View Full Version : Дайте съвет за една Алфа 1.8 туйнспарк 1.8
Mind_Control
23-03-2007, 18:11
струва ли си да дам 6000 лв. за алфа 146 1.8 туйнспарк (140 конски сили), в много добро състояние, с много добри джанти :) , 98-ма година на 135000 ? И колко хар4и тоя змей? пове4е от 1.6 боксер ли?
Това в колата
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo ... id=2475182 (http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2475182)
Mind_Control
23-03-2007, 18:58
Или по добре да взема тази 146 Ti 155 коня, но излиза някакъв пушак отзад и не е толкова первектна но е 5000 лв. и е на 98 000 км 98-ма година
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo ... id=2475295 (http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2475295)
Или по добре да взема тази 146 Ti 155 коня, но излиза някакъв пушак отзад и не е толкова первектна но е 5000 лв. и е на 98 000 км 98-ма година
Това да не е TiD с тоя пушек ? То след като има QVD..... що не :)
TI си е TI,но в случая ако е толкова перфектна първата(1.8 TS) няма какво да и се чудиш! :)
Mind_Control
24-03-2007, 14:32
Въпросът е дали си струват на тая цена?
Nasko_77
24-03-2007, 21:08
Аз бих го взел Тиун Спарка 1.8 за тея пари без да се замисля щом е в много добро състояние. Тези 98 000хил. к. на втората не са ли съмнителни? А и съм сигорен, че продавача може да ти свали малко от тези 6000лв. ако го натиснеш.
Аз вече около месец карам 1.8 TS кефи ме много но я взех за по малко парички
Въпросът е дали си струват на тая цена?
Ми честно казано е малко висока,но това е мое мнение!За около 6к+ лв може и ЖТД да си намериш,но ти си решаваш все пак :wink: Иначе колата изглежда много добре! 8)
сериозно ли мойе да се намери ЖТД за 6000лв дай малко повече инфо колега
сериозно ли мойе да се намери ЖТД за 6000лв дай малко повече инфо колега
По принцип да ако колата е внос :wink:
Само дето раят от ефтини коли ще свърши скоро.Държавата ще въведе пак някаква такса която ще е по ЛЕВ на КУБИК :shock: :shock: Аз бях сигурен че държавата няма да остане капо по тази тема :evil: :evil: :evil:
П.С.Инфото е от човек който внася коли :wink:
AlfaRomeo
25-03-2007, 11:40
Mind_Control ще ми кажеш ли къде са тези коли,защото ако ще вземеш едната аз да взема другата,която ти си избереш.Ако искаш драсни и лично даже.Благодаря ти
Mury готин от къде ти казах за тея такси и знаешли кога ще са в сила нещо повече,инфо да обадиш.Мерси ;) :wink: :wink:
Само дето раят от ефтини коли ще свърши скоро.Държавата ще въведе пак някаква такса която ще е по ЛЕВ на КУБИК :shock: :shock: Аз бях сигурен че държавата няма да остане капо по тази тема :evil: :evil: :evil:
????? Каква е тая идиотщина бе хора, искат да ни накарат да караме само Матиз ли? :shoot: :chair: Ми то и на това си има цаката- кат си вкарам кола ще си я карам с чуждия номер и с пълномощно. Нали съм гражданин на ЕС, все едно си карам колата с плевенски номер в София! После що сме тарикати и гледамеда прецакаме държавата! Вместо да мислят как да съдерат шофьорите, да привлекат работодатели дето да дават по 3-4 бона заплати и няма да си купуваме 10 годишни кошници!
Mind_Control
25-03-2007, 23:10
Това мен много ме съмнява. че ще се случи... И да се случи няма проблеми ако е на кубучен метър :lol: Тоя човек дето внася коли от къде го знае това като освен на горубляне и пътя от бг до италия друго не знае.. И то е в негова полза да говори тия неща, за да може да си продаде кочините (всява страх, че ще има поскъпване).
...И то е в негова полза да говори тия неща, за да може да си продаде кочините (всява страх, че ще има поскъпване). е тука съм много съгласен, и преди нова година, пак така "ооо тя държавата няма да се мине" - е на МИНА се, едно QV в момента е 4бона нов внос... 145 JTD 12.99 e 6500лв
та и това така, щела да въведеееее, па щели да ни зимат книжките ако сме с дълги коси......абе аре стига с тия елементарни пропагандни методи бе!:)
те , дет се пробват, ако мине, ок, ама да им се връзваме, аре да нема нужда а?
ultrashock
26-03-2007, 15:22
Това според е напълно невъзможно тъй като в нито една държава от ЕС не се плащат такси, най вероятно ще си остане така, единствения начин да събирет пак пари е чрез поскъпване на данъка, но това ще важи и за колите които не са нов внос, така че пак ме съмнява. Нали уж за някаква еко такса се говореше, какво стана с нея, аз нищо не платих и не познавам някой който е платил Еко такса изобщо!? Или в момента е нещо като промоция :lol: или ще си остане така! Дано е второто.
А по темата за 6000 лв можеш да си вземеш малко по-нова с новите брони, поне аз това забелязах като цени в Германия, за 2500евро имаше 1.6 ТС на 90000км, беше адски запазена и лачена обаче аз докато се усетя и я продадоха! Поне докато си в Германия разглеждай по обстойно в мобиле.де и аутоскоут.де Аз по весници нищо не успях да намеря но ако се справяш с немския пробвай!