PDA

View Full Version : Проблем със зареждане на гориво!

dievx
23-03-2007, 15:37
Колеги, някой има ли проблем със зареждането на гориво по бензиностанциите? Аз зареждам основно само от Лукойл, и като вкарат пистолета не отваря клапата и изхвърля бензина. Налага се да наливат с наполовина изваден пистолет и става много бавно, да не говорим, че всеки път трябва да им обяснявам как да наливат. А и винаги има бензин извън резервоара за моя сметка :evil: Дали накрайниците на пистолетите са им къси или проблема е при мен и клапата е нещо запушена. При максимално вкаран пистолет веднъж отвори, но в повечето случаи не става.
Поздрави!

akula
23-03-2007, 16:52
Аз зареждам също на Лукойл ( почти само там, защото ми е пред блока) и нямам такъв проблем, а предполагам че колонките са еднакви... :roll:

dievx
24-03-2007, 12:29
Добре, ако приемем че е проблема е в клапата, някой знае ли как се вади и как да отстраня проблема.

Lucky
24-03-2007, 13:30
М да този проблем го има и на шефа ми БМВ-то :( И зарежда с много търпение :roll:

vikoalfa
25-03-2007, 02:40
На после нещо и по моита специалност :D .Значи работя бензинджия на Шел.Значи има два вида пистолета къси и дълги човки ,не са еднакви колонките има различни марки и модели малеееее увлякох се.На 145-146 клапата се вижда и некви 3-4сант.кажи им да пробват да вкарат пистолета до първата резка под кривото на самата човка.А сигурно БМВто е 7ма серия нали?При него също става така.Абе направо сменете веригата пробваите друга.Дано съм бил полезен :P

Lucky
25-03-2007, 09:38
На после нещо и по моита специалност :D .Значи работя бензинджия на Шел.Значи има два вида пистолета къси и дълги човки ,не са еднакви колонките има различни марки и модели малеееее увлякох се.На 145-146 клапата се вижда и некви 3-4сант.кажи им да пробват да вкарат пистолета до първата резка под кривото на самата човка.А сигурно БМВто е 7ма серия нали?При него също става така.Абе направо сменете веригата пробваите друга.Дано съм бил полезен :P

Да седмица е :wink: :D

dievx
25-03-2007, 13:31
ОК колега мерси :D , значи не е запушена клапата. Зареждал съм в различни бензиностанции и градове но все на Лукойл и последния път стана но пистолета го вкараха докрай под диагонал. Следващия път ще пробвам да заредя от другаде. Лошото е че тук в Несебър има само на Лукойл и разни частни бензиностании, та не знам дали може да им се има доверие по отношение качеството на бензина.

Bobo
25-03-2007, 22:26
Проблема го има когато пистолета е от дебелите - демек за тир дизел :lol: Аз редовно го имам тоя проблем на JTD-то щот все спирам на колонката за тирове явно :wink:

Lucky
26-03-2007, 22:44
Проблема го има когато пистолета е от дебелите - демек за тир дизел :lol: Аз редовно го имам тоя проблем на JTD-то щот все спирам на колонката за тирове явно :wink:

Ми то навик от алфата с този апетит :twisted: :pfbbt: :spiteful: :D :wink: :)