Log in

View Full Version : Търся вила за нова година

Събев
01-12-2014, 22:35
Колеги от описанието е видно! Малко късно, но сега го решихме да ходим някъде за нова година и търсим хижа, вила или някакъв хотел за около 10 души! Някой ако има информация за свободни места или някой познат който да отдава би било чудесно! Не съм написал за къде става въпрос защото сме готови да отидем почти във всяка точка на страната само и само да не сме си в града!

lordliness
01-12-2014, 23:34
Около язовир Батак проверихте ли? Има една камара къщички.

Събев
02-12-2014, 08:35
Около язовир Батак проверихте ли? Има една камара къщички.

За няколко знам че съм проверил, днес ще се продължава с търсенето...........

lordliness
02-12-2014, 13:42
За няколко знам че съм проверил, днес ще се продължава с търсенето...........
Един телефон ти изпратих, ако е свободна може да ти покажа снимки

RUNNING WILD
02-12-2014, 16:16
напиши нещо по-обстоино,планина ли искате да е,да сте само вие там да е с ресторант с кухня вие да си готвите да е с камина да е какво,аз също мога да те насоча ама знам ли...

old alfist
02-12-2014, 16:46
Пиши в Бай Гугъл, "Къщи за гости", гледай и започвай да въртиш шайбата на телефона.

Събев
02-12-2014, 17:20
напиши нещо по-обстоино,планина ли искате да е,да сте само вие там да е с ресторант с кухня вие да си готвите да е с камина да е какво,аз също мога да те насоча ама знам ли...

Към планинско сме се насочили! Няма значение дали ще сме сами в къща в която ще си готвим ние или ще ни готви някой или пък ще е вилно селище! Целта е да е свободно защото досега на около 100 места звъняхме и всичко е заето! Има свободни хотели които са по около 300-400лв на човек за нощувка, но не ни е по джоба!