View Full Version : Отново с Алфа,но този път в отбора на легендите
ivailo rachev
13-10-2014, 19:37
Здравейте колеги,нека се похваля с новата си придобивка.От няколко дена съм горд с избора си,та този път се нарича 155.Родена е далечната 1994 година,а двигателя е 2.0 8 клапана.Снабдена е с обикновена газова уредба и за мое учудване няма проблеми,дори разхода е доста добре.Е има дребни забележки по нея,но не е нищо фрапиращо.Учуди ми,че колата е с климатик,а има и ел.шибидах,може и да е разпространено,но аз не съм виждал,а модификацията е SUPER.Пускам малко снимки отвън,а отвътре по-нататък като я изчистя,че тя горката е била изоставена в една плевня около 3 години.
Честита легенда,със здраве и любов да я караш а боята за годините си е перфектна! Радвам се за изборът който си направил колега :)
ivailo rachev
13-10-2014, 19:53
Благодаря колега,има матирало,но не е нещо,за което да се откажа от колата и ще бъде поправено.
Със Здраве да си я караш и много безаварийни километри.
angelovi69
13-10-2014, 20:45
Честито и от мен! Поздравления за избора и цвета. Слагай й новите номера, да се оглеждам за теб като минавам през Габрово. И дай снимки от вътре.
firedragon
13-10-2014, 21:06
Честито да ти е,много да те радва и да знаеш,че и да имаш ядове 155 винаги те кара да се хилиш като зелка докато я караш.
Furious 155
13-10-2014, 22:11
Браво бе! Не мислех че някой скоро ще си закупи 155. Позачезва модела, малко по малко. Със здраве да се кара и да дава кеф!
честито ! и силно се надявам да не си похарчил повече от 500лв.
Честито!!!! :rosso_racers:
бравооо,легендите са супер!! :devil:
Много радост да ти носи :clap:
:clapping:Честито от мен, много да те слуша ЛЕГЕНДАТА ти пожелавам и добре дошъл в сектата 155,не можах да разбера само кога ще почерпиш за придобивката,че много ти се насъбра.
ivailo rachev
14-10-2014, 12:42
Айде като ти дойде спойлера в събота да ходим да го слагаш пък аз да сменям помпата и ша са начерпим :picnic:
alfa_romeo_forever
15-10-2014, 05:35
Честито !!! И ти и тя да сте все така здрави ;) :bravo:
Честито! Сьс здраве да я караш!
Честито и от мен, с идеалния мотор е колата, ако е запазена и я поддържаш добре, тази кола няма никъде да те остави и ще си винаги доволен от нея. Освен това вече наистина е са малко и няма на се повтаряш със всеки 5-ти срещнат на пътя. Пожелевам ти само безаварийни километри и много кеф да ти доставя.