PDA

View Full Version : Питане относно маншоните на рейката

Lucky
22-03-2007, 00:32
Колеги,онзи ден се загледах и ми се стори,че единият маншон е частично скъсан,ходих в ТиН няма или с поръчка и то за към 80 пари комплекта :cry: :shock:
Дайте съвет ако е скъсан това ще го установявам в Петък със сигурност ,от къде да търся тези маншони :?: :D

Venci
22-03-2007, 04:27
За тебе само Т и Н ли продават части за Алфи :tongue: . Ходи в Сашо Ауто или в Евро 07 ( там са ефтини ама са боклуци де**а)

Lisan
22-03-2007, 08:50
На Стамбулийски имаше и бяха около 10лв за брой,оргинални струват 85лв.,оба4е смяната е шок.

Lucky
22-03-2007, 22:44
За тебе само Т и Н ли продават части за Алфи :tongue: . Ходи в Сашо Ауто или в Евро 07 ( там са ефтини ама са боклуци де**а)

Ми не ама кат нема време да ходя до Алекс Ауто,Просто ТиН са ми наблизо :roll: :D

а инак Лисан е прав има в магазина на Стамболиски 155 12 лв бройката :idea: :D
Благодаря за което :lol: :D :)

Mury
24-03-2007, 12:16
В Евро 07 са по 7 лв. :wink:

Lisan
24-03-2007, 13:09
В Евро 07 са по 7 лв. :wink: :cry: Там няма!

Mury
25-03-2007, 11:05

Сигурен ли си :idea: :wink: м иналия път ти ходи и пак ти казаха че няма па за мен се намериха :wink: :wink:

JORDANGT
25-03-2007, 12:40

Сигурен ли си :idea: :wink: м иналия път ти ходи и пак ти казаха че няма па за мен се намериха :wink: :wink:
Значи имаш връзки :wink:

Bobo
25-03-2007, 22:24

Тц начи някой не е ходил :wink:

Bobi_33
25-03-2007, 22:40

Тц начи някой не е ходил :wink:

Понякога свършват, след време зареждат още и така :wink:
Трябва редавно да се проверява

Lisan
26-03-2007, 11:05
Някой е ходил и ровил в склада,но нямат.

Mury
27-03-2007, 13:36

Май те тва ще се окаже верният отговор :wink:

tonov
01-04-2007, 10:46
Lucky ко стана, смени ли ги?
Питам, щот вчера са завирах под колата и видях че мойте и двата са скъсани :shock: Да съм подготвен. Опасно ли е да карам така?

Kontra
02-04-2007, 09:04
в петък купих колата и един от сервизите, дето я гледаха казаха, че левия маншон е скъсан
понеделник минах КАТ, карах 2 дена както си беше - сряда ходих да ми го сменят, взех го също от магазина на Стамболийски 155

вярно ли е, че след като се смени маншон било задължително после да се ходи за регулаж на предница ?
питам, щото вуйчо ми така каза, ма той май не е много в час, а в сервиза казаха, че проблеми нема
но па на другата гума ми сменяха накрайника на рейката и са гледам, че като пусна волана колата леко отива надясно
но па то може и преди да е било така, а са да забелязвам :)

Lucky
02-04-2007, 22:16
Питам, щот вчера са завирах под колата и видях че мойте и двата са скъсани :shock: Да съм подготвен. Опасно ли е да карам така?

Ми честно казано не съм защото по принуда се наложи да вкарам колата при момчето което подържа фирмените коли,а и аз не бях в София но ми каза че смяната била трудоемка и скъпа и може да се наложило сваляне на рейката а колата ми трябваше.А даже каза че май трябвало да се разглабя рейката :shock: :shock: :roll: Е тук питам, :?: А дали е така :roll: :evil: :?:

BatVas
03-04-2007, 11:20
в петък купих колата и един от сервизите, дето я гледаха казаха, че левия маншон е скъсан
понеделник минах КАТ, карах 2 дена както си беше - сряда ходих да ми го сменят, взех го също от магазина на Стамболийски 155

вярно ли е, че след като се смени маншон било задължително после да се ходи за регулаж на предница ?
питам, щото вуйчо ми така каза, ма той май не е много в час, а в сервиза казаха, че проблеми нема
но па на другата гума ми сменяха накрайника на рейката и са гледам, че като пусна волана колата леко отива надясно
но па то може и преди да е било така, а са да забелязвам :)

Мини на реглаж на предница :idea:

Mury
06-04-2007, 13:33

Ми честно казано не съм защото по принуда се наложи да вкарам колата при момчето което подържа фирмените коли,а и аз не бях в София но ми каза че смяната била трудоемка и скъпа и може да се наложило сваляне на рейката а колата ми трябваше.А даже каза че май трябвало да се разглабя рейката :shock: :shock: :roll: Е тук питам, :?: А дали е така :roll: :evil: :?:

По принцип наистина се разглабя и трябва да се свали което ако го направиш по-добре направо я рециклирай :wink: :wink: щот сваляне и качване си е окло 50-60 лв. :wink: