View Full Version : Мнение за носачи
Здравейте колеги, един приятел трябва да сменя преден носач и получи оферти и се двоуми между следните марки: Fast или Teknorot. Моля да споделите вашите мнения
budged3d
28-11-2014, 00:02
fast според мен за година и малко ще са за смяна отново (мое лично мнение не задължавам никой с него) другите са неизвестни за мен
от 2 години съм с MONROE за сега са супер , а не е да не съм минавал през големи дупки ,потънали шахти и всякакви неравности ,а 145 цата ми е тд и си е тежичка отпред
DerMeister
28-11-2014, 10:49
Всичко зависи от стила на каране и състоянието на пътищата. Аз носачи сменям на 2 години. Последните 2 пъти бяха технород, преди това не помня. Тампоните заминават и това е.
BillyBoy`
01-12-2014, 13:41
Технород.
Аз гласувам рециклиране, ако не е зор да са нови.
Аз гласувам рециклиране, ако не е зор да са нови.
Hапълно съм съгласен :punk:
Ако колегата има желание, ще му дам информация за контакт на фирма при, която аз правих моите на ЛС.
Колеги, като говорите за рециклиране, някой знае ли къде в Русе може да стане това?
За Русе не знам, за пратих моите в Казанлък по еконт.
Здравейте колеги, да възобновя малко темата. Предстои ми покупка на носачи. Моля да препоръчате някои дето са читави, че TRW ми идват скъпи. Като я гледахме с майстора ми направи впечатление, че тези на колата са TRW и не се знае колко време са на нея.
На десния има малко луфт в шарнира, а на левия предния тампон е заминал.
ПОЗДРАВИ!
Pavkataa
23-02-2015, 17:30
Колко излиза да се рециклират ?
30лв двата, по-нагоре бях писал за рециклаж, правих на мойте.
П.С. Извинявам се цена не съм писал ...
Pavkataa
23-02-2015, 18:52
Ще ми дадеш ли координати на ЛС :)
Здравейте, снощи поръчах десния носач(Технород), а за левия си поръчах само тампон. А стария , който сваля ще го рециклирам. Няма как сега да го сваля и пратя за рециклиране, защото ще остана без кола за няколко дни.
ПОЗДРАВИ!
Снимай какво е станало след рециклирането! И от къде ги намери Технород-а ?
Аз съм с Фиорела вече 10к км и всичко им е здраво ... за сега :hehehm:
Здравей колега снощи пристигна носача. Поръчах го при майстора, който ми прави колата, 62 лв. е носача. За рециклирането, като пътувам към Пазарджик или Пловдив ще търся къде ги правят. При нас няма кой да ги прави.
Ще използвам да питам колеги от Пазарджик къде извършват тази услуга?
ПОЗДРАВИ!!!