PDA

View Full Version : Направих страхотна глупост

ivailo rachev
01-12-2014, 15:25
Здравейте колеги,до сега не бях в състояние да пиша,но сега искам да споделя с вас за моето изглупяване.Историята започва така:имах годеница(някой от вас я познават),с която в последно време много се карахме и хич не се разбирахме и една вечер тя се прибира от работа и започна да си събира багажа,на мен ми стана много трудно и се напих и тръгнах да карам към местността Узана и още преди първия завой или съм изгубил съзнание или заспах не знам,и на завоя съм се ударил челно в дърво с около 90 км/ч. без спирачен път.Колата е тотално размазана,а педала на газта е опрял в скоростния лост,но за щастие аз съм жив и нямам начупвания.Имам комоцио и доста натъртвания,но това ще мине.Сега разбирам грешката си и знам какво съм направил,знам че тя не беше за мен(егоист е),но влюбен кон с капаци така прави.Ще ме упреквате,но аз едва на 25 имам стотици хиляди километри зад гърба си,а това беше единствения път дето се качвам зад волана пил и ето какво се случи.Надявам се да ме разберете и да не ме упреквате много.Благодаря предварително за разбирането.Пускам и снимки на колата...

ivailo rachev
01-12-2014, 15:28
И все пак много хора видяли колата питат дали има оживели.Благодаря на господ,че ме спаси.Добре,че беше колегата от форума koki79 да ми помогне за всичко.

ecotronic
01-12-2014, 15:47
Млад си още и сигурно ще ти е много трудно да разбереш това, което ще ти кажа. А то е:

Никога не позволявай на емоциите ти да те завладеят до такава степен заради една жена.

Бъди сигурен, че след години ще разбереш, че съм бил прав.

А сега бъди благодарен на Господ, защото живееш втори живот.
Извади си съответните поуки от случая и продължавай живота си. Той ще е точно такъв, какъвто сам си го направиш.

ivailo rachev
01-12-2014, 15:51
Благодаря ти,разбирам те напълно и никога няма да се оправдая за случката.Сега вече мисля по различен начин,но явно трябваше да направя някоя глупост за да ми дойде акъла.

reloading
01-12-2014, 16:13
Късметлия си! Явно не те заслужава това момиче.. незнам защо трябва да губиш живота си!

ShoxXx
01-12-2014, 16:14
Само да не се съберете ся...щото вече ще си за бой!

gboiaj
01-12-2014, 16:17
Млад си още и сигурно ще ти е много трудно да разбереш това, което ще ти кажа. А то е:

Никога не позволявай на емоциите ти да те завладеят до такава степен заради една жена.

А сега бъди благодарен на Господ, защото живееш втори живот.
Извади си съответните поуки от случая и продължавай живота си. Той ще е точно такъв, какъвто сам си го направиш.

Напълно подкрепям

ivailo rachev
01-12-2014, 16:20
Шокси умрях да се хиля с тебе,иначе много си прав.

Пешо аз трябваше сам да си тръгна преди повече от година ама съм си добър търпя и мълча и накрая се качи не главата ми ами не знам къде.

Doomguy
01-12-2014, 18:44
Не знам кое е по-тъпо. Че си карал пил, или че е заради жена :-). При всички положения обаче си голям късметлия, снимките на колата са показателни.

AttilaSL
01-12-2014, 18:44
Честно изобщо не те съжалявам щом си направил такава простотия заради парче опикано месо,не съм и човекът който да те съди,но никога не съм приемал като оправдание "ами пиян бях" или нещо подобно.
Хубавото е че си нацелил дърво с 90км/ч а не някоя кола в насрещното,щото тогава некролози щеше да пишеш а не теми по форумите.

koki79
01-12-2014, 19:39
[/COLOR]
И все пак много хора видяли колата питат дали има оживели.Благодаря на господ,че ме спаси.Добре,че беше колегата от форума koki79 да ми помогне за всичко.

Затова сме колеги и приятели да си помагаме, но човек трябва и сам да си помогне иначе няма как.
Колана те е спасил, иначе знаеш къде можеше да бъдеш,да ти е за обеца и умната за напред.
П.П. Човек като се напие си ляга.:notworthy:

Sunny
01-12-2014, 19:59
Че си за бой - за бой си си ...
Че пияния и господ го пази - вярно си е .

Ранобудниче
01-12-2014, 20:03

...

100% си прав.
С едно уточнение: заради никого (с изключение на децата).

И Иво.. Бързо да се оправяш.

Ladjov
01-12-2014, 20:12
Лесно е да се каже не се поддавай на емоцията , но друго е когато си на гребена на вълната - лудо ФФФлюбен и загубен . Трудно се преодолява раздялата .Колкото и да трудно и болезнено ,но понякога е за добро.

Но за нищо на света не е трябвало да караш пиян . Добре че не си затрил някой и най-вече себе си .

Tedo
01-12-2014, 20:31
Жалко за 155-цата, хубаво поне, че не си утрепал някого заради тая простотия

Кайо
01-12-2014, 20:46
Ейшшшш....за кютек си!!!!
Да потрошиш една кола за жена.....тва е глупост.:devil:
Ти си младо яре още,имаш време за много жени,ама ако и ти се потрошиш.....;)

Xman
01-12-2014, 21:18
Късметлия си, че въпреки простотията която си сътворил си се отървал жив! Продължавай напред и си вземи необходимата поука от случилото се....оздравявай бързо.

lordliness
01-12-2014, 21:21
''Не се плашете и не съжалявайте, когато нещо си отива от вас- приятел, работа, каквото и да е. Радвайте се на хубавите мигове, в които ги е имало, но ги пуснете да си отидат. Не се вкопчвайте в тях. На мястото на всичко старо, скоро ще дойде нещо ново и хубаво. Рушат се тези структури и условности, които вече сте надраснали и са ви станали тесни като някои ваши убеждения, жизнени принципи, отношения, които сте смятали до скоро за стабилни. Усещането при рушенето на тези структури може да бъде като удар от мълния. Увереността ви може да започне да се разклаща и всичко да ви изглежда като една катастрофа, но след преминаване на първоначалния шок, ще разберете, че всъщност сте се освободили от излишния баласт, който ви е дърпал надолу. Хората се боят от промените, но както се казва: „Всяко зло за добро''

mirchozo
01-12-2014, 21:33
Най-важно е да си извадиш поуките от преживяното, не си оцелял напразно и помни винаги грешките си и не ги повтаряй. Майната му на всичко и горе главата, нищо че е празна :)

RUNNING WILD
01-12-2014, 22:14
другия път като пиинеш и те изтормози некоя мома по добре оди си легни с некоя друга жена да ти мине яда,е виж жените как интелигентно подхождат като ги е яд на мъжете им ходи и се набучи с некой и си го върне поне тя така си мисли за нейно успокоение де,колата си е кола и тая да искаш щи я направят за 2 седмици ще е същтата само ти ще знаеш че е удряна,ама имай в предвид че една костица да ти влезе в гръбнака в мозъка цял живот ако беше оцелял ще се проклинаш за тая постъпка в инвалидната количка защото това няма оправяне,а живота има смисъл докато можеш да се грижиш сам за себе си и да мислиш овреме сам за себе си,жената можеш да си я върнеш пак при тебе с приказки а другото никога няма да можеш,а трябва да ти кажа че аз ако съм ти жена и разбера че си се напил и си ударил кола с 90 км в час няма да те погледна,за мене това е човек който може да причини смърт и травми на мене на децата ми и на близки и непознати хора поради слабата си психика,жените избират силните не слабите,помисли и върху това!

Maximus
01-12-2014, 22:20
Глупостта няма оправдание.
Глупостта е заразна.

Не знам какво целиш с тази тема, състрадание ли търсиш, интерес ли искаш да привлечеш.
Надявам се, че лош пример ни показваш?

Ти си жив, ок, но осъзнаваш ли, че можеше да отнемеш човешки живот, един, два..........
Нищо не спомена за това.
Това трябва да е основно терзанието ти, а не дали ти си жив и здрав.
А тези дето ти разтягат локуми за това, че заради жена не си заслужава да правиш глупости са невлюбвали се сухари.
За любов и от любов /разбирай жена/ всичко си заслужава.
Успех и късмет.

Кайо
01-12-2014, 22:36
Аз като сухар ще попитам какво е да си влюбен?

Maximus
01-12-2014, 23:14
Аз като сухар ще попитам какво е да си влюбен?

Ето, достатъчно ми е само човекът отсреща да поиска да му бъде обяснено какво е да си влюбен, за да разбера бил ли е или не.

Нека не спамим в темата, тя все пак е поучителна.

Кайо
01-12-2014, 23:25
Ето, достатъчно ми е само човекът отсреща да поиска да му бъде обяснено какво е да си влюбен, за да разбера бил ли е или не.

Нека не спамим в темата, тя все пак е поучителна.

Не искам да ми обясняваш,и не спамя,поне не и с този въпрос.
Стана ми интересно и попитах,но получих сухарски отговор.

А дали съм бил влюбен,ти едва ли ще разбереш..;)

ecotronic
01-12-2014, 23:54
Колега Maximus, преди да продължиш да раздаваш необосновани квалификации, бих ти предложил да помислиш по въпроса, какво представляват човешките емоции. Помисли и върху факта, че висши са онези нива на разума, които се ситуират над емоциите.

Furious 155
02-12-2014, 00:16
Глупостта няма оправдание.
Глупостта е заразна.

Не знам какво целиш с тази тема, състрадание ли търсиш, интерес ли искаш да привлечеш.
Надявам се, че лош пример ни показваш?

Ти си жив, ок, но осъзнаваш ли, че можеше да отнемеш човешки живот, един, два..........
Нищо не спомена за това.
Това трябва да е основно терзанието ти, а не дали ти си жив и здрав.
Подкрепям на 100%!!!

ivailo rachev
02-12-2014, 00:32
Колеги тежко ми е за нея въпреки,че знам,че се върнах много пари назад заради нея.Чесно казано можех да карам не 155,а 159 ако не бях с нея ама любов е,който знае ще ме разбере...

dimitar_vd62
02-12-2014, 00:44
Добре че си жив и здрав и няма други пострадали.Друга талянка ще си купиш, друга мацка ще ти легне на сърцето.Да се напиеш от мъка по жена разбирам, ама що си се качил на колата не моем разбра.Има една приказка - една майка 20 години прави от сина си човек, една жена за 20 минути може да обезсмисли труда и.Направи си равносметка защо се е получила така и си вземи поука, кое или какво е куцало.И послушай Любо, пък и аз ще ти го кажа, емоциите са лош съветник.

milenmilan
02-12-2014, 01:51
И аз да се включа като темпераментен характер(зодия Овен) в темата, понеже прочетох няколко мнения, за спазването на самообладание и тн. На теория звучи добре ,но когато човек е с по-бурен характер на практика не се получават нещата. Относно страха на хората от промяна, да това е факт за всеки човек, но когато нещата не вървят трябва,да се направи тази крачка. И аз търпях до тази година, вече бившата ми приятелка с която живеехме заедно над 1 година, и работа на която бях близо 4 година, докато не теглих майната на всичко. Радвай се на "вторият" ти живот колега, и късмет с момите, за колата пожелавам ти в най-скоро време 159, или още една мома на име Жулиета.
П.П. първите 1-2 седмици ще ти е най-тежко, след 1-вия месец ще си казваш "мамка му какво съм правил с нея". Все пак, за едното......... не си заслужава да си тровиш животеца.

Кайо
02-12-2014, 08:36
Maximum е римлянин,преторианец,пише рядко но качествено,познава и хората и по виртуалните им изцепки даже знае кой,кога и колко е бил влюбен,но това е защото като добър римски гражданин редовно посещава храма на Венера.

Нищо лично.:)))))

digitalundgrd
02-12-2014, 08:41
... въпреки,че знам,че се върнах много пари назад заради нея.Чесно казано можех да карам не 155,а 159 ако не бях с нея ама любов е,който знае ще ме разбере...

Колега, не съжалявай и не се ядосвай. Такива тип "муфта-мадама" ич не ти и трябват.

Това с пиенето и карането няма да го коментирам, но наистина радвай се, че не си утрепал някой, а си се целнал в дърво. Целия живот щеше да си съсипеш заради нещо, което не си е заслужавало:knock:

oem
02-12-2014, 08:54
Малиии, приятелю... голяма глупост си сътворил. Никога не трябва да оставяш емоциите да те водят на каишка, още повече заради жена.

Научи се като мен да им биеш шута без да слушаш сърцето си. Само аз си знам през колко такива боклуци съм минал и добре че рано се научих да забравям и да не ми пука без значение колко влюбен съм бил.

Друг е въпроса, че сега не съм сигурен дали мога да бъде чак толкова влюбен колкото преди...

Не съм на кой знае каква възраст, но съм започнал с любовите от началното училище и съм се пробвал къде ли не :roll2: И това ме научи на търпение може би.

Един ден като мен ще срещнеш правилната жена и ще бъдеш много благодарен на живота за това. Пожелавам ти го от все сърце :)

StanG
02-12-2014, 12:11
Колеги тежко ми е за нея въпреки,че знам,че се върнах много пари назад заради нея.Чесно казано можех да карам не 155,а 159 ако не бях с нея ама любов е,който знае ще ме разбере...
Абе, за алфата ли говориш или за жената? :)

ivailo rachev
02-12-2014, 12:29
Абе за жената говорех ама с всеки изминал ден ми става все по-леко :D Благодаря ви за разбирането.Не искам нито да привличам внимание с темата,нито да се правя на интересен исках просто да споделя как под влиянието на емоцията за секунди може да се направи грешка,за която да се съжалява цял живот.Да благодарен съм на господ,че съм жив и най вече,че нямаше движение и не пострадаха невинни хора.

П.П.Ники ша приказваме с тебе като ти ти докараме А6-цата.

Scrapera
02-12-2014, 12:41
Ако законите ни бяха закони, трудно щеше да се подчиниш на емоции. Ако за шофиране над 1.2 промила се влизаше в затвора, и ти имаше няколко нагледни примера сред своите познати, НИКОГА нямаше да си го помислиш това да се напиеш на дърво и да караш. Слаба държава! :waving:

ivailo rachev
02-12-2014, 12:58
Има го в закона,при шофиране над 1,2 може да те осъдят на затвор до 1 година.Мен ме осъдиха на 3 месеца без книжка и 6 месеца пробация,но това е най-вече заради чистото ми съдебно минало.Аз никога не съм имал прояви и единствения допир с полицаи съм имал като са ме спирали за проверка.Също така помагах за делото и си се признах за виновен,аз никога няма да се оправдая и да отрека вината си.

old alfist
02-12-2014, 15:15
Добре, че не си направил по-голяма глупост, да пострадат невинни хора, както и ти самия - колите са едни ламарини, на фона на всичко останало.

По отношение на жената, дай както се пее: Недей да плачеш, недей да страдаш .... заради една жена (https://www.youtube.com/watch?v=fzdsmH_A1ls)

pa4ito
02-12-2014, 17:48
Аз не мога да разбера едно - защо си тръгнал към Узана? Какво си искал да правиш там?
А и у вас нямаш ли чупливи предмети - чаши, чинии? Да беше потрошил няколко в стената, та да ти мине. При мен действа и след това като се наспиш си като нов...

alex052
02-12-2014, 18:55
Да си кой знае колко млад ,че да каже човек добре, амиа не си на 18 примерно, .........да кажеш ,че нещо ново се е случило под слънцето не е. Казваш егоист била.........то хубаво ама медала има две страни и твоята истина е една а може би нейната друга.Дали е имала или не прекалено големи очаквания от теб който не са се оправдали също не е ясно, не ви познавам.

Лично за мен употребата на нелепи количества на алкохолни стимуланти в така описаната от теб ситуация е признак на слабост, опит за жалко бягство от самия себе си и т.н. без да влагам капка критика към теб, взел си решение и си го изпълнил като един истински мъж.

Както и да е, не искам да те критикувам.Отиди на църква, запали свещ, благодари на господ за това ,че си жив и здрав и ,че не си сътворил някоя по брилянтна простотия за която да съжаляваш цял живот.Щом си жив ,явно има още път да вървиш, изяде си шамара сега си прави изводите. Е аз лично бих си правил и курбан на тази дата но това си е твоя работа.

А иначе да си знаеш:
"Мъжа както и жената във връзката са взаймнозаменяеми"
"Мъжа е като кучето, няма лошо жената да го пусне да си играе с другите кучета предимно от женски пол/то в тези времена модерни и от мъжки/ от време на време, е тогава и тя може да се облажи с различен пес"
"Мъжа е създаден да носи тежко и да носи удоволствие................"

Те това от мен.
П.С. И помни следното............господ можеше не да те прибере ,а да те направи инвалид.Останал си жив и здрав, явно има защо.След време ще намериш някоя друга изгора, ще си щастлив и тази случка на която сега придаваш голямо значение, и си готов да разказваш и коментираш с часове/и не казвай ,че не е така щом си пуснал и тема във форум/ ще отмине и ще я описваш в едно изречение.Един факт, случка или каквото и да е там има точно толкова значение колкото му придаваме.Е а ако правиш каквото и да е с живота си по един и същи начин и очакваш да се случва нещо различно всеки следващ път ......не се надявай.

Ходи с главата си и с алкохола.......по леко.Това съвет от бивш алкохолик.

Tedo
02-12-2014, 19:31
Аз не мога да разбера едно - защо си тръгнал към Узана? Какво си искал да правиш там?
А и у вас нямаш ли чупливи предмети - чаши, чинии? Да беше потрошил няколко в стената, та да ти мине. При мен действа и след това като се наспиш си като нов...

И аз това не го разбирам, да беше тръгнал да я гази иди-дойди, ми той тръгнал eй така да покара :D

Почасово е по-рентабилно

Liminat
02-12-2014, 19:50
Случва се бе.

Bobiuzunov
02-12-2014, 20:30
Има една много вярна приказка колега миг невнимание,цял живот страдание,но ти имаш невероятния късмет че си останал невредим след този инцидент.Вдигай високо главата,жени бол,коли също.
Постъпката ти да се качиш на колата пил е мисля излишно да коментирам,но съм убеден че докато си жив това няма да се повтори.

PEPI-2ALFA
02-12-2014, 20:32
... исках просто да споделя как под влиянието на емоцията за секунди може да се направи грешка,за която да се съжалява цял живот.Да благодарен съм на господ,че съм жив и най вече,че нямаше движение и не пострадаха невинни хора.

Както се казва - секунда невнимание и цял живот ... мъртъв.
Голям късмет си имал, и ти, и тия, с които си се разминал по пътя.

nhg
03-12-2014, 00:48
Моите уважения към автора на темата, но мисля, че тя се изчерпа: за всички е ясно какво и защо се е случило и какво (не) е трябвало да става..
Момчето получи подкрепа и съчувствие, според мен си е направил и правилните изводи (всеки е бил в подобна или дори същата ситуация и може да сподели собствен опит или да наставлява по-'зелените' - аз ще се въздържа)
Отношенията между хората са нещо сложно, винаги има 'разум и чувства' - не се опитвайте да ги вкарате в кавито и да било виртуални или реални рамки!
Сигурен съм, че БМВкилъра е помъдрял от случката, дано няма такива негативни емоции за в бъдеще; чест му прави, че споделя всичко (макар да знаем само неговата гледна точка - а за такива ситуации ВИНАГИ има повече от една истина).
Пожелавам успех на колегата - все пак е потрошил само една купчина ламарини, пък макар и наречени Алфа Ромео...

code
03-12-2014, 08:40
Да благодарен съм на господ,че съм жив и най вече,че нямаше движение и не пострадаха невинни хора.
Това е най-важното, колега. Господ знае точно кой колко да уплаши. Благодари се, че само ти е дал урок и след тази случка вече го пиши с главна буква. :)
пп В любовта най-тъпото е да си навиваш на пръста разни твои си представи - нещата трябва да се преценяват трезво, но това идва с годините и след доста падания по гръб. Обратната страна е, че като почнеш да преценяваш трезво вече не може да става дума за любов.

mimouzunov
03-12-2014, 09:24
Разбирам да поднесе нещо кола или от авария да се случи нещо и да се удари човек... Но тука става въпрос за постъпка на човек със слаб характер която постъпка е можело да доведе до много по-тежки последици и то за много невинни хора! Това което се случва с приятели/приятелки защо трябва да се "пренася" на пътя и после да страдат други!?
Съжалявам, но мои близък го няма от 5 години точно от такова изпълнение! Удари го пиян и до там.

Mind_Control
03-12-2014, 17:01

ха ха, ако е само една 159-ка :) малка е цената, която си платил. Радвай се, че сте се разделили. Живота е пред теб. И следваща връзка най- малко след 2 години. А, като си слаб пияч- недей да караш пил!

lordliness
03-12-2014, 17:26
Време е да напишеш Алфа килър :) всичко е поправимо освен смъртта. Живота продължава. Чакат те по- хубави коли и жени.

ivailo rachev
03-12-2014, 17:41
Благодаря ви още веднъж за подкрепата.Тогава не мислех трезво не заради алкохола,а заради емоцията.Не ми е първото напиване,но ми беше първия(И последен) път,в който се качвам пил зад волана.Да благодарен съм,че още съм на този свят и,че не причиних нещо на невинни хора.Но явно е трябвало да стане нещо за да ми дойде акъла.Да повече няма да се събера с тази.Да никой не е цвете и аз имам минуси,но нейните бяха повече :D Както и да е,любов вече трудно ще се влюбя до такава степен,че да страдам като ученичка,а това е цялата истина покрай случката,не съм се оправдал и капка за постъпката ми.Иначе да ходих на църква и на тая дата винаги ще правя курбан.

old alfist
03-12-2014, 19:09
Благодаря ви още веднъж за подкрепата.Тогава не мислех трезво не заради алкохола,а заради емоцията.Не ми е първото напиване,но ми беше първия(И последен) път,в който се качвам пил зад волана.Да благодарен съм,че още съм на този свят и,че не причиних нещо на невинни хора.Но явно е трябвало да стане нещо за да ми дойде акъла.Да повече няма да се събера с тази.Да никой не е цвете и аз имам минуси,но нейните бяха повече :D Както и да е,любов вече трудно ще се влюбя до такава степен,че да страдам като ученичка,а това е цялата истина покрай случката,не съм се оправдал и капка за постъпката ми.Иначе да ходих на църква и на тая дата винаги ще правя курбан.

Жив и здрав да си, и дано всички си вземем поука, от това, което е станало.

Не се заричай за жените, във връзка с тях -никога, не казвай никога.

ivailo rachev
04-12-2014, 00:31
Даже вече имам вземане даване с една дето се виждахме само по приятелски по някога и снощи ми се прави на интересна и се мъчи да ми се налага,пък аз вече съм безкомпромисен и и казах,че 2 години ми бяха достатъчни жена да ми се качва на главата и това повече няма как да се случи :D

lordliness
04-12-2014, 01:01
Сега залиташ в другата крайност. Съвместното съжителство е низ от компромиси и от двете страни.
Моята жена е най- добрия ми приятел, любовница и съдружник. Повече от това не ми трябва.

ivailo rachev
04-12-2014, 01:09
Да прав си и го осъзнавам,но точно сега осъзнах какъв съм бил и точно в момента няма да се случи съжителство.Просто като,че ли сега имам едно на ум за жените и не мога да се оставя да ме командват.Тя не ми беше първата минал съм през доста жени ама тя с извинение ми сра в устата.

lordliness
04-12-2014, 01:50
Ще ти мине. Сега гледай от забавната страна, ще има какво да разказваш.

ivailo rachev
04-12-2014, 01:52
Хаха прав си,има за какво да разказвам :D

Liminat
04-12-2014, 07:14
Време е да напишеш Алфа килър :) всичко е поправимо освен смъртта. Живота продължава. Чакат те по- хубави коли и жени.
А, има случаи, в които смъртта е избавление. А 20 години на инвалидна количка и на легло, парализиран?
Докато... ясно е докога.
Не всеки е Майкъл Шумахер да има грижи и в това състояние, в което е сега, голямата част от хората просто ще потопят и семействата си в подобно състояние.
Пияния човек вече е друг човек, лесно може да се качи да кара, да надува яко и поне за мен го няма това "никога не карам пил", голямата част от хората карат и пили, с различен късмет, но пили, едни ги хващат, други катастрофират, трети минават метър и т.н, безкрайна тема.
Ей го малък Тошко, типичен пример за човек, който никога не трябва да пие, пийне ли, се нааква.

lordliness
04-12-2014, 07:19
А, има случаи, в които смъртта е избавление. А 20 години на инвалидна количка и на легло, парализиран? Не всеки е Майкъл Шумахер да има грижи и в това състояние, в което е сега, голямата част от хората просто ще потопят и семемйствата си в подобно състояние.
Пияния човек вече е друг човек, лесно може да се качи да кара, да надува яко и поне за мен го няма това "никога не карам пил", голямата част от хората карат и пили, с различен късмет, но пили, едни ги хващат, други катастрофират, трети минават метър и т.н, безкрайна тема.
Ей го малък Тошко, типичен пример за човек, който никога не трябва да пие, пийне ли, се нааква.

Аз въобще не пия. :)

Zlobich
04-12-2014, 07:40
Колега,все още не мога да разбера целта на тема ти. Сътворил си страхотна глупост,гледам търсиш утеха в алкохол и мимолетни връзки,на по прост език чукаш и бягаш. Това няма да ти помогне по никакъв начин,само ще нараняваш.
Следващия път вместо да се качваш на колата и да се правиш на супер Марио,направи услуга на бъдещите мъртавци,напълни си ушите с барут и си тресни главата някъде,спаси човешки живот. Да ще кажеш,че те храня,за мен си безотговорен човек!!!

--- Имаш ли течност за чистачки?
--- Ще има сажди...

thecleaner
04-12-2014, 07:56
Даже вече имам вземане даване с една дето се виждахме само по приятелски по някога и снощи ми се прави на интересна и се мъчи да ми се налага,пък аз вече съм безкомпромисен и и казах,че 2 години ми бяха достатъчни жена да ми се качва на главата и това повече няма как да се случи :D

Ти наистина ли си на четвърт век възраст? Имам чувството, че чета осмокласник. Да не ти е хакнал профила некой келеш и са да ти се подиграва. А може би сме в новия сезон на "Пепел от рози" и Фатмагюл е бегала :) Стегни се малко пич, ти с тия темпове ще минеш на твърди накротици скоро.

П.С. А какво стана с тениските, рекламните материали и т.н., а лично още си ги чакам.

Кайо
04-12-2014, 08:37
Чейте ви кажа са,спешно търся 10 тона фафли Винкел,няма значение от опаковката и разфасофката,важното е да са Винкел,тва гуема далавера с тях,ескимосите в Аляска се изтепват,от там немат спанак и друи подобни богати на жуезо и рупат фафли Винкел мооо,плащат със сьомга,китова мас и бивни от моржове.

Кайо
04-12-2014, 08:41
Басимо,забрих кача снимки....:drinking:

Zlobich
04-12-2014, 14:31
Имам една жълта на дом,ко свърши раота я давам,нооо е с изтекъл срок на годност.

--- Ще има сажди...

Mind_Control
04-12-2014, 17:16
Айде, стига с това- щом си пил, значи си опасен зад волана. За всеки си е индивидуално.

Който кара системно с превишата скорост е в пъти по- опасен, от някой, който е пийнал веднъж на сватба 5-6 ракии и се прибрал от ресторанта до вкъщи.

Просто ако си пил и решиш да караш- скоростта на минимум, хубавата музика лекичко да ти гали ухото и пътуваш, пък било то и за онзи свят, ха ха!

ne0
04-12-2014, 18:19
Пиша след като съм чел само първия пост без друго след това.

Ти не си за бой, ти си за ебане, уриниране и после за работа в услуга на обществото.

Вярно е, че емоциите са това, което ни прави хора, но там където свършва разумът започват трагедиите. Колкото и мъжко да звучи във форум полуанонимно, мъж да пише, че е влюбен и загубен - това не е мъжко, а безнадеждно.

НО, никога не се знае кое зло е за добро. Моя съвет:
ИДВАТ КОЛЕДНИ ПРАЗНИЦИ, предай тая скрап за желязо и спарите направи подаръци на някой дом за деца или възрастни хора или отиди в болницата и поднеси подаръци на непознати хора в нужда и блогодари всеки ден на Господ не само, че ти си жив (явно той е отредил да си) ами не си утрепал майка с деца и т.н... Мисията ти на тая пуста земя тепърва започва и всичко е в твоите ръце.

На чужд гръб и сто тояги са малко, ама ако си решил пак да правиш глупости ходи се хвърли у Янтра.

Успех ти желая!

Бобби
04-12-2014, 21:18
Ебати колко сте чисти и невинни всички дет давате позитивно мнение като нраственна полиция.......

---------- Post added at 19:13 ---------- Previous post was at 19:12 ----------

Пиша след като съм чел само първия пост без друго след това.

Ти не си за бой, ти си за ебане, уриниране и после за работа в услуга на обществото.

Вярно е, че емоциите са това, което ни прави хора, но там където свършва разумът започват трагедиите. Колкото и мъжко да звучи във форум полуанонимно, мъж да пише, че е влюбен и загубен - това не е мъжко, а безнадеждно.

НО, никога не се знае кое зло е за добро. Моя съвет:
ИДВАТ КОЛЕДНИ ПРАЗНИЦИ, предай тая скрап за желязо и спарите направи подаръци на някой дом за деца или възрастни хора или отиди в болницата и поднеси подаръци на непознати хора в нужда и блогодари всеки ден на Господ не само, че ти си жив (явно той е отредил да си) ами не си утрепал майка с деца и т.н... Мисията ти на тая пуста земя тепърва започва и всичко е в твоите ръце.

На чужд гръб и сто тояги са малко, ама ако си решил пак да правиш глупости ходи се хвърли у Янтра.

Успех ти желая!
Псс...ти само трезвен ли,... си карал...?...до сега....ай стига бе....:drinking:

---------- Post added at 19:18 ---------- Previous post was at 19:13 ----------

Това не се брой.......аз ако мислех така...щях да се возя в Майбах с шофер.....:))
Господ да те пази......другото е минало..... ;)

Zlobich
04-12-2014, 21:40
Изключително изкривено разбиране на хора,които толерират пиенето на алкохол и шофиране евалата юнаци RESPECT !!!

--- Ще има сажди...

Бобби
04-12-2014, 22:00
Изключително изкривено разбиране на хора,които толерират пиенето на алкохол и шофиране евалата юнаци RESPECT !!!

--- Ще има сажди...
Не ги разбираш тия неща.....най лесно е да се изхвърлиш ей така.....ще ти кажа...да не те спохождат тез неща....и с здраве......оше не си разбрал какво може да ти сервира шибаният живот......

Zlobich
04-12-2014, 23:06
Безсмислено е да влизам в спор с теб.

Бобби
04-12-2014, 23:09
Безсмислено е да влизам в спор с теб.
В спор се влиза когато имаш опит....но за сега ти липсва.....Сорри...

Кайо
04-12-2014, 23:12
Некой да продава оборска тор?
Търся само говежда......:drinking:
Аааа,требат ми и две сиамски мачки,ама задължително да са и сиамски близначки,шъ ги трампя за 5 тона урда.

Sunny
04-12-2014, 23:16
Некой да продава оборска тор?
Търся само говежда......:drinking:
Аааа,требат ми и две сиамски мачки,ама задължително да са и сиамски близначки,шъ ги трампя за 5 тона урда.

Беги си в Симитли бре пустиняк да копаш урда ;)

Кайо
05-12-2014, 00:23
Ауууу,туй мно спешно!!!
Требат ми 12 тона цвика,туй мноу кът в Тенеси,имам офертъ за чист бартер за 15 тона Жак Даниелс.:drinking::drinking::drinking:

Sunny
05-12-2014, 00:36
Ауууу,туй мно спешно!!!
Требат ми 12 тона цвика,туй мноу кът в Тенеси,имам офертъ за чист бартер за 15 тона Жак Даниелс.:drinking::drinking::drinking:

Смени дилъра бре :shutup:

Кайо
05-12-2014, 00:43
Смени дилъра бре :shutup:

Айййй,имам и 16 корена,расли по Струма,некой ако тера да кажува,приемам бартер за каракачанска офчаркъ с две глави и пет нозе.:drinking:
.....мое и за свинско прасе,куче вълк,със щръкнали уши и свинска вита опашка или зеленогъз павиан.:drinking:

ivailo rachev
05-12-2014, 01:36
Нено ако знаеш колко си прав.Аз сега разбирам грешката ама вече е късно.Ами ако бях наранил невинни хора,мен ме оставете,че бях слабомислещ кво щях да прая тогава,да щях да ги лежа в затвора ама не е само това,щото аз не съм такъв човек,а тогава щеше да ми е гузно.Стига за тея неща най-важното е,че няма пострадали освен мен.Темата е за това,да си направи сметката всеки човек,който е на мойто дередже.Казвам го със цялото си сърце НЯМА СМИСЪЛ.

_power_
05-12-2014, 02:12
Темата е ''ако Левски с ботуши'' и ''Ботев с каска''..
Здрав си тва е важното боли те К*Р-а за тенекето и за пи*ето.
Следващата и смело в живота !!!

Zlobich
05-12-2014, 06:52
Дървен философ си ей,за пореден път се убеждавам в това.
Весевиждащ и всеразбиращ :bravo:
Бягай в църквата да ти дадат титла,пък после белкем те канонизират за светия та закрилник на пийняците да станеш:priest:
Кайо какво стана с ФаФлата? Ще правиме ли сделка бре ?

Liminat
05-12-2014, 08:21
Нено ако знаеш колко си прав.Аз сега разбирам грешката ама вече е късно.Ами ако бях наранил невинни хора,мен ме оставете,че бях слабомислещ кво щях да прая тогава,да щях да ги лежа в затвора ама не е само това,щото аз не съм такъв човек,а тогава щеше да ми е гузно.Стига за тея неща най-важното е,че няма пострадали освен мен.Темата е за това,да си направи сметката всеки човек,който е на мойто дередже.Казвам го със цялото си сърце НЯМА СМИСЪЛ.
Да не караш пиян е важно, но е добре и да не пишеш из форуми вечер след 9 :)

Кайо
05-12-2014, 08:42
Дървен философ си ей,за пореден път се убеждавам в това.
Весевиждащ и всеразбиращ :bravo:
Бягай в църквата да ти дадат титла,пък после белкем те канонизират за светия та закрилник на пийняците да станеш:priest:
Кайо какво стана с ФаФлата? Ще правиме ли сделка бре ?

Оййй,Злобич,пращай моййй,цена ква каеш.
Са видех,че имаш ФаФла,снощи бех зает,триста и осем помияра налових,шъ ги бартеросам в Тайланд за двеста масажистки,най-гуемиот Тай Спа Център в Европа шъ праим мъ се чудъ къде.
Ти ко ши каиш,у Дзиляндзино или у Сусурлево,а?

Zlobich
05-12-2014, 09:05
Хахахахахаха що да не са два по-малки?
Сигурен ли си за това "цена ква каеш" ? Кара ми се по-нова алфа.

--- Ще има сажди...

Кайо
05-12-2014, 09:09
Хахахахахаха що да не са два по-малки?
Сигурен ли си за това "цена ква каеш" ? Кара ми се по-нова алфа.

--- Ще има сажди...

Ейй мой цената на тия ФаФли мноу се дига на стоковата борса в Аляска,за една ФаФла ми дават са оферта за близките два ден три торби бивни от морж и две каци мас от кит моо.

После от там чартърен полет до Папуа Нова Гвинея,найдел съм там едно ГТА фул Аутоделта пакет 3,7 и скорости от Аутолусо на 8000 реални километра карано от неква баба дет я отмъкнал некъф птеродактил и она деца нема и са сестра и шот разваля магии ми фкара оферта да го трампим за два магадаскарски прилепа.;)

Geri_ms
05-12-2014, 09:50
Безгрешни хора НЯМА, а на кой к'вот му е писано т'ва ще стане! Аз сигурно съм най-върлия противник на това да се пие и кара, имал си късмет, друга съдба ти е отредена. Прави си курбан и жив и здрав да си! Сигурна съм, че няма да помислиш повече да караш пил!
А тия раздели не мога да разбера що така ги преживяват хората, риби в морето дал Господ. Всеки път кат се разделя с някой съм най-щастливия човек-максимално се възползвам от свободата, не давам обяснения на никой и се размазвам от купон :innocent: Последния път като се разделих с моя, се качих на колата (трезва), пуснах си готина музичка и по магистралата вечерта до Пловдив и обратно да ми издуха главата и после два месеца само диско, барове, кафета с приятели, задявки и тва е :innocent: . Живота е пред тебе, бъди спокоен, ще намериш някоя после дет цял живот да ти дава ъкъл, ще си кажеш, що не си поживях когато можех! Айде със здраве и без глупости вече!

ivopetrov_1982
05-12-2014, 16:45
Безгрешни хора НЯМА, а на кой к'вот му е писано т'ва ще стане! Аз сигурно съм най-върлия противник на това да се пие и кара, имал си късмет, друга съдба ти е отредена. Прави си курбан и жив и здрав да си! Сигурна съм, че няма да помислиш повече да караш пил!
А тия раздели не мога да разбера що така ги преживяват хората, риби в морето дал Господ. Всеки път кат се разделя с някой съм най-щастливия човек-максимално се възползвам от свободата, не давам обяснения на никой и се размазвам от купон :innocent: Последния път като се разделих с моя, се качих на колата (трезва), пуснах си готина музичка и по магистралата вечерта до Пловдив и обратно да ми издуха главата и после два месеца само диско, барове, кафета с приятели, задявки и тва е :innocent: . Живота е пред тебе, бъди спокоен, ще намериш някоя после дет цял живот да ти дава ъкъл, ще си кажеш, що не си поживях когато можех! Айде със здраве и без глупости вече!
браво на тебе:bravo: ти си била огън момиче:busted_cop:

mordohy
05-12-2014, 17:39
Абе тука светия Синод ли се е събрал или дружеството на старите моми?!
А и все едни мъжкари, дето не пият, не се влюбват, железни са, нямат нерви и винаги са на линия да осъдят някого.
Вподобно положение, когато виждаш как част от живота ти си отива си способен на много глупости.
Човекът се е разминал със смъртта, момичето му го е изоставила, направил е огромна глупост и има доблестта да си я признае и просто търси малко утеха от нас, а ние....
Господа, моралисти!
Къде бяхте , преди да стане тая идиотщина?
С колко хора се подиграхте в тоя форум на тая тема?

После форумът бил умрял.
Не го заслужавате и тоя!

Десет години съм карал редовно пиян, всяка събота вечер и нямам нито едно нарушени. Обаче съм бил сред хора, които знаят как се прави това.

Духай и стъпвай, защото никога не знаеш какво може да ти се случи!

Адаш, кола ще си купиш, а ребрата ще ти се оправят, но онова там разкъсаното ще има до края на живота да го помниш. Никога няма да го забравиш, само гледай да не се ожесточиш!

Кой каза урда???

Zlobich
05-12-2014, 17:56
Продължавам да се изумявам.

--- Ще има сажди...

angelovi69
05-12-2014, 18:55
Не се изумявай! Може би живееш много скучно, от норми и правила също се изтрещява. Мордохи, прав си. Никой не е безгрешен и всеки е грешил, ама не всеки си признава. Аман от моралисти и по-праведни от Папата. Към автора на темата-ще поговорим на 13-ти.

PE4E
05-12-2014, 18:56
Иво Ивоо..... господ те е спасил.....радвай се че си добре и че няма пострадали...махни ги ламарините и жените ще имаш нови занапред! Човек се учи от грешките си! Жив и здрав и въобще не си го слагай на .... ;-)

Кайо
05-12-2014, 23:54
Урда,цвика и мас!!!
Няма морал,няма норми,те са за идиоти!!!:anarchy::anarchy::anarchy:

Бобби
06-12-2014, 00:33
Урда,цвика и мас!!!
Няма морал,няма норми,те са за идиоти!!!:anarchy::anarchy::anarchy:
Е тука само Аз мое да разберем, за какво иде на реч...:choice:

Кайо
06-12-2014, 00:47

;)
Сигурен съм.:)

Zlobich
06-12-2014, 00:50
Не се изумявай! Може би живееш много скучно, от норми и правила също се изтрещява. Мордохи, прав си. Никой не е безгрешен и всеки е грешил, ама не всеки си признава. Аман от моралисти и по-праведни от Папата. Към автора на темата-ще поговорим на 13-ти.
Да разбирам ли,че обратното на скучно е да се напия и да седна да карам?

--- Ще има сажди...

Кайо
06-12-2014, 01:47
Да разбирам ли,че обратното на скучно е да се напия и да седна да карам?

--- Ще има сажди...

Дай ми ФаФлата пъ праи шо искъш!!!!!
Лично аз съм карал и пил и влюбен,друг път съм карал пиян от любов.

old alfist
06-12-2014, 04:28
Аз пък не видях моралисти тук във форума, а отговорни хора, загрижени за живота на околните нищонеподозиращи хора, движещи се по улиците и пътищата на страната, опитвайки се да спазват правилата за движение.
Някои хора май са се понапили, и пишат тук в явно нетрезво състояние.
Всеки има свободата да прави каквото си иска, включително и да си троши главата, стига да не застрашава живота и здравето на другите около него.

Liminat
06-12-2014, 07:23
Аз пък не видях моралисти тук във форума, а отговорни хора, загрижени за живота на околните нищонеподозиращи хора, движещи се по улиците и пътищата на страната, опитвайки се да спазват правилата за движение.
Някои хора май са се понапили, и пишат тук в явно нетрезво състояние.
Всеки има свободата да прави каквото си иска, включително и да си троши главата, стига да не застрашава живота и здравето на другите около него.
Е то на пияна глава ако не пречукаш някоя майка с количка, за какво си се напивал изобщо?
Минало ми е времето за простотии, но не ща никой да върви по моя път, на младини имах 3 год забрана да се явявам на изпити за документи за правоуправление. Не бих препоръчал на никого да кара пиян, ако някой толкова много иска да се прави на мъж- ей го Кличко, чака някой да го бие, Болт също, да надуеш със 100 и да се блъснеш кой мангал не го може?
Не коря колегата, просто не препоръчвам това да се върши.

Кайо
06-12-2014, 09:11
Аййй,брауууу!!!
Тъ са кът каа Болт,имам оригинален болт от Потъник,точн там от преднътъ частъ на палубътъ дет тия се целиваха ....бартеросвам го за лява предна подкова от коньо на Винету.

ne0
06-12-2014, 09:25
Поразяващият изеде коньо на луканки... :)

Кайо
06-12-2014, 10:26
Поне едно очо за супа нема ли?

Кайо
06-12-2014, 12:38
Спешно търся крака от хималайска стоножка,требат ми 8,12,36,49 десни и 6,18,22,27 леви нозе.:biker:

ivan dimitrov
06-12-2014, 18:17
---

dimitar_vd62
06-12-2014, 19:45
Спешно търся крака от хималайска стоножка,требат ми 8,12,36,49 десни и 6,18,22,27 леви нозе.:biker:

А биалетки и хамортесори не искаш ли с тех.

Кайо
06-12-2014, 20:25
Басимо,никво разбиране немъте към проблемите на другите,ни урда,ни цвика,ни стоножки....само Злобич ФаФла предложи,баси форумот.....:tequilla:

dimitar_vd62
06-12-2014, 20:39
Е нали писа....четохме, разбрааме.Само да не си признае че и цици и е купил че тогава вече ще е за :smackbum:

ivan dimitrov
06-12-2014, 20:45
---

Кайо
06-12-2014, 21:02
От как мина на чай - недовиждаш май. Цвика и урда неам, стоножка предложих, цяла при това. А Злобич предложи ръждясала фафла, ма го броиш. Обиден съм!

Мъ я терам Хималайска мооо,а ти ми се праиш насред Никулден на Йоан Кръстител!!!!!
.....малееее мъ Йоване ти ли си бре??????

Zlobich
06-12-2014, 21:31
Авеее мооо фафлата е е от неръждавейка лимитирана серия,за ценители.

--- Ще има сажди...

ivan dimitrov
06-12-2014, 21:39
---

Maximus
06-12-2014, 22:18
Абе тука светия Синод ли се е събрал или дружеството на старите моми?!
А и все едни мъжкари, дето не пият, не се влюбват, железни са, нямат нерви и винаги са на линия да осъдят някого.
Вподобно положение, когато виждаш как част от живота ти си отива си способен на много глупости.
Човекът се е разминал със смъртта, момичето му го е изоставила, направил е огромна глупост и има доблестта да си я признае и просто търси малко утеха от нас, а ние....
Господа, моралисти!
Къде бяхте , преди да стане тая идиотщина?
С колко хора се подиграхте в тоя форум на тая тема?

После форумът бил умрял.
Не го заслужавате и тоя!

Десет години съм карал редовно пиян, всяка събота вечер и нямам нито едно нарушени. Обаче съм бил сред хора, които знаят как се прави това.

Духай и стъпвай, защото никога не знаеш какво може да ти се случи!

Адаш, кола ще си купиш, а ребрата ще ти се оправят, но онова там разкъсаното ще има до края на живота да го помниш. Никога няма да го забравиш, само гледай да не се ожесточиш!

Кой каза урда???

Подкрепа ли търси или сцена и прожектори?

---------- Post added at 22:18 ---------- Previous post was at 22:15 ----------

Тази философия не е християнска!
Какво изповядва дамата?

Кайо
06-12-2014, 22:20

Аз търся кожа от саблезъб тигър,крила и клюн от птеродактил и череп от бронтозавър.
....имаш ли?

---------- Post added at 22:20 ---------- Previous post was at 22:19 ----------

[QUOTE=Maximus;1381095

Какво изповядва дамата?[/QUOTE]

.....каза римлянинът.

pa4ito
07-12-2014, 02:09
Аз търся кожа от саблезъб тигър,крила и клюн от птеродактил и череп от бронтозавър.
....имаш ли?

---------- Post added at 22:20 ---------- Previous post was at 22:19 ----------

.....каза римлянинът.
Хи-хи, той римлянин, колко аз съм фон Нойман(за 99,99999...% от форумта, това е човечецът зарад който сите кликате на пц-тата си в момента)... :metal:

mordohy
07-12-2014, 21:41
И аз съм го ял тоя! Не спах половин година, до де не набарах една яка кака, таме отрезви!

---------- Post added at 22:18 ---------- Previous post was at 22:15 ----------

Какво изповядва дамата?

Търси с някой да сподели простотията, та да не се чувствува самотен в нея!:bouncing_smiley:

old alfist
11-12-2014, 22:09
И аз съм го ял тоя! Не спах половин година, до де не набарах една яка кака, таме отрезви!
Да не запееш и ти това парче :

Обратен Ефект - Мойта Кака (https://www.youtube.com/watch?v=FGuKqlDI5ec)

Sm0k
13-12-2014, 22:33
Начи, аз любовните терзания, любовните съвети и житейския опит дето се лее на богато в темата няма да коментирам. Няма да коментирам и тва, че колегата е решил да направи един стинт планинско до Узана с Алфата мат пиян, щото тва не подлежи на коментар...
Искам да обърна внимание само на няколко, да го кажем по-меко, противоречиви реакции :)

Псс...ти само трезвен ли,... си карал...?...до сега....ай стига бе....
Толкова ли е странно да повярваш, че по света има хора, които карат кола всеки ден и никога не са карали пияни...

Който кара системно с превишата скорост е в пъти по- опасен, от някой, който е пийнал веднъж на сватба 5-6 ракии и се прибрал от ресторанта до вкъщи.

Изобщо не разбирам логиката как аз съм по-опасен, а ти си по-малко опасен щото скоростта е на минимум.
За човешкото тяло, така чисто физиологически е досатъчен и удар с 30 км/ч за да умре. Т.е. можеш да убиеш човек и със 30 и със 130 км/ч. Разликата, че трезвения човек който кара бързо има пълното съзнание какво прави, достатъчно трезвен е да прецени контролира ли колата или не и има адекватно бързи реакции. Пияния човек няма бързи реакции и няма преценка кво прави и контролира ли ситуацията, ако ще и да е с 15 км/ч. Примера е пред очите ти - колегата сам ти казва що се блъснал - не щото е карал бързо или бавно а щото бидейки пиян, на втория завой заспал :) Аз лично винаги съм смятал, че най-опасния шофьор е не този който кара бързо или прави нарушение, а този който не осъзнава и не разбира какво прави и пияния е точно такъв. Някои са си така винаги от неможене, други са така когато са пияни и в това няма нищо индивидуално.
Така, че наистина не разбирам как пияния дето кара бавно и след малко ше заспи карайки или вижда червения светофар и не осъзнава че тряба да спре щото е мат пиян е по-безопасен от тоя който се засилил ама се пак вижда кво се случва пред колата...
Ама ти ако имаш някви по-логични доводи от тва че се случва да идеш на сватба с колата вместо с такси можем да ги изслушаме нали :)

Ми не. Имаш нарушения - всяка събота вечер в продължение на десет години си правил по едно нарушение :)
В зависимост кога е било и колко си бил пиян можеш да имаш и няколко криминални деяния :)

Ся момчета, тва че вие карате пияни си е ваша работа. Колкото да си говорим тука, човек ако няма сам преценка, акъл, отговорност или там както искате го наричайте, никой не може да го убеди с приказки да не кара пиян, колкото и да му повтаря че тва "не е убаво" и опасно.
Ама поне недейте да се хвалите и то пред толкова много хора, щот тва вече е безотговорно. Тука е форум има сякви хора четат, има такива които по-лесно се подават на лош пример, има хора на по 18 години във форума, тъкмо зели книжка има сигурно и такива дето и нямат 18 години още. Един по-млад човек представта му за света се оформя от тва което чува и вижда около себе си. Утре по телевизията ше пуснат клипче колко е лошо да се кара пил или някой ше му каже да не кара пил, а той ше каже е да ама у форума ума един дето 10 години пиян карал и нямал нито едно нарушение. И ше повтаря тая житейска мъдрост докато накрая седне пиян в колата и нацепи някое дърво или някой друг човек.

Така че, собствената ви глупост си е ваша, никой няма моралното право да ви съди за нея, ама поне си я дръжте за себе си не я давайте на другите за пример и за подражание, щото някой ше земе да я повтори и може да няма вашия късмет :) И тогава вината ше е на сички ни щото сме се били публично в гърдите колко големи мъже сме и как нищо не си се случило въпреки, че сме царете на простотията :)

rusiq86
13-12-2014, 22:51
Пичове карал съм пийнал доста пъти, както и съм давал газ...
Да си кажа, по-опасен за себе си и околните е да давам газ като някой селтик, невидел кола.

Най-добре и пиян да се се кара, има таксита и те душа носят.
Нито да се кара бързо в града, има магистрали за това, писти...

Sm0k
13-12-2014, 23:21
Да си кажа, по-опасен за себе си и околните е да давам газ като някой селтик, невидел кола.

Е много ясно, по-добре да седнеш мат пиян кат аграр излизащ от селската кръчма, невидел града, отколкото да даваш газ кат селтик невидел кола...

А тука искам да вметна още един въпрос. Понеже гледам че между колегите които се фалят, че карат пияни и даже някои подържат тезата, че тва не е чак толкова опасно, има членове на клуба, цитирам Устав на сдружение "Клуб Алфа Ромео България":
"Чл. 2 (1) Клубът се създава с цел:
... - повишаване на безопаснотта по републиканската пътна мрежа"

В същото време, хора плащащи членски внос за да имат удоволствието да спазват тоя устав, единия се оплаква пред сички как се блъснал пиян в дърво, другия се фали че 10 години карал пиян сяка седмица и "нямал нарушение". Въпроса ми е "ко прайм" колеги и как ше я караме тъй :) Който иска, той да ми отговаря :)

Начи, не ме разбирайте погрешно, никого не искам да съдя, нито съм съдия нито съм светец, нито пък искам да се месим в делата на клуба :) Всеки от нас е правил нарушения на пътя или не винаги е постъпвал правилно в живота си. Ама дайте поне да не се фалим толкоз публично, че така излагаме и себе си и маркат и клуба (тия които са членове) и фенската общност.
Надявам, че колегите които са членове не искат публичния образ на клуба на Алфа да е на "ония дето се подписват под един устав и после се хвалят, че првят точно обратното", както и феновете вярвам не искат да изглеждат като "селяците с Алфите, дето се фалят че карат пияни".
Ся нема нужда да ставаме хептен за смях :) Не че в другите автофоруми не е същия фарс, ама де да знам, неудобно е някак :)

Кайо
13-12-2014, 23:43
Басимо,туа Star Wars стана....

Sm0k
14-12-2014, 00:16
Басимо,туа Star Wars стана....

Не бе молим ти са, никви войни няма, просто гледам че се отворил удобен момент да поставя некои принипни съображния на тезгяха :)

old alfist
14-12-2014, 04:28
Момчета, като шибна 2бр. бири, от по-ячките и ми дава 0,4 промила, измерено на дрегера ми, но усещам разлика в реакциите си зад волана - не бих си правил експерименти с живота на околните, моя и на колицата, ако пия нещо повече от това.

nhg
14-12-2014, 09:03
Влиянието на алкохола върху всеки организъм е различно - на мен може и 0.2 да ми покаже от две бири "от по-ячките" (или пък 0.74 например..)
Та затова пак да си кажа: всеки си има глава на раменете и може да я използва не само за закачалка за шапки!

Пък то аз като пия литър водка и после нищо ми няма - парите ми няма, ключовете ми няма, документите ми няма....:static:

Liminat
14-12-2014, 09:13
Момчета, като шибна 2бр. бири, от по-ячките и ми дава 0,4 промила, измерено на дрегера ми, но усещам разлика в реакциите си зад волана - не бих си правил експерименти с живота на околните, моя и на колицата, ако пия нещо повече от това.

Е, ти пък сега. На кой ше ги разправяш тия, на супермените дет пият по една кофа вино, ракията отделно, но карат безпроблемно след това?

rusiq86
14-12-2014, 12:01
На 4-ри каменици, съм давал 0.2.
- Когато съм карал пийнал, винаги карам много нормално с ограничения, внимавам допълнително. Не го удобрявам. И не го правя вече.
- По-често има случай на некое завъртяло се бмв, от някой юнак да се прави на мъж....ту обрал хората на някоя спирка...по-опасно от това няма.

Ако има два шофьора пред мен: единия леко пийнал, другия бесен селтик, на който му се кара, за мен по-опасен е тоя с тежкия крак в градски условия.

ecotronic
14-12-2014, 12:40
Не мисля, че тук е мястото, където да изтъкваме "геройските" си постъпки зад волана на 5 ракии.

Ако от мен зависеше, щях да променя наказанията за тежки провинения зад волана.
А именно - бих заменил всякакви отнемания на книжки и парични глоби с принудителен труд в полза на осакатени от катастрофи хора.

rusiq86
14-12-2014, 12:59
Колега 4-ри бири са нищо, тежа скромните 105 кг...и въпреки че не пия всяка вечер, а рядко...не ги осещам толкова много.
Какво ще променяш, незнам и не ме интересува :)

Ясно е на всички, че е грешно да се пие и кара, но е толкова грешно и да се дава газ до ламарината в градски условия...но затова няма актове викаш....

Просто карайте разумно, ползвайте такси, все пак една малка грешка може да ни тежи цял живот.
Имам книжка 10 год, и нямам един акт, два фиша само за - влизане в забранена улица, нарушаване на пътна маркировка.
Всеки ден се сблъсквам с идиоти зад волана, по-лошо и от пияни...които не знаят къде са, и не трябва да карат, а са трезви.

Да се напиеш от мъка и да се блъснеш в дърво, е меко казано простотия, олигофрения, тапизъм, идиотщина.
Аз като съм сядал зад волан на 1-2 питиета се познавам и знам реакциите си и поведението си, познавам рефлексите си. Ценя живота си, ценя автомобила си, ценя общественото имущество и живот, и съм внимавал на 120%.

Много ви моля, само не се правете на светици тук, не е мястото. Има църкви за тази работа.

НЕ ДАВАЙТЕ ГАЗ НА СТАРОТО БМВ КАТО НЯКОЙ НЕВИДЕЛ СЕЛТИК, и не карайте пил. Има таксита, нека и те закарат топла вечеря на семействата си!
Весели празници на всички.

ecotronic
14-12-2014, 13:18
Като изключим това, кой и на какъв се прави, има едно простичко нещо с което можем да си бъдем взаимно-полезни.
А то е, каквото и да правим, първо да си зададем простия въпрос:

Харесва ли ми, когато някой друг определя съдбата ми?

rusiq86
14-12-2014, 13:51
Разбрал си поуката грешно, а тя гласи:
Бъдете разумни винаги, защото 30 секия, могат да костват целия ни живот.

Кой на какъв се прави, не знам и не ме интересува. Това е форум, не сбирка на анонимните алкохолици. Статистиката е ясна: повече катасрофи заради идиоти, каращи като безумци, отколкото от пияни шофьори,

Bobiuzunov
14-12-2014, 15:39
Това че си познаваш рефлексите когато си пил ме разсмя от сърце,но да предположим че е така и карайки пил в теб се натресе някой от тези дето ти им казваш идиоти(дано никога и на никой не се случва) и какво става идва КАТ,духаш на дрегера и виновен или не лапваш дървото щото си пил,така че е не се правете на мъже и пили на кола не се качвайте,ако ще да е за 2км.

Sm0k
14-12-2014, 15:49
Колега 4-ри бири са нищо, тежа скромните 105 кг...и въпреки че не пия всяка вечер, а рядко...не ги осещам толкова много.
Какво ще променяш, незнам и не ме интересува :)

Добре аз не мога да разбера с къв е смисъла да изпишеш 10 мнения, че 4 бири са нищо и тебе не те интересува и кат караш пийнал спазваш ограниченията и караш с допълнително внимание. То проблема не е, че не искаш да си допълнително внимателен а, че и да искаш не можеш да си допълнително внимателен.

Абсолютно си прав че за човек тежащ над 100 кг 4 бири не са количество, което ше усети, ше почне да залита да влачи да говори бавно и т.н. Видимо човека ше си изглежда трезвен и ше се чувства съвсем трезвен. Само че са достатъчно да ти се поотпусне нервната система така, че да реагира малко по-бавно и да ти намали с малко периферното зрение. Тия два неща са достатъчни да станат причина за инцидент, въпреки че ти си трезвен и се държиш напъчлно адекватно, а не се правиш на мъж в кръчмата. За тва понякога точно тия дето са пили малко, но недостатъчно че да се чувстват пияни на мотики са по-опасни :)

Ся то никой не се прави на светец, ама дайте малко по-внимателно с тия мнения оправдаващи неща дето са доказано опасни и да се фалим на кой на колко бири му е показало под 0.5 на дрегера. Ясно че тука в тоя форум, слаб пияч, слаб ебач и слаб шофьор няма, както е казал сър Стърлиг Мос, ма нема смисъл да се фалим :)

И не мога да разбера къв е тоя маниер да се измества темата. Говорим за алкохола, ама тука явно има хора които си пият и си карат и понеже се чудят как да оправдаят себе си пред самите себе си почват със "е да ама вие пък карате с превишена скорост".
На тва му се вика: "Американците питали руснака що москвича гори 20 на сто, а оня се намръщил и отговорил "А вие що си биете негрите" :)

old alfist
14-12-2014, 16:02
Производството на ензима Алкохолдехидрогеназа, разграждащ алкохола е различно за различните организми и не зависи от теглото и пола, но не трябва да разчита на него - виждал съм слабички женички, които поркат яко по цяла нощ и нищо им няма, а в същото мреме, разни големи мъжища се натаралянкват рано-рано.

Sm0k
14-12-2014, 16:19
...карайки пил в теб се натресе някой от тези дето ти им казваш идиоти(дано никога и на никой не се случва) и какво става идва КАТ,духаш на дрегера и виновен или не лапваш дървото щото си пил,така че е не се правете на мъже и пили на кола не се качвайте,ако ще да е за 2км.

Ходи им обяснявай брато. Много ми е интересно ко ше говорят, ако те докато са на 2 бири ги нацепи някой джигит и от КАТ дойдат, нацепят им акта и ги изкарат виновни въпреки, че виновен оня дето ги е ударил и после и от каското не им платят колата що в акта пише, че са пияни...

Начи, само тва, че ти чувствайки се напълно трезвен могат да те напраят пешеходец за няколко месеца ако на дрегера покаже повече, както и тва че ше си виновен за секи евентуален инцидент, ако ще другия да е прелетял покрай знак стоп и тва че застрахователите само чакат за ко да не ти дадат пари а алкохола им идва дюшеш, тряба да ти достатъчно да не караш пил, а да не говорим че можеш да се утрепеш или да убиеш някого...

А и само да ви кажа, че тез дрегери дет ги цитирате мерят въздух, букавлно и преносно, не се знае дали в момента в който дрегера ви показва никви стойности, една евентуална кръвна проба дали няма да ви остави пешеходци за дълго :)

Вместо да се изфърляте кой колко голям пияч е, земете малко пример от стария алфист ако не друго, човека ви казва на 2 бири дрегера му показва под 0.5, ама си чувства реакциите забавени и не би седнал да кара. Няма нищо срамно да постъпиш разумно, никой няма да ви помисли за слаби пиячи :)

old alfist
14-12-2014, 17:11
Не ми се иска да насаждам психози и фобии, но вече няколко случая с фатален завършек има в рамките на селото, където е вилата ми.
През лятото, вечерно време по хладното, щъкат много хора навън, а в същото време подпийнали местни джигити, ходили на гости помежду си, се прибират по къщите с колите си, като, че е много голямо разстоянието, резултатът е - два смъртни случая и няколко тежко увредени.

digitalundgrd
14-12-2014, 19:24
...Ясно че тука в тоя форум, слаб пияч, слаб ебач и слаб шофьор няма, както е казал сър Стърлиг Мос, ма нема смисъл да се фалим... :)

Xaxxaxa eвалa Cмоки, гоуем си :) :hehehm: :humpx:

Oтиваш директно в подписа и тa черпа една бира като се видим.

rusiq86
14-12-2014, 20:26
Smok, темата я отместващ ти...
От две години лично аз не сядам да карам пил.
Една бира си позволявам, но повярвай реакциите ми са в кондиция.
Човек когато тежи повече има повече телесни течности, и алкохолното съдържание в промили е различно.
За ебане, няма да споделям, това е лична тема :)
За шофиране също е лична тема

Лошо е да се пие и да се кара, но е още по лошо да се дава газ до ламарината.
Статистически случайте на жертви от идиоти зад волана е по-голям от тези, породени от алкохол.
Всеки сам си решава кога ще шофира...и след колко питиета.
п.с. аз след 2 енергиини и 2 големи е*а като невидел :)

thecleaner
14-12-2014, 20:42
А колегата тотализирал 55цата да знаете си е късал потника на тая песен http://vbox7.com/play:c9263e2a15

rusiq86
14-12-2014, 20:57
дай....удрииии....еха...чакам една ракийка си сипвам веднага :)

old alfist
14-12-2014, 23:17
Когато човек употреби алкохол, преценките са замъглени и може да сравни само ако дълго и продължително време е правил едно и също действие, на едно и също място, за едно и също време.

Кайо
14-12-2014, 23:25
Xaxxaxa eвалa Cмоки, гоуем си :) :hehehm: :humpx:

Oтиваш директно в подписа и тa черпа една бира като се видим.

Аз затуй пия чай.:innocent:

Sm0k
14-12-2014, 23:45
Smok, темата я отместващ ти...

Лошо е да се пие и да се кара, но е още по лошо да се дава газ до ламарината.
Статистически случайте на жертви от идиоти зад волана е по-голям от тези, породени от алкохол.
Всеки сам си решава кога ще шофира...и след колко питиета.

Ми не знам кво измествам, аз говоря за алкохол ти за скорост :) Темата я е пуснал, човек който споделя че се е блъснал пил, не знам кое е повече по темата :)

И дай да я видим най-накрая тая статистика дето я цитириш стастически, покажи източника, къде я прочете къде я видя, да я видим и ние :)

И честно казано ти като фен на американците, би следвало да знаеш, че в цивилизованите държави не решаваш ти, а решава закона. Иначе у България у нащо село секи си решава сам да, ама то е щото така или иначе секи си прай кот си иска :)

digitalundgrd
15-12-2014, 00:17
Аз затуй пия чай.:innocent:

Липов предполагам :innocent:

wrc
15-12-2014, 21:44
Ми не знам кво измествам, аз говоря за алкохол ти за скорост :) Темата я е пуснал, човек който споделя че се е блъснал пил, не знам кое е повече по темата :)

И дай да я видим най-накрая тая статистика дето я цитириш стастически, покажи източника, къде я прочете къде я видя, да я видим и ние :)

И честно казано ти като фен на американците, би следвало да знаеш, че в цивилизованите държави не решаваш ти, а решава закона. Иначе у България у нащо село секи си решава сам да, ама то е щото така или иначе секи си прай кот си иска :)

Няма нужда,мисля че си говориш с радиото:sleep:

Кайо
16-12-2014, 01:26
Липов предполагам :innocent:

Цъъъ мооо,зелен,блатно,тиняшки зелен.

BLUE1
17-12-2014, 15:16

Ето статистиката http://dokkpbdp.mvr.bg/Statistics/default.htm

mordohy
17-12-2014, 20:50
Явно се вижда от статистиката, че основната причина за ПТП са неспазване на предимство, неправилно изпреварване и несъобразена скорост.
Обаче зад последното се крият главно недомислиците и безхаберието на органите. Разлято масло или дупка на магистралата, както и говедо там са неща, които не трябва да са там. Също и пешеходец да прескача мантинелата.
По вина на алкохола са незначителен брой, като в голямата си част пилият го отнася, въпреки, че може той да не е виновен за ПТП-то.
Интересно е да се съпостявят с актовете за нарушения и глоби по фиш, които са написали. Там ясно ще лъсне, че всичко е за репресия на водачите, а не за тяхното възпитание. Мила родна картинка!:cheers:

---------- Post added at 20:50 ---------- Previous post was at 20:46 ----------

Е много ясно, по-добре да седнеш мат пиян кат аграр излизащ от селската кръчма, невидел града, отколкото да даваш газ кат селтик невидел кола...

А тука искам да вметна още един въпрос. Понеже гледам че между колегите които се фалят, че карат пияни и даже някои подържат тезата, че тва не е чак толкова опасно, има членове на клуба, цитирам Устав на сдружение "Клуб Алфа Ромео България":
"Чл. 2 (1) Клубът се създава с цел:
... - повишаване на безопаснотта по републиканската пътна мрежа"

В същото време, хора плащащи членски внос за да имат удоволствието да спазват тоя устав, единия се оплаква пред сички как се блъснал пиян в дърво, другия се фали че 10 години карал пиян сяка седмица и "нямал нарушение". Въпроса ми е "ко прайм" колеги и как ше я караме тъй :) Който иска, той да ми отговаря :)

Начи, не ме разбирайте погрешно, никого не искам да съдя, нито съм съдия нито съм светец, нито пък искам да се месим в делата на клуба :) Всеки от нас е правил нарушения на пътя или не винаги е постъпвал правилно в живота си. Ама дайте поне да не се фалим толкоз публично, че така излагаме и себе си и маркат и клуба (тия които са членове) и фенската общност.
Надявам, че колегите които са членове не искат публичния образ на клуба на Алфа да е на "ония дето се подписват под един устав и после се хвалят, че првят точно обратното", както и феновете вярвам не искат да изглеждат като "селяците с Алфите, дето се фалят че карат пияни".
Ся нема нужда да ставаме хептен за смях :) Не че в другите автофоруми не е същия фарс, ама де да знам, неудобно е някак :)

Ама аз откакто съм член на клуба не пия, когато карам:ranting:

Аз преди това в Гърция, когато бях член на техния клуб!:hehe:

dimitar_vd62
17-12-2014, 20:57
Мда това с несъобразената скорост съм го ял.Така и не можаха да кажат колко е съобразената скорост.На въпроса ми не е ли редно дупка да се обезопаси ме пратиха да се жалвам при кмета.

stelt
17-12-2014, 21:43
Несъобразената скорост е - неправилно избрана скорост.

Sunny
17-12-2014, 21:44

Затова - автомат :clapping:

dimitar_vd62
17-12-2014, 22:48

Караш по улица по време на дъжд, натрисаш се в дупка имаш щети по мпс -та викаш кат и те ти правят акт за несъобразена/избрана скорост.Питам катаджията с каква скорост би се движил той, а ми отговаря че щял да мине по друга улица.Каква е гаранцията че на другата улица няма дупка.Не е ли правилно акта да е за този който е изкопал и не е обезопасил дупката или за този който поддържа пътищата.Защо казаните за боклук са на уличното платно, защо са разположени по кръстовищата и пречат на видимостта, защо не се санкционират водачите които спират на пешеходни пътеки, на самото кръстовище/имам пред вид до самия знак стоп/, как се санкционират бетоновозите дето леят бетон по пътя или самосвалите които излизат с кални гуми от строителен обект и.т.н.Кой следи и прилага закона за движение по пътищата.Полицейска кола се движи след товарен бус на който задните врати се мандахерцат и има опасност кашони да изпаднат на пътното платно.Изпреварва ги и заминава вместо да го спре и глроби за необезопасен товар.И ако аз се натреса в тъмпото на някой кашон ще сам карал с несъобразена скорост.

stelt
17-12-2014, 23:05
Митак, прав си. Просто дадох определението за несъобразена скорост.

rusiq86
18-12-2014, 20:02
Митак, не е много вярно това.
Аз съм се натрисал в дупка с 156-та, 2 пъти. И 2 пъти си ми платиха от общината всичко, като кат бе уведомен.
Аз не съм длъжен да гледам къде има дупки, ако няма как да докажат по отношение на скоростта и няма свидетели да видим как акт ще и пишат...или фиш.

Статискиката гледам са я пуснали, сега чакам колегата да коментира, щото само съм ланкал...какво се оказа?!

dimitar_vd62
18-12-2014, 20:11
Верно че приключението с дупката бе доста отдавна...карах жигулата тогава, спукана гума и крива джанта...измъкнах се на заден.Фиша ми го написаха щото се ядосаха.Като изтеглих колата умниците ме заобиколиха и се натресоха с астрата в дупката и аз ги пратих да се жалват на кмета.Щот бех със спукана гума та не можах да офейкам и те така.

old alfist
18-12-2014, 21:23
Верно че приключението с дупката бе доста отдавна...карах жигулата тогава, спукана гума и крива джанта...измъкнах се на заден.Фиша ми го написаха щото се ядосаха.Като изтеглих колата умниците ме заобиколиха и се натресоха с астрата в дупката и аз ги пратих да се жалват на кмета.Щот бех със спукана гума та не можах да офейкам и те така.
Eрудираните водачи, трябва винаги да предполагат, че под локвата е твърде възможно да има дупка, тъй, че Общината е виновна, но почти винаги, не може от обезщетението да се възстановят разходите по делата и ремонтите, а да не говорим, че остават трайни и невъзстановими щети по колата, които не могат да остойностят.
Ако пък локвата/дупката/ е причина за ПТП със завършек свързан с трайно увреждане или смърт - направо гориш.

dimitar_vd62
18-12-2014, 21:55
Ми то да беше една да предположиш, това едно, второ когато е порой и тече 20 санта вода с карти таро ли да позная.Айде моля като говорим за Европа да осигурят на водачите нормални условия за каране.Между другото не мога да разбера защо дупките във Варна се кърпят точно когато завалят дъждовете.Първо нарязват целия град, междувременно заваляват дъждове, като спре дъжда след седмица или 10 дена/ако си имал нещастието да смениш носачи, щастливо си хвърлил пари на вятъра/водата се измита и се "полага" новата кръпка.Която естествено се отмвива след две три дъждовни атаки.Толкова ли е трудно да се обработят дупките в такъв участък че да се асвалтират същия ден.Вероятно не трудно да се изчисли квадратурата и необходимия материал, хем да стигне хем да не хартиса половината самосвал.И във века на комуникацията, самосвала с топлия асвалт може да се извика по джиесема като се подготвят кръпките в необходимото количество.

old alfist
18-12-2014, 22:16
Тази порочна технология с дупките, през есента е повсеместна за цялата страна и е най-доброто средство за крадене на пари - тогава виждат какво е останало от бюджета на Общината и го ошушкват до дупка.

Много добре знаят, че асфалт се полага в големите жеги, за да стане по-добра спойка между старата настилка и новата смес, но поради гореспоменатите причини, всичко става през ноември, и затова след студовете които предизвикват замръзване и набъбване между недобре споените пластове всичко се прецаква, за да може пак да се откадне нещо догодина.

dimitar_vd62
18-12-2014, 22:23
А ний къде сме в цялата схема - лочим ракия и псуем по форумите.

old alfist
18-12-2014, 22:27
А ний къде сме в цялата схема - лочим ракия и псуем по форумите.

Ние може само да констатираме, но дори и да отидем да ги набием, няма да се оправи положението.

dimitar_vd62
18-12-2014, 22:41
А ако ги наредим до стената и теглим един откос...следващите дали няма се замислят.Не само тези дето асфалтират.

old alfist
18-12-2014, 22:55
А ако ги наредим до стената и теглим един откос...следващите дали няма се замислят.Не само тези дето асфалтират.
Народа е оглупял, оскотял и умрял от глад, тъй, че нищо не го бърка вече, да направи отново какво ли не, за пари, а тези с парите се чудят какви глупости да измислят да трупат пачки и луксове, и пак не са удовлетворени.

Бобби
19-12-2014, 00:56
Eрудираните водачи, трябва винаги да предполагат, че под локвата е твърде възможно да има дупка, тъй, че Общината е виновна, но почти винаги, не може от обезщетението да се възстановят разходите по делата и ремонтите, а да не говорим, че остават трайни и невъзстановими щети по колата, които не могат да остойностят.
Ако пък локвата/дупката/ е причина за ПТП със завършек свързан с трайно увреждане или смърт - направо гориш.
Ходи го кажи това на ерудираните водачи в Германия......за да ти обяснят, какво трябва да се направи....там в един участък от пътя, ако има голям брой птп-та.....го преправят....а не слагат знаци или предполагат....:busted_cop:

---------- Post added at 22:56 ---------- Previous post was at 22:49 ----------

А бе и тия дет асфалтират са една манджа с грозде....нищо не го правят ....или поне да го довършат като хората....пример:.....миналата година асфалтираха прохода Петрохан.....да, ама не като хората.....водата пак тече по пътя....бая косури намирам като минавам ......е вчера го минах......заеби всички недостаттаци, ама от дървената мафия влачат трупи по асфалта....и калта от гората директно на пътя...а бе мила родна картинка...бързи пари и работата дори и на половина не е свършена...

old alfist
19-12-2014, 08:33
Ходи го кажи това на ерудираните водачи в Германия......за да ти обяснят, какво трябва да се направи....там в един участък от пътя, ако има голям брой птп-та.....го преправят....а не слагат знаци или предполагат
Вземи си троши колата тогава, защото в Германия били хубави пътищата - германски водачи са толкова безпомощни в България, че изобщо не им се сяда зад волана тук и изпитват страх от движението на околните автомобили

ecotronic
19-12-2014, 11:20
И в Германия има много кръпки по пътищата, но досега не съм видял дупки. Неравности - да но не и дупки.
А за да стане една дупка опасна, трябва да мине време. Хората просто си подържат пътищата, както трябва.

dimitar_vd62
19-12-2014, 17:16
Вземи си троши колата тогава, защото в Германия били хубави пътищата - германски водачи са толкова безпомощни в България, че изобщо не им се сяда зад волана тук и изпитват страх от движението на околните автомобили

Безпомощни са щото не са свикнали с дупките и културата им по пътищата е друга.Не знам дали там ако искаш да се престроиш ще ти пречат всякак и ще ти викат - къде бе ей, къде ша ходиш бе.Щото наскоро имах такъв спор с един дето всякак ми пречеше да се престроя от дясна в лява лента за да завия на ляво към в къщи и то на 300 метра от кръстовището, понеже приходящите петък се изнасят та викам по от рано да се престроя, да ама не.Е те точно сега ако не ме мързеше щях да направя един клип къкъв цирк е на кръстовището пред нас - така са се затапили щото всеки се бута нищо че не може да се изтегли ама и тези дето пресичат и те не могат да минат.Еле пък това линейка или пожарна да трябва да мине ако не е хеликоптер няма шанс.

mordohy
19-12-2014, 20:45

Баджанака не се беше прибирал 28 години и изпадна в ужас, когато подкара по нашите пътища, а уж в САЩ си вади хляба като тираджия и постоянно е по някоя пустош. Да, ама дори в пустинята няма такава порнография, като нашата.