат играта.
Така и у нас малките партийки се нароиха, най-вече, защото в ляво нещата яко вървят надолу. Балансьорът, наречен ДПС е крайно време да изчезне от политическия живот. Герб, ако не си оправи структурата (в което се съмнявам) рано или късно ще бъде изместена от някоя от малките партии - най-вероятно РБ.
Можем да си развиваме теории всякакви за да обясним дадена ситуация. Но ако искаме да преодолеем някакви неприятни неща, преди всичко трябва да си изясним верните начални условия.
И така - според мен истината е, че може и да има купуване на гласове и мръсни сделки, но само с такива похвати не може една партия да спечели 30% в повече от друга.
Накратко - има си хора, които чисто и просто избират Герб. И тези хора не са никак малко. Тези хора си имат своите мотиви и едва ли някой е манипулирал вота им.
Надявам се правиш разлика м/у купуване на гласове и купуване на избори?!
Няма значение как гласуват хората. Има значение обявеният краен резултат!
И я да попитам нещо странично, но пряко свързано с настоящите ни управници и политици.
Колко тото милионери има в България? Колко от тях са обявени публично? Колко от обявените публично са по времето когато шефка на тотализатора беше Ирена Кръстева?
Приятно забавление на тия, които ще си раздвижат сивите вещества :)
ecotronic
06-10-2014, 13:42
Надявам се правиш разлика м/у купуване на гласове и купуване на избори?!
Няма значение как гласуват хората. Има значение обявеният краен резултат!
И я да попитам нещо странично, но пряко свързано с настоящите ни управници и политици.
Колко тото милионери има в България? Колко от тях са обявени публично? Колко от обявените публично са по времето когато шефка на тотализатора беше Ирена Кръстева?
Приятно забавление на тия, които ще си раздвижат сивите вещества :)
Ти очевидно живееш в някаква ужасяваща действителност в която всичко е режисирано, планирано, купено...........а ти си потърпевшият от всичко това.
Купени избори, купени социолози, купени медии.........ужас!
А ти си адски наивен ако си мислиш, че с гласуване можеш да промениш нещо...
На пролет пак да гласуваш! :)
П.С. Не претендирам да съм потърпевш. Не знам защо така реши? Забавно ми е! :)
ecotronic
06-10-2014, 14:29
П.С. Не претендирам да съм потърпевш. Не знам защо така реши? Забавно ми е! :)
Всъщност при теб основната цел на власт-имащите - вменяването на усещането, че нищо не зависи от теб, е постигната.
Пък аз съм наивен и поради това винаги ходя да гласувам. Ако направят същото и останалите 55% от имащите право на глас, картинката ще е съвсем различна.
Забавен си! Наистина! :-)
ecotronic (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=17655)
Регистриран от: Aug 2011
CBET (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=6903)
Регистриран от: Jul 2008
Възраст: 38
Благодаря ти за комплимента! След като с 294 мнения успявам да "вменявам", а ти с 5683 вменяваш - нищо :-)
П.С. Очаквам и "беквокалистите" ти да се включат.
П.П.С. И темата е за раздела "Икономика и политика" .
ecotronic
06-10-2014, 14:55
Радвам се, когато ме намират за забавен. Противното би ме притеснило.
След като се опитваш да докажеш нещо (не разбрах, какво точно) с броя на постовете, държа да ти напомня това, че количеството постове се определя от участието в техническите раздели, каквото е всъщност и основното предназначение на този форум. Общите приказки не са обект на подобна статистика.
RUNNING WILD
06-10-2014, 14:56
Ти очевидно живееш в някаква ужасяваща действителност в която всичко е режисирано, планирано, купено...........а ти си потърпевшият от всичко това.
Купени избори, купени социолози, купени медии.........ужас!
човек отговорно ти заявявам че държавата е хаос и няма граници,единствената организация е организираната престъпност,дори и вчера я впрегнаха за изборите,наркодилърите феаскаха гласове,старите куки търчат да махат камерите някой да не е сниман има списъци с рефернетни номера и с кой коли се обикаля и е снимачка и номер на кола,събират се шефове на служби и им се обяснява какво ще става,защо мислиш че в София няма издънки по време на избори и всичко е мирно и тихо?после тотото се донарежда в ЦИК толкова за тебе толкова за тебе,всички по веригата искат пари това са хора не машини алчни са и искат,на куките са давали пари човече 100 лв за 18-4 как ти звучи?да цифрата е космическа ама те си инвестират в бъдещето в следващите 4 години ги изкарват тия пари по X пъти от горе,още Държавна Сигурност си шета и са гарант по сделките и какво ли не,защо мислиш че в всяка една партия има генерал и военни и бивши полицай?изобщо не се базикам за тия неща.
И какво стана като гласува? И какво ще стане като можеш да си псуваш на воля?
Нов бардак със старите курви, а новите, са следващото поколение на едни други курви, познати ни от преди няколко годни.
Ми старите курви се издигнаха до сводници на новите курви.
Това е действителността.....страната ни е бардак.......дали ще гласвуваме за нови или стари политически курви или няма да гласуваме,все си е тая.
Такива изказвания са изключително вредни. Затова ДПС имат 15%, при 100% избирателна активност щяха да имат 7. И ДПС въобще не са прости ;) Избирателите им също. Много по-прости са тия дето не гласуват, но това си е лично мое мнение ..
пп Ромите гласуват за който им плати т.е. за всеки - това не е електората на ДПС.
Такива изказвания са изключително вредни. Затова ДПС имат 15%, при 100% избирателна активност щяха да имат 7. И ДПС въобще не са прости ;) Избирателите им също. Много по-прости са тия дето не гласуват, но това си е лично мое мнение ..
пп Ромите гласуват за който им плати т.е. за всеки - това не е електората на ДПС.
Прав си! Затова за да неутрализираме платеното гласуване и гласуването "под строй", трябва всички да отидат да гласуват, а не да го играят "гъбари". Ама за тая цел се иска някой да вземе да помисли малко. Аз затова съм за задължително гласуване. Ама на никой от политиците не му харесва това и съответно няма и да стане.
100% избирателна активност - УТОПИЯ!
Активността в Кърджали е показателна колко продължават да им вярват на Доган, Местан и компания.
Прав си! Затова за да неутрализираме платеното гласуване и гласуването "под строй", трябва всички да отидат да гласуват, а не да го играят "гъбари". Ама за тая цел се иска някой да вземе да помисли малко. Аз затова съм за задължително гласуване. Ама на никой от политиците не му харесва това и съответно няма и да стане.
1. Това не е единственият възможен вариант
2. Както в парламента има "ЗА", има "ПРОТИВ", има и "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ", да има такава опция и в бюлетините.
------------------------------------------------
Според наказателният кодекс, всеки който помага на престъпник в неговото деяние е съучастник и носи наказателна отговорност. Аджеба тия дето гласуват какви са?
П.С. http://dnes.dir.bg/news/prezervativ-buletina-izbori2013-17528848?nt=4
...
1. Това не е единственият възможен вариант
2. Както в парламента има "ЗА", има "ПРОТИВ", има и "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ", да има такава опция и в бюлетините.
------------------------------------------------
Според наказателният кодекс, всеки който помага на престъпник в неговото деяние е съучастник и носи наказателна отговорност. Аджеба тия дето гласуват какви са?
С какво системата от т.2 ще помогне да не стане още по-голям хаос? В момента действа подобна, но по-опростена система - "За" и "бОли ме какво ще стане, някой друг да реши вместо мен". И съответно резултатът не закъснява...
Като начало дефинирай понятието "престъпник" с поименно изброяване. При всички случаи "списъка" ще бъде по-кратък от броя на кандидат-депутатите. Ако не си гласувал, то гласът ти ще се разпредели пропорционално върху всички, включая "престъпниците". Значи ако гласуваш, то може и да не си помогнал на "престъпник", но ако не си гласувал, то задължително си помогнал на "престъпник", значи си задължителен съучастник... ;)
ecotronic
06-10-2014, 16:01
Аз не мога да разбера, защо субектите на преференциален вот се разделят на териториален принцип, след като става въпрос за избори за парламент. Недоумявам защо се отнема възможността на цялото население да подреди листата на дадена партия.
С какво системата от т.2 ще помогне да не стане още по-голям хаос? В момента действа подобна, но по-опростена система - "За" и "бОли ме какво ще стане, някой друг да реши вместо мен". И съответно резултатът не закъснява...
Като начало дефинирай понятието "престъпник" с поименно изброяване. При всички случаи "списъка" ще бъде по-кратък от броя на кандидат-депутатите. Ако не си гласувал, то гласът ти ще се разпредели пропорционално върху всички, включая "престъпниците". Значи ако гласуваш, то може и да не си помогнал на "престъпник", но ако не си гласувал, то задължително си помогнал на "престъпник", значи си задължителен съучастник... ;)
Т.2 е горе долу като задължителното гласуване!
За понятието "престъпник" - виж тълковният речник. Останалото са празни приказки.
Аз не мога да разбера, защо субектите на преференциален вот се разделят на териториален принцип, след като става въпрос за избори за парламент. Недоумявам защо се отнема възможността на цялото население да подреди листата на дадена партия.
Е как иначе да се вкарат "наши 'ора" където трябва? ;-)
ecotronic
06-10-2014, 16:27
Е - значи каква е ситуацията:
Хаос, престъпни схеми, идиотски изборен закон.......
От всичко това има изгода всеки друг но не и редовият избирател.
Какви са тогава лостовете за въздействие?
На този етап - единствено проявата на обществена нетърпимост спрямо нередностите в закона и повишаването на избирателната активност.
Избирателната апатия, с каквото и да се обяснява тя, не работи в полза на обикновените люде
Т.2 е горе долу като задължителното гласуване!
За понятието "престъпник" - виж тълковният речник. Останалото са празни приказки.
...
С т.2 увеличаваш печалбата на печатницата. Друго нищо няма да постигнеш.
Понятието "престъпник" знам какво значи по тълковен речник, но мисля, че ти му влагаш друг смисъл. Затова помолих да го дефинираш. Останалото не са "празни приказки", а дедукция...
RUNNING WILD
06-10-2014, 18:26
много е просто,без средно образование нямаш право да гласуваш и да получаваш помощи за майчинство бащинство и тн,без трудов стаж 1 година нямаш право да гласуваш,имаш ли глоби неплатени нямаш право на глас,гласуването да е задължително,като те хванат че си продаваш гласа губиш право на гласуване доживот както в Германия,и си губиш право на социални помощи и да теглиш заеми и ти седи в досието в трудова книжка,айде да стане това да видиме как ще се отсеят набързо нещата и гласоподавателите от всички страни ще почнат да си мислят с главите дали после заради него ще ме шибат 4 години или се шиба сам,поради е тия етнически причини и разногласия някога в зелените паспорти на ромите на 13 страница имаше незабележима точка опознавателна мярка,гледахте ли я циганката на избирателната комисия сутринта по БТВ в пазарджишко какви ги свърши?и как ги налазиха куките чоко и боко в репортерската кола с списъците,не ще е криза не тока ще е скъп а не знам какво,променете законите -не можеме -що бе-мълчание....
AttilaSL
06-10-2014, 19:06
https://www.youtube.com/watch?v=PANqX-FxdEs
Дълго мислих какво да напиша като коментар за това видео без да влагам емоции но така и не се получи.Затова оставям на вас......
ФЕРАРИСТ
06-10-2014, 20:04
В момента системата е така устроена, че дали ще гласувате или не, дали ще управляват сини, пембени или розови е абсолютно все тая.........
Гласа на народа просто определя от кои мърсоли да има повече в парламента.....по точно кой цвят да са.......иначе са едни и същи - след време просто сменят партията, правят или се вливат в нова........тия дето спират да се виждат из парламента или са умрели или просто са си оправили бизнесчето дотолкова, че са на загуба да стоят в парламента.......
Единственото което електората мое да прави е да избира кой да влезе......но не може да направи нищо ако тоя или тия дето са го хързулнали го прекарат.......НИЩО.......ама НИЩИЧКО.......мое да протестира......щото си мисли че като е гласувал и има право да протестира, а тия дето не са - нямат........файда.....НИКВА.......на следващите избори гласува за друг и си мисли че нещата може и да се оправят.......
Гласувах един единствен път през 01 за царчето, щото все пак той въведе модела да се внесе някакъв нов цвят, сега тва вече е силно наложено, наизскочиха секви партиики, секви нови лидери........и някак си осъзнах че системата няма да се оправи.........ми сори, но докато системата не се промени, тия скапаняци няма да имат моя глас и изобщо не ми пука като не гласувам кво става........
ecotronic
06-10-2014, 20:21
Аз пък мисля, че има значение, какво ще избереш и не всичко са просто цветове.
Най-пресния пример е с подаването на оставката на правителството на герб заради няколко спукани глави и безочливият инат на това на Орешарски.
Със сигурност и в двете събития (най-вече първото) могат да се видят тънките сметки вместо доблестта.
Но е факт, че Герб с този си ход си осигуриха печеленето на сегашните избори, за разлика от БСП, които сами се обрекоха на пълен провал.
А иначе е много лесно да кажем "сите са маскари" и няма да сме далеч от истината.
Проблемът е в това, че те не просто са си маскари, а издевателстват на наш гръб.
Поради това намирам за неприемливо това обзети от някакво безразличие да не правим и малкото, което можем.
dimitar_vd62
06-10-2014, 20:23
А де, кога ги мятаме.
RUNNING WILD
06-10-2014, 20:44
нормално е БСП да потъват като сила,техните подръжници си заминават от старост,младите не се зомбират от червената идея четат какво е било по техно време и гледат в страни,аз винаги гласувам за кой ми е симпатичен на момента,за последните 2 пъти на изборите за Витков,като ще е шоу да е шоу и в парламента,жалко че не влезе,не съм сигурен че няма лидерски качества напротив може да сплоти хората другото вече зависи от всички нас.
ФЕРАРИСТ
06-10-2014, 21:14
А иначе е много лесно да кажем "сите са маскари" и няма да сме далеч от истината.
В тоя дух на мисли, каква ли е разликата между бсп, герб, дпс, ббц и прочее там......за мене никаква.......
Ние сме фалирала държава с дългове към безчет западни и прочее финансови институции, който се държат с нас така, както се държи всяка банка с свой закъсал кредитополучател........
Така че сори, но тия който управляват не са от особенно значение, нито от коя партия са......въпроса е доколко системата позволява обществото да осъществява контрол върху тия дето избира.......на тоя етап възможноста е почти нулева......
Ама Биби постъпил отговорно и си подал оставката преди време........аре моля ви се, че ще взема да се просълзя.......
ecotronic
06-10-2014, 21:33
В тоя дух на мисли, каква ли е разликата между бсп, герб, дпс, ббц и прочее там......за мене никаква.......
Ние сме фалирала държава с дългове към безчет западни и прочее финансови институции, който се държат с нас така, както се държи всяка банка с свой закъсал кредитополучател........
Така че сори, но тия който управляват не са от особенно значение, нито от коя партия са......въпроса е доколко системата позволява обществото да осъществява контрол върху тия дето избира.......на тоя етап възможноста е почти нулева......
Ама Биби постъпил отговорно и си подал оставката преди време........аре моля ви се, че ще взема да се просълзя.......
Аз напълно те разбирам. Но мисля, че пълното безразличие към това, което се случва, по никакъв начин няма да доведе до нещо по-добро.
Колкото и "почти нулеви" да са едни възможности, те трябва да се използват.
На хората вече им писна. Поведението им поради една или друга причина не е същото, каквото беше преди 10 г. Търпимостта им не е същата, защото е вече въпрос на физическо оцеляване.
А смъкването на тази търпимост и демонстрацията и е нещото (единственото нещо), което можем и трябва да правим.
Другото е да бягаме от тук.
Понеже гледам и други телевизии, попаднах на нещо, което го осмислям цял ден. Картината беше от изборите в Бурса. Една баба, над осемдесет годишна ми скри шапката. Някаква пикла я атакуваше с въпроси за вота, а бабата каза следното:
Цитирам по памет: Моята родина е България. Аз там съм родена. Там са погребани родителите ми. Всяко лято се връщам в къщата, където съм израсла. Мое право и задължение е да гласувам. Не разбрахте ли, че не с гласуване ще се променят нещата , а с ИЗИСКВАНЕ. Трябва да се изиска от тия, дето управляват да си гледат работата. И най-добрият човек, ако не се контролира става идиот. Когато политиците обещават неща, които са им работа, а спазването на законите ни го предлагат като екстра, тогава се вижда, че народът се е изметнал, щом слуша подобни глупости, че им и вярва.
Явно бабата не беше случаен човек, но пък говореше много свободно. И ДПС вика е такова, каквото ние сме му позволили да бъде.
Къде са били полицаите, които са охранявали митинга, на който Лютви Местан откровено провокира. Защо не са го закопчали веднага и да бъде образувано съдебно дело?!
Както виждате, нещата се свеждат до нашата собствена активност.
Няма значение, кой ще е в парламента, стига ние да не му позволяваме да вурши неща, които не ни харесват!
Контрол!
Ето това е ключовата дума.
ФЕРАРИСТ
06-10-2014, 22:12
Къде са били полицаите, които са охранявали митинга, на който Лютви Местан откровено провокира. Защо не са го закопчали веднага и да бъде образувано съдебно дело?!
Ми принципно е мъдро решение това, щото щеше да стане скандал, от който в крайна сметка дпс щеше да спечели накрая.......тук не е Русия и нито имаме нейното влияние, нито такива като Путин.......
Проблема е че ако дпс е толкова голям трън в очите на всичките скапани политици досега, те имат законовите механизми за да ограничат присъствието им първо в парламента, а после и влиянието на партията като цяло.......
Но понеже това ще доведе до доста нежелани ефекти и до самите тях при известни обстоятелства, те не го правят, а и все пак е нужно за простия народ да се правят гръмки прокламации.......
За мен дпс са просто едни и същи цървули каквито са всички тия дето се въртят 20 и кусур години в парламента.......
Както виждате, нещата се свеждат до нашата собствена активност
Ако се стигне до масов бунт, метеж, преврат, революция, хунта или каквото и да е от сорта - това е нещото което може да разчита на моята активност.......трудно нещо друго би променило нещата по мое мнение.......
.....убаво де,от 1989 г. насам като гласувате активно,не ви ли пръцат после по-активно?
Celestrial
06-10-2014, 22:53
Хубава тема.
Безкрайни разсъждения и обещания.
Налице остава голата истина, а на голо дупе, ...
Знаете ли, кога ще се оправим?
Аз знам, ама няма да кажа.
Докато "Пеньо бърка в паницата на Грую и двамата гледат в паницата на ронджула, ще ядем мушмули и ще развиваме идеята "нека да ти е по-гадно, отколкото на мен"."
Всички ще се научим да дишаме още по-дълго под вода. Това е положението и промяна скоро няма да има.
Какво да се прави.
Вдеки срещу всеки и всички срещу ДПС. Това се разиграва в момента на сцената. А отзад в гримьорната се прегръщат и обмислят каква да е следващата сцена, с която да ни забавляват!
Бунт и метеж, които Ферариста ги предлага едва ли ще помогнат (нали не сте забравили Украйна). За военна хунта - нямаме армия. Активно гражданско общество - видяхме го и него последната година и малко. Та май изхода остана само някой терминал.
За Майчето Манолова си гласувал:)))
Не ни залъгвай с тая тема....
За Майчето Манолова си гласувал:)))
Не ни залъгвай с тая тема....
Еййййй!
Как ме разкри бе?
Ама аз питах за друго.
:waving:
Отишъл един човечец в магазина и казал:
– Искам 5 яйца, ама аз да си ги избера..!
– Чакай бе - рекъл продавачът – как така ще си избираш?
– Ами така! Искам, като на избори, да си избера и яйцата!
– Така, кажи бе, мой човек! На ти 5 яйца - избирай си!!
Еййййй!
Как ме разкри бе?
Ама аз питах за друго.
Незнам какво съм разкрил, ама се получи така, че за този мангал сте си дали гласа....Ебати.......то не е да се смееш, А да плачеш в тая държава....и от мен да знаеш...почитай те си сливите в Кюстендил.....иначе глей какво става:)))...друг въпрос е, че черешите станаха черни....а по добре д са червени......сигурен съм, че ми разбра словореда!!!
Незнам какво съм разкрил, ама се получи така, че за този мангал сте си дали гласа....Ебати.......то не е да се смееш, А да плачеш в тая държава....и от мен да знаеш...почитай те си сливите в Кюстендил.....иначе глей какво става:)))...друг въпрос е, че черешите станаха черни....а по добре д са червени......сигурен съм, че ми разбра словореда!!!
Ей тоя резил не го очаквах, ама то и американците не са очаквали, преди 20 години, че черен мюсюлманин педераст ще ги управлява.
Ей тоя резил не го очаквах, ама то и американците не са очаквали, преди 20 години, че черен мюсюлманин педераст ще ги управлява.
Бъркаш Иво, нито е мюсюлманин, нито педал.Но пък е черен... :-D
А и на хАмериканците отдавна им е през оная работа кой е на президентския пост, защото той си е марионетка отвсякъде. Важното за тях е те да се чувстват добре.
Морди оно и изборо на Обама е нагласен и политика.....ама па по-добре у щатите с црънец президент от туа........
dimitar_vd62
09-10-2014, 17:28
Мечтата на американците - черните да си одат у Африка, ама да вземат и евреите със себе си.
Бъркаш Иво, нито е мюсюлманин, нито педал.Но пък е черен... :-D
А и на хАмериканците отдавна им е през оная работа кой е на президентския пост, защото той си е марионетка отвсякъде. Важното за тях е те да се чувстват добре.
Повече от гените му са арабски, а не негроидни. За това, че е педал се говори и доказва от много отдавна. Свидетелствуват и колегите.му от колежа. Още тогава е живял в педалски брак с друг подобенна него. Първоначално се занимава с.мюсюлмани, но после става чист атеист.
А че е марионетка е отвсякъде вярно.
Америка не ми е мечтата. По- скоро Китай или Н. Зеландия.
Видях как стойностни хора, отидоха там и вече са човешки отпадък. Поколението им най- вече.
Темата е дълга.
Сега говорим за нашия Плювньо и педалите, дето ги тури в кабинета си. До един са вербйвани от чужди разузнавания. Дали мислят за държавата и норода си или го презират?!
dimitar_vd62
10-10-2014, 18:35
Имам познат бивш депутат....той ми е разправял за какви ни имат...А колкото до Чехлю, срам е заради него, срам ме е заради политиците ни, срам ме че най важното в момента са туршиите и виното...Бих препоръчал на политиците ни един тест.В Ловеч е музея на Левски, има восъчна статуя в естествен ръст, нека отидат и го погледат в сините му очи.Сигурен съм че най много на петата секунда ще отклонят поглед.Аз издържах към 15 сек, след което...ще си призная един грях, върнах се да доплатя 6 лв на касата на музея, защото ни таксуваха като семейство с дете до 18 години, понеже дъщерята е на 26 но изглежда на по-малка.Нямам оправдание що се не обадих още на касата.Съмнявам се обаче при нашия "елит" да хване дикиш.
Повече от гените му са арабски, а не негроидни. За това, че е педал се говори и доказва от много отдавна. Свидетелствуват и колегите.му от колежа. Още тогава е живял в педалски брак с друг подобенна него. Първоначално се занимава с.мюсюлмани, но после става чист атеист.
А че е марионетка е отвсякъде вярно.
Америка не ми е мечтата. По- скоро Китай или Н. Зеландия.
Видях как стойностни хора, отидоха там и вече са човешки отпадък. Поколението им най- вече.
Темата е дълга.
Сега говорим за нашия Плювньо и педалите, дето ги тури в кабинета си. До един са вербйвани от чужди разузнавания. Дали мислят за държавата и норода си или го презират?!
Къв арабин е тоя, виж че си мяза на чиста кенийска мамуна... ааа пардон - банту. Иначе по религия се води християнин, което е нормално - в Кения преобладават и на него му иде отвътре :)
Ама както и да е. Проблемът е, че нашите педали не отстояват националните ни интереси, а се гънат наляво и надясно. Просто никой не му пука за държавата, а гледа да се облагодетелства максимално докато може.
Имам познат бивш депутат....той ми е разправял за какви ни имат...А колкото до Чехлю, срам е заради него, срам ме е заради политиците ни, срам ме че най важното в момента са туршиите и виното...Бих препоръчал на политиците ни един тест.В Ловеч е музея на Левски, има восъчна статуя в естествен ръст, нека отидат и го погледат в сините му очи.Сигурен съм че най много на петата секунда ще отклонят поглед.Аз издържах към 15 сек, след което...ще си призная един грях, върнах се да доплатя 6 лв на касата на музея, защото ни таксуваха като семейство с дете до 18 години, понеже дъщерята е на 26 но изглежда на по-малка.Нямам оправдание що се не обадих още на касата.Съмнявам се обаче при нашия "елит" да хване дикиш.
Митак, всички трябва там да ги водят преди да се закълнат. А после на площада да се кълнат във вярност към народ и държава...
DerMeister
10-10-2014, 20:15
Като ви чета елементарните, просташки изказвания, ми става тъжно.
avvasilev
10-10-2014, 20:36
https://www.facebook.com/video.php?v=922362374458044
dimitar_vd62
10-10-2014, 20:51
Като ви чета елементарните, просташки изказвания, ми става тъжно.
Слушаме те.По точно, четем те.Та...?
http://play.novatv.bg/programi/dikoff/460397
Относно следващите избори: по-ясно от коментара на Вълков - здраве!
:drunk:
Всеки, който си плаща данъците и осигуровките може да критикува властимащите. В никакъв случай гласуването не е задължително действие.